Две деца пострадаха след удар с АТВ в стълб

11-годишно момче и 14-годишно момиче пострадаха при катастрофа с АТВ в Берковица, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Две деца пострадаха след удар с АТВ в стълб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селянииии !!

Малкият и какичката намерили какво да яхат, вместо да се яхнат едно връз друго.

В Резервата ли?

Имам една детска снимка от 60-те, качена на мотор пред блока, на една площадка, встрани от улицата и тротоара. Вижда се, че моторът е спрял, подпрян е и аз съм просто отгоре, но гледам някъде малко встрани, защото си спомням как по всички балкони висяха съседите и всеки един каза, че деца не могат да пътуват така на мотори, изобщо до 18 г. не трябва да се качват на такива страшни МПСта, а за момиче - изобщо ни една съседка не ми препоръчва и не одобрява да се правя на момче, и че, не дай си Боже, това нещо да тръгне само и какво ли ще стане ... А той беше на един съсед, който стоеше до мен през цялото време, само в кадъра не е влязъл, докато снимаше баща ми с нашия фотоапарат. Искам да кажа - така беше тогава! Цял четириетажен блок, гледа сеира и взе отношение, като за каране и пътуване и дума не става - само за снимка! А сега къде са "възрастните"?! Кой е тоя 53-годишен собственик на АТВто, който го дава на момче на 11 г. и момиче на 14 да си джиткат из селото?! Родителите им на тия деца къде са, какво правят, нещо мислят ли случайно, с коя част от тялото - щото главите им явно не стават за такива сложни дейности, като да научат Закона за движение по пътищата и Правилника за неговото приложение, или просто сами да съобразят, че децата им още не са физически, емоционално и социално зрели за управление на машини с такава мощност?! Къде са родители, общество, възрастни, местни власти ...?! Какво е това масово изоглавено поведение - не мога да разбера?!

Стълба е виновен, защото седи край пътя така нахално и пречи на горките деца. А те каква уплаха са преживели, какъв стрес, знаете ли? Веднага цялото общество да се засрами!!!

Хубаво е всеки родител да се замисли как си възпитава децата,и до какво води безотговорно му поведение.

Няма такава държава и подобна нация всички невинни до доказване на противното!Децата си чакаме,някой друг да ги възпита,за сполетялото ни нещастие, като в Триград ще обвиним всеки друг но не и себе си!Я тротоар ще няма,а ако го има,защо е там,като стълба в случая!СКАПАНА НАЦИЯ СМЕ!

А бе тия днешните деца само цигари ли могат да пушат без да направят някоя бела.

Мани,ще. Вземат да се задавят.

1 месец траур!!! Уроди!!!

Пак добре, че не са забърсали някоя баба, докато отив за хляб.

Чудесно. Така им се полага. Получили са добър урок.

Неразумни родители - неразумни деца! Из провинцията е касапница от катастрофи. Кръв кваси пътищата, заради несъобразена с пътните условия скорост и рисковани изпреварвания. Прогребвате се без време в тази проста опростяла България.

Ех, друго са си "столичаните". Умни, възпитани, сдържани - карат внимателно и много рядко са виновни за ПТП. Не като "провинцията" - тук сме само простаци и искаме кръв. Не сме дорасли да се мерим с недостижимите Столичани и особено шопите от тях.

TMontana

Няма им нищо,деца не карат такива машини!

Тва поредното "отговорно" дете ли е? Сега стълба ли ще се окаже виновен, че изведнъж е изникнал на пътя (както туристите в Триград)?

Сега кмета да излезе и да каже ,че са добри деца и,че нищо сериозно не е станало.А, разбира се родителите да обвинят държавата,общината всички други,не и себе си.

Не са виновни децата.

Давайте, продължавайте, още може! А дано пък се изтрепят и изтребят тези селяндури.

Добре! Кой сложи тоя стълб да трепе ромчетата? Къде е БХК? Веднага да направим пъстър гей парад с бяло сладко и суджука на Бойко!

А майките им да дойдат да ме хванат за скоростният лост и да поседят на него!

