Зетят на Тръмп: Не съм имал неуместни контакти с Русия

Джаред Къшнър, зет и близък съветник на американския президент Доналд Тръмп, заяви, че не е заговорничил с Русия и по време на кампанията за изборите.

Обратно в новината

Коментари - Зетят на Тръмп: Не съм имал неуместни контакти с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гони яко, съвсем са си изгубили акълите си, то викат, че Русия била нищо и никаква "регионална държава", то стигнали са до там, че и Обама също бил избран от Русия )))))

Еврейски далавери... Семейство Тръмп започва бавно но стремително да се "дъни" иначе бърза да налага санкции на Русия. Едно по едно нещата ще си дойдат на местата, просто е нужно време. Европа започва да проявява характера си по типичния за нея начин (с мисъл и интелект) за разлика от всички емоционални забежки причинени на САЩ от бъргър-кинг. Но типичното за американците елементарно поведение и начин на мислене, ще им преобърне каручката.

Бе ти кажи, че сестра му е мурва...

Не съм имала неуместни контакти с Русия.

Всъщност истината е малко по различна.В Русия има доста кланове на олигарси,които имат собствени връзки със САЩ,и които действат самостоятелно,независимо от държавата.

Истината е, че тръмповете, очаквано, се оказаха тъпи и трагнаха да се оправдават и да доказват те, вместо да поискат доказателства, за това, за в което ги обвиняват.

доста тъп, че си мислиш така. Това, че в Бг не дават никаква информация, не означава, че от семейството на Тръмп не поискаха отчет всякакви комисии, та дори и в конгреса. Откачили са съвсем!!!

ПОГЛЕДНЕТЕ НА ТОЯ НИК - ТОВА СИ Е БЯГЕЕЕЦЯ (ПРОЖНАТА ШВАИН НА БЪЛГАРИЯ ) И КАКВР ПРЕЧИШЕ НА РУСНАЦИТЕ ДА НЕ ИЗБИРАТ ББ (които трябва да е в затвора ) ти ли с черната си глава ти пресяка пътя

Политиката е мръсно нещо, но със сигурност знам че америкаците внимават и повода е че жената на шева на "Мултигурп" беше в щатите на някакво парти и там беше дала хиляда долара за някаква кампания, може би свързана на Хилари Клинтън. Не след дълго на Дарина Павлова и бяха върнати парите, защото репутацията на "Мултигруп" в България беше меко казано лоша и хората там не искаха да имат и най-малка възможност това да има каквото и да е отражение върху кампанията им. Този човек е направил грешка да се среща с руснаците, сега е много трудно да се изчистят нещата, съменията остават, но принципно му вярвам че не е заговорничил с тях.

Грешка е съществуването на този тумор наречен САЩ, а не срещите му с руснаци.

И като се дадат компроментиращи документи,какво следва,то няма безплатен обяд,ясно е на всички бизнесмени?Щом са приели да се срещнат,значи са били готови и да се реваншират!Голяма излагация!

си драскаш тука, значи си приел и си готов да ти кажа - много тъп си, кух като лейка!!! Нали това чакаше?

Отговарял за връзки с чужди правителства и решил ,че точно руското върху което има ембарго е най предпочитано,че и руски банкери и адвокати свързани с разузнаването,абе изобщо " невинен"!Объркаха международната политика и сигурността в личен търгашлък!

ТО ОСТАНА И ДА СИ ПРИЗНАЕШ ЧЕ СИ ИМАЛ "НЕУМЕСТНИ КОНТАКТИ" ! ...ТОЯ ЧИФУТ ЩЕ ЛЪЖЕ ДО ПОСЛЕДНО !

до ZD бих се радвал и в българия да има един които е готов и с дявола ортак да стане но да направи Bulgaria first.

Truht нещо грешиш. политиците от вашингтонското блато направиха цялото семеиство тръмп на маимуни и дадаха на путин възможността дори да свали един законно избрав президент на USA. такъв успех путин не е имал и в наи-оптимистичните си кгб-ски сънища.

ИМАТ ни стадо овце - как това може да стане Какъв заговор може да има между този и руснаците. Значи РУСИЯ МОЖЕ ДА ИЗБИРА ПРЕЗИНДЕНТА НА САЩ то как в малка и тъпа (има се предвид ръководството)страна БЪЛГАРИЯ не можа да махнат тъпия ББ. а ГАЗ КОЙ СПРЯ В БЪЛГАРИЯ -КОЕТО ЗНАЧА КРАХ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА- ВСИЧКТ ТОВА Н ЗАТОВА ЗА ДА ПРОДАВА ШИСТОВИЯ СИ ГАЗ В ЕВРОПА ВМЕСТО РУСКИЯ КОЙТО Е ДВА ПЪТИ ЕВТИН. И НАЙ ГЛАВГОТО АМЕРИНКАНСКИЯ ШИСТОВ ГАЗ ИЛИ КОИТО УДИВА ПОЧВАТА ЧРЕЗ ХИМИКАЛИТЕ КОЙТО ИЗПОЛВАТ.

бойко може да е тъп, но ти си направо тъпан

"Американски приятелски огън уби 16 афганистански полицаи" - ко стаа брачееее?

на вълка врата му е дебел защото сам си върши работата

Русия, Русия, Русия! Русия, Русия, Русия! На хората им е писнало от измисления скандал с Русия и колкото повече западните медии го повтарят, толкова повече на хората ще им писва. Не случайно само 6% мислят че скандала с Русия може да бъде някаква важна новина!

В този скандал Русия е фон. Основното е пълната безнравственост на камарилата Тръмп. Там няма правилно и грешно. Има само успех и неуспех. Кланът от социопати просто е готов и с дявола ортак да стане заради "успеха". Подозирам, че руската намеса (безспорна) не е била ефективна, но не в това е въпросът. Кланът Тръмп е търсел всевъзможни начини да спечели. Включително и с руска подкрепа. Точно това излезе наяве. Тръмп младши в прав текст заяви, че всеки на негово място би постъпил така. Мммм... Много рисково беше. Да се изцепиш, че всички са социопати като теб. Впрочем, какъвто бащата, такъв и синът....

Това е само началото, сега ще въртят зетя на Тръмп на бавен огън. Демократите се целят в Тръмп старши и руснците с един удар. Само че по-важната цел е Тръмп старши, а не руснаците както си мислите.

Истината е, че руснаците вързаха цялото семейство Тръмп, направо на маймуни ги направиха. Но по принцип руснаците винаги са имали най-добрите си агенти по най-високите етажи на чужди държави. А сега направо удариха десетката с Президента.

Истината е че си тъп тъп тъп супер тъп като гайда цървул

Изобщо не тъп,всичко е вярно!А ти не се прави на ощипан,не си роднина на Путин!

Ако е спал с рускиня преди да се ожени за дъщерята на Тръмп, това смята ли се за неуместен контакт?! Оставете човека намира!

vasil

ЗетЯТ.Думите:сън,път,зет,кон,огън и още няколко се членуват в пълен член с -ЯТ.

Кой каза? Крайно време е пълния член да се махне въобще, само бърка хората! На мен "зетя" по ми харесва и по отговаря на това как се произнася! Аман от отживелици! Призовавам БАН, езиковедите, писачите на речници, министъра на образованието и от който зависи там - да махнат най-накрая точ измислен пълен член, или хората сами ще го махнат!

Подлог, сказуемо, допълнение !!!