Регионална шефка в НФСБ задържана за трафик на мигранти

Председателката на партията на Валери Симеонов - НФСБ, в Костинброд е сред арестуваните в неделя на магистрала „Тракия” за трафик на мигранти.

Обратно в новината

Коментари - Регионална шефка в НФСБ задържана за трафик на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе накрая ще е ни суджук яла ни суджук мирисал,хайде на бас.

Националист вкарва мюслита! Еси държавата!

Малеее...какви "патриоти" само..за пари и майка си ще продадат а какво остава за родината си...за шепа жълтици...позор.Те затова трябва да има Беляне-стига с тази толерантност и евро ценности.

то цялото правителство се занимава с трафик на мигранити.... не е само тая кукумявка...

Падението е пълно! Ние сме държавата, в която на върха на ценностната пирамида са парите. Моралът е смешна дума. Прос.таците са култови. Партиите са параван за получаване на влияние. Нормалните са странниците, които все още плащат данъци.

Евала на такиви "ПАТРИОТИ"!!! Ставаш и за камериерка в хотелска верига "ВС".

валери симеонов винкела да подава оставка!

на протестърчетата, които слугуват на опозицията им се привидя властта и веднага взеха да писукат и да крещят като забравят че народа ги остави дори извън парламента където им е мястото

В ЗАТВОРА ТЕ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ.

Даааа... Време е за Военно Положение и яка чистка в тая територия....

"Бизнес дама"... Що ни разсмивате? Ако не беше трагично, щеше да е комично! Та, бизнес и за жените ли е вече трафика на мигранти? Май това ще стане основното препитание в държавата. Какво падение, и тези наглеци управляват!

Само като и гледам некадърната, чалгарска прическа и безвкусната мацаница по лицето, иначе ухилено тъпо и самодоволно и психологиеческият профил, сам се нарежда. Нагаждачи, службогонсци, меркантили. Такива едно време са били чавдарчета "за пример", отговорници в клас, членове на пионерският съвет. После партийни секретари и т.н. Все на ръководни позиции се бутат, болна амбиция, без елементарно покритие. В днешни времена такива стават бизнес (чалга) дами и пак се бутат, само че по ръководни постове на партиите. Няма значерние какви са партиите, няма значение идеологията, важното е келепир да има. За съжаление и НФСБ са се напълнили с бивши пионерчета и герои-приватизатори на прехода. Често срещано е при нови партии, които набързо сглобяват структури, особено в по-нетипични райони. Надявам се поне да реагират адекватно. Най жалкото е, когато такива кърлежи предават дори основни идеали на партиите, в които са се впили, обикновенно от пълно невежество и наглост Но много по-жалко е, когато има партии като ГРОБ, където кърлежите са основна, градивна единица, от най ниският суджуклия, до едрите организирани престъпници като тиквата и цвъ-цвъ начело и народът ги гледа като месии.

Имаше идея новият затвор да е край Костинброд, но зевзеци предложиха за икономия на средства да оградят града с три реда бодлива тел и да въведат пропускателен режим, та така престъпността у нас ще спадне с 2/3. Ама май са били прави :)

какъв град бе едно село сте

Важно е не само какво мисли човек а и как го казва и да не се опитва с определен стил да манипулира хората да ги подвежда и после да им се надсмива.

мда

Добре, че е бизнесдама! Щото от предишните публикацииостанах с впечатлението, че е "мадам". То, в случая няма голяма разлика, де...

Далавери Симеонов взима процент от всеки преминал бежанец !

А суджуци поне в една от колите не са ли намерени?

Обичам обединените идиоти, пардон - патриоти,защото са пУчтени.Майтап ,бе!

Не стана ясно, деятелката НФСБ за пари или напълно безплатно е участвала в превозването на мигрантите. Та ако е заработвала, значи до там го е закъсала, че да се заеме с този труден, но отговорен занаят. Ако пък е напълно безплатно, значи е ръководена само и единствено от демократични и идейни подбуди. Хвала на прогресивната деятелка, бореща се за свобода и равноправие!

Защо се изненадват и възмущават хората че политиците били корумпирани,зависими и аморални помияри,ми че това го знаят и децата в детската градина виж ако има някой свястен политик тогава е за възмущение като е свястен какво търси в политиката?При положение че премиер вече сума ти години е най-големият бандит и помияр и народа си гласува за това национално зло чинно,какво иска те ?Тази мома си е направо перфектна спрямо бистришкият Ван Бастен!

Дали на са минали през Великата българска стена на Валерката.

Безобразията у нас НЯМАТ КРАЙ...! Къде ни е закона ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, къде бе ахмаци - политици, разпъващи ЧАДЪРИ над тиквите на всички боклуци, вместо да ги ЛИКВИДИРАМЕ, вместо да ги ЕКЗЕКУТИРАМЕ, а не да хвърляте на вятъра парите ни от данъци..? ДО КОГАаааа...?

