Нотариалната камара за побоя: Нагла демонстрация

От Нотариалната камара на Република България изразиха възмущение от побоя над техния колега Валентина Механджийска и дъщеря й.

Обратно в новината

Коментари - Нотариалната камара за побоя: Нагла демонстрация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо служите на престъпниците ? Защо издавате , ФАЛШИВИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ ?

Няма имотна измама без замесен нотариус. Освен това тия измами така се правят, че после измаменият може само да пие студена вода - продават се на 'добросъвестен купувач', а измаменият трябва да си иска парите от 'бушона' - обикновено някой бай мангасарян. Така че за сега само пребит нотариус, но скоро ще почнат да ги отстрелват като зайци по улиците, ако нотариалнат акамера излиза само с декларации!

,..се възмущава ! В България стана милионер , но е сърдит и се възмущава , не е доволен от държавата ,....що ли ?

каквото повикало такова се обадило

А вашия нагъл непрофесионализъм и сумати разбити животи ......заради вас боклуци.. Това е малко, но дано е началото на нещо друго... Трябва и вашето време да дойде и да си заплатите за сторените мизерии. Досега не чухме да има нито един осъден или наказан нотариус, но за сметка много хора измамени. Нотариус+ адвокати+ съдии всички сте за...

Как може да сте толкова КОРУМПИРАНИ ??? Правите ''заверки'' на откраднати имоти, коли, продажба на деца ,...и КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ , В България ПРЕСТЪПНОСТТА се ''УЗАКОНЯВА''... Мръсни продажни псета .. Много малко са ги набили !

Но защо все-пак са ги били ? Може би НЕ защото са нотариуски и НЕ са сторили нещо нехубаво !?

Тръгнали да се възмущават. Айде нЕма нужда. В България случайни хора нотариус не стават, както и случайни хора не се задържат на тази позиция. Сестра ми искаше да е нотариус. За начало 30хил. евро някой да ти обърне внимание.

И тия са една мафия! Представи си,че тия са играли сечено /или не са играли на някой от другите мафии - партийна, адвокатска, ченгета и т.н.

тия какви пари правят само с химикалка и един печат не е за вярване и съответно родата също работи там за да я смени като умре! да ги питат какви далавери правят и ще разберете за какво е бил боят-предполагам че е имало за какво !!

нотариусите и другите професии с огромни доходи спрямо Българското общество -зъболекари ,лекари ,ЧСИ ,адвокати...искат МВР да си свършило работата хахаха те ви мразят бе нали и техните семейства тънат в нищета заради алчни същества като вас.

Чак пък "лъчезарни".... Утре ако пребият Фидосова и тя ли е ще "лъчезарна"?

"борбата е безмилостно жестока"

Този който уби банкерката в Бургас коментира-олекна Ми на душата когато я убих

d4

абе не знам... но ако набиеш съдия, прокурор, ЧСИ, нотариус, данъчен, циганин и т.н. все ще има защо...

Ало камарата ..... кога биха 50 деца в Асеновград не ревахте - тогава не беше "нагла демонстрация". Сега били 1 дете и ревете .... нещо ви много двоен стандарта. Или това дете богопомазано ???

Само нотариуската си знае дали е предизвикала побоя с престъпни действия и измами или не!

Силно са обидили някой и той е олекнал с няколко милиона в зелено ! Нека сегашни и бъдещи Нотариуси знаят какво ги чака ако лъжат гражданите ! Това да им е за урок !

За кучета икотки може,за прасета не може!!!!!

не ми е жал

Като знам как един мой колега изгоря заради една измамница врачански нотариус, малко им е.

"Нотариалната камара апелира съответните правораздавателни органи да предприемат всички необходими действия за разкриването на извършителите на това престъпление и изразява пълната си подкрепа към усилията на органите на МВР, прокуратурата и българската съдебна система за наказване на виновните." Е да, тия не са обикновенни граждани и може тия по-горе изброените да свършат работа, а не да си го преместят от единия крачол в другия и да ходят на протест за по-високи заплати.

Нищо няма да свършат бе Бате, все едно инвалид без крака да се "напъне" и прескочи 2 метра. Вече за работа не ги търси.

