Борисов обсъди Балканите и газа с висш US служител

Пред високопоставен представител на американската администрация Бойко Борисов изтъкна значението на европейската перспектива на страните от Западните Балкани.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обсъди Балканите и газа с висш US служител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА СЕ ИЗВЪРШВА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

За тоя хъб "Балкан" Путин чувал ли е нещо? Той зависи само от него, но нещо не му е присърце. ББ погажда гей номера на Путин, а сега иска хъб от който да продава руската газ на целия свят.

СИГУРНО БОЙКО Е ОТГОВАРЯЛ ЕС СЪР.

Нящо имам спомен ,че този китайски американец навестрява Бацко и през предишните му мандати , сигур му е определен за патронен и е толкова висш , че дори не го сменят при смяна на администрациите , някакво чиновниче от дълбините на администрацията.

Тези управляващи отдавна ни пдродадоха,само името БГ остана.Теглят милиардите и не мислят за напред че никой тря

Тези управляващи отдавна ни пдродадоха,само името БГ остана.Теглят милиардите и не мислят за напред че някой трябва да ги връща и така ни продадоха без народа да разбере.

В бананова република, е така. Заповедите се свеждат до туземния вожд от някой чиновник, ъъъ висш.

Какво прави някакъв си висш US служител Какво общо има той с газовите работи на България Тия скоро до 10 години ще ни накарат газ да внасяме от Америка

Какво прави някакъв си представител от Америка

....хоит ии е инструктирал баи хои !

"...заместник помощник държавния секретар на САЩ..." Звучи като "на девер ми Петко зълвиният син". Иначе азиатецът е много зъл и е от школата на Вики "Май_ната му на ЕС".

"Ще станем транзитьори и ще продаваме на целия свят, уверен е премиерът." Меракът на Манго: "Айше, ей тъй кат' си нямаме яйца, масло и сирене, пък да вземем на заем от комшиите брашно и кисело мляко и да си направим баница."

Не вярвам да е имало дискусия. Най-вече конско са му дръпнали какво да прави. След това силен шут отзад както Пашата навремето. Жалък продажен палячо на конци.

Каквото каже Америка така ще бъде ахахахаха мрете кумунисти край с ръшиска тръба САМО САЩ СЛАВА УКРАИНА ДА ЖИВЕЙ ГЕРБ ОБИЧАМЕТЕ БОЙКО ТИ СИ НАШИЯ ЦАР И ГОСПОДАР ахахаха кумунисти бояришници ахахах

Пич, Любимият то Боко е най-голямият комунист. Официално отказал да си върне партийната книжка. Иначи си лай, не пречиш.

Великолепният век, епизод 8965-ти:..... Губернатора на източна Румелия---хаджи бою хаджи трътльович---лежи и грухти на сцената..... Влиза човек--пъпеш: ""О светлейша тикво---що трътката ти сълзи, ХАРЕМ ХАТУн, светлейшийй.... ....лежи оня ми ти бою на сцената и мълви: " Цецоуууууууууу--ХОЙТ ие-султан----здравата ме уважи...!:)))))))))

Това да не предвестник на края на връзката с втората тръба на Турски поток с България и бързо изграждане на терминал и връзка с Александруполис за доставка на втечнен газ от USA?

Боце е обещал да направи газовия хъб във Банкя до неговата къщичка. И да го пълни като стъпи на двете тухлички и се напъне.

симо

ТОЯ за газа,ОНЯ за Ф-16,Другия за Сорос....БЕ ние член на ЕС ли сме или Америчка колония....

Макейн спря южния поток ,за да попречи на Путин да заобиколи Украйна,а България ,кучета я яли,този жълтурко е дошъл с бухалката да набива канчето на Борисов ,ооооо бедна и нещастна поробена родиноооо

симо

Бе тоя суджук яде ли,бира пие ли?????Иначе,чувай хуйо..

Отиде му хъб-а на Тиквун. Вдигне ли кръвно идните дни, значи не са го тупали по главата този път....

Ей тоя суджук и началника му - кви сладки погледи само , кьоравата седмица за Банкясуджук и гешефта - чий газ да препродадем.

Този бай Хой са го изпратили да инструктира Боце. Нали знаете - манерка (тиква) бойна празна, готова за инструктаж!

Нещата с газа почнаха да "пожълтяват"......

Абсолютно! Документирано е с цвета на гащите на Банкянлийския Суджук!:)))))))

Навременна новина! Ако тия дни, Бацето постъпи в болница с повишено налягане----тогава ясно! ХОЙ т --го е помпал!:)))))))))

Бацето ми прилича на скачащ от висока скала , който през цялото време си вика ''Ще се науча да летя , ще се науча да летя .....'' Буууум. Лошата новина е , че май нас ни бута от скалата.

Абе тоя ми е ясен , ама тия конекрадци защо се срещат с оперативно интересни лица , като имат такива големи претенции или ''дивият запад'' се е завърнал.

сиреч се превежда като демек. в някои случаи може да се преведе като by the way.

