Петър Низамов - Перата остава в ареста (видео)

Асеновградският районен съд отказа на Петър Низамов – Перата да бъде освободен от ареста.

Обратно в новината

Коментари - Петър Низамов - Перата остава в ареста (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя идиот няма да избяга никаде, на кво оснвание го държът тия педераси, ... комунистически пинизи

НА ПРАКТИКА СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА .... ШВЕДИ , МАНГАЛИ , НЕ ЗНАМ КВИ СИ МУТРИ ГИ ПУСКАТ .... А ПЕРАТА ГО ДЪРЖАТ ПО ИСКАНЕ НА МАНГАЛИ СИМЕОНОВ И МУТРА АГА СУДЖУКЛИЯТА :))

Перата е пълен малоумник, който опорочава националистическата (а не нацистката!) идея и мястото му е там, където е в момента - да поседи известно време, та да му поузрее тиквата! Жалко, че не му правят компания и други такива откачалки като Сидеров и Чуколов напр.

ПО ТВОЙТА ЛОГИКА , ХЪШОВЕТЕ СА БИЛИ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ КАТО ГИ СРАВНИШ С ЧОРБАДЖИИТЕ ПРЕДИ ОСВОБОЖДЕНИЕТО :))

проблемите в обществото и органите вече са на молеколярно атомно ниво ??? та с просто око няма как да се видят а камули да се решават

А ЗА 4 ТОНА СУДЖУК ЩЯХА ДА МУ ДАДАТ НА ПЕРАТА УСЛОВНА :)))

перата измива срама на цял един народ а бойко мълчи като мишка и нарежда да го задържат! срам и позор за българската нация

премиера бойко борисов защо мълчи и върши това безобразие -веднъж не се изказа по въпроса с цитаните а ходи на обиколки тук и так да отклонява вниманието!

Толкова ли сте слепи всички? Този, заедно с другарчето му Динко, са просто едни бандити.И двамата са за затвора. Единствения въпрос трябва да е кой има интерес постоянно да ни ги натриса тези двамката? Кой им плаща за това?

Нашата съдебна система ни пази: През пролетта Ботев играе в организираните от Войников театрални постановки, но след като участва в сбиване с група турци в градския парк, през следващите месеци се укрива от полицията.

Аз съм циганче и расна В дни велики, в славно време.... ...Син съм на юнашко племе.

Абе тия в Би Ти Ви, са някакви Предатели също като Стефан Стамболов и Кръстьо Никофоров... Бяха сложили за журналистм някакъв турчин-, а после почнаха да дават и турски сериали.. Най- голямия СРАМ и ПОЗОР за БЪлгария беше че тия почнаха да дават филми за Турски Султани... Тия които са клали и убивали българите... Или да ги уволняват тия турци от Би Ти ВИ или тая телевизия да се маха от България...

Това което прави Бтв е същото като това което направи Стефан Стамболов. Докато управляваше България, след Освобождението, Искаше да предаде Капитан Петко войвода на турците, но Българите в Пловдивско спират влака и освобождават хайдутина... То и затова го убиха боклука....

Глупако, глупако... Стамболов организира Априлското въстание, а ти го нареждаш сред националните предатели... Та се питам, защо са продали на баща ти дефектен капут, че си се пръкнал, недоносче недно...

И що не избухна точно в неговия окръг? После и на Шипка го няма.

Участието на Стамболов в Априлското въстание се свежда до бягството му преоблечен в женски дрехи.

Как си Джанаваров? Добре ли спиш?

Пишман журналист,днес вече е никой за истинските българи

Пускат под гаранция всякакви убийци,изнасилвачи,ето вече 1 година не могат да открият пуснатия под гаранция убиец Фарук Бекташ /убил семейство мотористи/,абе всякаква измет, а този достоен българин ще стои в ареста ! Долни продажни съдии,колко ви платиха ,за да поругаете българския дух ?

Убийци и изнасилвачи ги пускат, а този го държат. Май слугинажа се е уплашил...

перата е пич ПУСНЕТЕ ГО!!! защо от 50 мангала само двама са вътре, само те ли биха децата ??? другите пак си вършеят свободни мангалска държава ще станем!!! тогава му мисли българино!!

Това момче ще стане национален герой. Ще го убият враговете и националните предатели. Стефан Караджа убиха,Левски убиха, Стамболов убиха, Димитър Петков и синовете му убиха. Но мисленето на българина не могат да променят.

Мисля че, малко надценяваш това момче. А имената до които си го сложил е кощунство и гавра с паметта им.

Ами Динко Тръкаджията, къде без него тая държава?

Герой викаш? Да набиеш ТВ оператор или 10 годишно цигане, това ли му е геройството? Но пред силните, или пред 50 цигани-тумба си налега парците героя.

Не си виждал циганска махала на по-малко от 5 километра нали ?

има запис , че този бие оператора...искам да го гледам?

....сега разбирате ли какво е "стабилност " по премиерски ?...варжи Perata ..за да ти е сигурна "стабилността " !

