НФСБ се разграничи от своята активистка от канал за мигранти

НФСБ остро осъжда всяко участие в престъпния трафик на хора, заявиха от партията, след като се разбра, че тяхна активистка част от разбития канал за мигранти.

Обратно в новината

Коментари - НФСБ се разграничи от своята активистка от канал за мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надута ,проста ,селска , костонбродска слива

ДЕМЕК НФСБ БИЛИ "МАЛКО БРЕМЕННИ" :)))

Гледам внимателно снимката. Тази жена не може да участва в трафика без знанието на Валчо Симеонов. Той ни будалка с оградата, а в същото време негови хора влачат бежанци. Анелия Велева имала собствен бизнес ? Майтап. Визията и подсказва, че освен да продава или да забелва салам друго няма да може. Най добре е да тръгва за Банкя. Там я чака трътлестия саламджия. Суджука е на привършване, останали са малко над два тона.

От разследващ варненски сайт научаваме че доверени членове ВМРО разпродали ПАспорти иса спечелили 12 МИЛИОНА за 3 месеца.ПАспорти на албанци наркотрафиканти ,на цели села шиптъри и македонци с турски имена косовари

КАФЯВАТА ЧУМА Е ПРЕВЗЕЛА СТРАНАТА КАФЯВИ СИМЕОНОВ - ТРАФИКАНТ КАФЯВИЯТ БАБЕК БОЧКО - СУДЖУК

Гаф до гафа! Мила моя майно ле!!! Бойко, Бойкоооооооо!?!?!?!

българио, МИЛА ... Земя на герои..... Какъв ли ще е следващият ГАФ?????

Пишман-патриотите ПАК СИЛНО СЕ ЗАСРАХА!

патриотите предадоха хората, но специално това, че извозват мигранти не е лошо нещо. Какво иначе да ги правим? Минават през границата като река през сито и скоро ще са повече от нас! А така и някой лев влиза в икономиката... Патриотичната позиция е всеки с кола да превозва мигранти и освен това е и евросолидарно - Меркел нали си ги иска.

Ами като не е лошо ЗАЩО СЕ КРИЯТ, БЕ?!? ДА ГО ЛЕГАЛИЗИРАТ, НАЛИ СА ВЪВ ВЛАСТТА? А НЕ ДА СЕ КРИЯТ И ДА ПЛЮЯТ ПУБЛИЧНО КАНАЛДЖИИТЕ, А ТАЙНО ДА ГИ ОРГАНИЗИРАТ И ДА СЕ ОБОГАТЯВАТ А ЗА ПРЕД БАЛАМИТЕ ДА НАПАДАТ СЕДНАЛИ БАБИЧКИ, ГОЛЕМИТЕ ГЕРОИ!

блъскали са я отзад като магаре :) на баир :)

Е, това са им председателите. Банда престъпници.

от Лъже-патриотите, които излъгаха!

съвсем случайно и някак си, без да искат, компанията на Симеонков и самия той, да са я хранили и поили тая мурла!?И евентуално, тя пък, да ги е обгрижвала с "оная си работа"!?Прави са, да се разграничат сега!Не може!Няма как, да носиш отговорност за случайно-случили се работи!

Кажете мъжа на тази разследван ли е за трафик на нелегални, и тя явявали се наследник на канала, докато той изтърпява наказанието си.

Шило

Хахаххаах! Валерката настаняването ченгетата в хотела си, хората му прекарват мигранти! Чиста работа, цикалът е затворен! А електората , блее!

За бандитите няма значение дали ще съществува България като държава.. Тия гледат само да откраднат нещо и после да си купят нещо с парите. Бандитите, мафиоти "" живеят ден за ден""... В САЩ, преди появата на разни групи от крадци- Мафия, негрите бяха роби на американците и живееха и учеха в отделни квартали... Такива крадци, мафия, помагащи на враговете са ПРЕДАТЕЛИ и трябва да бъдат убивани или вкарвани в затвора за по 20- 30 години или ДЕПОРТИРАНИ до турската граница... Единствено разбираено би било, ако крадците, мафия ограбват всякави цигани, турци и араби, дори и за 5 ( пет ) лева.

Може и да одъртявам, но момата има сексапил. Какво ли си е мислил Симеонов, когато е гледал тези червени устни? Предполагам е зяпал като риба на сухо, та му е увиснала като на петел долната джука. Сега обаче ще трябва да остане само със спомените. Жалко! Други ще го онождат това шавратливо моме. Ех!

