Депутатът от ГЕРБ притискал свидетели по Суджукгейт

Депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов е упражнявал натиск върху свидетели срещу него по делото, станало известно като Суджукгейт, да не говорят пред разследващите.

Обратно в новината

Коментари - Депутатът от ГЕРБ притискал свидетели по Суджукгейт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНАТА НАШЕНСКА ТРАГИКОМЕДИЯ НА BG-ПОЛИТИЧЕСКА СНИМАЧНА ПЛОЩАДКА. ======================= - Камера ? - Работи ! - Микрофон ? - Работи ! - Начало: "БАТ' Б. Б. 17 - 21" Трети дубъл ! Една продукция на продуцентска филмова къща "ГЕРБ" - епизод "СУДЖУК".

Значи, (това ЕДНО) НАЙ-НАПРЕД Василев ПРИВЛИЧА Пеевски ДА ПАЗИ БАНКАТА МУ от политически и криминални попълзновения. ПОСЛЕ (това ВТОРО) ПРИОБЩАВАТ и Борисов, когото наричат Боко Тиквата, но само до деня на първата изборна победа на ГЕРБ през 2009 година. Сетне Борисов става приятел. ОСИГУРЯВА ИМ ДОСТЪП ДО ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА, ДО ТЪРГОВЕ, ДО Булгартабак (това ТРЕТО).защото виждате, че всичко в тази страна се решава от Властелина от Банкя. ЗА НЕЩО СЕ СКАРВАТ!?!?!?!? (това ЧЕТВЪРТО) Тогава на Борисов му спретват Костинброд. Той става врагът. Пеевски СЕ ЗАКЛЕВА ПРЕД Станишев НАПРАВЕТЕ МЕ ШЕФ НА ДАНС И АЗ ЩЕ ВКАРАМ Борисов В ЗАТВОРА!?!?!? (тоест и Станишев, лидерът на БСП и ПЕС Е В ТАЗИ ОПГ, В ТАЗИ МАФИЯ!!!! - това ПЕТО) Само да вметна: когато всички медийни приятели на премиера забравиха пътя към Банкя, аз отидох за първи път там. Виждах се с бившия премиер в къщата му, когато всичките му медийни приятели храчеха по него. Борисов ЗНАЕШЕ, ЧЕ ИМА ПОДПИСАНА ЗАПОВЕД ЗА НЕГОВИЯ АРЕСТ (и от КОЙ?!? И КЪДЕ Е БИЛА И Е СЕГА ТАЗИ ЗАПОВЕД, това ШЕСТО) - ЦЕЛТА ИМ Е ДА МЕ АРЕСТУВАТ за 78 часа, ДА МЕ СНИМАТ И ДА МЕ ИЗЛЪЧАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА един премиер с белезници, тази атракция да им послужи като доказателство как Тройната коалиция се бори срещу корупцията. ДАЖЕ ТОЙ ИМАШЕ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ МОГАТ ДА ГО ПРЕБИЯТ В КИЛИЯТА!?!?!?!? Впрочем, Борисов има аномалия на сърдечния мускул и силното напрежение му е противопоказно. Спомняте си, че след първата оставка през 2012 г. влезе в кардиологията на Правителствена болница.

