Районният прокурор на София се оттегля заради убитата Виола

Районният прокурор на София Петър Белчев е депозирал оставката си днес пред главния прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Районният прокурор на София се оттегля заради убитата Виола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ostavete go sega, che izliza v maichinstvo...

Много сте смешни тука - голем рев, страшен вой, и какво - НИЩО ! Вие самите КАКВО правите, че да не е така ? Аз ПОНЕ не скимтя като вас нахалост.Жалки тетки.

Напускаш и всичко е наред! не е като по целяи свят да носиш отговорност, колко сладка работа. Прокурорите са едни от най , некомпетентни, мързеливи, продажни, безкруполни, алчни, безочливи и подкупни! Цацаров като техен шеф , не само че не може да наложи контрол , дори по зле стана! Време е Радев да го смени!

Доколкото си спомням, след като завършихме Правния факултет в СУ, а не някой провинциален полу-техникум, най-некадърните отиваха в прокуратурата. А като се има предвид световно ниското ниво на преподаване в най-реномираното ни висше учебно заведение - представете си какво е в българската съдебна система. Непотизъм, корупция, мързел и стряскаща юридическа неграмотност. Морал ? Та в цялата система няма нито капка....Дори и логика няма. Това нещо, наречено българска съдебна система трябва изцяло да се пренаправи, за да работи поне малко.

Тези явно са учили в Бургаски свободен университет :))) Докато другите се потяха да учат български и история, там през 90-те се влизаше с едно тестче за малоумници. Ама що прокурори и адвокати нароиха :)))

Не, не, не! Да прощават и Цацаров, и този, "моралният. И ДА НЕ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ИЗСУЛВАТ КАТО МОКРА ВРЪВ! ТУК СТАВА ВСЪЩНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА. и ТО С МНОГО ВИСОКА СТЕПЕН НА ОБЩЕСТВЕНА ОПАСНОСТ ОТ ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ (ЛИЦА)! ТУК СТАВА ДУМА ЗА ОТКАЗ ОТ ПРАВОСЪДИЕ ПРИ УБИЙСТВО - ПОРЕДНИЯТ ОТКАЗ ОТ ПРАВОСЪДИЕ, ПОРАДИ КОЕТО БЪЛГАРИЯ Е РАЗГРАДЕНА ДЪРЖАВА, ЕДИНСТЕЕНАТА В ЕВРОПА, КЪДЕТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА! ТОЗИ Е ДЛЪЖЕН ДА НОСИ НЕ САМО МОРАЛНА, НО И РЕАЛНА, вкл. НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ - неговите и на подчинените си И КАКВА ПРИЧИ А ЩЕ ИЗМИСЛЯТ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - КОНКРЕТНА!!!

Be bunaci - dokoga she jafkate : " nali imate "demokracia" demek izvinenie za maroderi kat toz tapan : det chichko Hitler shteshe na sapun da go napravi, a Stalin shteshe do jivot da go prati da bachka .

ВСИЧКИ ЗАВЪРШИЛИ ПРАВО И УПРАЖНЯВАЩИ ТАЗИ ПРОФЕСИЯ (адвокати, нотариуси, съдии, следователи и пр. паплач) СА ГОЛЕМИ, АМА МНОГО ГОЛЕМИ, МРЪСНИЦИ АБСОЛЮТНО ВРЕДНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО!! с ежедневните си изцепки, фалове и престъпления те формират нагласите в обществото, ЧЕ няма справедливост и единствения начин е ако можеш САМ (като вълка) да се съхраниш!!!

Гнусен мръсник ! Бог да го накаже дано ! В мъки да страда, месата му да окапят и кучета да ги ръфат ! Гад проклета ! Казах !

Този същият одобри решението на подчиненият си прокурор,че крадеца на колата ми е станал собственик ,защото я е регистрирал в КАТ-София.И двамата дори и не подозират,че талона от КАТ не е документ за собственост,а такъв за регистрация.Или са неграмотни или взимат пари за подобни услуги.

Тъй де!Според Българските закони(според прокурорите)-Първо трябва да те убият,след това си напиши оплакването - и ще го разгледат и преценят.

Какви морални подбуди??? Съвсем за малоумни ни взима това добре охранено лице. Ако имаше такива, убитото момиче щеше да е живо. Истината е, че не си ли човек на някого, сещате се на кого, никой няма да ти обърне внимание. Бездушни чиновници...

добре охранен....

аааа,що ли не му вярвам на тоя -,,морални подбуди"-ала бала портокала!!!тия четиримата ,са му подчинени,така ли е???!!!той да не е петия в сянка,та се измъква по ,,морални подбуди"!!!???

няма да му я приемат!

Не му мислете ние сме само папки

Безхаберници! Човешкият живот не струва нищо.Да разследват подчинените на този от снимката за зависимости, а не да спират до тук. На кого са угаждали,че да потулват старателно жалбите. Да ги разследват за престъпна небрежност довела до загуба на човешки живот.

а нещо за началниците му, не се ли сещаш?

Пази боже ако правосъдието за жертвите на престъпността у нас зависи от прокуратурата. Дали ще доживеем справедливо правосъдие в процес в който всеки си е свършил добросъвестно задълженията - прокурор, адвокати, съдия ? Едва ли ще се случи в близките пет-десет години. Корупцията е тотална, от А до Я по всички нива на всички власти.

