Гатев от Бюрото за контрол на СРС: Не съм нарушил закона

Зам.-шефът на Бюрото за контрол на Специалните разузнавателни средства Георги Гатев, за когото прокуратурата иска отнемане на достъпа до тайни, отрече нарушения

Обратно в новината

Коментари - Гатев от Бюрото за контрол на СРС: Не съм нарушил закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дискретно : - г-н адв. Гатев - Е който Погна ВесоТрампата (Да - Марешки.) и 'правната'-му 'охрана' И ! - 'наште' се Опитват да го 'сготвят'/сетъпнат виа дансирующите. ---- Отскочете до Афера.бг ! - Данни Бол.

Тоя Гатев сигурно е станал Шпионин на араби и турци... В България живеем зле заради ДПС и заради Корумпираните Съдии... Тоя най- добре да се маха.... А щом е станла ПРЕДАТЕЛ, направо да го ДЕПОРТИРАТ до турската граница или да го осъдят с доживотна Присъда, както американци и руснаци осъждаха чуждите Шпиони..

е един от най-добрите юристи в БГ. Не вярвам да е направил подобна глупост-/при това да разчита,че този, комуто би помогнал, няма да го натопи/ По-скоро се създава компромат с/у него.

Кьде е бил през това време шефьт МУУУУУУ- Боико Рашков?

Вездесъщия адвокат на ВИС 2 - добре се изкачил по стълбицата(бивш член на ВСС - баси мамата) колкото повече си обвързан с мафията толкова повече се издигаш.

...адвокатът На ?! - или Единственият който ги Гони !

Ако магистрати и депутати не могат да попълнят едно заявление или молба---повече не се чудете,защо сме на това дередже!Еба,,си кухите лейки са!

грабители на прехода, не че през мое време ги нямаше, но процентът беше къде, къде по малък, а сега-лакомия до шия, много се краде бе, ахмаци ???? бай Тошо Ви от отвъдното

Не бяха по малко имаше цензура на всичко!Не се даваше гласност,на всички престъпления!И може би е било по добре--нямаше подражаване!

Е то тогава само и навсякъде се крадеше бе.Как ще оцелееш иначе

Секретар на ГК на БКП,в личен разговор с приятел ,командир на строително поделени,споделя че не му достигат 40 тухли за текущ строеж.На другия ден командира му закарва 40 тухли ,които тогава струваха 0,17 лв ,цена на дребно.Партийния секретар се прости с поста си и стана учител,командира се прости с пагона и не знам по нататък какво стана.Е този депутат ще се прости с превилегиите зара ди един суджук.

Този Гатев трябва без обяснения да се изолира в такова място че да не се вижда и чува ! Щом на Куките е помагал , престъпник е !

Айде айде, тия сме ги чували. Лошо е че няма един читав да го осъди.

алгъм 1:1

Поредната поръчкова история. За съжаление отнемането на достъп до класифицирана информация се превърна в бухалка спрямо неудобните. Трябва да се помисли за сериозна възможност за съдебна защита. Гатев е перфектен юрист и не е възможно да направи такъв гаф. Явно е неудобен.

Трябва да си много прост като юрист, за да не разбереш, че няма нарушение. В бюрото не можем да разберем какъв е проблемът. Изненадани сме. Засега чакам и не мога да отреагирам, докато не видя, че съм залят целия, за да си отворя устицата". Е кой е прост бе Гатьо!Ще си отваря устенцата за суджук май!?+???

Заплашва тези, които го атакуват, че знае нещо за тях. Долна пасмина са всичките