Това е същото като при ГЕРБ: Бойко+Суджук = Симеонов+Мигранти

За да се случи това , са възможни само ДВЕ опции : 1) Валери Симеонов е ТЪП и ПРОСТ като Гьон , и го лъжат именно неговите подчинени ; 2) Валерката е в комбина и е вътре в далаверката ! И в ДВАТА случая Валери Симеонов ТРЯБВА да си ходи !!!

Че е тъп и прост Винекълт няма съмнение, но няма никакво съмнение също, че Валерката е в комбина и е вътре в далаверката !

Патриот е душа дава...а тая даваше и и нещо друго.....

И защо фирмите на Валери тогава правят телена ограда на границата..:) Явно "патриотите" искат само те да са в бизнеса с трафика на бежанци.:)

чували,избиратели,мигранти,костинброд...оправни са хората оттам ,браво .

Да де, ама когато японски влак закъснее, министърът не се разграничава от машиниста, а си дава оставката.

Ситуацята НЕ ме изненадва!!!!Това е "държавна политика" от 27 год.!!!!!!

руските патриоти явно и нагло ни рушат държавата.Уж градели телена ограда на границата , а се оказаха в бизнеса с бежанци....А джамии ще им построят ли????

а, Валерката кога?

в смисъл, кога ще стане и той мигрант за да го закарат лично при меркел, юнкер и станишев? ами чакайте, може и той за евродепутат да се кандидатира. и съм сигурен, че ще бъде избран.

....то се изясни много отдавна ,че така наричащите се патриоти ...нямат абсолютно нищо общо с патриотизма !....сащото е и с демократите ....нямат абсолютно нищо общо с демокрацiята !

точно така, но това е известно още от времето на twin peaks. където същото е казано, но по-така, че"совите не са това, което са." :-)

а герб няма нищо общо със суджуците...в добрич !

Кво искате бе, жената спасява България от мигранти :)))

мда

Сещам се за един виц: По соца - В препълнение обществен транспорт, в атобуса (трамвая) един го "на.утал" на една "мангалка". тя се развикала и той го 'извадил", но тя, като потърпевша все пак го дала под съд. В съда потърпевшата заявила: "Другарю съдилищИ, аз съди на негУ що вкара гУ, не да гУ, з'вадИ"...

На бас, че следващия път тъпото племе пак ще гласува за същите суджуци и трафиканти. Народе????

елена Йончева е виновна. Сега тутакси, Вальо кабела, ще и спретне едно дело. Сега разбрахте ли, защо оградата не е двуредова, а на места изобщо и няма такава. Мигрантите които НФСБ поеме да ги транзитира, се водят ВИП. И защото са ВИП, затова те огради не прескачат.

Б.Б : сега като изям 4-те тона суджуци и аз ще се разгранича.

нема цел живот да я карам на сланина и маС

Това ако не е пародия. Лъсна мангалския задник и на Националиста, пардон патриота Симеонов. След Боко суджука, сега и Валери трафиканта. еБ.ти държавата.

донаесен ви няма! анадън му? Много ви станаха изцепките - класовете, казармата, парното... ще ядете бой тоя път всичките!

да се явя един път и в суфльорска роля и да подскажа следната реплика: "НИЕ строиме огради и подсилваме закони срещу трафика на хора, а ТЕ ги пущат!". сега става ясно защо толкова много бизнесмени и бизнесменки са задължени на меркел заради думите:" елате всички! ние ще се справим!". може би по тоя начин никак да не се е намалила безработицата, но бвп набъбна като суджук във вода.

НФСБ , КВА Е РАЗЛИКАТА С КОЯ РЪКА ЩЕ БЛЪСНЕШ ЧИКИЯТА ???:))

И какво от това?!

:)))

Бой и пандела за такива ,друго не ги оправя...

Тя просто е следвала примера на лидера си.

Крал съм само с дясната ръка, разграничавам се от нея!

Борисов се хвали, че решил мигрантския проблем. Но партньорите му все го опровергават

Патреотите са най голямата пасмина на българския политически небосклон. Проститутки. Лягат си с всеки, който плати.

Защо ли партийния каймак все го влече престъпна дейност? Върти ми се една мисъл, че те май нищо друго не могат да правят - или отговорни партийци, политици и депутати или престъпници, а за да не си загубят рутината упражняват и двете...

след гафове от такъв калибър - да се разследва и закриват самите партии

30 годишна??? През коя година е била на 30?

става, става...

разграничи се-да бе

Бьлгария има герберско-патриотарско управление. Едните крадат суджуци, другите - трафиканти на мигранти. Да не споменаваме КТБ, НДК И КАКВОТО ВИ ДОЙДЕ НА УМ.