Една престъпна партия свързва пресъпници като Перата,Шамара,Динко, Сидерага,Петното,това е Столетната партия БСП(ДС)

I тоя претендира за човешки права ?? егати изрода , в удпката !!!

Перата е пич! Еничарите искат да го мачкат ама не са позанли.

перото ражда умове и мъдрост,а копието убийци.копието пробива ризници,но не печели войни.перото поваля крале ,и разбива империи.перото създава история,а копието гробове.перото,леко и нежно бучи надълбоко,и винаги уцелва,а копието,тежко и дълго ,дори и да уцели,е хвърлено напосоки.умът управлява ръцете,но когато той липсва,за "какъв чеп",са ни ръцете

Пешо, как разрушиха Бастилията? Ако бяха човъркали стените с пера и до днес да не са свършили. Кой събори Русия (една империя) през 1917? Не перото на Ленин, крайцера Аврора я събори. Кой събори България (дори не империя) на 9 септември 1944 и монархията на референдума след това? Руското оръжие, а не перото на Димитър Благоев или пламените речи на Георги Димитров.

Абсолютен срам и позор за измисления предателски съд! Колко дена вече го държат в ареста за някаква лека телесна повреда, а баш побойника от предателската bTV се разкарва на свобода! Какъв по-добър пример от това че най-големите врагове и предатели в БГ са съдебната система и националните медии, особено трите национални телевизии! Перата веднага да бъде пуснат, да му се извинят официално и да му дадат медал тия предатели, дето ни управляват!

Явно трябва да приемем че живеем в държава на гиганите,а ние сме унижавани в собствената си държава.Явно сме робите които трябва да работят и да търпят изстъпленията на циганите.Правителството е циганско- не сме чули Б.Б. дума да обели за циганите, съдът също е цигански.Ако този човек беше циганин,досега да е пуснат. Просто ясна е работата.

Точно в затвора му е мястото на тази неандерталска мутра...

Оооо цинги как е наби ли айшето таз вечер ?

така е като говориш против банкянската мутра... лежи сега да ти дойде акъла....

ПЕРАТА СТАНА КАТО БЕЛИЯ НЕЛСЪН МАНДЕЛА .... ИНТРЕСНО КОЛКО МОЖЕШ ДА ЛЕЖИШ ЗА "ПО-ХУЛИГАНСКИ ПОДБУДИ " ... ... МАНГАЛИ СИМЕОНОВ И МУТРАТА ГО ДЪРЖАТ В ЗАТВОРА ЗА ДА ЗНАЯТ КВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ НА ГЯУРИТЕ АКО СЕ БУНТУВАТ :))

Всичко е за сплашване на протестиращите! Следващите сте вие, това им казват с това измислено обвинение по явна провокация на оператора на БТВ.

Каката дето уби с джипа си полицай я пуснаха за да кара отново. А тоя, че ошамарил някой, който му плащат да си проси боя - не.

Свобода за Перата - съвременния Левски!

Да бе,да....Левски би ли се молил да го пуснат,че имал високо кръвно?Преди да направиш нещо -мисли за последствията.... "Самотната му сестра.." -ще ме спукате от смях:)

Това е тотална липса на правосъдие и прилича на саморазправа.. Убийци излизат на свобода.

Вече взе да писва, българинът осъден за нещо незначително, а турските и циганските убийци на българи на свобода.....

Maнго с "трудовашкия" шъ му съ зарадва.

Разбира се, че си нападнат. В панделата си обаче защото беше достатъчно тъп, да отговориш на провокацията. Стой си там сега, другия път ще знаеш по-добре.

Защо не пишеш нищо за циганина, който по същото време едва не уби българин удряйки го с кол по главата защото защитил 15 годишно момиче. Човека едвам оцеля, а циганина го пуснаха след три дни.

Няма работа сред хората.

този е отишъл там да защитава българите ,че ги биха показно и за това е заключен от "българи".

убило собственото си дете, защото я дразнело излиза домашен арест, и много други от съответния етнос, но българите стоят арестувани в затвора за много по леки провинения...

,,..При последвалото претърсване на дома му, според неофициална информация, са намерени още 20 глави на сръндаци, които Красимир явно е приготвил за продан, както и десетки килограма диво месо с неясен произход. Най-скъпото на сръднака са рогата, продават се като трофей. Средната им цена е няколкостотин лева, но при добрите екземпляри може да мине и 1000 лева, разясниха експерти. Красимир е освободен след по-малко от 2ч часа, не е поискано удължаване на мярката. Това е безкрайно изненадващо, защото той първо е спипан с бракониерски улов, второ - ловувал извън разрешения сезон и трето не може да докаже кога и как се е сдобил с главите на сръднаците, намерени в дома му. Местни хора твърдят, че Красимир Боев е безработен, но поддържал добър стандарт на живот..,,???

За Убийството на мотористи - подписка и бягство , за лека телесна повреда - арест . Мал шанс че Низамов е българин , иначе ако беше турчин щяха да го пуснат !