Нинова: Боршош е само бушон, кой е менторът?

Не приемам БСП и Деница Златева да носят отговорност за 2 години вътрешни битки в ГЕРБ и злоупотреби с пари, обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Боршош е само бушон, кой е менторът? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КУРНЕЛИЯ ТИЯ РАБОТИ! ОТ СТАРА КОЗА ЯРЕ Е ТЯ! ПАРТИЙНА ФУНКЦИОНЕРКА ОТ НАЙ-ЧИСТ/И УРОДЛИВ/ВИД!!! ЗНАЕ ТЯ ВСИЧКО ЗА БУШОНИТЕ ,ЗА БУШМЕНИТЕ И ЗА ВСИЧКО!!!

Въпросът е ти чий бушон си! Гледаш лошо, фучиш, даваш акъл, като че ли не си била 20-30 години в политиката, а си брала гъби. На тебе, както ти е угодно врът със сините, врът с червените, а утре пък с бозавите, където има заплата. Народа ще каже върти се, като....

Как така Златева признава какво е направила, а ти отричаш това? факт е, че Златева която е над Боршош и първа трябва да му търси отговорност ако има за какво, го е освободила от отговорност. Що за администратор е Златева?

Кой пък те пита какво приемаш и какво не приемаш?

Аз съм изумен от безсилието на нашите представители от народното събрание така наречените депутати да принудят наглия Боршош да отчете какво е правил с нашите пари с парите на нас на народа!!! Има ли държава?

ьяао мяяо отвори си малко зъркелчетата днес е боршето вчера беше Корнелчето и така нататак докато има такива като теб нека мачкат малко ние...

ЗА ДА ГО ОСТАВЯТ ЖИВ ЕВРЕИТЕ СЛЕД АТЕНТАТА В БУРГАС, ПОДПИСА ДА ИМ СЕ ДАДЕ, ДА РАЗГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ НА ВОЛЯ :) НА БОРШОШ ДАДОХА ДА ОГРАБИ НДК! ЕТО ВИ ГО МЕНТОРА! :)

Преди 10 дена бях в с. Огняново близо до Гоце Делчев Там достоверно разбрах че Корнелчето водач на бедните в България има само 15 хотелчета Как ги направи и на кой се водят нали в Декларацията се вписа при бедните Ето това е паралелната Държава господа кога ще се отърси сметка на тези другарчета.................

Виели, миели, отвори си друга тема, тук се говори за НДК-то и якото ли се е гепило, кой е гепил и такива ми ти работи. един ми бил казал.... дрън, дрън.. много сте задръстени защитниците на властта.

Брошката сега да му скъсат ританките и следващите пет години да се къпе само с мъже. Като са го сапунисали така и юридически отговаря той всичко е ясно. Турате Му десет години,конфискация на имуществото и го вкарвате там от където е трьгнал. А кой нарежда тези неща,познайте от три пъти. И нема да си мериме суджуците,то се знае как са нещата тук.

Йосиф Висарьонович Джугашвшли е ментора!

Не се надявай,"старче "...разчитаме на нея ...

Родина ,милиционер,роднина,бивш... ало -"работодателите" от ... ако ви вземат на вас званията и военните пенсии ??

Г-жо Нинова, разчитаме на вас да не оставите Боршош да се измъкне! Борисов вече веднъж опита да го покрие и върне на работа!

краде боршоша. окото му не мигва. и от ндк то не се посвеянват да крадат. пред очите на всички. нагло безнаказано показно. ето тази глава на мафията трябва да се отреже.

Абе кой е МЕНТОРА на Томислав Дончев?

бушон,но милионер.Много ясно,че е бушон.Тия бушони изгориха инсталацията на държавата.Няма я.Защо не тръгнете след парите и не изправита България на крака.Стига ,стига скандали ужким.Въшлясахте и откачихте от пари.Ментори и бушони.

Май май всички сте 'ментори' ми се струва. Кой с повече, кой с по-малко.

Другарко Нинова и ние не приемаме, Вие, как приватизирахте! 48% за вас лично а останалото за останалите, ваши другари? Нас обаче, Вие, питахте ли ни ? НЕ.

Дрън дрън, та пляс е казва, когато говориш празни приказки. Вадят мърлявите ризи на тез дет не е нужно и я да видимя, започваме да вадим стари манджи. Много съм против приватизацията, но можеш ли да върнеш нещо? Милите ти сини демократи, пипнаха законите и сега и след години пак ще са си недосегаеми. Кой крал - крал, та стига сари манджи.

