Пенсионер блъсна и уби жена си, докато му отваря гаража

73-годишен мъж блъсна съпругата си със семейния автомобил, докато тя му отваряла вратата на гаража в къщата им в село Обединение, община Полски Тръмбеш.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионер блъсна и уби жена си, докато му отваря гаража | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма кво да киселеете, на 73 години определено не знае къде се намира, рефлекси, зрение, слух изобщо всички възприятия са тотално отслабени. Подобни хора на пътя са опасни за себе си и за останалите. След навършване на 65 годишна възраст, трябва да минават ежегодно на медицински прегледи, кормуване и листовки. Той не помни името на бабата, ще помни кой знак какъв е. Аз лично като направя 65 ще си върна книжката или ще я срежа!

Направи го веднага, че като гледам колко ти е акъла ....

в Полски тръмбеш поляци ли живеят ?

Келеш без книжка бута 11 лева подкуп на ченгета, 16-годишен нокаутира шофьор на линейка...Тийнейджър влезе в насрещното, пострада 7-годишно дете... Млад шофьор с БМВ блъсна 9-годишно дете... Алкохолът не прощава: Kелеш с БМВ потроши три коли и метален контейнер... Ученик загина с подарен преди 14 дни мотор... Келеш моторист от Кюстендил почина след месец в кома...16-годишна шофьорка и спътникът й загинаха след удар в стълб... Двама 17-годишни са задържани за убийството на таксиметровия шофьор в Русенско... 17-годишен неправоспособен келеш заби колата на баща си в къща - жив е... Полицията в Пловдив задържа келеша, който блъсна, уби жена на пешеходна пътека и избяга... 19-годишен келеш, заради висока скорост, загубил контрол над мощната си кола и се забил в частен дом, при което спътникът му - друг келеш-тийнейджър е в тежко състояние след зловещата катастрофа... Ученик-келеш без книжка блъсна и уби мъж на тротоар... 21-годишен младеж се обеси в дома си, друг млад мъж скочи от терасата на апартамента си...Пишлигар на 16 години без книжка размаза петима с лъскаво Ауди и се хвърли от скалите.

Ужасът продължава - петима келеши загинаха при катастрофа, Зверска катастрофа между келеш на пистов мотор и лек автомобил, Пиян тийнейджър катастрофира в Габрово, Пак пиян келеш - шофьор, блъснал се в дърво, жив е, 21-годишен келеш поиска бира на версия и не му дадоха, той удари магазинерката и счупи стъклото на заведението, Неправоспобният 17-годишен шофьор е управлявал мотор без регистрационна табела, изгубил контрол върху управлението му, изхвърчал от него и получил тежка мозъчно-черепна травма, Лек автомобил, управляван от 20-годишен младеж, е излязъл от лентата за движение и се е ударил в крайпътно дърво - издъхнал е на място, Млад келеш е нахлул в бившия партиен дом в Пловдив на 12-ия етаж,

Келеш потроши три момичета в катастрофа, Келеш краде кола, катастрофира заради майка си, Келеш съсипа Porshe 911, 21-годишен келеш без книжка яхна мотор и катастрофира, 17-годишен келеш без книжка спретна мелето в Дружба, Келеш размаза четири коли, Келеш потроши баща си и 6-годишно хлапе, Спипаха двама фиркани зад волана и келеш без книжка, Келеш на 13 разиграва 112 - твърди, че го отвличат, Келеш с джип наби с палка работник от МОЛ Бургас Плаза, Келеш с БМВ връхлетя върху детска количка на тротоара, 16-годишен келеш заменил кон и каруца за кола и катастрофира,

Моля Ви, свалете по-бързо тази статия, щото давате идея на множество "влюбени" двойки как да се отърват от половинките си и ще видите от утре какво масово отваляне на гаражни врати ще настане :)))))

Един куп трупове се изсипаха да защитават некролога и да плюят младите, ами дърти сте и не ставате за нищо вече това е... и как на 70 да им вземат книжките като те още на 50 са глухи, слепи, склерозни и трудно подвижни.

Абе "труповете" няма да станат пак млади, но поне опит и акъл имат, за разлика от младите, които хем ще остареят, ако не станат преди това трупове, хем без опит и акъл ще си останат.

Бабата затова не ми дава да купя гараж! Знае, мръсницата, какво я очаква!

Да направим изпит по управление на мпс с един 70 годишен управляващ лека кола и един 18-20 годишен Мисля че младежа ще направи много по вече нарушения защото...........сега изпита не е както преди 50 години ......зачоти шест месеца и т. н..........