(Така всичко си идва по местата. Вкл. ЗАЩО И КАК ПЕЕВСКИ БЕ ИНСТАЛИРАН ЗА ШЕФ НА ДАНС, ЗАЩО ТОЙ СИ ИЗПРАВИ НА ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА И ЗАПОЧНА ДА МУЧИ И СИПЕ ЗАПЛАХИ СРЕШУ СОЛО ТАШАКА НА БОРИСОВ И ЦЕЦО ГОЛЯМОТО УХО СЕ ПОСРА ОТ СТРАХ, ЗАЩО БОРИСОВ ПЛАЧЕШЕ ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ЧЕ ДОГАН ГО БИЛ ПОРЪЧАЛ И ИСКАЛ ДА ГО УБИВА - забележете. ЛИДЕР НА УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ ПОРЪЧАЛ ... ПРЕМИЕР!!!, и това СЛЕД КАТО ИМАМЕ РЕАЛНИ СТОТИЦИ НЕРАЗКРИТИ ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА, вкл. И НА ДРУГ (БИВШ) ПРЕМИЕР - Луканов, КОЙТО СИ СПЕЧЕЛИ ЗАСЛУЖЕНО ПРОЗВИЩЕТО -КРЪСТНИКЪТ на българската МАФИЯ!!! И ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ И ТОГАВА НЕ РЕАГИРА И ДЕ ФАКТО ЗАЯВИ, ЧЕ Борисов, КОЙТО РЕАЛНО ГО НАПРАВИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ПО ЗАРЪКА НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН ... ГОВОРЕЛ ГЛУПОСТИ... ВСИЧКО, ВСИЧКИ ФАКТИ и СЪБИТИЯ КРЕЩЯТ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ: МАФИЯ! МАФИЯ! МАФИЯ...! И ВСИЧКИ ОЪЛИЧНО ЗНАЯТ КОИ СА БОСОВЕТЕ Й И ПУБЛИЧНИТЕ Й КАПИИ!!! И още: "По времето на кабинета Орешарски, Борисов ми каза, че бившата му приятелка Цветелина Бориславова ужасно му се е разсърдила, защото НАП непрекъснато я притеснява. Даже я бяха привикали от екзотичен остров, където тя била с по-младото си гадже, за да дава обяснения за едни 5 милиона лева от продажбата на акциите й в СиБанк.

Някой по-долу е.написал, че "сме пишели против Бойко, но като се разберели кой е ял суджуците, щели сме да мълчиме като нас ра ни", и още, че: "Народът не е забравил ограбване спествяванията на хората при другаря Виденов и КТБ гейт при аеркадаша Орешарски. За това по кротко..." Което ме навежда на мисълта за КТБ. От наскоро публикувания многотомник с обвиненията на прокуратурата за "Кражбата на века" - КТБ и несвързаните приказки на прокурора оо делити Гешев как били кацнали с дизелов двигател на Луната и там били присадили глава... и прочие глупости и простотии се разбра, че сред обвинените сред облажилите се от откраднатите милиарди няма нито един политик, магистрат, от оправлението, МВР или службите, но са хвърлени на тълпата имената на Капута и онази намахана журналистка - Соня Колтуклиева. Последната бе обвинена преди това и от Маргарита Михнева, която през последните години прави силно впечатление с жертвоготовната си матросовска защита на Цацаров и прокуратурата...Т Колпуклиева явно ядосана тръгва да съди Михнева, И МОГО ПРАВИЛНО, да видят всички кирливите им ризи и КОЙ ПРАВ, КОЙ КРИВ И ЗА КАКВО И ДВЕТЕ КАКИ ПОСЛЪГВАТ И ПРЕМЪЛЧАВАТ СКРОМНО! Този спор не ми е много интересен, НО СА МНОГО ИНТЕРЕСНИ ФАКТИТЕ, ИМЕНАТА И СЪБИТИЯТА, ЗА КОИТО ТЕЗИ РАЗКАЗВАТ, ЗА ДА ЗАЩИТЯТ СЕБЕ СИ И ТЕЗИТЕ СИ!

