Мъже с качулки пребиха две жени в София

Двама мъже с качулки са нападнали и пребили две жени на бул. "Драган Цанков" в София.

Обратно в новината

Коментари - Мъже с качулки пребиха две жени в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отврат балканска... българия вече няма.. крак няма да ми стъпе там! само блато и тиня!! мутрария

Бити нотариуси..... а стига бе.... и що ли?

Нямя дим без огън.

наследствен градивен бой... така е като майкати и цялата ти рода са нотариуси... на мама Златната кокошчица....

ако греша, но мисля че ВСИЧКИ нотариуси са мошеници.

Е, и? Това е единственият начин да набиеш нещо в главата на жена. Така и жената си знае мястото и се чувства обичана.

Има една стара поговорка-На жена устата и на москвич вратата се затварят само с крак!Не че ми се е налагало едното или другото просто в новото време няма по ефикасен метод от финансовите ограничения ама поговорката си я бива:)

Напълно вярно! Има и една друга поговорка: няма смисъл да опитваш да набиеш нещо в женска глава, като природата е създала място за това по-надолу.

Така наречените "хулигани" са от младежкото БСП. Подпълвачите на крана пред НДК също бяха от тази терористична бандитска групировка !

А, стига! А аз си мислех, че са от младежката мутренска организация на ГЕРБ! Качулките им ги раздава лично Тиквата, а Цвъцко се грижи всеки да получи и бухалка! Така си е! Имат опит хората и знаят какво е оборудването!

над жени - единственото възмездие е да им се резнат макарите

Нотариусите са с пълни гуши,ояли са се като хипопотами ама това е защото държавата наречена българия им дава възможност да ни дерат както и турчинан не ни е драл,няма такава помиярска държавица никъде другаде по света.Хубавото е че до 25-30 г вече ще е ликвидирана и ще си стане турски вилает а останалият отпадък от българското население ще се спасява кой както може някъде по света.Колкото до възможните причини тези двете да ядат боя те са ясни и най-вече на тях самите им е ясно народа в такива случаи вика "те си знаят за какво ги бият",никой не плаща за да пребие,взриви,разстреля някого без да има за какво ей така за кеф просто е скъпо,тези двете са стрували поне 5 бона.Такава показна акция посред бял ден е ясно послание към двечките че когато си поискат,могат да ги пернат така че,това което искат от тях когато им спаднат оттоците трябва да го свършат веднагически.

Редно е :МНОГО ПАРИ-ГОЛЯМ БОЙ! Че нещо много дълго се оправяме или по-скоро ни оправят! А като ги НАбият (подчертавам НА) може да се сетят, че имат деца и собствените им родителите май им казваха да не крадат!

...хайде стига ревали...ПРОВЕРКИ ДО ДУПКА НА ВСИЧКИ СДЕЛКИ на другарката, обслужваща мафията и ще се изяснят причините за "нежното погалване", вместо да се замитат следите с реване...

"едни от най-добрите нотариуси в страната" Ъ? Имал съм вземане/даване с нотариуси няколко пъти и дейността им е така строго регламентирана, че няма как нормален човек да каже "този е по-добър от оня". Как тази "протестърка" изведнъж разбра, че са най-добрите? Някакви специални услуги ли е ползвала?

Протестърката просто лъже, явно в полза на тези, които и плащат с пари или услуги.

Абе как така стават и майка и дъщеря нотариуси? Като се знае как става това, само този факт показва, че не им е чист косъма и може би са организирана група за кражби,

Ми гледай сега: Нали се сещаш майка ти каква е? А нали се сещаш и сестра ти че стана същата? Ето така се става и нотариуси майка и дъщеря!

КОГАТО И ДА ГИ НАБИЕШ ВСЕ ИМА ЗА КАКВО.КОЛКО НАРОД Е ИЗГОРЯЛ ОТ ТЯХ И РАЗНИ ЧСИ.

прокуратурата да се самосезира за твойто открито поръчково убийство :) комундел гнусен

разбираемо е защо мурзилките се радват, че са пребити две жени. курнинова тях с кожения макаров ги налага!

На кой ли беден човечец са съсипали живота тези ИЗЕДНИЧКИ?

Ама как може така? Това не по ГПК и не е справедливо и демократично. Дано подейства на други нотариуси да работят по закон,морал и съвест.

