Депутатът със суджуците напуска парламента

Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание, съобщи пред журналисти в Добрич заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Депутатът със суджуците напуска парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сняг до колене вече 20 дена.Продължава да вали и трупа ли трупа.Тази вечер пуснах кучето в сълмата че нещо доста застудя.Напълних големата кана с червеното вино Ш и свалих два суджука от пръта.Влизам в къщи и кво да гледам стрина ви Тренда вади от фурната една тава свинско с много лук.Дадох и суджуцити да ги тури на дилафа и да ги удари на жарта.Няма да пия рикия направо мятам виното

Мартинов-мръсен "суджук".

ЦЪФНАЛ ГЕРБ - МИШО БИРАТА ЧАКА ЖИВКО СОДЖУКА

Мислите ли, че опозицията в Парламента, няма сигнали и данни за действащи подобни схеми за събиране на пари в черни каси на ГЕРБ във много други Общини? Имат разбира се, но, ги е страх да ги оповестят, че може да предизвикат избори и тогава, като дойдат на власт, върху тях ще се стовари гневът на ЕС,НАТО и САЩ, който си искат да ни управлява ГЕРБ, въпреки, че малко преди да му помогнат да го изберем за трети мандат, бяха определили българското държавно управление(т.е. това на ГЕРБ), за най-корумпираното в ЕС за 2016 г.

Селският банкянски бек, какво чака, че не си ходи!?Хайде, Суджук паша Дебели, оставка и в затвора, наглецо!!

Тоя не го е продал, нито го е изял сам.

Опасявам се.че и Цецо Голямото Ухо, и Цацар Пеевски малко са се пообъркали за "Суджук Гейт", като и двамата ПРИЕМАТ ЖЕЛАНОТО ЗА ДАДЕНО, и се опитват да го внушат на материала. Цецо на Кумецо с шестте апартамента тъщини се бърка, като си мисли, че някой ще му повярва, че този напуска доброволно парламента, а не доброзорлем (чуйте прокуратурата, която обяви, че разследвала този за 5 (ПЕТ) престъпления!, както и че с това щяло да се изчисти петното за ГЕРБ и историята приключвала за тях - С ТОВА ТЯ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА ВСЪЩНОСТ!!! А що се касае до изявлението на Цацаров, че нито един от тоновете суджук не бил стигнал до Борисов (той не каза обаче нищо за филето, например), ТО ТОВА ТВЪРДЕНИЕ Е ГЛУПАВО И НЕСЕРИОЗНО, и може да се каже, че е ако не ЛЪЖА, ТО ТЪП ОПИТ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ! И ще обясня - докажа веднага защо (за невярващите), много е просто! Цацаров и ПРОКУРАТУРАТА НЕ КАЗАХА КЪДЕ Е ОТИШЪЛ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ СУДЖУК, ДО ЕДИН, ВКЛ. ФИЛЕТО И ... НЕ ЗНАЯТ (все още), мисля че това е пределно ясно на всеки по всеизвестни причини, ПРОСТО РАЗСЛЕДВАНЕТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА, А ТОВА СА БАЯ МЕЗЕТА, МЙОГО СУДЖУК!!! И ТАКА - ДОКАТО ЦАЦАРОВ И ПРОКУРАТУРАТА НЕ ЗНАЯТ И НЯМАТ ДОКАЗАТЕЛСТВО КЪДЕ Е ПОПАДНАЛ ВСЕКИ ЕДИН СУДЖУК ОТ ТЕЗИ ТОНОВЕ, ПЛЮС ФИЛЕТАТА ( да не ги забравяме и тях все пак!), ТОЕСТ ДОКАТО НЕ СЕ ЗНАЕ ВСЕКЙ ЕДИН СУДЖУК КЪДЕ Е ОТИШЪЛ, НИКОЙ СЕРИОЗНО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ И ТВЪРДИ И КЪДЕ ... БЕ Е ОТИШЪЛ!!! Ако приемем, че Цацаров е подходил пи друг начин, "отзад-напред", тоест - проверка и проследяване бе "на входа", тоест пътя на суджука от излизането му, а "на изхода", тоест попитал с Борисов и той му е казал, тогава възниква простият въприс: А НЯКОЙ СЕРИОЗНО МОЖЕ ЛИ ДА ДОПУСНЕ, вкл. Цацаров, че ако и Борисов Е ЗАМЕЗИЛ С ТОЗИ СУДЖУК, ТОЙ ЩЕ ПОТВЪРДИ? И някой смята ли, че теоретично Борисов си е признал, че и той е замезвал, Цацаров ПЪК ЩЕ ГО КАЖЕ И ОБЯВИ ПУБЛИЧНО!?!? Да ми плуват корабчета в окото, Цецо и Цаца?