Например вижте това - четете много внимателно, тези думи - свидетелства на Соня Колтуклиева: "Значи Пеевски не е виновен за КТБ, аз съм виновна! Хайде, де. Когато аз критикувах Цветан Василев, Делян Пеевски лично диктуваше в Blitz някакви несръчни тъпи дописки срещу мен. Той наричаше Цветан Василев мой духовен баща. През 2012 г. Пеевски, Василев, г-жа Василева и г-ца Цветелина Янева ПРАЗНУВАХА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА БАНКЕРА на френския Лазурен бряг!!!И две лета по-късно, Пеевски се прави, че нито е виждал-нито е чувал Цветан Василев. Кого си мисли, че заблуждава?! ========= Делян Пеевски НАРИЧАШЕ Бойко Борисов "Приятел номер Едно"!!!!!!!! а Цветан Василев "Приятел номер Две"!!!!!!!! ТАКИВА КОДОВИ ИМЕНА ИМ БЕШЕ ДАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ========== Медиите на Ирена Кръстева Монитор, Телеграф,Политика бяха изпълнени с реклами на КТБ. Обаче, разследващият прокурор Иван Гешев нехае за това.Както се вижда, няма и намерение да извика Пеевски или майка му ей, така, от кумова срама да ги попита дали познават Василев. Както, например, са викали в Следствието Иво Пропокиев да го питат позанава ли Василев и да му покажат копия от жълти дописки срещу него, открити в касата на банкера. Смях в залата! Защо спецпрокурорът Гешев и покровителите му мислят, че сме прости, глупави, несъобразителни, та на никого няма да направи впечатление отсъствието на Пеевски? Той се чувства недосегаем, защото медиите на Пеевски ще го величаят, ще заглушават гласа на всеки, дръзнал да задава неудобни въпроси. Който пък много пита и се прави на интересен ще го дадат на Владислав Горанов той ще го прехвърли на Илияна Христова,тя ще го даде на Руска Байрактарова и другите данъчни за мокри поръчки и ще го разкатаят. Да, поръчаният ще докаже невиността си в съда, но това ще стане след години, след похарчени десетки хиляди левове за адвокати, вещи лица и съдебни такси.

Интересно как ли от прокуратурата са установили, че нито един суджук не е стигнал до Бойко? Да не е станал вегетарианец? Може би не му харесват суджуците от Добрич, и ето какъв гръм от ясно небе се е случил за местните велможи. Много вода взеха да слагат в суджуците.

Програмата на Бойко за деня: 1. Да се срещна с чистачката на готвача на секретаря на помощника на заместника на държавния секретар за инструкции. 2. Да кажа, колко много ме уважават на запад. 3. Да изям 6 кила суджук. 4. Да напсувам публично комунистите и да подчертая, че те са виновни за сегашното положение. 5. Да отрежа лентата на нов e-mail адрес за 50 хил. евро по европейските фондове. 6. Да кажа, че към края на 6-ия ми мандат ше сме по-добре от Люксембург.

Ей, прост народ - слаба държава! И тоя ли капут е най-големият бабит в Добрич и околията?! Как пък един не му се опря, и не събра душевни сили да му каже ,че ще звънне един телефон в ГЕРБ - на Бойко или на секретарките му, и ще го пита за какво му е толкова суджук наведнъж, дали не се е хванал нещо с бизнес в колбасната търговия?! ... Или просто да му прасне един в зъбите и да му скръцне, че и втори ще му прасне, ако си позволи да го изнудва пак?! Какви са тия бизнес-отношения - единият поискал, пък другият му дал, и трети също му дал, и не един път, а няколко - тонове му карали в неговите складове?! Значи, и те точно така си ги представят нещата - че Бойко по телефона поръчва тонове колбаси и си ги къта някъде ... Това са родово-общинни отношения, бе, дрОгаре, това не е ни капитализъм, нито е 21 век, това е една селска седянка на тема "бизнес" ... Голяма простотия! И тия хора ли ще ни оправят и ще вдигнат държавата от тая локва, в която се намираме, и от задния двор на ЕС ще ни докарат до някакво прилично (поне) място?! ... Резилиадаааааааа!

след думите...??? ,,аз съм ,,държавата,,...!!! закономерно следва не ,,в името на бог,, а ,,в името на държавата,,...!!!

Да би суджук на премиера дало, не би прокурор видяло!

