Пребиха журналиста от БНТ Иво Никодимов

Журналистът от БНТ Иво Никодимов е бил пребит в района на Орлов мост в София, съобщи националната телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха журналиста от БНТ Иво Никодимов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като прочетох повечето мнения разбрах защо живеем зле - ами избираме управници, които приличат на самите нас. Малоумни разсъждения на тема "алеята на гейовете". Кръстосвам този парк от години със семейството си, с приятели, с децата, с внука, сам. За първи път чувам как наричат тази алея, а съм наблюдателен човек. Не сте човеци, а пед..раси, щом знаете с такива подробности какво става там. Как не ви мина през маймунските мозъци, че е бил пребит човек, и понеже е на екран знаем, че е образован, възпитан, диалогичен, стойностен, такъв, какъвто вие с "гейските прозрения" никога няма да бъдете и децата ви няма да бъдат, и техните деца, и техните ...защото лумпена произвежда лумпен.

Я вижте за няколко дена колко скандала политически има? Всчките са за корупция и политически лобизъм! За тва са го набили за да ни замажат очите!

Може ли да е педи отмъщение ? Някой залиташе по мъжките ласки !

Сега е момента да се разбере дали ще сработят охранителните камери в Борисовата градина, с които Фандъкова и Полицията се хвалиха, че е опасана???

Аз съм категорично против саморазправата. Но когато липсва държава, която да внася ред и справедливост - безнаказана циганска престъпност; безнаказаност на престъпленията на политици, магистрати, прокурори, нотариуси, полицай, лекари и т.н., тогава ще почне да действа закона на джунглата. Ако беше набит обикновен българин, дали щеше да се обърне същото внимание?

Много е важно да споделиш, че си одитор! Само ако може да споменеш какъв одитор си! Вероятно обаче си Д.Е.С... само те са толкова арогантни!

защо казват че било орлов мост. беше на алеята на педерасите.

Орлов мост - грънци. Движел се е по алеята на геовете.

хем изяде боя, хем име му излезе, ако не е такъв, но казва ли ти някой....

Журналиста ако не е бил цел на лична основа,но не на профисионална,след като знаем,че нашите журналиси са журналисти на правителството,значи е бил бит случайно,както може да е бил всеки на негово място и не трябва да се включва професията.

Иво е педе.ра.с.т. и затова е изял боя.

Закачал ли ги е?

вместо да набият хубавичко платените путлерови тролове...

Това е намек към приятеля му Волгин ....

Има един начин: да набием Боко и прецедента, защото не си гледат работата, за която им плащаме, първия рита топка и ходи по екскурзии в Европа, а втория прави любов с Деса непрекъснато

Ташаци на рояци, ежедневни побой, кражби и убийства, суджуци и Грипени, а прецедента бос и в прекия и преносния смисъл си кара медената година в резидецията на Бае Тошо с Деса стюардеса. Боко тиквата пък е минал в дълбока нелегалност

Максимата - "Всяка крушка си има опашка" важи с пълна сила и за журналистите. Продължавам да твърдя, че в България, боят над власт-имащи е с причина, най-вече сериозна, и се практикува от засегнати по една или друга причина, лица. Дали е правилен или не е, няма да разберем. Все забравям, Медиите, кой номер Власт, бяха.....

Ако се приеме закон за задължителното изработване на дневните разходи на лишените от свобода (ядене, охрана, отопление и т.н.) същевременно неотменимото право на всеки със законно притежавано оръжие да стреля по всеки прекрачил частния му имот или посегнал на него, семейството и приятелите му необходимостта от полиция ще се сведе до представителни случаи, зоополиция, икономическа полиция и т.н. Тогава няма да има недокомплект и пр. простотии!!

Ще се увеличат многократно убийствата без причина.

кой та спира да се въоръжиш бе педал купи си оръжие не виждаш ли кво става на улицата по добре двама да те съдят отколкото 6 да те носят

След 27 години дмокрация и повсеместно ширеща се либерастия остатъците от държавата България е така дезинтегрирана и разложена, че не може да издържа и организира действаща полиция и бърза помощ! НАИГРАХТЕ ЛИ СЕ ГОСПОДА ДЕМОКРАТИ ? Или сте заето да събаряте паметнима ня България пред НДК и поради това не забелязвате, че корабът потъва с опънати платна ?

Убий един журналист, не само го бий! Винаги има защо.

Защо журналистите винаги смятат,че причината за побоя е професията?Може да е на лична основа.Същото се отнася и за нотариуската с дъщеря и.Защо ще ги бият и двете ако няма нещо лично?

На кой му дреме за тоя плужек.

гласувайте за мутрата и ГРОБ, за да ви гарантират спокоен живот!

Определено се върнахме в средата на 90те. Мутри, побоища, фалирали банки.

Има ли още някой да се съмнява що за държава сме? Отговорът е категоричен. Мутренска! Има ли ден в който да няма пребит човек? Няма такъв! Иначе, голяма "демокрация" настъпи. Европейски съюз, НАТО и какви ли още не салтанати. И какво от това, като всеки може да бъде пребит посред бял ден! Само когато започнат да пребиват депутати и техните близки, ще им светне под шапките, че нещо става. Ако смятате, че Борисов, Цветанов и ГЕРБ ще се стреснат и нещо ще направят; много се лъжете.Въпросът е изобщо дали някой може да направи нещо по въпроса. Според мен, не. Всичко е заложено в системата!

