Eксперт: Босите крака няма да сринат имиджа на президента

В България сме гледали толкова политическо порно, че едни боси краченца не са нищо. Това няма да разруши имиджа на президента, заяви PR експертът Арман Бабикян.

Обратно в новината

Коментари - Eксперт: Босите крака няма да сринат имиджа на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОЧТИ ЗАБРАВИХМЕ ЗА ИЗРОДА ПЛЕВНЯЛИЕВ , ТАКА ЩЕ ЗАБРАВИМЕ И ЗА БОЙКО ЦЕЦО И ЦЕЦА

murena

"1. Високият пост изисква висока отговорност" Няма нужда от коментар, нали! Като ги подхванеш от първия до последния

Тои е прост и бос И народът ни е прост и бос Но пък си се харесват...

...всичката пара в свирката- т.е., да има къде да се празните...

ама фсе по уентелигентен ставФам :)

Прекрасна снимка , харесва ми много повече от снимките на българските гости по случай 80 годишния юбилей на царя. Да не изброявам имена ....

Яаааа, гледай ти! слИва Екимова била експерт по нещо си ...

От цялата работа пострада Николай Колев, вече няма да е единствен с този прякор.

murena

хахах +1

Пиарките са много странни същества. Ива е с напудрен нос и изрисувана на всяка снимка, тръгнала да дава акъл на Радева дето е напластен руж и тъмно червило на всяка снимка. И двете приличат на ... ай да не казвам на какво ми приличат...

И двете приличат на евтини и грозни проститутки.

То пък сте намерили кого да да цитирате с коментарите - Ива Екимова! Моля Ви!!! Тази какво е постигнала в живота? ако не беше съпруга на загиналия известен музикант, така и щеше да си крета, а сега голям експерт се извъди... Най-ме е яд когато най-големите некадърници започнат да критикуват хора, които сами са постигнали много в живота. Явно се чувстват значими... Аз лично не виждам нищо лошо, че президентът е поканил деца, изпаднали в беда. Бил бос видите ли..., че какво от това, той е голям човек и без обувки. Други и перо да си сложат, все са мижитурки!

Този тъп шапкар на снимката прилича на бай Тошо на младини.

Ами ако полива доматите в градинката си как трябва да е облечен.С костюм и вратовръзка ли-Може би и така трябва да спи нощем

:))) ЗЛОБНИ ГНОМОВЕ ПРОСТИ :)))

Докато някои ги бият по улиците, други шляпат на бос крак в резиденциите. В момента националната сигурност се осигурява единствено в рамките на резиденциите, нали г-н президент?

Този експерт...пардон "експерт" , трябваше първо да ни обясни какъв имидж...пардон- "имидж" има този станал президент с манипулация и измама. Босите му крака са в тон с там онова на което му казвате "имиджа".

Ама да приемаш децата бос и по бермуди в Бояна е малко... Разбирам да си ходи така сам, но и снимки да си прави - е, не! Пиарката защо не му е подсказала, че не си е на село?

Ако беше с костюм сигурно пак щяхте да недоволствате, защото ще се подчертае разликата в облеклото на децата и президента. Като няма с какво да се заядете си измисляте глупости!

Костюма му отива като на свиня панделка

Ууууу висока тъз маймуна, ве! висока от него, по!

а висока, кому-висока кому-ниска. Арна си е.

Висока степен на голяма (морална) недостатъчност!!! Общо взето НИЩО (като при соца) НО ОТ СЪРЦЕ!!! Какво като са взели децата за ден- два в президентската резиденция (която е наша, не в собствения им дом)!!! Та 99,999% от хората могат да ги обгрижат и даже по-добре за същото време и то в по-близка до децата обстановка - на село, при животни (агънца, теленца)!! Те за това изглеждат като извън земни, НЕ са щастливи, те мислят за страдащите си родители, за които са принудени да се грижат. Президентът да се бръкне и за СОБСТВЕНА сметка да уреди трайна ежедневна медицинска, икономическа, психологична, морална, настояща и бъдеща реална подкрепа на семейството и на децата (напр. пожизнена НЕ символична пенсия за родителите и стипендия най-малко до гимназия - защо не и за университетско образование на децата)!!

