Вучич към Захариева: Благодаря на вас и на Бойко

"Благодаря на вас и на Бойко за подкрепата за европейския ни път." С тези думи сръбският президент Александър Вучич посрещна вицепремиераЕкатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - Вучич към Захариева: Благодаря на вас и на Бойко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ... Вучич ... какво става със Сретен бе друже ...

Тая жена има невероятно селски вкус и адска самонадеяност! Никога досега не съм я виждала облечена красиво, адекватно на ситуацията и красиво! Разправят, че имала адски скъпи брилянти по ушите - подарък от мъжа ѝ, но и корона да си нахлупи на тиквата, по-умно няма да изглежда, нито пък по-хубаво! Селска пръчка, която изглежда още по-селска ... и казва "фнимание" - пфуй! Тая рокла на едри цветя сигурно е безумно скъпо нещо от някоя колекция, но кой да погледне, че оглавява плажната линия в "Колекция лято-есен 17" ... ?! Няма си идея какво е тва жевотно "делови стил" ... Резил, позор, резилиадааааа ...

Жената на преЦедента е къде къде по-стилна от нея....и едно излъчване има,съвсем народно":)))))

Черни обувки.Чорапи телесен цвят.Черна пола.Бяла блуза.Черно сако

Това не е ли невъзпитаната журналистка,която не дава думата на събеседника си с цел да възпрепятства изразяването на тезата му?Не,с тази рокля не би се облякъл никой министър,камо ли външен.

А бе умник!!!!- ТЯ да не е отишла на модно ревю?!!!

Работата е ясна, щом коварните,мръсни македонци ги хвалят, значи отново тези две отрепки са продали националните ни интереси, направили са това, което са им заповядали от ул. "Козяк"!!!

много женствено няма що

г-жа Министърката мисля ,че е объркала тоалета. Там има протокол,няма ли кой да и каже как да се облече за такава среща. Боже,ама много е паднало нивото във Външно. Навремето д-р Джидров си вършеше качествено работа. Сега се обличат тип "Ойларипи" все едно отиват на Женски пазар. Излагация,ама то какво ли е на ниво. Някаква хурка си мисли,че като я сложат на този пост изведнъж ще се "развие".

Е, ти пък, нали знаеш кой и близко до сърцето и кой я бута към властта-Ирландската пастирка, ненормалника, който и жена нямаше и се хилеше като насран 2 дни след смъртта на детето си с един краварски високопоставен чиновник-...

Защо Сърбия не кандидатства за прием в Евразия а е предпочела ЕС?

И ти си мислиш че Сърбия ще кандидатсва където и да е ? Друг е въпроса че те искат май да сядат но на два стола, а който го иска това понякога пада на земята а не седя ни нв един !!!

Защото Сърбите са така и вака хем с руснаците хем с ЕС и от двата стола на земята. Да си заминават в силно развитата руска Евразиял

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

Как няма да благодари след като им излизат безплатно всички свинщини към българите. Не трябваше правителство на комунист да води тия преговори, защото точно сега беше момента да се иска от сърбите ..

Дир къде ми е коментара нещо се изпари ли ? Какво лошо имаше в него ?Е да писах че наШто Кате е с такава рокля като че ли отива на полето за цветя или да си вади картофите от нивата ! Е да писах сърбите да са спокойни глобалстите и тях ще ги натикат в ЕС без да ги питат както и нас ! Е да писах да не пускат такава както нашата Куневица която само кимаше с глава и казваше йес сър, йес сър...та за това ли ми клъцнахте коментара, нито е спам нито е вън от темата и не обижда никого тогава, глобалист ли е в момента в Дир ??!!!

Tи кой мислиш че финансира медиите. Вече колониите не се управляват с бой а с пари.

Ха ха разбира се че го знам но го правят много грубо най лесното е хоп да ти "изпарят" неудобния коментар.А защо не влязат в спор и те пишат та се късат във форума.Да спорят с аргументи така ли е което аз писах или не, лъжа ли е или не ??!!А се знае 99.99 % на кого са медиите по света така че не ме учудва нищо !!!

Що не коментираш президентското семейство бе селски бек дето се появяват боси и по потник а за жена му нямам думи но нали са от "вашата черга" си траете като пръдня в гащи