Над 3,5 милиона от НДК отишли за ”други дейности”

Временната парламентарна комисия по случая с НДК ще предложи Сметната палата да извърши одит за разходването на средствата в дружеството.

Обратно в новината

Коментари - Над 3,5 милиона от НДК отишли за ”други дейности” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялата тази дандания около ремонтите и парите давани на НДК, за рахат на управата му, нищо няма да излезе! Вожда Слънце - Бойко Борисов, каза думата си, възстановявайки уволненият Боршош на длъжността му 24 часа след уволнението му от Мнистър Павлова, показвайки демонстративно - този Боршош е мой човек! Министъра на Културата за да спаси напълно човека Н Б.Борисов, го подмени със специалист по строителство и архитектура, за да се справи с ремонта на НДК, графика на който е сериозно закъсал! Министъра к=обеща на Премиера, че веднага след ремонта, ще върне боршош на длъжността ми, защото е незаменим в културните среди! Е, има условие Боршош да излезе невинен, за обвиненията, които Прокуратурата му повдига! Повече от естествено е съда да оправдае Боршош и да се окаже, че сигналите за неговите далавери са били политическа провокация на БСП! В крайна сметка скандала ще приключи с възвеличаване на деловите качества на Боршош и ръководителите му от ГЕРБ и оплюване на БСП,

abasador

скъпа, Таня, нека да не се занимаваме с дребилии, много моля, за да не разсейваме читателя. Те тези дето могат и имат власт направиха така, че няколко десетки милиарди си отидоха за "други дейности", та дори повечето от тях, не само че отодоха, но и проходиха дори зад граница, а ти..... хайде сега, нека да не правим от мухата слон. Лек ден.

Нищо ново под слънцето. Малки и големи кметове си купуват скъпи коли за да возят дебелия си задник в климатизирана среда. Защо въпросният Борш да остане по-назад, естествено взима Лексус под наем, той е шеф на НДК, а не някакво си кметче. Всеки би постъпил така на негово място.

Представителен човек трябва да се вози в представителна кола - няма 2 мнения по въпроса. Беше добре и самолет да наеме.

Отишли за суджуци .....

Пари не изчезват,те само сменят стоянката си!

"Брей,това тарикатче Боршош как така прилапа толкова пари?! Аз колкото и да се старая,едва ли ще успея да намажа като него..."

Отишли са в лява ръка в десен джоб. Нищо ново при гербаджии. Грабежите продължават.

Кражбите на наглия Боршош стават все повече и все по-публични. Как може държавата да остави такъв мазен и нагъл лигльо да си прави каквото си иска в НДК? Това като е дворец, не значи че трябва да се управлява от цар!

Отчитал се е на който трябва. То лъснаа задниците , като сребро на Месечина.

С този термин наглият търгаш Боршош вероятно е обозначил бъдещата си къща в полите на Витоша с басейн,фитнес,сауна,зимна и лятна градина,тенис кортове и т.н.Изчислил е че посочената сума ще му покрие разходите.

Защо в парламента разследват случея НДК,а не прокуратурата?Затова бившият собственик е отказал да им дава обяснения.Има си съд,прокуратура,които получават заплата затова и нека да си свършат работата,а вие в парламента хем нищо полезно не свършихте,а и продължавате.

Баце , сега да знаиш затварям PC-то , сипвам си биричка за да те ми я вгорчаваш , слагам си мезето и ти пожелавам утре сутринта обилно да напълниш газовия хъб у Банкя , чак магнолиите да сведат глава и се засрамят от аромата ти газов.

егати и парламента

Луканкояди малоумни, спрете да крадете!!!!

Други дейности: 1.Плажуване на Сен Тропе/Монте Карло и подобни с крви, които взимат скъпо, а и не го лпат на походно легло, а само в скъпи хотели. 2. Скъпи автомобили 3. Алкохол 4. Хазарт 5. Дизайнерски парцали ... и то няма и да стигнат баси

Над 3,5 милиона от НДК отишли за други дейности - за наши хора от ГЕРБ

Баце ,при отчетените напоследък факти имаш два варианта : 1. Или си невероятно некадърен за поста който заемаш 2. Или си невероятно корумпиран. Третият е само обединяване на 1 и 2 в едно. Изборът си го направи сам , но да знаеш , че всичките варианти са подсъдни , за обща култура така.

Чудя се защо ли има парламент и защо ли се създават работни комисии, след като никой не ги бръсне за слива, а най малко и този Боршош, който профукал няколко си милиона без да му пука от никой....та този над власта ли се има или за Господ!!!

Комисиите имат изключително важно значение и роля - замитат проблема , в ъндърграунда им казват ''Чистачи''

Милиони ,милиярди и ЗАЩО НИКОЙ НИКОГА НЕ Е НАКАЗВАН,ЧЕ Е КРАЛ.ТОЧНО ТЕ ВИНАГИ СА ОПРАВДАНИ.ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ.МАЛКО ЛИ ВИ СА ФОНДОВЕТЕ ОТ ЕС И НАШИТЕ ПАРИ ПАК КРАДЕТЕ.КТБ,НДК. НАГЛЦА НАЬНАЧЕН ОТ БСП ,ПОДЪРАН ОТ ГЕРБ Е ,,НЕВИНЕН,,

интересно, при постоянно генерираните загуби на ндк в последните години, дали членовете на УС са си взимали заплатите? по всяка вероятност да и притова са взимали и 13-та заплата

Ей, парламентаристите вие нещо в кратуните си имате ли да отсеете същественото от несъщественото. Нали 17 млн са 800 МЕТРА магистрала, хайде вземете да се занимавате с нещо СЪЩЕСТВЕНО!!!!!!!!!

Тиквата и ГРОБ гарантират - суджук оттук, суджук оттам, милионче оттук, милионче оттам, милиардче оттук, милиардче оттам...

Лежи юнак и пъшка , юнак с дълбока банкова сметка Един му суджук събира Друг му милиони заделя А юнакът топка си рита и тенис купи печели. Държава клета, сиротна тъне в нищета и мизерия ..........

Припев: Ти на изборите отиди и на БеСеПето халката пръсни.

Едно да знаиш , докато БСП-то има шанс да мане мутрето с него съм!

Да знаете, че тези пари са отишли за пиене! Щото на тях мезетата са им безплатни! Що вино се изпива с 4 тона суджуци! Ох котьо!

Боршош, що бре, чичовото ?

Изкуших се.... а ти . лукавий ми чичо, нямаше ли да оближеш чирпака ако беше на мое място? Признай си, щеше, а ако ти го дадат повторно - пак щеше да го сториш!