В Италия искат извънредно положение заради жегите

Десет най-пострадали от горещините области в Италия, включително Сицилия и остров Сардиния, поискаха централните власти да обявят извънредно положение.

Обратно в новината

Коментари - В Италия искат извънредно положение заради жегите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лукова глава! А тук те карат да бъхташ от зори до мрак за няколко лева и даже скоро ще ти вземат и "надбавките" за прослужено време, които се подхвърляха уж като знак на уважение на обществото, че не си се чупил и ти и си бъхтал цял живот за родината си. Поне чаша вода от диспенсера да ти бяха подсигурили....Едно магаре, и него вечер го хранят с нещо там след тежък трудов ден.

Над Позтано на 10 юли имаше пожар. Предната вечер фойерверки. в Подножието на Везувий дни наред имаше пожари - пак човешка глупост и престъпно нехайство. Спомянте ли си как до 2 % годишно от горите ни бяха изпеппелявани. Благодарение на резрешения износ на обгорен дървен материал.

"поискаха извънредно положение заради жегите" Щот са тъпаци, а виж наште умници в тон с поговорката "Клин, клин избива" не само че не пускат климатиците в градския транспорт НО и правят обратното - пускат парното.

Господ наказва италианците защото измислиха фалшивата римска империя и фалшивото римско право! сега да се пекат в ада! Вън европата от балканите! да живее балканска федерация!!

dobrin

ех години,години,години оставаме назад...

Вода не се пести като се въвежда почасов режим а като се ограничават загубите и кражбите но това не е кампанийна задача а непрестанна многогодишна програма.В Израел разполагат с много по-малко вода но са водещи по технологии за пестеливото и рационалното и използване.

Съгрешили са нещо италианците!

Каза баба Ванга.

От трите коментара, два са пълна дивотия...Явно в тази държава остана сама шкарт....

Помощ от ЕС ? Или всичко се иждиви по миграстите ?

Путин е виновен

А в Северна Италия нон стоп наводнения...

слаба ракия. в мутристан винаги e като след наводнения и без да ги е имало...