Бурни реакции в мрежата за снимка на президента

Снимка на президента Румен Радев и съпругата му Десислава по домашно облекло в резиденция Бояна предизвика вълна от коментари във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Бурни реакции в мрежата за снимка на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова "гърмяните" генерали,участвалите във войните най- много се страхуват да не ги видят без униформа. Нашият обратно- сам се набутва в устите на плебса

В краката...

Висока степен на голяма (морална и интелектуална) недостатъчност!!! Общо взето НИЩО (като при соца) НО ОТ СЪРЦЕ!!! Какво като са взели децата за ден - два в президентската резиденция (която е наша, не в собствения им дом)!!! Та 99,999% от хората могат да ги обгрижат и даже по-добре за същото време и то в по-близка до децата обстановка - на село, при животни (агънца, теленца)!! Те за това изглеждат като извън земни, НЕ са щастливи, те мислят за страдащите си родители, за които са принудени да се грижат. Президентът да се бръкне и за СОБСТВЕНА сметка да уреди трайна ежедневна медицинска, икономическа, психологична, морална, настояща и бъдеща реална подкрепа на семейството и на децата (напр. пожизнена НЕ символична пенсия за родителите и стипендия най-малко до гимназия - защо не и за университетско образование на децата)!! Другото е от лукавого!!! Това с нищо няма да подобри положението на семейството и на нещастните дечица!! Целият президентски екип ВЪН от президентството и най-вече ПР-съветниците, вън от реалната политика, икономика, международни отношения, съдебна власт, отбранителна и военна стратегия, национална доктрина, благотворителност, присъщото им дребнотемие и пр.многобройни ГАФОВЕ!!!!

Прост народ слаБа д-ва. Егаси над хиляда коментара за глупости, дава и хляб на троловете да плюят по президента. той е бос а повечето тук са боси в главата си.

Браво бе - над хиляда коментара тц..тц.. Значи, каквото да дрънка онзи кукумицин - И. Екимова, добър пиар си спретнаха Радеви ... Е, ако пък Деса се беше пуснала по монокини щеха да утепат рибата съвсем :))) Нищо де - другия път

Румчо може ,да е по прашки...

Смокиново листо,да е...

ГАЗ ПИКАЯТ ГЕРБЕРИТЕ ЧЕ РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ И ИМА КНИЖКА ЗА САМОЛЕТ , А БОЙКО Е НУЛА ПРЕД НЕГО

Може официално и друга книжка,да вземе-червена...

дори и неглиже, генерала си е Генерал...

...копанарин,бе?!...

Зверска простотия! Новият Бай Ганьо!

Браво на президента. Някой може ли смислено да обясни, защо президента трябва да се изправи пред децата със сако и вратовръзка или не дай си боже с папионка. Идеално е подходил към децата, за да не ги плаши с официално облекло, а да ги предразположи към непринуден разговор и приятно прекарване. Още веднъж, браво г-н президент. Няма смисъл да обясняваш на хора, които са зас

А хептен да ги успокои трябваше да е по прашки ,тези на Деса

Оставете читавия човек на мира и се захващайте с журналистика, че както всички виждаме само с интриги и клюки се занимавате скапани журналисти, платени поръчкови убийци. Медииите в Бг. нали знаете на кое място сте в света по "свобода на словото"?

тъпанарин,бе?

Хора, не помислихте ли как ще се почуства самото дете качило снимката след като се изля толкова злоба.

Децата са на снимката ! Някой друг май е снимал ! И се сещаш че телефончетата са проверени от службите , не дай боже да са снимали нещо друго. Чиста ПР акция в стил Деса , но с обратен ефект.

На Деса-простакеса!

Президентите не акат като обикновените хора, изпускат теменужки

Този чобанин има яки мускули,значи става за охрана в моя публичен дом.

тъпите журналя не се занимават със корупция и ограбени стари хора по селата а със облеклото на президента... е като смените дрехите му държавата ще се оправи ли... а на мен лично президента изобщо не ем дразни с тази снимка...