Наскоро Борисов каза, хъбът ''"Балкан изпълнява абсолютно всички изисквания на европейското законодателство и "разковничето на всичко е добавката в името - европейски". Ще станем транзитьори и ще продаваме на целия свят, уверен е премиерът.'' Да си смееш ли ,да плачеш ли?! Смях през сълзи.

Цецо Смрадливата Гуменка----на молитвените закуски ---толкоз е измолил!::)))))).... Петоразрядни ХОЙове----да уважават шефа му!:))))))

Бацка, почерпи ли свидния гост с традиционен български суджук в свински черва Добричко производство и пастърмица.

Как ще поемеш ротационното председателство на ЕС, след като пое 4 тона суджуци? Къде побираш лакоми..ята си? Всеки друг на твое място би се пръснал.

Пак добре. Пращат човек да му каже- Oтвори си служебната поща!

Синът на циганина Методи, пак е бил в стойка партер, докато е скимтял като кученце пред господарите си.

Как ще я представят медиите и как ще я приеме Бочко , ако тия отвъд океанот вземат та пратят чистачката на държавния секретар? Залози моля !

Съчувствие: Не лесно--да си банкянско-симитлийски добруджански близач на меркели--И: Китайски американец----да те ашладисва!:)))))..... Глобален свят, равиииш ли!:)))))

Така като го мерим на кантар тоя ''висш служител'' отговаря на съветник на зам. министър от МВнР , но за Бибитко от Банкя е ''началник''. Брао бе несъстоялият се суджукоедец.

Баа, море, лапа си суджукa, дори и да не му го подават от ЕСа!

Цацата ги гепи за суджуците и сеа гледй кво става в наща ''държава''.

Някои спомня ли си откога е проекта за връзка с Гърция,Турция,Румъния и СЪрбия?Защо от време на време за тях се пише като нова идея?...

''заместник помощник НА държавния секретар на САЩ'' Тоя висш служител е заместник на помощника , а нашия пич какъв е в схемата - солташак ?!

Прекрасна статия!:) Но и забележка: -Една снимка на Бате Бойков по едър план кара и най-големите му свинефенове да повръщат доста по качествена проза!А това е тренировка за владеенето на българския език за есенните контролни и класни!!!!!!

Пиле, какво е това есе?

Sangre sica

Не знам - ние такива боклуци едно време не ядяхме!:)

Борисов премиер ли е на България ,та дава отчет ....

Първо си отговаряш България държава ли е и получаваш веднага отговор на въпроса си.

България е държава саботирана и ограбвана от българоруски престъпни организации бсп,дпс,воля,атака,патриоти тролове идиоти...

КУ-КУуу

Па са му пратили треторазряден чиновник да му нарежда кво да праи. Тъп Премиер , тъпа действителност.

"Борисов обсъди Балканите и газа с висш US служител" Какво ме у ВЕСШЕТО на този БАЙ ХУЙ?! ПРАТИЛИ ГО ДА УСПОКОИ ПРИТЕСНЕНИЯ БОРИСОВ, ЧЕ ЩЕ МУ ДОСТАВЯТ ГАЗ АКО ИСКА С КОНСЕРВЕНИ КУТИИ, АКО ИСКА В БУРКАНИ. ИЗБОРА Е ГОЛЯМ. НЕ Е КАТО ПРИ ЮЖЕН ПОТОК.

качват нещо за ББ и като видят лоши отзиви веднага го снемат. Сигурно ПиАрите на Винету веднага им дърпат ушите както в БТВ, Нова и естествено БНТ.

Да обсъждали са...Винету и как се отглежда магнолия.

БГ премиера да се среща с всеки американски бастун. Малко по-голямо самочувствие трябва!

Бастун и то американски по-важи от Тиква и то банкянска.

Дошъл е да ни рекетира да купуваме двойно по-скъп американски газ, вместо руски, Защото американския е демократичен, а руския не е. И е дошъл да набира участници в Източна Европа за отпор на Германия и другите страни срещу новите американски санкции. Малко разкол в Европа и подкрепа на новите им санкции. Само не ми става ясно, като какъв и на какъв премиера на независима държава се отчита точка по точка на американски треторазряден чиновник.

Тия пък какво толкова ще обсъждат Балканяка? Че, те са си на Падишаха ! .. И Путин го приема това.

Няма какво повече да обсъждат газта! Аз векe ша прибирам боба от къра и го пущам тука на изгодни цени!.. Ама ХЪБЧЕТО не е готовo!

ми ако целокупния БГ народ яде само боб, газообразуването ще е достатъчно да захрани на Боко хъба. Единствен проблем, че кат го изнесем в ЕС там много ша мирише.

Тези писачи съвсем са изперкали. Ако на туй му се вика обсъждане, нищо не схващам от езика. По-скоро на туй му се вика отчет за свършена работа, но това става по телефона, а срещата мяза на вкарване в правия път.

Аха! ПАК са ни поставили задачки!?

Ако попитам "Искате ли американска втечнена газ?", много от вас ще се зачудят какво да отговорят. Но ако попитам "Готови ли сте да плащате два-три пъти по-скъпо парно, за да натриете носа на руснаците?" , ще се чудите ли?