Скъпи софиянци и гости на София. Много ви моля. ако видите човека от снимката някъде, да го заплюете. Ако има истински мъже, може и да действате!!

понеже е времето на летните отпуски ,ще иде месец-два ,докато потулят случката ,да си почине ,да похарчи някоя пара и ще му звъннат през септември,че някъде си има едно чудно местенце,точно за него .и историята си продължава .

Белене!

Зашеметяваща кариера. От портиер в централата на Райфайзенбанк в София,после през БХК, та чак до районен прокурор... Радан Кънев и той бивш портиер в магазин Бонжур, та чак до политическа кариера.... Как го постигат ?

това е някакъв оксиморон прокурор и морал :Д

И кво сега - да му ръкопляскаме ли?! Подал оставка от място, на което и без това нищо смислено не е свършил, което струва не един човешки живот - а кой знае колко много, и колко тормозени от близки и далечни, от съседи, от началници, от "системата", колко зле скалъпени обвинения, по които са издадени условни присъди или изобщо са върнати "за доразследване" - за да си измият ръцете ... За тези неща, които иначе са престъпления по служба и въпиющо несправяне със служебните задължения - нищо! Оставка бил подал ... Голямата трагедия! Иначе си оставал прокурор и вече можел без всякаква отговорност да си протака ,бави, връща, размотава и да си прибира сухото, дори и по-лесно, отколкото преди!!! Тая съдебна система е ... национален позор! Всичките такива охранени търтеи с дипломи на юристи и без капка съвест заслужават само изправяне до стената и разстрел без никакви обяснения!

ако излезе статистика,колко от магистратите на ръководни длъжности са минали през милиционерската школа в симеоново,колко политици,министри,кметове и други ръководители са с милиционерска подготовка и служба,ще се разбере защо държавата ни е в такава криза на управление и морал.

колко сигнали подавах срещу бившата, че не ми дава да виждам детето - "няма данни за извършено престъпление точка" много са ...

И аз така. И още много хора така. И Цацаратурата продължава да блее. Дали сега ще направят ревизия на всички актове за последните 5 години и ще се раздействат? Не!

Като чета коментарите разбирам, че всичко сме си заслужили. Не може да сте толкова прости и неграмотни бе хора. Не е нужно да си завършил право за да осмислиш, че когато при семеен скандал съпругът е казал на жена си "ще те убия" и всичко е дума срещу дума няма нормален юрист, кото да приеме, че тази закана може да бъде реално изпълнена и да образува наказателно производство. Ограмотете се малко не се поддавайте на манипулации. Не позволявайте на глупостта да ви носи на крилете си.

в едно наказателно производство съпругата ще е свидетел и въпрос на лична преценка на прокурора,после и на съдията е,дали думите са казани и дали са в състояние да предизвикат основателен страх у съпругата.Въпрос на компетентност и морал на магистратите.Във всеки случай при последните водещи са мързела и голяма заплата срещу малко работа.

Страшно е за психически болните хора, особено ако са сами, а също и за тези около тях. Никой не се интересува да се ангажира с лечение, наблюдение, вкарване в болница. Ако не е извършил нищо все още - на кого да се сигнализира. Тези мързелияци от психото не си мъдат пръста, кметове , полицаи ( особено пък те) - също, защото лудият си е луд, но нищо не бил направил. Идиотска държава с голям идиот дебел мазник, дето уж трябва да ни защитават

Странно е, но ако човек се замисли колко човешки съдби са били разрушени затова, че те такива дебели чревоугодни гниди не са могли или им е било платено да не си свършат работата....ми става ми тъжно направо...

Един скот убил зверски жената, други скотове в тоги отказали да предотвратят престъплението, както и да обвиняват след това. Господ да ви накаже според "заслугите", проклетници !

Айде на борсата на адвокатите!

Плашиш куче с кренвирш.

Водата може да бъка от химикали и бактерии, важно е да е "видимо без опалесценция".

май оплеска темата с друга, ма да си жив и здрав :)

По новината за замърсяването на Лайноморието ще да се е изказал човека, но и тук много фекалии и мазут/катран, така че...

... прокуратурата така се е о.рала с мазут...

До тук добре, ама и тия четирима прокурори трябва.

В момента си трайкат на тъмно и разиграват четворка белотец - която двойка падне опира пешкира...

От нас се очаква да адмирираме постъпката му - видите ли, четирима "мои" прокурори са "набедени", пък не е така, ами жалбите са били неподкрепени с доказателства... Как да се "подкрепят" с "доказателства" жалбоподателите - като изчакат да бъдат заклани от наркомана-нехранимайко, чиято майка-аптекарка лично е подхранвала чедото си и индиректно е подхранвала назряващо убийство? Не само той, но и всичките му главорези-прокурори би трябвало веднъж завинаги да бъдат лишени от права, а не да бъдат прехвърляни от прокуратура в прокуратура, където да СЪДЕЙСТВАТ за добре платената липса на правосъдие.

Този мазник от снимката извършва дейност единствено докато отива да си получи заплатата! Като повечето магистрати де...