Да, тъпите журналя наистина трябва да "душат" за всичко. Включително и за насрания гъз на Лайньо Радев. Но нека да обърмен въпроса. Да вземем МВР - не си върши работата. Разкарват се по цял ден с коли като генерални директори и протестират за пари. И нито един патрул. Затова могат да те пребият в центъра на София. За циганската махала да не говорим. Я сега да сравним имиджа на Лайньо Радев и ген. Деси с този на Принц Уйлям и принцеса Кейт от една страна и родната полиция и полицията на Обединеното кралство. Родните гащници и патрулите в Лондон - все едно са манекени. И се питам дали пък няма връзка между селандура Лайньо Радев и шкембелиите-мицифайки дето само знаят пари да искат,а иначе работа и за 5 ст не могат да свършат. А ако към милиционеритео добавим съдии, прокурори, "учени" от БАН и цялата пасмина на държаван издръжка, май се забелязва нещо като тенденция.

Много прост соросиден герберастки олигофрен си! Аман от поръчкови писачи! Не виждат как при всяко управление на ГРОБ престъпността и цените растат катастрофално, а седнали да се занимават с облелото на президента в неформална обстановка! А какво ще кажат за позирането на Тиквата пред магнолията му в двора, облечен в анцунг , при това с логото на дадена фирма! При това снимката Рапонът сам си я беше качил, за да го видят всички!

Като дете се чудих, дали циганките които носят подобни гащи, серат прави с тях?

Става дума за гащите на кака Деси.

Е ТОЗИ КУХ ФАТМАК. ОЩЕ НЯКЯКОЛКО ТЪРТИИ-КРАТУНИ, АКО ИЗРОВИМ ОТ АРМИЯТА И СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В ИДИОТСКА ДЪРЖАВА.

Тъпанарят на снимката прилича на бай Тошо на младини.Освен това е с просташко изражение,нисък интелект и слаба обща култура - нещо типично за дългогодишните шапкари.

Така е,този боклук е прост като гъдулка,но не се пише търтии,а търтеи.

За пореден път се убеждавам каква загуба за нашата родина е че Росен Плевнелиев вече не е президент. Съчетание на интелект и воля на тактичност и твърдост, силно изразено чувство за собствено и национално достойнство. Това са само малка част от качествата които правят този наш политик да остане еталон за векове напред.

Ти си пълен малоумник ! Герберастко зомби !

Ама ти сериозно ли пишеш за Роско таквиз неща? По бих го възприел като ирония, отколкото за сериозно...Особено за "интелекта" му! Може да си сигурен, че IQ-то му е някъде между 90 и 100, което говори за "особено развит" интелект, ниво 7-мокласник, че и по зле. Да не говорим за национално "достойнство", щото там губи по точки от всички преди него и този след него. За ораторско майсторство да не споменаваме, че дори не можеше да прочете гладко и "лиШчето", дето му бутаха в ръцете. И наистина е загуба за нашата родина, лиши се от една марионетка, ако считаме марионетките за национално богатство...Тъй де, Роско, президент-"прецедент"...

"гениите"са все в "библиотекарския"......скрити зад фасадата и камерите и си храчат ли храчат по цял ден......жалки памперси,какво мислите,че ще оставите след себе си на децата и внуците които явно вече са в "гнилите държави на капитализъма"????

не ме е грижа дали фейсбука ври или не, не искам да знам какво върви в клюкарницата, факт е обаче,че президента не е отишъл на делова среща бос, неоспорим факт е също така,че е все пак в домашна обстановка и не може да се пъчи с финансово благоденствие пред две умни и за съжаление много бедни деца, напротив показва за сетен път съпричастност и уважение, а простаците търсят как да го оплюят,все пак той не е плевнята и не се срамувам от поведението му,засрамете се платени драскачи, не успяхте и този път

можеше да сложи поне едни чехли към дрехите 2ра употреба.

Уважаеми, видяхте ли сега кой е печелившия начин на поведение на един политик или общественик...Това Президента г-н Р.Радев го е разбрал и действа. Г-н Борисов такъв онакъв, но пръв намери този печеливш модел. Човека от народа - това иска ''матриала'' , такъв е ''матриала''. САМО ФАКТИ, ФАКТИ, ФАКТИ.

ходи обеснявай сега че не сме цигани

от дир.бг... майната ви.

