Българи се биха с мигранти в мюнхенското метро

Две големи фамилии – българска и иракска, са се сблъскали в масов бой в метрото в Мюнхен.

Обратно в новината

Коментари - Българи се биха с мигранти в мюнхенското метро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Монката Паси-то онази вечер скудоумничеше по една ефирна ТВ във връзка с годишнина от процеса с/у бълг. мед. сестри в Либия. Защо никой журналист досега не взе интервю от този човечец за циганския проблем в България и кой всъщност стои зад него, както и (предвид въпросния материал) защо в арабските държави няма цигани?!

Малко са се били , трябвало е да се избият взаимно . Тогава един проблем по малко . И те вероятно пазари преразпределят

щом са били българи от една фамилия са си чистокръвни цигани. Ама ме разочароваха - как така са се дали да ги бият - иракчаните в ареста, а нашите в болница. Надявам се, че са изиграли театро и вместо в ареста са ги приели в болница.

Цигани, ЦИГАНИ това им е ИМЕТО.

Ехаа! Група цигльовци(българи -мигранти 38 поколение) се тепат с грпа мигранти(иракчани-първо поколение ).Смях!

Разсъждавайки трезво и логично, циганите ни бият и ни убиват тука. Обаче, персите бият циганите...какъв е извода, да си вкараме перси да се справят с циганите :).

иранците са перси, иракчаните не са. те са 80-85% араби и 10-15% кюрди. и проблемът е, че като ти изгонят циганите, те ще останат на тяхно място.

лошото е ,че са нашити цигани са яли кютека,сега ще ни излезе име,хем циганска държава,хем слаби цигани!

Колега Дан, правилно казваш, че е лошо, но за съжаление е още по-лошо. Никой няма да ги нарече цигани, та дори роми, а българи, т.е кютека, издраскванията и изпохапванията сме получили ние. Персите са арестувани, а не мъртви, както трябва да е по вековна традиция. Лошо, много лошо... Горкия Тервел! Има и добри неща от случката. 1. От стратегическа гледна точка е добре, че изнасяме битката извън наша територия. Така трябва да продължим. 2. Колегата Хак по-долу съобщава един приятен факт- щели да се изнесат 30000! Какво по-хубаво от това. Еее, ако се изнесат и на 3000 каруци ще е още по-хубаво.

Защо поне срамежливо не уточнят, че българската фамилия е била всъщност циганска. Не че ние не си го знаем, но обективната журналистика го изисква все пак...

Ми били са се за хубавите места за жените и чааветата. Аз правех по 400 евро на ден или слагах Борисов в джоб. Само, че в Германия няма луканка и се върнах.

и е на Меркел. До края на тази година 3000 мургави фамилии планират да се изнесат от България в Германия. Това са по 100 души в род или около 30 000. Искам да ме изпратят да видя, как ще ги интегрират.

Твоята къща гори бе лумпи, а ти се смееш, че двора на съседите може и той да пламне! Германия лумпи има и парите, и начините, и законите, и прокуратурата, и съдебната система да ги интегрира циганите или да ги изрита! Има вече случаи на цигани с прекратени права на пребиваване! Проблема е в това, че България няма възможностите на Германия!

Здравей остър, убиха баба ми пребиха майка ми, изнасилиха сестра ми, а мен ме вкараха в лудница. До като ме нямаше разбиха и ограбиха къщата ми. След лудницата за по-сигурно ме сгазиха с кола. Сета съм на инвалидна количка. Омръзна ми от посерковци, като теб.

А,бакалъм! Чул те господ! Да се измете тая крадлива,креслива,мръсна паплач!

В СЛЕДВАЩИТЕ СТАТИИ ЗА КАКВО СА СЕ БИЛИ, И ЗАЩО ВЕДНАЖ НЕ ПИСАХА???? УНГАРЦИ, ПОЛЯЦИ,СЪРБИ,СЛОВАЦИ, ЧЕХИ, СЛОВЕНИ СЕ БИЯТ И ПРЕБИВАТ ХОРА ПО МЕТРОТО И НАВСЯКЪДЕ И В ТЕЗИ СТРАНИ ИМА ЦИГАНСКИ ОБЩНОСТИ

като испания, португалия, франция

преди векове алеко константинов, го е описал в своите произведения

в германия гоуеми бг фамилии няма!

една фамилия българи - т.е. ЦИГАНИ. зА ТЯХ НЯМА ПРЕПЯТСТВИЯ ДА ЖИВЕЯТ КЪДЕТО И ДА Е. дОРИ ПРЕХВАЛЕНАТА шВЕЙЦАРИЯ от години без проблеми приема български цигани, а я да се опита някой българин да се настани там

При разпита на Българите е използван преводач от "РОМСКИ" на Немски ;)

Само едно уточнение: Персийци са се били с египтяни от индийски произход, за да наложат новата свръхчовешка раса!

На франкофонска основа ще да е бил сблъсъка. А може и за ядрена физика да са спорили ...

Добре ще е Саудитска арабия, като приятели на най-голямата демокрация широко да отворят вратите си и приемат за интеграция хиляди цигани от Европа, които са дискриминирани. Други могат да помогнат за интегритета в Афганистан и Йемен.

Важното е че и циганите и иракчаните се чувстват прекрасно в Германия. Имат я за своя Родина и полагат усилия да я съсипят.

Българи никога не ходят цялата фамилия в чужбина и не спорят с чужденците за да ги предизвикват на бой. Това са български цигани но не го пишат. Заради циганите ни мразят навсякъде.