първо да попитам "съпартиийците" му на този силиконов боклук как са го допуснали да влезе в голямата политика - все пак политиката, колкото и да е пропаднала, не е чалга сцена да си мерят политиците силикона - що се отнася за трафика - обществена тайна е, че във всичките тези големи и миризливи ..... са замесени "политици" като тази с напомпаните джуки от снимката

От това,което съм чул,видял и прочел до сега, съм си направил изводът,че безобразията,които се случват при нас,ги има в по-малка или в по-голяма степен и в другите демократични страни. Даже по-голяма част от схемите са измислени и приложени първо на Запад.Няма да ги изброявам. Но за такова чудо,шеф на патриотична организация да организира трафик на навлеците,няма и сигурно няма да има информация от никоя що годе нормална държава. Това е върхът на падението!

Ограда, хотели, бежанци....

К'во ба? К'во станало ба? Аз сиганина Симионов, ви казвам ба, че нищо нередно не е стнало ба!!!

Докъде стигна падението на патриотарите и господарите им от ГЕРБ!

УЖАС- РИБАТА ВЕЧЕ ЯКО СЕ Е ВМИРИСАЛА ОТКЪМ ГЛАВАТА. НЕ СМЪРДИ ,А ТРОВИ.

тОВА Е ЕДНА ТИХА ГРАЖДАНСКА БОЙНА!!!! Власт имащите срещу всички останали.... БЪЛГАРИЯ не съществува... Това е само една територия, където НИЩО не е ИСТИНА и всичко е позволено.....

Баси, баси - "Национален фронт за спасение на България" чрез трафик на мигранти, разбираш ли, значи!

Срам и позор-нямам думи!

Гербаджий суджукаджии и обединенипсевдо патриоти-------другаря Сталин--ко ви разправяше!?:))))) Кадрите, КАДРИТЕ!:)))))

Падат като круши - депутат от ГЕРБ,"патриотка" на Валери Симеонов,областния координатор на ГЕРБ - Силистра. Това е представителната извадка на управляващата коалиция. Аплодисменти!

OMG, Blasphemy!!! Хората на Валериката "патриота" внасят исл. терористи !

А хората на мутрата се занимават с крадене на суджуци !

Абе всичко е лаина и миризма

Бизнес- дама, станала тази кифла от трафик на мигранти. Другият пък станал депутат от кражба на суджуци а начело на "държавата"- мафиотски бос!

"...Неофициално стана ясно, че в групата има бивши полицаи." С това трябваше да започнете, а не срамежливо в края на статията...Жените добре сте ги проучили, а другите?

Каквато демокрацията, такъв ни е бизнесът и такива са ни патриотите.

Ха-ха-ха.....е, то е ясно, каквито са "цветарчетата", такива са и "партньорите им в коалицията!!!! Брей, брей, брей, че контрабандата се прикрива от върховете, това и децата го знаят, ама трафик на хора......!!!!!....това вече минава ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!!!

Завалията и тази ще я изкарат като Боршош невинна! Единия завлякъл с милиони държавата, друг със суджуци, трети с превоз пренос на емигранти и мигранти.....и Бойко пак ще се хвали, че в тази държава-България всичко му е наред....та те за това и в Шенген не ни приемат, престъпник до престъпник във власта!

Обединените патриоти станали идиоти.

.......... мафиоти, колега!

Идиотите сме ние, че търпим цялата партийна паплач!

съд по бързата процедура и строг затвор с конфискация на имуществото

Тази "патриотка"сигурно делка кинти и с "патриота" Валерката!

От БСП ми откраднаха детството

Стига сте се пенили! Всеки гледа да завърти някой лев в тия трудни времена! Аман бе! Един ПРЕпродава крадени стоки, втори краде имоти, трети превежда бежанци...голЕма работа. Ми така е в Българията , сега Ко да праим.. Могла прекарала, хванали я - хванали я. То е така -докато мине номера. :)))

По добре ли щеше да бъде госпожата да се продава по пътищата и клубовете за компаньонки?! НЕ! Това да превеждаш бежанци, които да изнасилват германки и да точат социалноосигурителната им система си е благородна мисия!!!

Със какъв ли КОНТРАФАЛЦ, ще излезе, В. Симеонов ---ДОВЕЧЕРА? Ще се окаже , че въпросната дама /на повикване/ , не е била даже и в България , измислена лъжа инсинуация...

е така са те наште патреоте.. помагат на хората да не се задържат у татковината.. и между другото малко келепир да има

Аман от КАЛИНКИ , 27г.!

Ама вярно ли, Анелия, сама си прави бизнеса!? Пък и шефка, а!?? Някой се прави на ущипан, а други още по-яко ще го ущипят, споко! Щото голямата акула изяжда по-малката!

То не бе патриот то не бе чудо ! Докато не седнаха по министерските кресла де....Както си му е реда в България !

Че как така не е влезла депутатка с тия хубави данни???? Сигурно е завършила и някое килийно институтче по меринджей. Божеее...жива депутатка другия път. Ний с такива пълним парламенто, дет са хем оправни в чаршафа, хем и бизнес въртят.