Когато един журналист, писател, някой шоумен, нарече в коментар или предаване репортерките пуйки, това може да мине за остра шега. Но ако това направи един министър председател? Точно това направи премиерът Борисов. Усмихнат и щастлив каза, че журналистите крякали като пуйките на съседа му. После допълни към заобиколилите го репортерки Не ви обиждам, че сте пуйки, да не кажете, ами просто точно така прлъ, прлъ, прлъ Всички около него се усмихваха щастливи. Щастливи като пуйки, наистина. Е, нямаше ли поне една, един да се засегне, да възрази нещо? Не. Хилеха се на шегите на Борисов, както навремето се хилеха на шегите на т. нар. Тато Тодор Живков. И сравнението не е в полза на сегашния Тато. Онзи селянин от Правец без образование беше по-въздържан и възпитан, в сравнение със сегашния инж. д-р, генерал лейтенант.

Ми като казват истината, как да им възразят бе Ленче? То останаха ли свестни журналисти в кадър?

Явно Ленчето е една от тези пуйки и за това се обижда:))))))

Гащите на втората на Първия са вдъхновени от багрите в "творчеството" на Катуница и Факултето.... :)

Стандарт съобщава, че депутатите от следващото НС ще заседават в нова ултрамодерна зала в бившия Партиен дом. По красота била равна само на Райхстага и Валонския парламент в Брюксел. Покривът щял да е от специално стъкло, което да предпазва депутатите от жега и шум и ще им разкрива небесна гледка, докато спорят и гласуват. И тогава от Космоса, освен Пентагона и Великата китайска стена, ще се вижда и Искра Фидосова

Близо до Партийния дом ще открием и ултрамодерен публичен дом с преференциални цени за народни представители.Какви печалби ще падат,уха--а!

Фидосова влязла в ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно". Целият проблем идва от това, че Плевнелиев е безкрайно неудачен и случаен избор, с мътно комсомолко минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот.

помисли за трътлестата цецка, ангелкова с ангелското личице, сияещата земеделка, подпухналата бъчварова, мижавата фандъкова, лиляна мести цице, и нотариус фидосова, те просто са "връхта"...

Забелязвам петно върху левия крачол на Радев! Вероятно преди да прави секс с жена си,президентът ги е поставил под нея и не е забелязъл как се е изпразнил върху тях.

Докато народа го бият престъпници, някои шляпат нехайно боси в резиденциите. Да им завиди човек на спокойствието.

ПРЕДИ ДА МЕ ИЗТРИЯТ: Суджук Ага е безкомпромисен!!!! Борисов е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва: Скромността краси болшевика, заменяйки думата човек с болшевик. Сталин лично одобрил тази поправка и дори допълнил: Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов. Времената днес са други - демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност доказателство, че болшевизмът е жив. Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски. Още по-странно е присъствието на човек от бистришките тигри в управата на Дунарит и Авионамс. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на Химко Враца от името на Борисов? Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера. А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже... Правешката шатра, ловното стопанство Паламара, правителствения самолет, цени на петрола, бридж белота висша форма на човешко общуване...

пита се къде е министърът на вътрешните работи - спи ли, почива ли си...

Ей, прости герберасти ! Стига сте хулили един достоен човек, на който и краката да целувате нямате право ! Румен Радев е първият достоен президент на България, не е президент на БСП (както някои лумпени го обвиняват), а защитава националните интереси на българия ! Мутрата Тиквон Банкянски продаде националните ни интереси на Евро-Гейския съюз и на фашистка Турция ! Господ здраве да дава на Румен Радев, а герберастите - в пъкъла !

Аман от болни мозъци.Той е избран да ни представлява , а не да ни оправя.

спомени... от президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... в нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене...

Че е ПОДЛИЗА на русия ли?

точно така, пак ще го изберем и следващия мандат за ужас на простаците, щото нямат мозък да оценят качествения човек, дерзай Генерал, не се давай

Дерзай генерале , днеска бос , утре гол

Българската телеграфна агенция, като се позовава на ,, ройтерс,,, снн,,, ,,, франспрес,,,, и ,,, на баба си от хурката съобщава: "Мистър тръмп---поздрави президент Радев!".....:)))( А иво минджата---получи пореден инсулт!:)))) :))(()

Иво Инджев, неприятен лисугер... ако пуснеш в сдухания му сайт нещо, което му пречи, веднага ти пуска имейла, за да могат десетината му последователи да те ръфат... гаден доносник си иво инджев.