Ако нотариусите четяха коментарите, може би биха си спестили някой и друг бой в бъдеще. ;)

Това място стана направо "крими-алея" Нали по този маршрут беше избягал убиецът на ученика в Борисовата градина. За него бяха необходими две години да го хванат с открито лице на записите от камерите. Сега тия са били с качулки, може пет-шест години да стигнат.

ще става! Много наглеете!

Като знам какви мръсни "сделки" въртят 90% от нотариусите, явно са си го заработили!

"...насилие срещу нашия колега - Валентина Механджийска, един от най-авторитетните и уважавани нотариуси в страната, и нейната дъщеря, заявяват от Камарата в..." "Нашия колега" и "нейната дъщеря" - добре звучи, нали?! С помощта на Големия американски брат скоро ще еволюираме в "хомо сапиенс унисекс" демек ще станем еднополови или по-правилно - безполови.

Функционално неграмотен си! Има доста статии с какви ли не грешки, но това точно си е абсолютно правилно. Граматическа греша НЯМА!

Грешка може да няма, но няма никакъв проблем да се използва термина "колежка".

юристите трябва да ги разбиеш в съдът, другото не се брои

стана с КТБ? Не забелязвате ли, че с такива проблеми като горните само ви отвличат вниманието? Това умело се дирижира от ГОРЕ!

това само показва какви хора живеят в столицата ??? и определено качулките много филми гледат .

На мен по скоро ми прилича на възмездие

На прима виста: 1.Полицията да ги пази-пердаха е само прелюдията! 2.За колегата им 4-това което се сее по книгите,не се ражда по нивите. 3.Спазвайте закона и морала!Понякога търпението свършва.Опряният до стената рита много силно!

ПОЛИТИЦИ, ПОЛИЦАИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, НОТАРИУСИ.., ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! НА НАС, ГРАЖДАНИТЕ, НИ ПИСНА. ПИСНА НИ! ПЛАЩАМЕ ВИ ДА ПАЗИТЕ ЗАКОНА И НАС, А НЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАС ДА НИ ОБИРАТ ЗАЕДНО С НАСИЛНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ. УЛЯХТЕ СЕ ОТДАВНА И НЕ ВИЖДАТЕ, ЧЕ СКОРО СМИРЕНИЯТ НАРОД МОЖЕ ДА СКОЧИ И ДА ВИ ПОМЕТЕ. ЗАКОННО, ВНЕЗАПНО, СУВЕРЕНЪТ ЩЕ ВИ ПОСОЧИ ВРАТАТА И ЩЕ НАЗНАЧИ ДРУГИ. ЮРИСТИ В БЪЛГАРИЯ - С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ... ОСВЕСТЕТЕ СЕ ПРЕДИ ДА СЕ ОЗОВЕТЕ ПАЗАЧИ НА ЗАПАДНАЛ БОСТАН...

Да не е участвала в някоя имотна измама ??? Хубаво да си помисли ...

В коя по точно ?!? Те май не са малко!...

щех да ви обеснявам нещо но се оказва безмислено, всеки чува това което иска да чуе, и вижда това което иска да види, ганьовци за вас черното е бело ще си умрете в душевната мизерия

добре, че беше ти да ни просввтлиш

ми що ти не възропта пръв ?

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ МНОГО НОТАРИУСИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ПОЛИЦАИ... ГАЗЯТ ЗАКОНА, ГАЗЯТ ГРАЖДАНИТЕ, ОБИРАТ ТРУДА ИМ, ДЕЛЯТ ПАРИ С АПАШИТЕ И СЕ НАДСМИВАТ НАГЛО И БЕЗСЪВЕСТНО НАД ПРОСТИЯ НАРОД... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТРУДНО СЕ ПОЛУЧАВА СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ ТАКИВА, ТВЪРДЕ МНОГО СА И СЕ ПАЗЯТ ЕДИН ДРУГ... ЗА РАДОСТ ПРОСТИЯ ГРАЖДАНИН ИМА ЕДИН ПОСЛЕДЕН ОТЧАЯН ШАНС - ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ... ЗА РАДОСТ КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА, НОТАРИУСИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ... БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ ЕДНО НАУМ КАКВО МОЖЕ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ, АКО СЕ ГАВРЯТ С ПРОСТИЯ И НАГЛЕД БЕЗЗАЩИТЕН ЧОВЕЧЕЦ...