Проблемът е, че има достатъчно много хора, които се опитват да намерят някакво оправдание за деянието. Нормалният човек НЕ ПРИЕМА ФИЗИЧЕСКОТО НАКАЗАНИЕ за каквото и да е престъпление. Много сте далеч като мислене от богатите европейци и това е причината и да сте бедни. Не е обратното. Тук повече от половината смятате, че ако те напсува някой ТИ СИ ДЛЪЖЕН ДА ГО ПРЕБИЕШ. Ако някой те засече си длъжен да го смажеш от бой. Ако в училището детето ти се е сбило - другия си го е търсел и е нормално да се бият децата. Чудите се после защо имате усещането, че ви третират като туземци - ами нормално е. Ако почнеш да обясняваш какъв мъжкар си, защото си пребил някой, който те е напсувал е съвсем нормално да те третират като туземец. И да не искат да работят с теб.

Няма такъв проблем! Пишеш измислици. Много от хората си служат с физическо насилие - богатите в САЩ също, в Европа отново. И не е по темата обобщението ти. Между впрочем, убийството в САЩ си е норма, какво ще кажеш по този въпрос? Или не го разглеждаш, че не ти е удобно?

е майка ти

Тези услуги поевтиняха и хората ще започнат да се възползват, за да постигнат някаква лична справедливост.

Думите ми са към редактора - известната сред нас Надежда Христова: Мило Наде, Крайно време е, ти, колегите ти редактори от ДИР, а също и шефовете и собствениците да разберете едно: Не умеете да водите пропаганда. Ето и тази статия - споменавате 3 жени. Двете (майка и дъщеря) нотариуси всеизвестни в София със скандалните си сделки, а третата - протестърска, станала известна с постъновъчната снимка, която впрочем е режисирана по идея на Лондонския център за информационна война. Само дни след това, подобни снимки с други "Деси-та" се появиха от Венецуела, Русия, Унгария и други страни. Настана просто епидемия - млади девойчета целуват бронирани полицаи и им дават цветя... Е, с такива "главни герои" освен негативни реакции, нищо друга няма да постигнете.

А да изберат един представител на мощна бизнес група за шеф на ДАНС си беше в реда на нещата, нали. А ние манипулираните от чужди служби хора взехме, че решихме , че не е редно. Освен това на всички до един ни платиха да протестираме срещу това, а не защото смятахме, че са прекрачени всякакви граници.

Ти много сложни теми разглеждаш. По-добре обясни на Надето, защо да не напише "Маскирани бандити пребиха нотариуси"? То от самото заглавие е ясно, че манипулират читателите - полът на участниците бил важен, работата им не. И куп тролове тук подемат темата - мъже ли са биячите, жени ли, травестити ли?

че той и баща и беше някакъв такъв виден протестър, дето го показваха по медиите А сега тая ортепка била студентка и утре мже уи еврокомисарка - те са такива там

Коя е тази Надежда Христова. Нищо няма за нея в нета. Егати европейското законодателство! Не иска да има нещо за нея в нета и ок! А да се вършат простотии може! Е малко анонимно ми идва! Трябва ли да знам всяка гадинка? Нали за тов беше чичко GOOGLE!!!!

"... едни от най-добрите нотариуси в страната. Чакаме полиция и линейка", е написала Николова." Тая пък заблудена кокошка от де знае че са най-добрите?

Доказано е, че тая Деси Николова и семейството й са платени соросоиди!

От Пеевски ли?

не са просто жени, а майка и дъщеря + мйката е нотариус - вероятно заплаха или отмъщение за деиноста на майката.

Това е норатиуската изповядала сделката за покупката на палата на Бареков от двете му 25 и 26 годишни сътруднички (любовници) с 1-емсечна фирмичка. Сделката е обявена за 1 млн. при цена около 5-6 млн лв. Да не мислите, че е работела с обикновени и е прехвърляла собственост на коли и т.н. В голямата игра има големи интереси и е доста по-опасно.

Често истината се крие в коментарите под новината и този слуай е такъв! Върнаха се мутренските както през 90-те, но с мутра премиер то беше въпрос на време! Само гражданска война ще оправи България!

Да, ама тъпите българи не схващат защо не може да има такива случи, в които мутри безнаказано и без капка притеснение, че може някой да ги арестува, пребиват две жени на много оживено място и посред бял ден, и то не в някое забутано село, ами в столицата на тая скапана държава. Тия сигурно си мислят, че мутрите бият само нечестни корумпета и те лично са защитени! Така че сега вместо да има протести пред МВР за нулевата сигурност като излезеш на улицата, злорадстват как били пребити нотариуски.