не обиждайте младите.и вие сте били млади. и шофирането и всичко друго с времето.самолетите на хангар и колата на гараж.жалко за жената . бог да я прости.

Представяте ли си колко и е набрал набора?

много мои приятели с родители на тази възраст взеха те решение по въпроса.уважавайки родителите си поеха грижите около транспорта и спряха личните им мпс .който е здрав да си шофира до 100 или да заминава за сащ да шофира до 150

Голяма трагедия! Да пази Господ!

Защо разрешават на хора над 70 години да шофират.Те са опасни не само за себе си но и за хората около тях.Нямат никакви реакции а да не говорим че и не виждат добре.

По същата логика следва да се забрани на младежите до 25-30 год също да управляват коли?!

Заглавието така е написано, все едно нарочно го е направил.

казват, че и първият говорител по телевизията Филипов, пиша защото не е между живите, че прегазил внучето си на заден ход при подобна ситуация. И оттогава се съсипа. Казват още плюй си в пазвата, ще се чудиш от къде ти е дошло, като те постгине.

периодичните прегледи само ще докарат стрес на на тази възраст пълни глупости.напротив ще изкарат истината на бял свят. за всеки човек на 70 и над 70 здравето е различно . аз доброволно слязох на 75 имах пердета оперирах се и повече не се качих.хубав ден на всички набори

Бъди жив и здрав!

Учудена съм,че зад компютрите всички стават всезнайковци и големи моралисти, нали никой не ги знае кои са, пишат каквото си искат.Всеки прави грешки.Предполагам,че човека не е от сега шофьор, та да се заяждате за книжката.В Щатите и на 16 и на 100 годишни дават книжки, вие тук изкарахте изкуфели 60-70 годишни хора,които още ходят на работа.

периодичните прегледи само ще докарат стрес на на тази възраст пълни глупости.напротив ще изкарат истината на бял свят. за всеки човек на 70 и над 70 здравето е различно . аз доброволно слязох на 75 имах пердета оперирах се и повече не се качих.хубав ден на всички набори

Зависи от човека! Аз съм на 72 г. карам опел корса 1.2,сменил съм 4 коли като започнах от жигули,не помня от кога нямам нарушение. Винаги съм отговорен,спазвам правилата,но напоследък съм обезпокоен от младите шофьори. в градски условия изпреварват от дясно,карат бързо и изпитвам опасение,че някой ще ме удари. Така,че пак повтрям,зависи от човека. Нямам нищо против да мина на изпит по кормуване,но на листовките може да ме скъсат със сигурност ако не чета известно време яко. И на тази възраст паметта не е както на 50 и под.

8о процента от медицинските удостоверения на хора на 70 и над 70 са фалшиви . извадени срещу пари и с връзки. берем плодовете на лъжата.

Щото пък тези под 70 са все с изрядни документи...

Чшш, алоу, ти вадил ли си медицинско за книжка? Даже не влизаш в кабинета. Сестрата ти го пише докато чакаш отвън. По същия начин се вади и документ за оръжие от психодиспансера.

Неприлично, нехуманно и грозно е да се подигравате на човешкото нещастие и смърт, липсват ви възпитание и морални ценности, вие сте идиоти, лош материал..

карат редовно такива динозаври по двама . бабата навигатор та го паркира тя отваря гаража и т,н. алооо кат прибирайте си книжките дето сте им ги дали с фалшивите мед удостоверения.народа му писна от кат.

а ти като станеш на 70, викам да те стреляме направо! Какво ще кажеш, отрепко?

кога ще стане задължителен истински мед.преглед с истински изследвания за 70 и над 70 г. шофьори.средица проблеми приемащи редовно лекарства хипертоници хора прекарали инсулт с намалено зрение и т,н.задължително прибиране на книжки.опасни са не го осъзнават . ами аз само до лозето отивам ми казва мой съсед който е с диагноза алцхаймер.да пази господ от такива.

Катастрофи се правят от всички възрастови групи. Престани да обобщаваш като малоумник! Периодичните шофьорски и медицински прегледи след 70-те само ще докарат още стрес на тези хора и съответно влошено психическо и здравословно състояние, а оттам и повече катастрофи !

Това е нелеп инцидент, но не е толкова невъзможен. Щом я е блъснал при изкарване на колата, вероятно тя е била съвсем близо до колата, той е бутнал леко, тя е паднала и тъй като човекът е на възраст, на която реакциите са доста забавени не е успял да съумее да се справи с маневрата и да спре колата веднага, ошашавил се е и тя е попаднала под гумите на колата. Тази жена е била буквално премазана, а и на тази възраст трудно да преживее такава травма... Бог да я прости! Мисля, че след 66-67 години е редно да се спре с шофирането.