Тва сме ние от гербо!шефа ни пази!

Типично по мутренски! Това са похватите на мутра-бизнесмен-депутат.

Аз се чудих защо Боко е качил килограми тези дни. Ейй Боко, 5тона, че и филе "Елена" за един живот ще можеш ли ги изяде или ще носиш и на оня горе?

ГЕРБ к,Во да се учудвам ?

Защо няма и две думи в коментарите за тази говорителка?

Представяте ли си за какво става въпрос, щом депутат си позволява първо да изнудва а после да заплашва при започнало разследване? Масово е така! Гербаджиите звънят на прокурори, съдии, следователи, шефове в МВР и ги притискат, а въпросните мълчат, защото шайката на тиквата е окупирала държавата! Хак да им е на простите избиратели!

Хак да им е и на коалиционните парнтьори на Герб! Все-пак Герб са на власт с гласовете на малцинство българи.

"Депотатът от ГЕРБ притискал свидетели по СУДЖУКГЕИТ." "В края на миналата седмица главният прокурор Сотир Цацаров поиска и получи имунитета на местния депутат, за да му бъде повдигнато обвинение, че е изнудвал търговец от името на премиера да му даде 4 т суджук, 60 кг пастърма и филе Елена. Нито един суджук не е достигнал до министър-председателя, уточни Цацаров." Това е от някое сатирично произведение, все едно Алеко го е писал.

Какъв е този суджукгейт бе, паднах от смях като го прочетох. Това майтап ли е?

Направи ми впечатление, че дори служители на Бюрото за защита на свидетели са се изнесли в Добрич ведно с Румяна Арнаудова.За аферата КТБ, както и за 50 - те милиона от АМ Тракия/сигнализира ни ОЛАФ/ също и за милионите от НДК и дума няма за защита на свидетели по делата.Тук обаче за 4 тона суджук, струващи 80хил. лева ще си изпотрошат краката да демонстрират активност.Сигурен съм в едно този ГЕРБЕРАСТ от Добрич ще бъде опандизен щото струва само 80 хиляди лева.За милиардите на КТБ, и милионите от АМ Тракия и НДК нищо ама нищо няма да се случи и осъдени няма да има.Е те това е ГЕРБЕЛАНДИЯ.Ха да ни е честито и да ни е жив и здрав премиера щото той яде само филии със свинска мас и суджук не е и помирисвал.

Ма кво се чудиш, колега? Ми тук е замесено директно НЕГОВОТО име, (дали само името?) и сега бегом да четкаме и лъскаме светейшия имидж! Ми как така Боко да яде чужди суджуци? ТОЙ с дреболии не се занимава...Той праска направо с брадвата и лопатата...на едро...

Ба`ма`аму, колко ли ще е дълъг 4 тона суджук за премиера, съгласно БДС стандартите? Ако е с обиколка 10 см и тежи около 1,8 тона в 1 кубичен метър смятатйте, колко е???? мого е дълго суджучето!!!!!

покрива двеста линеини метра от ,,магистрала,,...!!!