да, бе, да точно тия двете са символ на пострадала " невинност" айде - ....

Каква сигурност бе брат?Предсави си че си имал някой и друг декар имот на морето или на жълтите павета,няма те 1-2 години по чужбината и хоп върнеш се ама имотчето заминало при някви с помощта на въпросната другарка.Няма ли ако имаш възможнст да си потърсиш правата?Трябва да си много прост човек да мислиш че полицията или съда ще ти помогне!

Една гражданска война ще съсипе докрай България. Няма страна, която да не се е съсипала при такива трагични събития !

ЗА пръв път ти пиша +

За кое плащат повече: да използваш в изречение "мутра" или "тиква"?

зависи от хамстера кое от жълъдчетата на нинова ще лапне

На теб със сигурност ти плащат повече да си държиш главата в задника.

Когато няма справедливост в обществото и правораздаването в държавата не си върши работата става така. Едни си правят каквото си поискат или взимат каквото си поискат, други пък раздават свое "правосъдие".

Както се казваше в един виц: - Какво е 1000 Адвоката на дъното на океана? - Едно добро начало!

а Полюцията е на протест... , досега спаха... но така е след дрямка се огладнява.

Яде се бой и ако не искаш да участваш в делавера. Обикновено полицията не установява извършителите. Но важи и обратното.

Какви ти мъже?! Само някакви дърти, пропаднали отрепки могат да направят такова нещо. Да удариш жена в лицето е може би една от най-долните и немъжествени постъпки. Така ли се решавст проблеми или с разговор?

Абе, има някои жени от друго не разбират... не че оправдавам де, особено пък такъв побой.

Ако са "взели" апартаменчето на някой беден човечец, който е бачкал за него 35 години ..... и сега не му остава нищо ??? Питанка ?? Майка и дъщеря нотариуси - тая титла да не се наследява вече като царската корона ??? Смятай корупцията братче!!!!

А не може ли пък да са бити точмо за обратното, че не са се съгласили някой мутри да вземат 35-годишния апартамент на обикновеният човечец

Т.е. яли са боя заради далавери,най вероятно.Следващите ще са и други от така наречената правосъдна реформа. На народа му писна и ще ги реформира всичките ей така с ......шутове.

Бият Нотариус..., а ЧСИ кога?

Мъже ли са ги били или жени или транссексуални е без значение,нали все се реве за една еманципация и равенство ,значи са ги възприели като равни накрая...а защо няма такова нещо и със съдии/ки,полицаи/ки,прокурори,те не са по-малко нечисти пред хората,публична е тайната кого пазят и как съблюдават законите ...каквото почукало...

Sm3hurk0

Кой знае какво са продали на някой си... Да черпят и свещи да палят, че са се разминали само с няколко шамара (юмрука). Явно някой е взел правосъдието в свои ръце...., не че го одобрявам... , ама като няма друг начин...

Това не са жени а нотариуси! Въпросната била "колега" а не колежка нотариус! Така че стига ревали на чужди гробища, на колко ли хора са съсипали живота с техните печати!

Определено има причина но да биеш жени е грозно и позорно действие.това е поръчка.не мисля че можем да се гордеем с побой над жени.

И аз същото ,си го помислих!

А дали можем да се гордеем с тъмни сделки ??? И ако има такива съда дали ще ги осъди "колежките" ....

Мой приятел дълги години живее в САЩ и не спира да се учудва как в БГ от сутрин до вечер народа е заливан с помия и негативни новини. Моя човек живее в Чикаго. В техния район вкяка седмица стават убийства и по няколко въоръжени обира на хора, магазини и т.н. Но в медиите нищо от това не се публикува. PR-ите на полицията си вършат работата и гражданството е спокойно, че нещата са в здрави ръце. А те не са. Но лошите новини се свеждат основно до тероризма в световен мащаб. А тук чепкаме всякакви измислени случки за да става гадно шоу. Замислете се!