Ама защо не е по токчета и с папионка ? Коя е тая смръд.а Екимова. ПР-ка ?

да му изядете у... на президента дето само с него се занимавате, то държавата пропаднала те за нищо се захванали, дали носи гащи или не носи

Разправят че с прашки бил ...отдолу

а и е здравословно, не разбираме от политика, допитайте се до някои лекари и ще ви потвърди написаното от мен... щом на мен ми е препоръчано, защо не е и генерала. браво, човек от народа, а и Бойко и той беше сниман, и двамата са хора за народа

Ходете и вие боси , наистина е много хубаво и аз обичам да ходя бос, харесвам този избор на президента.

Уважаема г-жо редактор. Статията, като цяло не ми хареса. Това даже не мога да го определя, като статия а някаква бележка. Аргументите на автора са подплатени с факти от "дебелата книга" - Фейсбук. Как може да сравнявате Фейсбук с книга. Аз мисля, че е по-скоро е жълт вестник, но вие сигурно имате повече опит с медиите та не знам, може и книга да е. Та от "статията" всъщност разбрах, че г-н Радев е проявил някаква ангажираност към две деца, които нещо си не били ок са поканени на гости за да се снимат и после са публикували снимката в "книгата" на живота Фейсбук. Аз вчера публикувах моя снимка с мокри крака на терасата що не напишете статия за това. А онзи ден комшийката Ивана пък публикува снимка как се е напила до безпаметност. Напишете статия за алкохолизма в България базирана на сигурни факти от "книгата" на книгите - Фейсбук.

не всички от поколението на комунягите са тъпи и боси. Като гледах Коцто-Калки в "като две капки вода" си мислех каква ги майка ражда - познавах я - Янка, бяхме съученички. Баща ѝ, т.е. дядо му -първоначално правителствен шофьор, а после дипломат, но той природно интелегентен и надарен. Военният летец Георги Йовчев - дете на партизани - прекрасен във всяко отношение, има го в Гугъл. А този - дървен пън - бил добър летец, а сега ко праим без него - нямаме авиация ха-ха.

подарил на дечицата водни очила. Трябва да са били "версаче". Това му е благотворителността. Ами как - преди да е президент назначава любовницата си на две длъжности с две заплати, за една от която няма диплома. Всичко е пари се пееше в една песен.

освен, че е бос е и прост, ама е човек от народа.

както е рекъл един велик писател: "пази Боже сляпо да прогледа"

Лйньо Радев за пореден път показа че един народ заслужава управниците си. Няма как потомъкът на доячка в краварника на ТКЗС-то и селския пъдарин да изглежда като аристократ. Не като крал, не като престолонаследник, поне малко да прилича не нещо. Да направим един паралел. преди време излезе снимка на принц Уйлям със съпругата си и двете им дечица. Аз няма да коментирам космическата разлика между принцеса Кейт и ген Деси. Защото не можеш да правиш някаква разлика, когато няма прилика. Никаква прилика. Принц Уйлам също е летец. Пилот на хеликоптер от Кралските ВМС. С доста стаж в армията на Кралството. Но я да сравним принц Уйлям с Лайньо Радев. Жалка работа. До преди половин гоидуина червенократунковците все натякваха на Р.П че не показвал Първата дама. ОК, но пък РП се показваше с децата си. А Лайньо радев се показва само с уруспия Деси. И ни дете, ни коте около него. С чуждите деца се разтушава и си прави Пи-Ар. Много неуспешен, между другото. Селяндурския имадж на Лайньо Радев може би се харесва на членове и симпатизанти на БСП. Дали това се дължи на дългогодишното фаворизиране на работническо-селския произход, дали защото самите те са селяндури - трудно е да се каже. Но все пак аз предпочитам имиджа на семейството ан Уйлям и Кейт, а не на някакви селяндури от Ямболско.