Депутатът от ГЕРБ Живко Суджука УВОЛНЯВАЛ!!!!! служители на полицията в Добрич 25.07.2017 Имаме информация за натиск над свидетели по случая. Отправяни са закани и заплахи към тях. Оказван им е и административен натиск. С нас тук са служители от отдела за Защита на свидетеля. Искаме да обгрижим свидетелите, за да се успокоят.Това каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова по аферата Суджукгейт и по разследването на депутата от ГЕРБ Живко Суджука!" ============== Забележете - този УВОЛНЯВАЛ!?!? служители на полицията!!!!! И отново препратка назад във времето - спомняте ли си как Борисов се хвалеше публично, много пъти ЧЕ ТОЙ БИЛ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОЛИЦАЙ И ЕКСПЕРТ ПО ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА И ЧЕ... ВСИЧКИТЕ НАЧАЛНИЦИ В МВР И СЛУЖБИТЕ ТОЙ ЛИЧНО ГИ НАЗНАЧАВАЛ!!! Е, сега разбираме и КОЙ И КОИ ПЪК УВОЛНЯВАТ, респ. назначават ПОЛИЦАИ И СЛУЖИТЕЛИ НА СЛУЖБИ ПО-НАДОЛУ! След като този е уволнявал и полицаи, ЗНАЧИ ТОЙ НАИСТИНА Е ДЕЙСТВАЛ ПОД ЧАДЪР И С ПОКРОВИТЕЛСТВО ПО-ГОРЕ! А дали е Борисов, или образа му с огледалото - това би се разследвало и установило АКО ИМАХМЕ ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ПРОКУРАТУРА, а не Цацаров, когото ТОЙ и образа му в огледалото, Перачът на Хидромелиоратора на Републиката НЕ СИ НАЗНАЧИХА!

Бате Бойкоооооооооо, до къде я докараме ! ТвоИте хора те направиха на резил за 4 т "СУЖУК"! Мали и големи от всички земни кълбета ти се смеят !

Е нема как ББ да не е благословил акцията по изземване, препакетиране и препродаване на СУДЖУКА. Ако СУДЖУКА е по 20 лева за килограм, то тогава директно станаха 4000кг*20лв/кг= 80 000 лева. Това може да е била цената на кампанията на ГЕРБ Добрич за последните избори например:):):) Кой ли Цацаров знае?

"Нито един суджук не е достигнал до министър-председателя, уточни Цацаров." --------------- Еми тук е сгрешил. Другите ГЕРБовци да си вадят поука.

Така работят хората на Б.Б. - като мутри, също като него.

Това не в никакъв суджук гейт, а самата схема на Вожда от Банка! Той така си работи по принцип. Цв.Цв. събира големите пари, разни по- дребни риби суджуците и другите благинки.

Пишете против Бойко, но като се разбере кой е ял суджуците, ще мълчите като нас ра ни. Народът не е забравил ограбване спествяванията на хората при другаря Виденов и КТБ гейт при аеркадаша Орешарски. За това по кротко.

Аз ядох суджуците с наколко римляни..Това стана по изборите...

Баце, Баце, Идиото????

Е кажи де, кой ги е изял? Щот аз не съм и ги мирисал.

,,грешката,, на една ,,служба,, е че работи по един и същ сценарии защото е ,,опитан,, и има резултати...!!! затова се ,,повтарят,,...!!! цветни ,,революциики,, , ,,банкови фалити,, ,,етническо напрежение,,...!!! подръжка на ,,престъпни,, но удобни за тях ,,политици,, докато им са нужни...!!! ,,нуриега,папа-док и др. ...!!!

"Със сигурност обаче, всички свидетели сочат, че Мартинов НЕПРЕКЪСНАТО е споделял пред тях демонстративно, че той е човекът на Борисов и че всичко, което иска за себе си, е желание на Бойко Борисов, коментира днес Арнаудова.' ============== Забебележете, наблегнете на думата НЕПРЕКЪСНАТО!!! Питам се къде ли още съм срещал тази дума, когато става дума за ГЕРБ? А, сетих се! КОГАТО ПРЕДИ ВРЕМЕ МИНИСТРИ НА ГЕРБ НЕГОДУВАХА, ЧЕ .. НЕПРЕКЪСНАТО СА СЛЕДЕНИ И ПОДСЛУШВАНИ ОТ БОРИСОВ И ДЯСНАТА МУ РЪКА / Цецо Голямото Ухо! Че Борисов дори се и похвали с това - изтъпанчи се пред екраните И НЕ САМО СИ ПРИЗНА, ЧЕ СИ ПОДСЛУШВА ДОРИ И МИНИСТРИТЕ, ЕЙ ТАКА, ПРЕВАНТИВНО, което значи НЕЗАКОННО!, но и че с Цветанов ЩЕЛИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ГИ ПОДСЛУШВАТ!!! И главният прокурор Цацарив, "КОЙТО БОРИСОВ СИ ИЗБРА" проспа и това, а после пусна поредните си димни завеси с куп обвинения срещу Цветанов, вкл. ЗА ПОДСЛУШВАНИЯ!!! Значи този НЕПРЕКЪСНАТО се е хвалил, че рекетира лично за Борисов И БОРИСОВ И ЦЕРТАНОВ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОЛИЦАИ И ЕКСПЕРТИ ПО СЛУЖБИТЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ ГОДИНИ НАРЕД!?! Аз напълно повярвах, а вие?

