Детеубийцата Гергана дала другото си дете за осиновяване

18-годишната Гергана Благоева, която миналата седмица бе задържана за убийството на 22-месечната си дъщеря, редовно е малтретирала детето.

Обратно в новината

Коментари - Детеубийцата Гергана дала другото си дете за осиновяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оппаа, дали не се забелязва някакъв протекционизъм на тези неща от страна на редакцията . . . ?! Много от коментарите май не се пускат да излязат. Може да се обиди момичето, четейки такива "лоши" неща за себе си. Макар че, четейки може би не е най-точната дума. Много нависоко я поставяме в социалния статус.

Не може да се нарушават правата на малцинствата ! Как така ще ги съдите ? Та нали същата Гергана обеща пред съдията, че за всяко удушено чаве ще роди още три. Няма да има никаква загуба. Не виждам за какво ревете. Може и в затвора, ама не в женския, че там по-трудно ще забременее и няма да може да си изпълни обещанието !

при 12 часов работен в общежитие от затворен тип да върне парите, взела от държавата и изпила

Класика по български, раждат за да вземат помощи, към края на 2 -рата година на детето вече свършват помощите и детето почва яко да ги дразни. Почват да обвиняват държавата че е скапана и т.н. Да го беше дала и това за осиновяване. Къде са т.нар социални служби като била тормозина детето отдавна???

Каква съвест трябва да имаш, за да си адвокат и да защитаваш подобни същества... Не мога да коментирам повече

как им гила бимбяното

Затворете и фабриката за деца(вържете и тръбите или нещо подобно) и я пускайте да се пердаши. Някой сериозно мисли ли, че подобно същество ще се превъзпита в затвора и ще стане нормален човек?

Тя се смее и не и пука ,а медиите тонове вестници изписаха за нея.Ами не искам да слушам новини за роми--втръсна ми.

Тя се смее и не и пука ,а медиите тонове вестници изписаха за нея.Ами не искам да слушам новини за роми--втръсна ми.

до живот за този изрод

Докато не се въведе смъртното наказание още повече гадости ще има.

Никоя нормална майка, никое нормално същество включително и от животинския свят, не отхвърля и убива тези които е родила. Може би тази жена прави това, което сама е видяла или преживяла като дете. Това е не само ненормално, това е шизофрения и тази жена освен ограмотявана трябва да бъде и лекувана!

Тази е психопат. Тая няма жалост към собственото си дете, което е носила 9 месеца и раждала, пък камо ли към чужди хора. Такива като нея са и ония изверги, които нападат и убиват старци в домовете им заради пенсиите им.

А тази не е! А ДИРа? Защо още по заглавието не си личи от кой етнос е???

Тази да не е конвейерна линия за производство на деца?

Държавата дава пари само на подобни същества, които разбират, че са бременни, а не са преяли с боб, чак когато започнат да раждат.Нито ходят на прегледи и консултации, нито след това се грижат за децата си.А държавата плаща ли плаща...Защо питам?За съвестно и отговорно родителство?За грижите, старанието, лишенията?Защото родителството е най- голямата мисия в живота на човека и е хубаво държавата да ти дава някой лев за подкрепа.

Оставете жената на спокойствие!

Моля, пишещите, нека не обиждаме животните с нелепи сравнения.

Винаги съм си мислел, че не съм расист, ама тая си е направо за кастриране. Няма смисъл да мъчи нито себе си, нито обществото.

"Детето повръщало и тя просто му пъхнала чорап в устата, за да спре..." - това да не е теч, че да спре!?! Та заслужава сурово наказание, за да осмисли отчасти постъпката си, което не се надявам, че ще стане, но поне ще бъде пример за нормално законодателство в тази държава.

Chefo77

Не пич, тя не заслужава назакание, за да осмисли каквото и да е. Работата е кауза пердута, никакъв шанс да осмисли каквото и да е. Имаше едно филмче за едно поделение (американско), в което единият герой смля главата на друг с бейзболна бухалка, докато спеше. Ето това заслужава това подобие на човек...

За цигойнерите децата им са стока и безплатен робски труд.

Вкарайте я в панделата за 30 години, че ако излезе по-рано ще нацвъка още чавета. Да излезе оттам на 50, че да не може да ражда повече.

спасението е чрез масово стерилизиране...

Трябва държавата да въведе масово стерилизиране на ромляни и ромлянки....

Животните не постъпват така с малките си. Тази от снимката не е човек, не е животно, какво е тогава? И кой може да интегрира такова същество?

Контингента на БХК...

Докога ще ни занимавате с тези мангали бе?Ако беше българка,щяхте да я осъдите по най бързия начин и то с най тежката присъда,но нали е циганьорка,затова протакате нещата и се чудите,как да смекчите вината и и присъдата и!Тази гадина трябва да изгние в затвора,докато и изпадне кожляка от кокалите!Едно изоставила,а другота убила,защото наверно и пречи да проституира на магистралата!Смърт за такива цигански бацили!