И да се пукаш от яд и завист - ТОВА Е ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ , НАПРАВЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!!!!

Изобщо не може да има сравнение между работещият български президент, с дълги години стаж като пилот и грозноватите и безполезни английски търтеи . Разликата е космическа и е мощно в полза на господин Радев...

Той прецедента е толкова тъп, че тая снимка е най-малкия му проблем, хахаха! Единствения по-тъп от Генерадев е жена му, обаче.

В къщи всеки може да се облича както иска,но снимката е правена в качеството му на президент и е недопустимо да се публикува. Можеше да си я държи за спомен. А децата вместо да ги показва за собствен ПР можеше да ги изпрати на летен лагер на море и да им осигури средства за преживяване без да се афишира.ПР-ката му е много некадърна.

Сдухльо, нещо не си разбрал. Снимката не е правена в качеството му на президент.

Сдухльо си ти ,че не си разбрал нищо.Ако беше лична снимка нямаше да е публикувана в пресата. Да не са я публикували децата? Грешката не е в самата снимка, а в разпространението ѝ. Много още има да учи льотчика!

Не съм фен на президента,но Вие толкова чисти и невинни душици правите от мухата слон. Човекът си е в къщи няма нищо срамно да се снима ибос.

Мен пък снимката ме кефи. За снобите разбира е едва ли не престъпление, че президента и съпругата му са се снимали както всеки обикновен човек в дома си, в горещ юлски ден. Дам, Десислава трябваше да сложи официална рокля за прием, а генерала строг, черен костюм и вратовръзка, та да покажат на децата каква огромна дистанция има между тях! "Експертите", обикновени нищоправещи нека вадят откъси от "дебелите книги"...Много важно. Разбирам идеята на Радеви. За тези дечица да гостуват в резиденция Бояна е едно неповторимо преживяване, което те заслужават. Ние нямаме Дисни...нито някакъв друг приказен свят за децата. А те имат нужда да се откъснат от сивото си ежедневие понякога. Джавкайте Бабикяновци и дедикяновци, и всички сноби. Аз се радвам на президентската двойка за това, че са земни хора. Браво на тях.

Президентът трябваше да е с фрак,папионка,цилиндър,бастунче и бели ръкавици.А съпругата му трябваше да е с костюм като на нашата посланничка в Люксембург на снимката с Великия херцог миналата година.Щом я видях,без малко да се подмокря от смях - дрехите й стояха като на свинче звънче!

Джулия

Така е. Съгласна съм с всичко. :)

Ах,Джулия,досега не съм виждала такава перфектна президентска двойка!Те са невероятно елегантни и изискани,тяхното обаяние и чар са изключителни! Сигурна съм че са ги обучавали на обноски в Английския кралски двор и че са възпитаници на Оксфорд или на някой елитен колеж за дипломати.

Джулия

Ми аз ги харесвам г-жо "Очарованата Жулиета"! Пък ти бълнувай за някой англичанин със синя кръв, обучаван в Оксфорд да дойде да оглави България с тиквеното й правителство и нещастния й парламент, пълен с полуграмотни селяндури с купени дипломи. Или с дипломи от соца, подарени заради бащите им "активни борци". Стегни се малко! На тази държава й трябва точно човек като ген.Радев. Никой друг няма да се опълчи на българската мафия.

Панталоните му изглеждат с петна...Наистина прилича на селянин, който си полива двора с доматите и междувременно посреща деца.

Непосредствено преди срещата с децата президентът(разбира се тайно от нисичката си съпруга) е гледал порно филм и не е забелязъл че се е изпразнил в бермудите си.

Голяма новина,как е възможно това да е толкова важно за българите,които са най бедната държава с много нисък битов стандарт.Преди да бъде президент е преди всичко човек.Показва забравена кауза на народа си.