оръжие му е майката и бащата даже всеки който види дулото става по тих от тревата стрелба и това е

Ситуацията започна да напомня на деветдесетте години на миналия век... Ама при управляващи, които са доказани престъпници няма как да е различно... Няма нищо - просто България се приближава към неизбежния си край.

ами, ние си ги избрахме,нали така? Може и властта да организира тия побои, в цялата страна,за да не забелязваме золумите им. То не бяха психично болни,цигани,а сега тия даже не знаят и какви са.

Ако това са били обикновени хулигани е много лошо, защото всеки минувач посред бял ден, без да подозира нищо, би могъл да влезе в обсега на подобна групичка и да стане жертва на обикновени първосигнални безделници. Питам какво прави полицията, освен че протестира за по-високи заплати? След като постоянно разкриват съучастници на престъпни групи, нека се направи пълна селекция, да останат качествените хора, които работят заради работата, а не заради заплатите. Като са по-малко, ще получават повече, а и ние - гражданите, ще бъдем спокойни, защото ще се чувстваме защитени.

Питаш какво правят институциите, ами общуват си с престъпниците/това отдавна не е тайна/...питаме се кои са по-големи престъпници,тези на ,,улицата,, или тези които заемат отговорни длъжности...мафията си има държава,за съжаление...

това Kyтре, захапа Lepа Brena, като муслиманка на чия страна била, на наша или на тероризма и нахално, стиска заби и не пуска! Lepa Brena, така се беше изпотила, но накрая, му тегли шута, вгазеца!

Не се възмущавайте, не осъждайте, на никой не се надявайте, а си намерете оръжие и се научете да го ползвате! Иначе много пъти кръв ще пускате. Вие си знаете, де. Ако ви кефи да сте кървиви, карайте по старому!

Това СИГурно са били полицаи,които работят втора смяна при мутрите.... Справка - Бургаска Област....

сигурен съм, че полицията ще залови биячите и на журналиста и на двете дами. Щом успя да разкрие убиеца Йоан Матеев ще се справи и сега. Жалкото все пак е абсолютно перверзното одобрението на мнозинството за тези побои. Това странно одобрение със сигурност ще доведе до още насилие и няма никаква гаранция, че одобряващите го или техните деца няма да изтеглят късата клечка.

И какво се оказва според мнизинството? Може да биеш мацки ( пък били и на 50 ), защото са нотариуски, но не и треторазряден гей, защото бил журналист Да ви имам аршина!

До тук води отвореното общество...

това всъщност е идеята

Всеки ден в България се прилага правото на силния!Простащина , бабаитщина и безпардоност от върха на властта до най-нискостоящия началник!Това е демокрацията на сикаджийската мутра и за съжаление няма все още надежда за тоя народ!

Отворете отново "почивните" станции Слънчев бряг, Скравена и Белене, отворете тухларните и всичко ще си дойде на място за 1 година. Един мъдър човек каза наскоро за престъпниците: "Те ще платят стената, но още незнаят...". Почнете безплатният тунел под Шипка, има доста кандидати за самоотвержен труд срещу паница боб. Ама не е политкоректно, а?

ще ти се, нали? Концлагер ти се иска като по соца?

Да видим дали сега Виктор Николаев ще изрази разбиране към деянието на биячите? Така, както постъпи през нощта на 25-ти срещу 26-ти октомври 2015 г., когато полицаи и мутри в съучастие пребиха негов колега-журналист на централна софийска улица? Може би, защото онази позорна за българската демокрация сцена се разигра пред очите на Румяна Бъчварова, тогавашната министърка на вътрешните работи?

#стабилизирамвсичконестабилно

Да пребием инженерите. Те са най-издръжливи и най-малко мрънкат!

в държавата на страхливите българи всяка НАЦИОНАЛНА или СОЦИАЛНА група (с изключение на самите българи) си е направила БОЙНА ГРУПА и налага волята си над същисаните българи, които знаят само МИР ДА Е и ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ...

Не може да бием учители, не може нотариуси, не може лекари, не може и журналисти, но циганите да ни бият може и кои са дискриминираните ???

Всички от властта да се откажат от охраната и служебните коли и да тръгнат по улиците да видят народа как страда и колко опасности го дебнат,дори у дома. Все по-несигурно става,къде е тая неграмотна полиция,поне по улиците да виси и да пази хората,а не да се свират на сянка и по кафенетата!

звъня на 112.

Най-скоростно се отвлича вниманието от разкритията за мафиотската структура ГРОП като набързо пребиеш нотариус или журналист.

Този не е така добър журналист като арменчето Тони по БТВ, но това не значи, че трябва да бъде бит. В България се навъдиха много биячи, защото няма дейстсуващи правосъдие и полиция, те са нарочно блокирани от мутродържавата

евроатлантическите ценности, гражданското общество, ........................

бас че побоя над журналиста е поръчан от нотариуските ;)

Пребиват хора в центъра на София посред бял ден, а Цацаров се занимава със суджуци!! Това прокуратура ли е?? Оставка на Цацаров. Всичко идва от там.

Съгласен съм, че от този журналист не става, и че ще гледам отново БНТ, когато този и такива като него ги махнат от там, но чак пък да го бият?! По-добре е да бойкотират БНТ и останалите казионни кабеларки.

На премиера и прецедента им е през куранто мио, премиера си гласи столчето в Брюксел, а пильота си ходи бос у резиденса и си клати Деса-простакеса. Плебса да яде бой за да слуша

от младежкото БКП пак са търсили пица....

три наркоманчета ли са на сямна? другите да не берат продукти за пица от кенефите?