Селтак застанал- селтak излязал Да не искате Брад Пит ;)

Тези двамата все още ли не са разбрали къде се намират.Първият гаф беше когато Нинова представи кандидатурата му.Решетников ли го предложи?При представянвето си той излъга,че е женен,а не разведен.Ожени се по поръчение на БСП,за да прикрие гафа.Тази женица го влачеше за ръчичка облечена,в президентството,като маман.Гаф след гаф.До кога?Това ли са хората които представят България?Така ли трябва да изглеждат?Защо използват мъката на децата за да градят някакъв имидж.Много подло.Какво направиха за това семейство?Да се бяха снимали в тяхното село с обещания и предложение за подобряване на живота им.Всичко което ни показаха до тук са сценки от селска вечеринка.Лоши съветници и простовати артисти.Този не е моят президент.Нито визия,нито маниери Снимката е красноречива.

Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Явно не си от "тъпата зомбирана комуноидна" маса а точно от тези които я зомбират непрекъснато.....човек като ти чете доводите вижда само огромната злоба за неосъществените ти мечти по "светлото бъдеще"......дано това робско поколение по-скоро си замине за да отлепи БГ от дъното

Тази измислена новина ми напомни, че 2009г. А. Меркел се появи в операта в тъмно синя рокля с достатъчно голямо деколте. Посещението в операта беше официално културно мероприятие за немския политически елит. На следващия ден немските медии показаха снимки, придружени с коментара, че Меркел имала бюст и този бюст не е останал незабелязан. По този повод немският кабаретист Хаген Ретер беше казал, че се срамува от това, че медиите са вулгарни. По изключение медиите били забелязали, че Меркел е жена и има бюст. Друго съществено в канцлерката не били видели, само едните гърди.

Радев , като влезнеш в резиденцията с тези мръсни крака , Десито ли ще прави сапунка след теб ?

интересно защо чак сега се разшумя около снимката, предвид, че е правена преди доста време. От какво ли се опитват да отклонят вниманието на обществото. Евтини компромати в Гьобелсов тертип

Аз си ходя боса по асфалта,той да ходи по паветата

Е, па той таман дойде на паветата! А ма мен ме кефи и асамбълчето на Десито! А за дечинята оставам без думи. Просто РАЗКОШ! Може тази мила снимка да се пусне из световните медии. Така наистина ромите и българите ще станат едно ЦЯЛО!

То заради такива "дизайнери" като тебе хората асоциират дизайнер с гей.

"Големият експерт" Владимир Аламанов е толкова известен, че Гугъл пита дали не търся друг! Поредната малоумна атака. ББ се явява непрекъснато с облекло на селски пъдар или по къси гащи, но никой нищо не казва по този повод.

Един участник във форума точно отбеляза че този тъпанар на снимката прилича не на президент на България,а на президент на селски футболен клуб.

на работа - по работному, вкъщи по домашному

Толкова ли си я закъсъл мисловно бе, тъпанар ?

Google пита: Да не би да имахете впредвид "кретен"?

проблемът му не е в босите крака, а в главата. С проруските му изказвания се чудя дали е разбрал, че макар препоръчан от руснаците, той все пак е президент на България.

Вярно е, че има много коментирали, но за бурни реакции не може да се говори. 95% от коментиращите са единни, че няма нищо смущаващо в снимка в спортно-лежерен стил, щом тя има личен характер, не е публикувана от президенството и е с деца.

Вярно е че не е пъбликувана от Президентството. Очаквам следващата снимка на Лайньо Радев да е върху тоалетната чиния в поза на жестоки напъни по време на тежък запек. Или защо пък не в амбулаторията по време на клизма? Или в софийската баня. като се пееше в една народна песен: "Пара пара дими дими нищо се не види Най е било събота в Софийската баня" Пък може и да бъде лирическия герой на продължението: "Ей го тамо попа сапунисва"топа" а зад него бирника, му го тика в дирника" Вярно, Лайньо Радев няма духовен сан, но какво толкова - ще му сложим една калимавяка.

Заедно със звездната президентска двойка трябва да се фотографира и тяхната покровителка КУРнелия Нинова по монокини.Щом снимката бъде публикувана в сп. PLAYBOY,Гришо с неговите гаджета направо ще бъде засенчен!