Сиганйете, са се изпопребили.... Български, Иракски - все цигани!

Предпоследният от полицаите ми прилича на педал!

да, много те е яд на руси високи и красиви мъже...ши бан селяндур

Германските полицаи трябва да са с каски и бронежилетки,защото българските мутри не са за подценяване.

Българи се биха с мигранти в мюнхенското метро за парче хляб.ха..ха Глад мори добитъка.ха..ха

АКО БЯХА НАИСТИНА БЪЛГАРИ,ИРАКЧАНИТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ПОМЛЯНИ!!!НО ЦИГАНИТЕ СА ОТ ДРУГО ТЕСТО!!!

Абе тези полицаи защо не са късо подстригани и с фуражки?Ето това е разлагащото влияние на империализЪма! Трябва да се проведе извънредно партийно събрание,на което да бъдат порицани.

.....отдавна няма многолюдни балгарски фамилии !!!...това са си били балгарски цигани 100% !!!

мангали срещу други мангали

...заглавието е некоректно написано !

По-коректно щеше да е, ако бяха написали "български граждани", а не българи.

Ето затова в личната карта трябва да има отделни графи за гражданство и народност,както беше в старите паспорти.Например:гражданство-българско,народност-циганин.

А на бас, че са ман*и, а не българи!

Нашата полиция не смее да ги пипне тия "многобройни членове на едно семейство", когато налитат на бой и хулиганстват в държавата, която ги хрантути, немската явно също пасува ... НО! Има някаква справедливост на тоя свят понякога - когато две мургави фамилии се срещнат в трета страна! Тогава физически по-силните поступват физически по-слабите паразитиращи членове, колкото и да са "многобройни"! ... Хи-хи-хи! Остава само да вярваме и се надяваме, че тумбите мургави мигранти от Азия ще се срещат по-често и ще си раздават "справедливост" помежду си, като полицията грижа си няма ...

Прав си, но древните римляни са го измислили. Пускаш ги на порции на арената, след това караш оживелите да почистят и измият. Германците да следят за реда и чистотата.

Българите в Германия не са ли също мигранти? Или под мигранти вече разбираме само незаконно пребиваващите гости на Меркел?

В Германия официално всички са бежанци, забранено е използването на друга дума до доказване на противното.

Една препратка към статията за президента. Моля някой да намери разликата между "братята" роми и семейството на Главнокомандващия. Е как после по света да ни различават? Кой Българин, кой циганин... Резил в чиста форма

Дрешките им са едно към едно с мангалските! Трудно се раличават от ром фешън. :)

Тевтонците знаят как да се справят с римляните! Германикус срещу Асен от Сливен! :) Това е хубава новина, означава, че румляните се изнасят към Европата, има повече кабелито!

Прав е един от коментиращите, че "мигранти" бият "мигранти"! Че са цигани-ясно, че дирниците са ....- ясно. Ама започвам да се чудя баш българите мигранти дали не са същата кофти стока като ромите зад граница. Заебават родители, деца, с оправданието, че там се "реализират". Ебати долнопробната реализация! Що да се борят като могат да си веят .... А па дано да си стоят там и да си кътат парите на камари! Другото просто нЕма значение.

Имаш ли представа, какви глупости пишеш? Много объркани мисли в главата ти се щурат!

По всичко личи, че е върл фен на АлфаТВ :)

Араби били цигани. Супер.

Кога циганите станаха българи?

уж бяха цигани ...после роми ...сега фамилии ...

"""""Две големи фамилии българска и иракска"""""Кой разрешава на така наречените журналисти ,да наричат циганите българи.Българско гражданство- да , но те не са и няма никога да бъдат българи.Те са в Германия на работа ,като да крадат, просят ,усвояват социални фондове и друга такава "работа" , която те могат да работят

Ми така е, на българите като не им стиска да бият мигрантите, се налага циганите да ги отсрамват!

Превод на български: едни мангали се били с други мангали, какво е общото между тях не работят, не спазват законите, искат да получават от обществото без да дават нищо! Паразити!

Ха ха ха, стана ми много смешно, "многолюдна българска фамилия" ??? Пишете ЦИГАНИ бе какво шикалкавите .

Най после да пребият цигани,макар и не в България! Едно добро начинание,браво!

Амуджите се били с мангустите. Екстра.

Много българи получават помощи в Германия но си живеят царски в България.

Немците са го закъсали яко, щом в метрото им постоянно стават инциденти с участие на цигани и араби.

Многолюдна българска фамилия?! Хайде стига вицове! Мангалска фамилия е явно!

Кои са по-долни, мръсни и гадни: 1. Циганите с техните изродщини по света и у нас? (-) 2. Т.нар. "медии" които тъпо, упорито и нагло се опитват да ги приписват на българите? (+)

Български бой вече се експортира по други държави....

abasador

господин, Големанов, нещо ни будалкаш уважаеми, аз от години не съм виждал нито в България, нито в Германия многолюдна т.е. голяма група от българи! Да не става дума за това, че една група цигани са се сбили с друга група цигани... или нещо съм се объркал? Лек ден.

В новината най-хубавото е снимката на стройните немски полицаи - пичове та дрънкат. Нищо общо с нашите барбарони по кинта и двадесет.

Тез същите "пичове" ли са, дето гледаха на връх нова година как "бежанците" се гаврят с немкините? Те ли дрънкат, тях ли дрънкат... Нещо ти ли дрънкаш!?! Главата ти ли...

Може и да са те, ама на фона на наш'те сладури дето не стават да пазят лозето на село, са направо екстра!

Мигранти се били с мигранти...