Мъж се бори за живот, затрупан в 4-метров изкоп

51-годишен работник е пострадал тежко при свличане на земна маса на строителен обект в село Атолово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ямбол.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се бори за живот, затрупан в 4-метров изкоп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно пак никакви стандарти за безопасност :( Пак са "пропуснали" да укрепят стените на изкопа. Докато не се вземат сериозни мерки срещу работодателите, същите няма да се сетят, че безопасността на хората е преди всичко Най-малкото, защото лечението на този човек ще го платим всички ние. Дано да го спасят и бързо да се възстанови.

Работникът струва по евтино от укрепването. Защо да го правя

В България няма смисъл. В нормалните държави ще получиш безплатно жилище и храна за доста години, през които въобще няма да мислиш за пари.

го кажи на близките на пострадалия,ще ти счупят главата и закопаят някъде.

това не беше ли специалността на ГРОБ?защо използват неквалифицирани работници ? жалко за човека ,дано оцелее !

Квалифицираните заминаха за чужбина!

специалността на неграмотните, нагли и самонадеяни синчета на бившите партийни дейци :) за теб само пицата е останала :)

Да го бяха закарали в Сливен...

Не се ли научиха в таз държава как се копае изкоп? Ами слагат се вътре нещо като кутия да не позволява да се свлича земята. Ама толкоз акул Ганьо строител нема. Жалко за човека, но това не е единичен случай.

толкова акъл и знаят какво да направят но им се нарежда да работят по евтиния начин,укрепването струва пари.

Имах предвид Ганьо-предприемач строител. А Агенцията по Труда може да ги задължи да вземат мерки, но и там са само некадърници и връзкари. Затова учете, за да не се налага да копате. По възможност в чужбина.

Никой не им нарежда ами ги мързи. Аз каските не можех да ги накарам да си сложат.Махаха ги докато отмина ,че им пречели. Оправиха се като почнах да ги снимам с телефона и за всяко нарушение да им спирам по пет лева. Тогава изведнъж спряха да им пречат.

в бyлгария всички строителни фирми осигуряват на минимална заплата, от там съответно и работниците,техниците, инженерния състав са ниско квалифицирани, и накрая ето резултата, и пестенето на пари и криенето на данъци е огромно за сметка на качеството и заплатите, а самите контролни органи са силно корумпирани, общини а има и едни строителни лаборатории които уж контролират нещо ама само издават протоколи на конвеер абе пълна смехория, дано дано да се оправи човека

и накрая апартаменти по 100 000 евро, е не е ли пародия на държава

Стига с тая безопасност бе!Кой я спазва?Най-важно е в такъв случай, да се уведоми Инспекция по труда!

от инспекцията като се засилят че ще си счупят краката.

на тия обекти строителни техници да наредят обезопасяването на обекта.....или и те струват пари и може без тях.От ден на ден по скапано става:(

Няма до го бъде завалията.