Няма доказателства че са ги били. Просто са се спънали и са паднали. Няколко пъти. И случайни минувачи са им помогнали да станат. Нали така четворко?

Без любезното съдействие на колегите от нотариалните кантори ще фалирам.Огромно мерси за разбирането! И особено на адв.Миков-пет предавания по ТВ,държелив като чугун!Питайте негенцова!

Кво стана бе, деница урумова завърши ли си хотела на морето?

Оная "крайно нуждаещата" ли?

Ще кажа на хората следното: Институциите ви пазят точно от такива с качулки да ви влязат в апартамента безнаказано. И не ви пази входната врата,а страха на престъпниците от нашите институции.

поредната фалшива новина пусната от трола многоник на властите. в ктб как влезоха? с маски ли? а как бе ограбена България, чрез приватизацията? с маски ли? не си спомням костов с маска. да, инак циганските своеволия ги пазят онези с маските.

вие китаристите много знаете. многоликите тролове може би са с изаслужили многото лица

и сега, ако ми изкарате статистика, която показва разкриваемостта на апартаментните кражби, почти ще ви повервам на спама.

Полицията ги разкрива. С железни доказателства. И съда ги осъжда на пробация. Масово.

и последен въпрос. кои институции ни пазят и от какво. след като полицията е съучастник дори на тафика на хора. народното събрание пък гласува такъв закон, от чиято глоба, трафикантите ги боли редовно коремът от смях. съдът пуска всеки, който е човек на бхк, а ктб го отнема. така и така.

Пребиха лекар...сърцето ми ридае. Убиха полицаи...душата ми скърби. Набиха адвокати...дано да има още!!!

Така е! Кога мене ма бият тва е "Нагла демонстрация и беззаконие!". А кога яз обера некой шушумига или зема рушвет, тва е или "Квото е законно, оно си е морално!" и "невинен по липса на доказателства". Диалектика..

Да помогна на 4-нотариусите не са експерти и не са длъжни да знаят какво удостоверяват нотариално.Всеки откраднат автомобил може да се легализира при тях.За имотите- също!Длъжни са само да прибират таксите.А, наздраве!

един с ник "4", койти или е абсолютен наивник, или е адвоката на същата тази нотариуска, заедно с дъщеря й!

че и съдии, и прокурори, и адвокати следва да бъдат поступани по този начин!Иначе те всички си въобразиха, че са недосегаеми!

"Само с очите си ще гледаш и ще видиш въздаянието на нечестивите." Псалом 91:8

ЧЕТЕТЕ ЮРОДИ ГАНЮВСКИ И СЕ ПОТЕТЕ ТОПЛО Е МОЖЕ И ДА ВДЕНЕТЕ ===================== "Разстрел, и след разстрела червеи. Това е толкоз просто и логично Но в бурята ще бъдем пак със тебе, народе мой, защото те обичахме!" ==================

4-ка, имате късмет,че народеца е милостив и неграмотен!Няма грабеж на правото на собственост без участие на нотариус.Искаш ли да ти разкажа колко струва печата на пом. нотариус?

искам да ми разкажеш какво точно на Вас е причинила нотариус Механджииска за да заслужи пред очите и да пребият детето и???

питай тези, които са я били. Ама да не забравиш да ги питаш??? и да не решиш ОТНОВО, че проблемът е извън корумпираната ти система???

може човекът да е солидарен с ограбените, за да има кой да му обърбńе внимание, когато и той самият бъде ограбен. един вид превенция, другарко. вие как винаги сте солидарна с престъпниците, апашите, крадците, терористите и убийците

Аз ще ти кажа на мен какво точно ми е направила. С фалшив нотариален акт ми окрадаха къщата, подписан от нея. Утре рано заран, отивам в прокуратурата и подавам иск срещу нея. Спи спокойно Темида.

детето и е следващият нотариус като умре тая щото кокала не се пуска - на всички тия децата им работят при тях- няма как тате да е владика а ти да не си поне поп !!!

И почтените нотариуси никой не ги бие. Просто крадците отиват в съседната кантора, където "пропускат" да проверят дали пълномощните са редовни.

интересно ми е защо им трябват на нотариатурата тези лица с маски? за да не издадат нещо, което не трябва да се знае и е обществена тайна? или да ни покажат как за едно и също деяние има различни закони, права и правила?

Ти си тъп ве. В България съда не работи.