Внуците надминаха бабите и дедите си! Едно време бабите и дедите им ходеха по горите да вземат от мандрите сирене и кашкавал на аванта. Сега на внуците им директно им карат на аванта суджуци, филета и пастърми.

ОБЯВЯВАМЕ конкурс за новия химн на МАФБГ за нейното близко председателство в така скъпия на всички изродени българи еврейски съюз .парична награда за него от бюджета на същата е 25 милиона + златен орден "Стара евромафия". лиляна павлова очаква всички кандидати до края на октомври тази година !!!

Суджуци, пастърма, , Ало Ваньо, Мишо Бирата, , Боко Тиквата, Пиги Свинята , В 1300 години по-долу не е имало...Където и да боднеш - тиня и смрад.

как са установили че нито един суджук не е достигнал до мин-председателя?

щом от цру го казват,значи е така !

Ох,Бойко,Бойко ! Какъв гьонсурат си бе батюуту ! Каква майка те е раждала !? Банка ограбихте, счетоводител взел 21 млн , и духнал ! Твойте лакей със суджуци се замерват! 2 млн българи се скитат по света немили-недраги! Вярно е ,че много от тях вече ядат мед и масло, но със сълзи ! Мутра си, вярно е ! Но, покажи , че си пич! Събери ги твойте ортаци, закарай ги зад някой баир ! Обади се в Казанлък, те знаят какво да ти донесат! Започни от ляво на дясно,после обратно! Последния куршум остави за себе си! Лапни дулото , и спаси България !

бе той още от Чакъра знае кво му требе

Един саморазвихрил се гербаджийски феодал.Искал да прикрие катастрофа с жертви,уволнявал полицаи,организирал престъпна група за рекет и заплахи,използвайки положението си на ГЕРБ-координатор,да въвлича"държавните"органи за репресии.... Не,това не е лицето на Мартинов-местен велможа и герб-посланик. Това е бандитското лица на Партията им,както и на Вождът им. Дали е само един Мартинов на територията на БГ с подобен подход!?

до последния герберски кмет са все такива - самозабравили се обирджии

този град добриЧ на марс ли се намира, не е ли имало поне един човек даа каже където трябва какво се случва. Ситуацията е трагична, както и да се тълкува. Може бб наистина да не е получил лично суджук, но той да е отишъл за " захранване " на меропричтия на партията. което е ужасно. Може и нищо да не е знаел, но това пък е показателно каква е ситуацията в страната, какъв феодализъм е установен при управлението на ГЕРБ, където местни велможи дерат кожата на хорта. Няма човек в БЪлгария, който да не ви разкаже за случили се с неги или с близки и познати - изнудване, ппринуждение, зплашване и умълчаване - от всяка пешка в системата на властта.

И да има един човек да каже какво става , какво от това. Записите със СРС-та "Ало Ваньо" и диалога с джобния прокурор на премиера Кокинов нали казаха на цяла България що за гангстери ни управляват. Няма държава , където след такива записи премиера няма да бъде подведен под съдебна отговорност, а тук просто свиньоподобия главен прокурор замете случая. Толкова с казването

,,суджук,, на ,,суджука,, нож не ,,вади,,...!!!

