Напрежение в Резово заради събарянето на рибарски клуб

Рибари от Резово протестираха срещу решението на община Царево да премахне постройка, използвана от тях като клуб за срещи.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение в Резово заради събарянето на рибарски клуб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужасно първобитно, но там ядох най-вкусната риба и манджи в Резово, преди да дойдат богатите със запазените места. Вече няма такива места. Остават красивите спомени от едно диво място с много вкусна храна. Жалко екзотиката си отива за сметка на "огражданените" заведения с еднаква храна с посредствен вкус. Толкова диво място, където даже виждаш как ти приготвят храната и ти берат доматите за салатата от растението пред теб, вече няма. Там усещаш първичното, което го няма в зализаните заведения на Резово. Явно конкуренцията и различното не се харесват. Остават красивите спомени, жалко, че вече няма как да се връщаме при тях.

Има един нов български филм- "Бартер" се казва. Сюжета почти изцяло съвпада със случая. "Аз на тях-той на мен"... Забрави! Намесени ли са големите пари и Господ не може да ти помогне!

Човекът с билетчетата е Данчо Цонев-Ментата от ДПС. Преди време искаше да строи на Силистар.

Aко с такова усърдие събаряха циганските коптори във всеки български град ,тогава бих бил съгласен.Но понеже ние сме циганска държава ,събарят се само български бараки.

български тия бараки, бе? Пълна цигания си е, нищо че се пишат българи тия юнаци. Циганията няма нужда от национален паспорт, тя си е вътре в говедото.

Да го духа, и аз си вадя по някой лев за прехраната(както и вие) ама плащам и данъци...

Толкова злоба се лее тука,не ви ли е писнало от "облагородени" места. Аз лично бих си заменил почивката на миами или сан Диего 100 пъти за място като това. Даже не знаех че е останоло нещо такова.

"Безсилната" или по-скоро защищаваща престъпниците държава, която е винаги готова, за да смаже малкия човек, но никога и най-гнусния криминален тип.

НА МЯСТОТО ОБЩИНАТА ИСКА ДА ПОСТРОИ МАЙМУНЯРНИК ЗА СОФИЙСКИ И ЗАПАДНИ МАЙМУНИ :))

А хотел Дюн насред плажа в Слънчев бряг е от законен по-законен...Него обаче никой няма да го пипне...

Ако държавата действаше по този начин за всички неуредици, щях да приветствам събарянето. Но някак си на умряло куче нож да вадиш не е готино. Къде къде по-големи и наистина грандиозни безобразия има , но никой не им обръща внимание. Стихнахме обаче до избушената барака на рибарите

тя въобще не е на рибарите, представлява незаконно работещо 'барче' тип 'коптор' в което се продава незаконно алкохоли храна. Данъци, разрешителни, хигиена и т.н. са непонятни неща.

Съгласен съм с тебе, видях го по тв-то, лично мен там би ме било гнус дори да седна, да не говорим за поръчка. Всеки път в нашата държавица закона се прилага някак си избирателно и с медийно присъствие. Събарянето на незаконнитнепостройки си е съвсем в реда на нещата, и нормално задължение на общината. Интересно е че ние като ходим на работа това не е събитие, когато общината реши да работи е събитие. Аз съм за всичко що е незаконно да се бута. Ама пуста работа, из панелните комплекси на цяла софия е пълно с незаконни гаражни клетки поставени на обшинска земя... Тях никой не ги пипа, за да не се наруши хатъра на фандъка и герп.

Пак замириса на мента...

Ма те и българите строили незаконно като циганите. Кой му е дал ток и вода

добър циганин ще е дръпнал жица до там.

Васко Паяка плаща ли някому данък земя, такса смет...?Как и по какъв начин "стопанисва" тази земя? Какъв документ за притежаването й има...?

Se taia

А дали има партиди от електрото и ВиК? А дали има акт16 за постройката? Все едни такива неща... Толкова години е имал да узакони постройката... Ама после се искат едни други неща за това барче, касов апарат, данъци... Ама що да го прави, като може и без. ..

- А стопанинът на Даляна твърди, че преди дни научил, че мястото е общинско, добавя, че преди всичко е било пущинак. - И като е пущинак, не може ли да е частно или общинско бе цървул, ами реши да го застроиш и дай боже някой да ти го подари после ?! И какви пари вадиш за 'прехрана', като на входа си сложил 20 табели, че това е ЧАСТЕН КЛУБ , не е заведение и не се продава и т.н. Тоест нямаш фирма, касов апарат, не плащаш данъци, земята не е твоя, бахта в нагляра..

съм го виждал въпросният "Рибарски клуб"!Една купчина стари бараки, фургони и разпаднали се маси и столове! Странното е, че колкото пъти съм виждал дворчето (а бто е ясно видимо от пътя) все се виждат прострени женски гащи, други атрибути, които никак не се връзват с рибарската дейност!Да не говорим, че редовно се носи миризма на пържоли от други животни, но не и от риби!

Рибари,заповядайте на другия бряг на Резово.Така ще ви надупим,че очите ви ще се изцъклят!След това на наша територия ще ви направим турска баня.

a на наша територия ще ти обрежа и горната глава ;))

Гена, мишок я кажи къде направиха танковата касета....

Този пък ТУРЧИН ,Ефенди Евгени Михайлов , какво прави още в България .Няма ли справедливост на този свят и да го гръмне някой патриот. Тези турци са по опасни от истинските.Те са с болни мозъци и не се знае кога ще им избие чивията.За това или се избиват,или се затварят на сигурно място.

Да бе, този идиот беше много деен при събарянето на законно построения от българският народ, мавзолей на Г.Димитров, а сега тръгнал да защитава незаконно строителство.

Айде стига изкарвал бил по някой лев ...щом е незаконно да се маха ...а тоя предател евгенито да минава границата така и така се е продал да ходи в Турция близо му е ...

Помислете за четири тона пушена риба, лично за високата порта, за да не ви бутат.

Крайно време е да се спре с узаконяването на незаконни струпвания на основание принципа " Ама ние тука толкова години..." То не бяха палати, рибарски селища, гаражи цигански коптори и т.н.