Тя и Калинка напусна "доброволно" АгенцияЗемеделие1 Майчиството и свърши, и сега я очакваме на линия! Все едно - кадрите на Цветанов/Борисов? са един дол дренки!

Как може този селски идеОт да стане депутат ????????????????????????????????

За да има приемственост, запазваме общинските ръководители на общините в областта, каза Цветанов. Без коментар:-)

казва, че в Добрич са били най-слаби резултатите на местните , че и на президентските избори. Но не казва какви бяха резултатите на ПРЛАМЕНТАРНИТЕ избори!А те бяха кажи речи най-високите от всички региони.Защото бяха включени циганите, а в този район са доста.Та Цецо си е Цецо, пак казва лъжа, но като включи в лъжата и малко истина, тя става по-приемлива (лъжата де).Винаги си е бил такъв наш Цецо!

Затова носа му е като на Пинокио!

Пак е зима, сух седжук ще има. Бузи зачервени - кани запотени... тараа..дииира дааа...

"Депутатът със суджуците напуска Парламентът". Заедно с тях ли напуска, или тях ще ги остави?

Ние като сме от село, не ядем доматите с коловете... Искаш да кажеш, че години наред вие дори не сте и подозирали какви ги вършат вашите хора от ГЕРБ в Добрич? Ами че ,Цецо те , вашите хора същата тази работа я правят навсякъде в България?! И е просто въпрос на време ту тук-ту там да се размирише нещо!И ако имахме наистина работеща прокуратура и съд, такива оплакващи се бизнесмени ще станат стотици та и хиляди, защото ще са сигурни, че ще получат защита и справедливост! А сега не са сигурни и си натискат парцалите!И вие не знаете това ли? Басни са това!

Когато чуя някой да говори с клишета, от рода на : легитимен, не легитимен прозрачен;направо ми се повдига. Прозрачно може да бъде дамско бельо глупако. От Цветанов разбрах, че виновни за всичко са комунистите и разбира се Путин!!

Кога ще го арестуват?

Кого да арестуват, Цецо ли? Пъпеша, никога! Заа всичко има отговор!

Нищо ново под слънцето...заплахи кражби и убийства от мутренската епоха на членовете на ГЕРБ!

ПОРЕДНИЯ БУШОН ГРЪМНА!!!

Как Манушев ще поеме партийна организация като само преди дни заяви, че не е член на партията?!!! Те това е силата на ГЕРБ

Всичко е нормално, Цецо апартамента благодари на Живко суджука, но с бира суджука е по-добър, но Мишо бирата го няма убиха го. А пък кашкавалката я изгониха в родния и град. Абе мафия като мафия, от години ни е налегнала мафията на суджук партията или на бира партията или на кашкавал партията. Какво да правиш мафията си има държава, т.е нашата държава!

Ако суджуците бяха наистина за Борисов нензам дали щеше да смогне цял живот да изяде един тон от тях, пък Цацаров каза че не достигнал нито един от тях до него. Второ да се извършва рекет с името на човека който държи цялата изпълнителн власт в държавата в мен лично предизвика потрес и някак какво да се коментира повече.

кроти, кроти, ти си първосигнален...