Нито един суджук не е достигнал до министър-председателя, уточни Цацаров. Плача със сълзи!

Не пипайте суджука, ей! За кило суджук прибивам.

Просто нямам думи, сега пък суджук и пастърма!!! Щеше да е смешно, ако не беше трагично! Срам!

ъмъ то там от Шумен не беше ли една готина Ася Петрова - заместник на главния прокурор при Върховна административна прокуратура - чиста като сълза. дето на Цвъко човек......така че тая Арнаудова де не вдига само пушилка....

Срещу 100 кг. кашкавал ставаш депутат от ГЕРБ. Те това сме ние гражданите за европейско развитие на България. А вие ми говорите за цели 4 тона суджуци!?!

Гей-т до гея 27г. , и още толкова .

Живко Мартинов , ПОЛОВИНАТА ОТ ДОБРИЧКАТА ОБЛАСТ , Е НЕГОВА . Имоти, имоти, имоти ,... престъпно узаконени, А ПОСЛЕ ЗАЩО БИЛИ И ПРЕБИЛИ НОТАРИУСИ ?

този бандит е ползувал закрилата свише иначе не е могъл да стане гаулайтер на Добрич и областта. Няма как мутрака да не е знаел за тези престъпления. Така и в много окръзи , но народа е уплашен и се свива , не смее да се изправи срещу престъпните мутри.

Нотариусите трябва да се бият и преди и след и по всяко време - все ще има за какво

..ни мое туй дъй вярну ки ...нашти мумчетъ ут ГЕРБата съ най-чесни ..ей гу туй и иднъ долнъ инсинуация на прукуратурътъ...ей гу на наш Бойку мчи той суджук ни иде ки итой само мас мажи на филии...и бухалка ич нее виждал...дажи и дохтур стана пу науки....вий ко ши кажити пу въпросъ?

Тия 4 тона суджуци не струват колкото и един от шесте апартамента на Цвъко ухото. Питайте тъща му горката как е спестявала от пенсийката си да финансира закупуването на останалите апартаменти и луксозната вила в село Шума?

Този разписа смъртната присъда на ГЕРБ просто защото се видя ,че афишираното от партията е пълна бутафория...най вече така прокламираната ЗАКОННОСТ!!!

за каква законност говорите от криминалната групировка. Те не разбират какво е това. Всичките до едни са криминални мозъци ,лъжци рекетьори, измамници. Гаврят се открито и явно с народа, но той търпи ,защото ако тия не са идват червените бандюги и все същото. Гуруто им свинар , нали каза че БСП и бандата герб са едно и също нещо , те са едно но за демагогия разделени. Няма оправия освен народа сам да се защитава срещу тази сган.

От изявлението на прокуратурата излиза, че ако суждукът е бил доставен на премиера всичко би било наред. С това мислене далеч няма да стигнем. За съжаление така мислят болшинството българи. Мило и драго ще дадат да могат да се докопат до това да дадат бакшиш на някой с власт. ЗА да може без да се напрягат да им дадат работа, поръчки за бизнеса и т.н. Та недейте много да плювате по участниците в сагата - повечето сте абсолютно същите дребни душици.

Асфалт паша се превърна на Суджук паша.

Добре ли сте бе хора? Измъкнаха 10 милисрда от КТБ и АЕЦ Белене, вие соджуци..... Ненормслни ли сте.?

Измъкнаха ги, да. Мога да ти кажа и къде да ги търсиш - в масква

Какво стана с КТБ, с НДК, с F16????

има едно дето всичко знае ей сега ще се появи и ще обясни

Добре де, суджуци, филета и секФи мезета, а за ракийката никой и дума не отваря? За чий ми е туй мезе без пиене!?

И това е само върхът на айсберга. Следва продължение!!!

Нова българска дума, сътворена от турска и американска.