А тук може да видите Мишел Обама на три снимки как сади зеленчуци в градината, ... има и страхотно голямо деколте :) : "Мишел Обама ще пише книга за зеленчуковата си градина 17 март 2011 13:34 Прочети повече на: link

E, щом американският президент може да се снима по бански, а не с костюм и вратовръзка винаги, то защо българският да не може, ... или ви е крив, защото не е послушко, като предния? :"Tags: Obama and the Ocean, Obama's National Ocean Policy, ocean legislation, Ocean Policy Council, Seathos, Seathos latest, Seathos Regulation/Legislation"

Тъпчо, направи разликата- Обама и бос и гол показва КЛАСА.. за разлика от нашия чобанин..

Тъп си ти, ама супер тъп, защото не можеш да разбереш какво показваше американския президент и то многократно - ЧЕ И ТОЙ Е ЧОВЕК, КАТО ЦЕЛИЯ АМЕРИКАНСКИ НАРОД - може да се весели свободно, да танцува, да се покаже по бански, по спортен екип, както всеки американец - а ти поразгледай и виж и други президенти, че не винаги са с костюми и вратовръзки навсякъде - така те показват близостта си с народа!

Джулия

Тъпчото от Варна си ти. Чобанин ще наричаш дедо си щото в Обама има толкова класа, колкото и във всяка маймуна в джунглата.

Чакайте сега за краката,... Ами дали си бръсне мишниците?

Хахаха

че Радев трябва на фотото да е с връзка и костюм, ама коменетата винаги преувеличават. Ако е човек с възпитание до 7 години - къде ти - то на село го има, но е рядкост, та щеше да облече тънка ризка с къс ръкав, може и разкопчана и с някакви сандали, ама нали трябва да се хареса както един по-долу казва и на циганите.

ама тя и Деси си е у дома - чакам да я видя по прашки или поне по бикини.

Дързост и красота,скоро със съпругата ми ще направим страхотна фотосесия - Деси ще е по монокини,а аз ще се изпъча направо по патка.Сигурен съм,всички участници във форума така ще бъдат зашеметени,че ръцете им ще треперят и няма да могат да напишат коментар! А сп. Плейбой ще ми плати милиони за правата върху снимките.Както виждате,разбирам не само от самолети,но и от бизнес.

гол до кръста - днес гледам цигански веселби - всичките мъже едно към едно кат президента,но голи до кръста. Чакам следващата публична изява на президента - като циганите - гол до кръста, ама нали си бил у дома, ама бил президент - много важно, разсъблякал се е в тази жега. Първо е човек и то от народа, а после президент.

ЗНАЕХ,ЧЕ ЩОМ СИ ПРЕЗИДЕНТ ТРЯБВА ДА ХОДИШ САМО С ВРАТОВРЪЗКА И С ОБУВКИ.И ТОЙ ПРЕДИ ВСИЧКО Е ЧОВЕК.

и носталгия, наричан от немците болка за дома. И почти ежеседмично, ако не и ежедневно получавам доказателство, че е излишно. В страна където се плюе кралското семейство на Албион, защото не копало, а било богато - абе кой ви пита вас, вие защо утивата там, какво сте допринесли за благосъстоянието на семейството и където се възхвалява - моля ви се - достойнство, че ходил бос, значи управлява добре, значи се представя добре по света

стига де! поне не се е епилирал!

ще вдигнат имиджа му - не е толкова зле Деси кат пиарка. Във всяка друга държава биха го сринали, но тук където останаха главно само тъпанари ще се издигне високо. Всичко си е изчислено точно - да се поканят децата, да се снимат в този вид, да се публикува фотото в интернет - кажете ми как да живеят малко по-интелигентни хора в тази безпросветна територия. А, пропо мисля че най-много ще се хареса на циганския етнос - ама той е многоброен бе.

не можеш да сринеш нещо което го няма

Не ми дреме за потника, ама това грозно нещо, дето му е развалило семейството за какво го показва!?

със мръсните потник и гащета и бос.,къде съм го виждал? На кое село беше кмет?.

"БОСИЯ ПРЕЗИДЕНТ"! От тъпата статия произлезе нещо много важно: Хората получиха чудесна възможност да препотвърдят одобрението си за Румен Радев.За всички /освен за .ГЕРБ/ е ясно - това е нашияг прездент!