Като станеш на 66год. друга песен ще запееш... Според мен хора ,които са опасни при шофиране трябва джипито да уведоми кат!

Човек, скоро пенсионирането ще е на 70, а ти искаш човек който още не е пенсионер дори да бъде лишен от шофьорска книжка?!

С каква скорост е влезнал в тоя гараж, че чак толкова травми да й направи. Сигурно е умишлено. И все пак на 73 да шофираш, не е препоръчително. Бог да прости жената.

ОБЪРКАЛ Е ГАЗТА СЪС СПИРАЧКИТЕ-КЛАСИКА ЗА ШОФЬОРИ,КОИТО СА СЕ УЧИЛИ ДА КАРАТ МОСКВИЧ ПРИ 4-5 КОЛИ НА УЛИЦАТА ПРЕДИ 50 ГОДИНИ И ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДАЖЕ ДА ВИЖДАТ....ПЪЛНО Е С ТАКИВА И СА ОПАСНИ И ЗА ДЕЦАТА НИ

Пълно е и с 16-40 годишни, които правят АБСОЛЮТНО същите неща.

Доста си умен. Значи учил се на Москвич навремето, после 30-40г е стоял без да кара и сега се сетил да си изкара Маздата, която явно е купил миналата седмица. 8-ми клас завършил ли си?

ти като виждаш толкова добре, постоянно в педалите ли гледаш

след 72г. за мъжете и 70 за жените да им вземат книжките, бая народ бастисаха

не е точно така. да се види какъв процент от старите хора правят катастрофи - и да се анализира какви са тези катастрофи. да се направи същото за групите от 18-з0, з0-ч0, ч0-50 и така нататък. и да се сравнят. ако деиствително правят повече катастрофи от останалите тогава да им се взимат книжките. има и друг момент - един живеият до 70, други до 90-100. нали се сещате че този коит живее до 95 може спокоино да кара до 88, и не е добре да му се взима книжката на 70.

Процента е малък , защото са малко доживелите тези години. А тези които са доживели малко от тях все още си мислят че са на 50. Имам светъл пример пред себе си. Но ще му спра колата тази година ако ще да ми се разсърди.

Не забравяй да не се дават книжики и на тези под 30, щото ако броим бастисаните, май те ще се окажат най масовите убийци.

.... докато му отваряШЕ гаража /ако сте били свидетели/ или докато му отваряЛА гаража /ако не сте били свидетели/

... патолого-анатом съм... мога да ти кумувам/свидетелствам и на тебе, ако се аргументираш...

Трябвало да се отнемат книжките след определена възраст !? Определено реакциите се забавят и преценката се променя, но кажете ми възрастните хора ли правят повече произшествия или младите ?

младите повече карат бясно

Бог да я прости жената! Ето защо, книжките трябва да се отнемат след определена възраст.

Абе то на някои изобщо не трябва да се дават книжки... Възрастта не е критерий, подобни инциденти стават.... да дам ли пример с доста по-млад шофьор, който на заден ход уби дете??

Обаче, правото на глас, да си го запазват.

Съдейки по манталитета на населението и възрастта на водачите, предизвикали ПТП с фатални последици, шофьорски книжки в България по-скоро трябва да се дават след навършване на 30 години.

То друго трябва - никаква книжка, докато не навършиш примерно 50 години.... Дотогава младежите са прекалено буйни и не внимават. Аман от хора, които нямат никаква идея, че по-възрастният човек най-добре може сам да определи дали може или не може да шофира. Много шофьори на 70-75 години, са много по-добри шофьори от куп младежи на по 18-30 години.

Напоследък, съм свидетел точно на обратното - много възрастни и уж зрели хора, и опитни шофьори показват пълна липса на търпение, мислят си, че всички други шофьори са им длъжни. Дори, наскоро, един такъв наглец, навлезе в еднопосочна улица, по която се движех и аз, и вместо да даде заден и да ми освободи пътя, при все, че е нарушил ЗДП, най-нагло ми махна с ръка, да дада аз назад......Не ме разбирайте погрешно, не слагам всички възрастни шофьори под един знаменател, но много от тях се мислят за богове на пътя, а това не води до нищо добро. Не може да се отрече и фактът, че след определена възраст, за всеки е различна, човек губи рефлексите си, ориентира и възприятия. Коментираният случай е точно такъв.

Има хора и хора. Едни имат напреднал Алцхаймер на 50, други на 90 г. упражняват сложни професии. А трети на 25 отключват шизофрения. Трябва да се правят психически тестове като минимум всяко десетилетие.

Развод по италиански, имаше и такъв филм, май с Марчело Мастрояни.