а вие плюете бай Тошо. Ами, че той беше момина сълза в сравнение с тия троскоти. Вярно е, че човекът няколко пъти се опита да каже "завод за вело...велос..., а бе за колела", ама такава ВЪПИЮЩА простащина чак не е заформял. Ако и суджуците са част от демокрацията, то по Татово време имаше във всяка къща. И филии с мас имаше. И ние да не знаем, че сме били демократични. АМА МНО'О СА ПРОСТИ, ОСЛЕПИТЕЛНИ СА! ДИВИ, хванати от горите на другаря цар.

ПОРЕДНАТА НАШЕНСКА ТРАГИКОМЕДИЯ НА BG-ПОЛИТИЧЕСКАТА СНИМАЧНА ПЛОЩАДКА. ======================= - Камера ? - Работи ! - Микрофон ? - Работи ! - Начало: "БАТ' Б. Б. 17 - 21" Трети дубъл ! Една продукция на продуцентска филмова къща "ГЕРБ" - епизод "СУДЖУК".

браво от русе тон суджуци от карнобат 10 тона вино за празниците от сандански специялен поздрав за боика борисова от банкя(един четвъртит от неиния приятел) от патриотите пресно месо отстреляно в африка а за депутатките от герб по един (магарешки да си чепкат зъбите)и това ако не е корупция и разврат здраве му кажи

Цецо цървула, благодари на Живко суджука, че напускал парламента. Сигурно при него е отишла по-голямата част от суджуците. Иначи Живко нямаше да намери място в листите за депутати. Ясно като бял ден.

Това е нечувана наглост и простотия. Цветанов дрънка глупости. Опитва се да замаже издънката. Абсурада е, че за такъв човек някой е гласувал. Очевидната истина е, че в НС няма "Народни представители". Има хора на Борисов, Нинова, Доган . ОСТАВКА на цялото НС!

порнографията. За кой ли път се насраха, но не се изложиха.

Цялата държава се тресе

Крайно недостатъчно е такива депутати да "напускат по собствено желание". Това означава, че си признават вината. При това положение трябва да върнат парите дадени им за заплати и други възнаграждения защото са пропиляли време, доверие и пари. Трябва срещу доказани мошенници строги финасови глоби в размер по-голям от взетите заплати. И това даже си е живо помилване и потуване по рамото, сиреч "ако не беше неудобен щяхме да те оставим на хранилката".

Мутраджийска сган! Главният гробар много е надраснал снагата си с думбазки кражби и далавери. От собственика на КТБ не присвои ли няколко десетки стотици милиона като рекет!?! От предишните си далавери се говори, че е натрупал поне 1 милиард евро, повечето изнесени по криминален начин с правителствения самолет още от първия му мандат. Кога ще излязат наяве тия мърсотии?! Ще видим я някой ден, я на кукуво лято. Народен съд трябва да се разпорежда вече в България, няма друга управия.

Ако имаш четири тона суджук дай трите на Ближния. На това в някои среди, близки до Ближния през 90-те години, му казват "такса спокойствие". Ако се ослушаш и не дадеш, Ближният те вади от играта и край на суджуците.

И били се пресичали опити ... какви опити, че те вече за мен са Партия "Суджуци" , пък да си пресичат, каквото си искат. Не знам при вас как е...но при мен е така.

Разбира се, че ще намерят "Заместник". Очаквам, за да има все пак разлика, новия "Гаулайтер на Добрич" да бъде представен, като Фрикадела...така ще е по-народно и ще отговаря на нашия Хал. Иначе Партия "Суджуци" няма да се откаже от истинските лакомства... то как Лилито ще пази "окръжност".

Благодарил му, тоя пак се иЦвъка.

Прав си Цвъкурионе - приемственост трЕбе да има! Щом има даденост (на суджуци), трЕбе да има и приемственост (на суджуците) от партийното ръководство. Иначе как ще стигне поне един до Made in Bankya?

Абе Цвинокио, то петното отдавна е хвърлено! Затънала ти е партийка в ла*на, вие също сте до ушите омазани. Суджуци хапна ли, затова ли му благодариш!

Рибата мирише от главата!

А суджука???

Сещате ли се още колко такива гербаджии като този има, които тероризират хората, но от страх си траят?!