аха... значи крала госпожата, ама понеже е минало малко време, халал да й е, да си го ползва със здраве и да поучава търпеливите късопаметни овчици

КУХА ЛЕЙКА

Суджука.

ОПИТВА СЕ ДА ВПЕЧАТЛИ БОРИСОВ, ИСКА ДА ИМИТИРА МАЯ МАНОЛОВА - ДА АМА НЕ . С БОРИСОВ НЯМА ДА ТЕ ОГРЕЕ, А ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ МАЙ МАНОЛОВА ИМА АКЪЛ А ТИ ФРИЗУРИ

Самият Рашидов е казвал, че едвам е отказал на Боко, обаче другарката знае, че е бил махнат заради НДК..Тц, тц, тц...Викали и '' г-жа Лъжа''..Не е правилно, тя си е психарка жената, има нужда от лечение.. Цялата им група е само от откачалки.Може да им направят отстъпка за групова терапия

Браво ,Нинова !Поздравления !

курни знае, че имаш бушон и то не един И тоя е твой ама не искаш да си признаеш. пиша й името с малка буква в знак на неуважение. ТЯ НЕ Е БКП- СРАМ

а ментора на Опашатата!

Боршош е бил гаранта, че ''порциите ще се разпределят правилно''! За това Деница Златева го е оставила на работа и не го е уволнила. Същевременно е уволнен целия надзорен съвет, за да може да се гарантира прибиране на ''отчета''. Само,че маймуните на клона станаха много и ,клона се счупи!Сега всеки плюе срещу всеки.

банковите преводи от НДК могат да бъдат проследени и колкото и пъти да се завоалират, пак ще отведат до получателя.

Ма ти сериозно ли говориш??? Парите оставят следи само за наивниците и тези дето не са посочени че могат да правят такива работи.

Амииии,нищо не знаем,Златева е нипричом ,ние сме чиста водица и така нататък . Питам се, тогава, защо не остави Златева да продължи работата си и при Борисов .Дали защото и там работата намирисва? Най добре, прокуратурата да си свърши работата а Нинова да не се грее на този огън.Който е направил стопански престъпления да си плати, а дали е червен пембян или син не ме интересува . Така стоят нещата за нас от провинцията.

Въпрос на време е Курни да освободи председателското място в БСП.Заобиколила се е с идна камарила от млади,зелени,кариерисчета,без един дин партиен стаж,ще ми врякат от трибуната на Народното събрание и ще чакат много гласове на избори.

Не се надявай,"старче "...разчитаме на нея ...

ЧЕРВЕНИЯ ОЛИГАРХ КОРНЕЛИЯ ЩЕ СЪБИРА БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ И ЩЕ ГИ ЛЪЖЕ ВСЕ ОЩЕ.НА ТОЗИ ОЛИГАРХ МОЖЕ ДА ВЯРВА САМО ЧОВЕК С НИСЪК ИНТЕЛЕКТ.

"Менторът" обитава град Банкя и не е точно ментор.По света се нарича бос,глава на организираната престъпност или други подобни.

Деница Златева по заповед на Корнелия Нинова оставила Боршош да краде?! Тези от БСП само в далавери се усукват.

За Гергов кажи, остави го ти Боршош...За Гергов и какво държи на запис, тоя тавариш?..Не може да не знаеш, щото ти си дрънкала

Остави "бушона ти" ,а купи на президента обувки ,че е бос!!!!

я искаха Златева да продължи на тоя пост... и колко доволни били.... После майко мила...какво щеше да и дойде до главата на Златева.... Ако пък биеше барабана че в НДК има злоупотреби....щеше да вият че се опитва да провали председателството на България. Разумно постъпихте и ти Нинова и Златева...че не се хванахте на въдицата.

накраде се с Костов - най-богатите агенции Техноимпекс - взимаха доларите на ВСИЧКИ изпратени в чужбина за долари на работа - официално - половината им заплата. Не я ли срам и от осъдените на смърт сестри и от техните заплати краде тая, като приватизира и техните пари.

Я, крадлата Корн. вика дръще крадеца! Голем смех!

Деница Златева ако имаше повече от 3 гънки мозък и нямаше ментор, щеше да уволни Боршош. А тя горката по заповед на ментора си Корнелия Нинова го остави да ''твори''.Защо?

ti razbira se

Менторите са много , но арбитъра е само един , Цвъки !