Полицай простреля рецидивист, нападнал го с нож

26-годишен рецидивист от Дупница е прострелян в крака, след като нападнал с нож полицай, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицай простреля рецидивист, нападнал го с нож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При тези е опасно да се стреля в краката, защото там се намира мозъкът им. Най добре в главата, тя е празна и е възможно само зашеметяване.

Браво на полицая !

но лесно се намира истината. Не премълчавайте проблема, че ставате за сега жалки.

Не го е утепал, за да не го съдят БХК и Евророма! Браво на полицая! На циганите само бой!

в някои държави, по закон, нападателят става по-студен и от земята на която лежи! Така трябва да стане у и нас!

Chefo77

БРАВО на полицая! Искрено се надявам онези подобия на ръководители на тази институция, да застанат зад гърба му!

Несериозна работа на полицая. Трябвало е да пробие дупка в кратуната на циганина.

И какво има да го мислят. Извадил е нож на полицай и са го простреляли.

Полицаят да се моли на господ за връзките на простреляният!Справка-заради пешко от АЕЦ началника на РПУ стана районен инспектор и около 20 полицаи написаха рапорти за преместване на по нископлатена длъжност.Благоев,който изпрати клипа в ТВ ще го уволняват дисциплинарно.

браво!

и що не го е утепал?

Целил се е в главата,но е уцелил глезена,щото не им дават патрони за тренировки.

Мисля си, ако аз го бех гръмнал в крака за да не ме заколи как ще ме налазят следователи, прокурори и съдии да ме изнудват. Понеже не съм отишъл да търся нож, а съм се защитил с пищов. И ще ме осъдят, ако не си платя. Ама и да си платя пак ще ме осъдят, но условно.

Защо в крака де... пусни 2 в гърдите и ще освободиш земята от този плазмодии

Подстрекаваш към убийство, значи? Трите имена, място и дата на раждане и постоянен адрес! Ако обичашшш ...

И аз му искам адреса. Ще му пратя каса бира!

За защитата на циганите не са виновни БХК и ЕС!!! Виновни са три антибългарски партии......... БСП(ДС)/ЕВРОРОМА/ДПС(ДС)

Може би не знаеш, че Герб е на власт. Търси отговорност от Боко Тиквата!

е по точно да стреля! Ниско долу на корема, между краката!След това бабаитина става един кротък и хрисим, защото няма да му достига тестостерон...

СТИГНАХ ДО ЗАКЛЮЧЕНИЕТО:ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ПРЕСТЪПНОСТА И БАНДИТИТЕ КОИТО СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ ВСЕКИ ДЕН БЕЗНАКАЗАНО, ДА СЕ ЗАПОЧНЕ МАСОВА АГИТАЦИЯ ОЩЕ ОТ СЕГА КЪМ ТАКИВА ИНДИВИДИ, СЛЕД 1ВИ ДЕК. КАТО ОТПАДНАТ ВИЗИТЕ ЗА КАНАДА, ДА ХВАЩАТ ПЪРВИЯТ САМОЛЕТ, ПОСЛЕ НЯМА ДА Е ТРУДНО ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ В САЩ И ТАМ ЗА СИ ЗЕРИБЕЙСТВАТ "НА ВОЛЯ" А БЕ НОН СТОП

Е те тоя полицай си заслужава увеличение на заплатата.

Полицаят да бъде осъден незабавно.Как така ще прострелва съвестни граждани.И той най-вероятно го е прострелял със стоп патрон.Кашмера в нашата държава е пълен.Такова чудо няма от създаването и.Някакъв примат с брадва и ще го стреля в крака.Направо в 10 ятката и по живо и по здраво.Сега това момче ще го дърпа военна прокуратура и не знам си още какви измислени структури.Бял ден няма да види.

Абе ти в кой век живееш . На полицаите дедо Мони /Н В Симеон Втори/ им отне войнските звания и не ги разследва военната прокуратура и ги съди военен съд а обикновен граждански съд.

Слаб 2! Полицаите би трябвало редовно да ходят на стрелби. Този сигурно доста е отсъствал, за да не може да олучи главата на този "примерен гражданин" от няколко метра.

Полицаите ни не трябва да изпитват и грам колебание при ползване на оръжието си в такива ситуации. Адмирации за реакцията - безумно е отношението към полицаите в България и определено липсва респект, а и самите полицаи следва да са добре обучени.

тоя полицай ,ако не си е покрил лицето ,циганите ще си отмъстят в близко бъдеще !

Полицаят няма как да простреля смъртоносно тази отрепка, много жалко - ще продължава да живее на наш гръб!

Поздравления за полицаят! Крайно време беше. Той е символ на държавността и е неприкосновен. Поне в "белите страни" е така. За мен е обидно, да отиде патрулка в Столипиново, а ромите да извадят коловете от оградата и да ги пребият!Няма такъв филм!