Какво заглавие само - "Депутатът със Суджуците". Щял да напуска Парламента, щото сигурно от панталона му виси суджук. А Партия "Суджуци" дали ще изхвърли провинилия се Суджук от "фасада си" или ще си го запази "тихомълком" за нови "подвизи" със суджуци. Ама то се видя, че имаме не само Виден "Суджук", а вече и Видна "Мигрантка". Какво ли още се очаква ВИДНО да видим от тез дето ни Командорят. Естествено е, че няма да се впечатлим от "Банки", "Апартаменти", НДК-ата и разни други ежедневности от живота на Партия "Суджуци" и нейната Салата, пардон "гарнитура" в управлението.

Човекът е заменил "евтиното депутатско кюфте" срещу напълно безплатен суджук. Не е лоша сделка- едното за малко пари, а другото въобще без пари. Анализ на цифрите в бранда: Да допуснем, че този Парламент избута пълен 4 годишен мандат/което е малко вероятно, разбира се/ Народният представител губи 4 х 365= 1460 дни през, които може да муааа кюфтаци. Един тон е = на 1000 кг. 1000 : 1460 = прибл. 685 грама. С други думи има загуба, но има и печалба! Вие можете ли да излапате близо 700 грама суджук днес? За днес знам, да! Ама и утре и вдугиден и така цели суджуко-диетни години.... Отлична сделка, но и трудно бъдеще... Сутрин омлет със суджук, обед -суджук на грил, вечер- суджучено гювече., през нощта "за подхапване" -суджук, естествено.....Вярно, българският суджук е "класа", вкусен и дълготраен, но все пак ... За да не се разтури далаверата е необходимо бързо, бързо и по много, ама много да се лапа, лапа, лапа и пак лапа. А да му е наздраве!

ТОВА Е РЕАЛНОСТА В БЪЛГАРИЯ НЕЗНАМ ЗАЩО ЦВЕТАНОВ СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАН. ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ СА ПОДЧИНЕНИЕ НА ТОЗИ ПРИНЦИП И НА ТОЗИ ПРИНЦИП СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ НЯМА ЗАЩО ДА СЕ ПРАВЯТ НА ИЗНЕНАДАНИ.

Бойко, това е активно мероприятие на червените мерзавци а ла берия,още от лозето на габровски са били мръсници в червата!Докато хората жънели ,гнидите са пладнували на сянка с Капитала ! Избий като Пиночет до крак тази измет за да има мир в България!

Да бе, той Бойкоби за КТБ не е чувал.

ти не си виновен, че тъпите гербаджии са избрали най-тъпия да ги представлява във форума по това време, един вид дежурен тъпунгер. Сега се раздават суджуци и други благини, но на теб ти стига този, който вероятно са затъкнали в най-неосветената част на анатомията ти.

Въпросът беше не кой е изял суджуците, а кой е откраднал 4 милиарда. Разбрахме, че ръководството на герб суджуци не е яло. Разбрахме, че от Чудомирово време насам в България нищо не се е променило. Разбрахме, че може да откраднеш четири милиона и нищо да не ти направят, но за няколко кила суджук ще си загубиш депутатският имунитет. Ми като е така, хайде да правим бщджета не в лева а в суджуци, белким някой крадец понесе отговорност!

държавата се управлява от контраадмирали-папагали,контраполитици-бандити, контраполицаи-милиционери, контрапатриоти - слуги на сащ и русия едновременно

То и аз ... тъй де ... по собствено желание, след като ми дойдоха на гости представители на нашия партиен фюрер.

На Боко,Чоко и другите бандити когато и да им светнеш лампата все ги ловиш да крадат.Няма друг вариант.

Г-да Борисов и Цветанов,колкото и да ви е мъчно,петното върху партията ви е голямо,насрахте се!!!!. Та нали контраадмиралът не беше член на партията ви(поне така се разбра от наскоро публикуваното интервю с него!!!!).Та това е вашия стил на управление!За съьаление Добрич не е единствения случай!(Кърджали-Цвета Караянчева)Стил и метод на управление-кражби и далавери!!!!!!!