Хайде сега се съберете и им съберете пари, за да си платят здравните осигуровки (като в един друг случай наскоро), защото те - здравните осигуровки - трябва да се плащат само когато ти се наложи да ти направят някаква по-скъпа медицинска интервенция, нали? Иначе не трябва да се плащат :) Това е като да катастрофираш с кола и след това да отидеш да си платиш с минала дата застраховка "Каско". Е, щом държавата позволява това със здравните вноски, то какъв е проблемът :)))

И разбира се, в полицията няма никакви сигнали че деца карат АТВ. То е безшумно и по стелт технология, освен това се движи само в извън работно време. А тя, полицията работи само по сигнали. Чиновници.

Милиционерите са заети да пушат. Днес в Люлин два пърделниа с мотори (единия за гъзария го подкара на задна гума, а другия караше скутер, ама дрънчеше като 100 трабанта) бяха забелязани единствено от тълпата на спирката на тролея пред кооперативния пазар, но не и от някой заблуден полицай, пардон, милиционер.

кв. Раковица е циганската махла в Берковица

Този родител трябва да осъди Общината, че слагат на такива места стълбове и че улиците са толкова тесни! Скапана държава, бе! Такива хубави хора сме, ама държавата гола вода!

Улиците са не само тесни,а и криви!И на всичко отгоре по тях има поникнали стълбове!!!

децата и атв-то ясно , кажете стълба как е! Ше го бъде ли ?

Дано стълбът да не е повреден. Иначе се съмнявам, че идиотът дал АТВ-то на 11 годишния пичлигар, да има каквото и да е съмнение в правилността на постъпката си. И да попитам. Този ще продължава ли да получава детски, за това "мъжле"? Щото ако зависи от мен, ще ги гледа през крив макарон.

Какво да се прави,след като случаят в Триград показа,че законите в България са само "препоръчителни"?Тези две деца,а и починалото момче в Триград са жертви на всички родители,кметове и полцейски служители в малките общини,които предпочитат да си затварят очите пред такива безобразия!На всички ония,които със зле разбраната толерантност превръщат малките населени места на "Държава в държавата"!

един невръстен келеш се вози на ауди и трепе хора, друг - на бмв, трети - на атв.... родителите им се чудят явно в коя дупка да си бръкнат и как да угодят на малките олигофренчета

забравяй и майката дето си оставя детето само в колата и мед. сестрите от Либия дето са заработвали и са варили алкохол.И на всички тия са им виновни другите най-вече държавата.

Онази в Казанлък си остави детето само в колата заключено, тук някакви им дали АТВ?! ИДИОТИ ВСЯКАКВИ.

Нито е БМВ, нито ''паяка е виновен'', кой да плюем сега ?!

Предмета в който са се блъснали,в случая железобетонен стълб.Защото ако не бе то сега децата щяха да се добре. ;)

От утре никакви стълбове!Токъ ще се пренася в куфари с АТВ-та!

Едни много добри деца, подобно на Кристиян, нали? А собственика на АТВ-то няма ли да го осъдим? Или не е разбрал, че децата са му взели превозното средство. Само питам, ако на притежател на законно огнестрелно оръжие детето го вземе незабелязано и застреля някого, притежателят ще бъде ли съден. Защо тогава собственика на МПС не го съдят?

По бай-Тошово време ако малолетен извършеше престъпление съдеха родителите. Да видиш какъв дисциплинарен ефект имаше....

собственикът на АТВ да плати 200 лв глоба .

Собственика да заплати разходите в болницата, и да изкара почивка в Врачанския затвор.Писна ми от кретени

Тези от Раковица не ги жалете,това е една голяма циганска махала

Ами така е след като престъпление като това в Триград бива определено като" малка грешка" от триградския кмет, то това тук е нищо и половина

То това даже не е и престъпление ....направо! Щом няма блъснати и убити се смята явно за нормално ...АБСУРД !!!!!!

А комшията ме гледа на криво от както миналата година му казах ,че ако продължава да оставя сам 7-годишния си син да кара АТВ по улицата пред дома ми ,ще викна полиция.

Комшу ти мисля, че си подал жалба вече?

Алооо, родителите къде сте ? Ако бяха блъснали някой тези келемета и тях ли щяхме да провъзнасяме като икони на доброта и смирение както Кристиян от Триград?

Ами ще ги възхвалявате бе, нали така учат новите политкомисари на чичко Сорос? Важното е да се съчувства на престъпникът,да се разберат подбудите му и (много важно!) - да му се прости,да не би да се стресира още повече.