Ставри,само че трябваше да го уцели между очите. Помниш ли когато през 78-ма Чочоолу вкара Карловската танкова бригада в Столипиново ..... до 92-ра мир и любов. Нямат страх ли тяхната кожа мръсна. За това бой,много бой докато се усетят че хапят ръката която ги храни.

Дир, не прикривайте това, че нападателят е от цигански произход моля... Браво на полицая, представете си тоя рецидивист какво би направил, на човек, които не е полицаи...

Защо в крака, а не в тиквата празна?!

Защото ще го лежи като за човек, д...а и законите скапани

Затова трябва като го излежи, да намери съдията и да го прати където му е мястото.

Защо полицая е стрелял само веднъж. В САЩ полицията стреля винаги по три куршума.

На 26г. , а каква " кариера " е направил конякът :))))) Етносът по традиция е пропуснат , ама тя смрадта се надушва .. Направо ми се насълзиха очите :)))

Не в крака - в главата е трябвало да стреля!!!

Да беше го убил...,можеше и награда да получи...!?

Другият път - метър и пе'йсе над глезена да се цели!

abasador

браво, на полицая, аз бих го посъветвал следващият път в коляното! По сигурно място е и по-лесно се улучва. Като пишете, че прокуратурата е уведомена (може би такъв е реда), информирайте ни, дали полицаят няма да получи поне похвала, за добро изпълнение на служебно задължение? Лек ден.

Трябва да се накаже полицая за дето не го е уцелил в главата.

Този полицай немедлено да бъде осъден за отстрел на защитен вид каквито са рецидивистите в Булгаристан.

Полицая Трябва да се упражнява повече ! От 1 метър и да го уцели в крака !? Тази не точност може да му струва живота !

Крайно време е нашите полицаи да получат правомощията на американските си колеги. Зъб за зъб, око за око! - На агресията и насилието да се отговаря адекватно. Тази безмозъчна политика на броене на трупове и трагедии ще доведе до превъоръжаване на населението и след като няма правосъдие, хората ще бъдат пренудени да въведат собствено правосъдие срещу крадците и убийците. Некадърното управление води до хаос и анархия.У нас все още има хора които искат да живеят честно и нормално.

Браво , подкрепям! Даже и в главата може , щом напада полицай!

Полицията в булгаристан се напълни съа селяни козяци и европедали, кой може кой не може, те пистолет му дали да стреля:). Това е началото, края по-късно, маса народ ще изпотрепят, и кой плаща за лечение...:)

Напълно нормално е да бъде дори застрелян при самоотбрана, щом си позволява да вади нож и да НАПАДА ПОЛИЦАЙ!!! Апропо, повечето от нас, читателите на дир.бг са наясно, че обозначението "млад мъж" в този сайт е равносилно на циганин.

рецидивист от ...,,ромски,, произход...!!!

разбирам възторга ви но внимаваите. от тук до "полицаи застреля младеж в груб докато бяга" пътя е много къс. полицеиския терор тук е нещо много реално - първо стрелят, после питат. преди седмица полицаи застреля 40 годишна бяла жена по пижама която се прближава към патрулката, без нищо в ръцете, и след като 2 пъти се е обаждала на 911 да докладва изнасилване близо до къщата си.

Разбирам опасенията ти но в Родината ти ако не знаеш нещата са твърдо на другия полюс.Тук полицаите редовно ги бъхтят и дори прегазват с коли всевъзможни отрепки .Тук дори в дома ти могат да те нападнат измъчват насилват и оберат но ако все пак нещо им направиш -не дай Боже нещо ги нараниш или убиеш по случайност макар ,че законно оръжие имат само някои прслойки със силови , плитически или бизнес позиции,-много лошо ти се пише защото Темида е изцяло на стрната на престъпниците.Полицаите също не правят изключение и за това предпочитат да ги пребият вместо законно да употребят оръжие.

да се каже кой е полицая ще му пратя 100 лева нямам възможнос за по голяма награда

Другият път се цели малко по-високо - между брадичката и челото.

Едно добро начало...

РЕЦИДИВИСТ напада полицай с нож по време на изпълнение на служебните си задължения, и полицая произвел изтрел...е какво по нормално от това,за какво му е оръжието...докъде го докарахме...

Трябва най-малкото да се изкаже служебна похвала на полицая за добре свършена работа. А очевидно е и добре подготвен.

Полицайте трябва да имат гръб/подкрепа/ и от началниците си,а не да са обвързани с престъпниците.

братле защо в краката се целиш дайвай само в главата

Защо в крака! Да си му пръснал тиквата!

Полицая да се накаже! Трбваше оссвен глезена и контролен в главата,карамба!!!

Браво на смелостта на ченгето! Сега ще има да го разследват правилно ли е ползвял пищова срещу мангала! Полицая е за награда,а аз предлагам директно да го направят министър на вътрешните работи!! Браво на ченгето!!!!

Кога българския полицай ще бъде оборудван със съвременни средства за самозащита, оръжие и т.н. Хората справедливо искат нормално заплащане,политиците създадоха неконтролируеми формации от криминални изроди,няма как за смешни пари ,човек да си рискува живота.