Тъпак. В Чикаго тези случки стават в гетата и извършителите завършват с куршум в главата или доживотна присъда при себеподбни. Но тук е пълна джунгла, не стига немотията и безработицата ами вече почнаха и по улиците да бият беззащитни хора. До сега не съм чул един да е влязал с доживотна без право на замяна за издевателство над мирни граждани. Не говори глупости, че трябвало ПР. Не ПР трябва ами здрави закони, с още по-здрави присъди и още по-здраво правораздаване. Стига вече толерастия, стига само живота на престъпниците ни интересува, присъдите трябва да са урок, който ПРЕДОТВРАТЯВА бъдещи престъпления, а не опит за "реабилитация" на говеда.

Ейййй тва Българина "пенкелер" е голяма работа значи, човека живеел там (този който го разправя), абаче ти пак знаш повече от него ...... ашколсум

А аз си мислех, че само лоши новини има по нашите медии.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ МНОГО НОТАРИУСИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ПОЛИЦАИ... ГАЗЯТ ЗАКОНА, ГАЗЯТ ГРАЖДАНИТЕ, ОБИРАТ ТРУДА ИМ, ДЕЛЯТ ПАРИ С АПАШИТЕ И СЕ НАДСМИВАТ НАГЛО И БЕЗСЪВЕСТНО НАД ПРОСТИЯ НАРОД... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТРУДНО СЕ ПОЛУЧАВА СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ ТАКИВА, ТВЪРДЕ МНОГО СА И СЕ ПАЗЯТ ЕДИН ДРУГ... ЗА РАДОСТ ПРОСТИЯ ГРАЖДАНИН ИМА ЕДИН ПОСЛЕДЕН ОТЧАЯН ШАНС - ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ... ЗА РАДОСТ КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕНГЕТА, НОТАРИУСИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ... БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ ЕДНО НАУМ КАКВО МОЖЕ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ, АКО СЕ ГАВРЯТ С ПРОСТИЯ И НАГЛЕД БЕЗЗАЩИТЕН ЧОВЕЧЕЦ...

ако са мъже що са с качулки, това са тъпи травестити, като са мъже и ги сърбят ръцете да отидат да се бият с мъже, а не да налитат на жени, някой ги е излъгал че са мъже, направо са пръдльовци...

Мислиш с г..а си, братле. Явно тук не е война между половете, а с/у представители на определени институции, ама не си от категорията да разбереш!

викаш това, че е сложила печат под 'документа' дето продава имот за 1млн на 2те курви на берека няма общо. Дали? Колко ти платиха да си слабоумен? Щото естествените слабоумни са около 200 пъти по-умни от теб, затова така излъчваш забележително.

Искаме и ние, все не ни стига....

Гласувайте за съпартийците на Орешарски.... и ще получите побой над жени по улиците!!! Май такива ги вършат от И.Д!?

ще в началото, като прочетох първите редове на новината ме обзе съмнението, че това са две циганки, които са хванати от близкия бакалин да крадат суджуци и като стигнах до сърцевината на статията се оказах прав в съмненията си, че това е просто един твърде нелеп, лек инцидент. лицата са изтръпнали и обръгнали за чуждите болки, така че едва ли самите са усетили някаква болка. и аз съм възмутен, че деятелите са носили маски. като гледам по снимката, може да се рече, че това е една изключително лека телесна повреда, която може да бъде пренебрегната и за която участниците можеха да бъдат пуснати на свобода, каквато е обичайната практика на съдийките на територията, а ако те кажат, че са били стресирани от трамваите, то и пари за обезщетение щяха да получат. не виждам защо е целият този излишен шум и терзания. няма дори драма в случая.

най уважаваните нотариуси?кой ги уважава?аз не познавам човек от народа който да не ги мрази и кълне

Аз съм човек от народа и не ги мразя! Да не би ти да си платил или извършил побоя!?

значи си почти сам и полицията ще трябва да арестува 90% от населението, с което не само се подиграват, а и най-редовно ограбват, пък хората могат да се оплачат само на арменския поп. колкото до въпроса ви, той е типично, тролско внушение.

А може и да са честни жените. На подкупните просто им дават едни пари и всичко вършат. А честните хора гледат да ги тормозят.

Теоретично има логика, но... ако един нотариус е съвестен и не желае да се включи в делавера, има десет, които ще я свършат за пари! Тогава нежелаещите ги подминават, не ги бият на публично място!

А красиво ли е когато тази сган заедно със съдиите крадат на беззащитните хора имотите с един техен подпис крадат имоти и апартаменти на поразия за да са ги набили е имало защо нали