нещо си объркал президентите

Плевела умира от кеф, като селски идиот да привлича вниманието на околните и да си въобразява, че е много значим и уважаван и че трябва да ни дава напътствия в живота. Всъщност, това е държавният ни идиот, който само такъв търпелив и робски народ, като нашия можа да издържи цял мандат! Тоя плужек е толкова неадекватен и тъп, че не можа да схване до каква степен да е сервилен пред господарите си от САЩ. С изцепките си стана най-мразеният български политик и с нулеви шансове да бъде преизбран. Това накара господарите му от САЩ да му измислят "лични" причини за да се откаже от надпреварата за втори мандат! Този тъпак се амбицира сега още повече, за да се класира за някоя службица в НАТО или ЕС и не жали усилия да продължава да злепоставя страната ни и най-вече да се опитва да я скара с Русия! Това жалко човече вместо съжаление буди само остра ненавист у всеки български патриот! Наслушахме се на написаните от друг речи, изпълнени само от шаблони! Писна ни от този кретен, който за 5 години не можа да научи една реч наизуст, а срича като първолак! При бъдещия народен съд, този мръсник трябва да е на първата скамейка на обвиняемите!

Обаче колко е як, какви мускули! :) Браво!

В,докарай този бабанко при мен,за да го назнача за охрана в моя бардак.

"Бурни реакции" има само в главите на псевдо журналистите! На това му се вика "буря в чаша вода"!

Интересно защо: Г-н премиерът може да се показва по къси гащи, а г-н Президента не ? При това г-н Президента изглежда много добре.

Радев е трябвало да се снима с челвени къси гащета и бяла тениска,на която с червени букви да пише СССР.

Няма нищо лошо в предложението Ви.

На Путин!

Пука му на Генерал Румен Радев, че някакви отрепки ще го обсъждат и критикуват ... Той е Президент на Република България, а вие кои сте, мижитурки, мишки, ниско интелигентни мърши ... И да не го харесвате(меко казано), след 5 години отново той ще е президент с нов 5 годишен мандат, а вие си дрискайте във форумите, то и това ще ви остане ...

Ти дрискаш , ние му се смеем

акъв генерал, какви 5 лв. Сигурно на бермудите са му зашили лампази. Пък и докато беше военен повече приличаше на фатмак. Фатмак с лампази. не че сега не прилича , де. Когато искаш да си президент ще се държиш като такъв. А ако искаш да се държиш като селяндур най-добре е да ходиш да пасеш патките на село. Аз не харесвам Лайньо Радев по много причини. Но едно е да не харесваш някого, съвсем друго е да не го уважаваш. Аз не гаресвам и Гоцката. Но той поне, нищо че е от БСП-то се държеше адекватнои като президент. А този съвсем спокойно може да го сбъркаш с бостанджия от Любимец

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, мамин ЗАРКОВ и други "знакови" лица) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Прав си, ббб!Аз се съобразявам само с другарката Нинова.А какво ще кажат за мене разните му там критикуващи,ми е през оная работа!

Харесвам президента! Атаките срещу него от кръгът Прокопиев и медиите им са именно защото друг президент не е имал толкова широка народна подкрепа, включително техния Плевньо!

Поредната долна атака на ГЕРБ. А Борисов облечен като селски бек колко пъти се е появявал?? И било ли е това проблем?

Суджуците и трафикантите патриоти.

И Господ е изобразен бос и на магаре, но е ГОСПОД!!!

Точно така , а този на снимката е магаре

Евалата, Тараба! При това хюстънско магаре! Демек хасковско.

Демек да гледаме босите крака на Президента,та дано да забравим за крадците,изнудвачите,рекетьорите,измамниците,мутрите,националните предатели,... от "партия ГЕРБ,така ли?

Какво като е бос навсякъде трябва да ходи с вратовръзка ли. Пълни простотии.

Прави са тия, дето плюят Радев щот бил космат? А банкянския мутросуджук----как си епилира баджаците!:))))) Щот симитлийския кмет---иначе не го ще!:)))))

Късите гащи, прикриват СУДЖУЦИТЕ.

РУБЛИ ЗА ЦЪРВУЛИ НЯМА ДАЖЕ!!!!

Важното е,че излъчва хормони...и много,много не приказва.Мъж и половина !

Сякаш повече сланина излъчва, отколкото хормони ....