Булка даде трогателен обет на доведения си син (видео)

Трогателна случка по време на сватбата на двама американски военнослужещи плени социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Булка даде трогателен обет на доведения си син (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм разстроен... Сигурно е от лютите чушки...

Не се трогнах, само ми дожаля за детето. Толкова ли не можа да го каже с три думи, чете, независимо от сълзите на детето, сякаш да си прочете листчето беше най-важното. Че и някакви методи намеси? И направо си го отблъсна, за да завърши, каквото си е наумила!

само дето разплака момченцето...Пък си и чете прокламацията-тази жена е просто безчувствена, съжалявам детенцето, дето ще живее с нея... Защо ни засипват с такива идиотщини-програмирано ли ни превръщат в тъпаци, или ние сме си такива-четем тези пасквили, пък ги и коментираме....

текста който четеше и беше по важен от момченцето а и нужно ли е да четеш след като е от сърце и просто трябва да кажеш това което ти диктува сърцето и душата ... пластмасова исторя :( жалко :(

Дали детето наистина плаче от умиление към новата си майка ? Нормално ли е детето ти да плаче а ти да се кикотиш? Пък и ридание то започва преди да чуе така "прочувствената" реч.

Ал

Отвратително! Какво стана с ДИР.БГ? Препечатки от от Дойче Веле и "новини" от Фейсбук... От уважавана медия стана жълтения до шия! Гадно ми е за нормалните българи, щото една по една медиите почват да следват чичко-соросовия модел на промивка на общественото мнение.

Ал

Нито една медия не отрази да речем това: "СМГ спечели купата Po Leung Kuk на 20th PMWC 2017, Хонг Конг"! Нито една! А ни тровите с тъпи бълвочи!

ах, колко силно това напомня за русия!

Нищо ново под слънцето, фалш, и шоу, както винаги има и такива, които се връзват, в случая е малкият шафер, навремето са били индианците, преди 20-30 години и ние им се вързахме и още не може да се оъеържеме.

Не може да се отрече на американците ,че умеят да правят шоу.В края на краищата какво толкова чудно има в това новата съпруга да иска да е добра майка след като години наред се е стремяла към военна кариера.Всеизвестен и рекламиран факт е, че Чичо Сам храни най-добре и ако нямаш богат произход това е начина да се издигнеш в живота и да придобиеш добре платена работа и осигурени старини ако междувременно не загинеш.Годините обаче минават и особено за жените децата са все повече под въпрос .Съвсем нормално е детето на приятеля и ако не е някое малко изчадие да предизвика у нея събуждането на майчини чувства потискани през годините.Това са нормални и логични неща но американците обичат да правят шоу от тези неща .В края на краищата една добра реклама за армията , за служещите в нея и за нейните миротворски действия...спирам ...чак се просълзих...

тъй де, и аз, ама от кикот! Военният пилот за малко да цапне хлапето с микрофона дет ѝ пречи на приказката, шоуто демек.

Нищо не разбрах - взели се военен пилот и морски пехотинец. Това двама мъже ли са или едно от лицата е от женски пол? Или и двете са от женски пол?

Как така 'открадна' шоуто ? С взлом? Тия тъпотии дето ги превежда гугл транслейт не се ли сещате да ги оправите?

Имал е ключ

Къде е истинската майка на това дете, на тази жена от видеото не й пука за детето, очевадно е...

Да живеят американките! Най-добрите, най-милосърдните, най-красивите и най-девствените булки на Света!

Добра ирония :)))

"Може би не съм човекът, който ти е подарил живот. Но пък животът ми подари теб." Като се превежда трябва и да се мисли.

Толкова омраза има в коментарите към новината. Нищо чудно, че изчезваме като нация.

Голям принос,за това да изчезваме като нация имат точно авторите на новината!

наистина. Черногледство, непрестанно охулване, да се чуди човек защо живеем.

Не ми пука за тези. Не искам да знам за чувствата на разни хора. Искам война. Да се избиваме. Да се мразим.

Ти си долен изрод ! Такива като теб, е трябвало да бъдат правени с по няколко презерватива !!!

Въпросът е колко малки деца са убили военният пилот Емили Лийхан и морският пехотинец Джошуа Нювил по време на войните, водени от САЩ?

НУЛА. Освен ако нямаш доказателства за предположенията си. Въпроса е... колко кучешки и колко кравешки ла*на си изял за да си толкова злобен.

че американците като обясняват за хакванията на руснацит ДА НЕ БИ ДА ИМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА????? Той не е злобен, а справедлив, защото тия и двамата са военни, а САЩ воюват по целия свят. И ако той е злобен, ти със своите л---а да не би да се имаш за кротко и щастливо агънце?

ба дайте новини за руските самолети и ракети. там е новината. тука лигоч. на кой му пука? Май забравихте за какво е този сайт. Война-самолети-избити войници-кръв-черва. УРААААА САМО ПУТИН !!!!

Ама кЪк бе! Страхотна новина! Ще си мисля за това хлапе и доведената му майка цяла вечер! Няма да се сетя за това, че САЩ открито започнаха да се държат към ЕС като робовладелци, че в НС скриха чрез доклад кражбите в НДК и политическия чадър над Борш по герберастки, че КЗК разреши едни мръсни престъпни пари да се върнат в България чисти като сълзи, няма да се сетя за мутренските пребивания, че някакви политически пасмини излизат на протест в защита на възможността най-корумпираната съдебна власт в Европа да получава подкупи и от чужбина, че прокурор подаде оставка, но не рачи да каже КОЙ опъва чадъра над един извратен убиец, няма дори и за суджуците да се сетя, няма... Благодаря ви добри хора от ДИР!

Начи ко ся? Вадим изключително лигавата новина от фейсбука в Америка и правим от това новина, която сигурно интересува всички българи...

Радвам се , че малко хора са се вързали на тоя водевил :)))) Нагласено , та дрънка ... Малчуганът определено не плаче от умиление ! Сащисани малоумия ....

Тази жена не беше искрена. Никой няма да ме накара да повярвам в искреността и, четейки написания "обет". Детето се разплака, а тя продължи да чете, вместо да го прегърне и успокои, както би сторила истинската, искрена майка, когато детето и избухне в сълзи. Рожденият баща направи това, а тя се размина само с една хладна целувка и потупване по гръбчето. Не, не вярвам, че наистина ще бъде майката, за която се опитва да се представи.

Ще започне да го обича след 2 десетилетия, чак след като се случат следните събития в живота: 1- роди собствено дете 2- собственото й дете порасне и по този начин двете "деца" се изравнят 3- осъзнае, че вече тя зависи от порасналите деца

Чета коментарите ви и си мисля "Как можа толкова да деградира този народ?" Какъв невероятен простак е днешният българин!

+1

глупости, просто ние предпочитаме да гледаме децата си, вместо да правим шоу от гледането им и да сме в центъра на събитията. Детето се разплака когато се спомена майка му, а не от фалшивите написани слова на фалшивата му майка.

това е началото - то е цветя и рози. След това идват бодлите - дано са по-малко. Да бъдат щастливи всички.

Направете клюкарник за такива новини.

Да, ама мъжът е този, който започва да утешава детето след като заплака. Никоя истинска майка няма да си продължи да си чете написано (да, написаното, като не си е направила труда дори да го научи наизуст; камо ли да й идва от сърцето) вместо да не гушне плачещото си дете!

Щом новината не е за Бойко и за Путин, значи няма коментари ...