От толкова редовно четене на "позитивни новини" вече усещам че започва да не ми дреме. Циганка изхвърлила детето си. Една лична драма, но не и моята. По-добре да не го бяха намирали това дете - сега моите данъци ще отиват за заплата на съдията, прокурора, служебния адвокат, чистачката в съда, шофьора в съда и много т.н. А това вече е драма.

На 18 години с 2 деца, едното от които е убито по особено жесток начин. Етносът се вижда от снимката. Също от снимката се вижда, че едва ли изпитва каквото и да било разкаяние. Та как вървяла интеграцията, господа политици?

липсата на мозък не може да се установи с психиатрична експертиза. жената не е душевно болна, тя просто е куха лейка.

Виждате ли поне капка разкаяние за стореното в тези животински очи??? И когато държавата налива "социални помощи" на тези изверги, тя всъщност плаща откуп за отказа си поне да почне да решава проблема. Апропо, дето казва тъпото парче от ИПИ, наистина не разбирам смисъла на социалните помощи за деца. Най-вече не разбирам защо се дават социални помощи на цигани-убийци на деца, вместо на българи, които отглеждат бъдещите данъкоплатци и защитници на родината???

Моля ви , не обиждайте животните като ги сравнявате с тоя индивид- с нищо не са го заслужили

Тая да бъде кастрирана, веднага.

Държавата не ми даде стотинка за двете българчета, които родих, изучих, водих на школи и спортни клубове...Опитвах се да бъда добра майка и да възпитам със съпруга си достойни хора.Държавата не подкрепя подобни нормални семейства, тя налива пари в същества, за които забременяването и раждането е само ФИЗИОЛОГИЯ и нищо друго.Обидно е!

И какво са 'спортували" твоите дечица ? Че моите две "българчета"(които наистина са такива) , спортуват само и единствено на компютъра... там и израснаха ..пред компютъра... Чудно , явно или ти или аз съм различен от всички останали? Зает с работа и препитание , не усетих , че освен да висят в Фейсбоклука, да играят тъпи игри и да чатят с останалите идиоти в Нета за друго май не стават !!! Я обясни на нас тъпите и неуки бащи, как и какво работиш , и успяваш да отгледаш дори две деца- и то със спортни "школи"...

Да се беше поинтересувал как се гледат деца преди да решиш да ставаш баща!

Играеха тенис.И още играят.

"Баща" си само на книга! Не си по-различен от ромските кухи лейки! Чудел се как се отглеждат две нормални деца, моля ви се?! Ще ти кажа - ТРУДНО! МНОГО ТРУДНО! Иска адски много жертви от страна на родителите. Да, работим, тичаме на по 2-3 места и като се приберем вкъщи, подхващаме децата - домашни, водене по спортове, курсове и т.н. Докато ни няма - упражняваме контрол с всички средства. Цената? Смазани сме, недоспали, не пили, не яли, но направили каквото трябва. Пък да става каквото ще! С надеждата да е добро!

Тази, кокто и всички нейни братя и сестри трябва да бъдат стерилизирани, за да не им се пречи на свободния начин на живот. Продположенията ми, че е цигинка се оказаха правилни.

Мисля че в подобни случаи стерилизацията е задължителна.

От самолет без очила се вижда тази от кой етнос е. Нужни са закони за стерилизация. В случая вазектомия.

Започнах да си мечтая, че тази "майка" ако не се беше сетила за чорапа и детето и беше оцеляло, тръгне на детска градина, а после стане първолак , та си представям как ще му помага да се научи да чете след часовете. После ще му помага да се научи да смята , вечер ще пишат домашните.... Та хората които пишат програмите за интеграция на циганите , явно имат много "развинтено " въображение и ей така си фантазират, че ще се случват нещата , след като налеят едни пари от държавния бюджет някъде. Задължително финансово трябва да се стимулира само намаляването на раждаемостта при циганите, защото тези фантазии със задължителното обучение няма да ни помогнат.

нямат развинтено въображение, имат интерес! плаща им се. идиотите са онези, които им се връзват.

И защо трябва да го учи да чете и да смята след училище--нали това е задачата на училищната институция? Дай по-точен пример!

Нужна е хигиена, нужен е сапун...!!!

На кой му пука за тези.Предизвиквате обратен ефект.Тази"вест"не касае българите,а такива като Тая ,не могат да четат.Напразно се хабите.

Ще го напиша отново без цинизми: На 15 се , на 16 родила детето, на 18 го убила. Сега ще я вкарат в затвора за много години(надявам се...). След някоя и друга година, на някое свиждане пак ще се и после ще трябва да я пуснат за да се грижи за детето си... Не мисля, че съм накърнил доброто име на когото и да е(освен на правосъдната система...).

А някой твърдят, че са хора!

И само как позира за снимка някаква усмихната,доволна.Ужас!

съмнява ме че има богат опит не и е за пръв път да си отрепе детето . кой знае колко ги е...трепала

Защо ме триете? На какво еволюционно ниво е тази твар, щом се отнася така с родното си дете? Има ли животно, което да постъпва като нея?

съмнява ме че има богат опит не и е за пръв път да си отрепе детето . кой знае колко ги е...трепала