Турция вече не разследва немски фирми за връзки с Гюлен

Турция официално оттегли искане за помощ от Германия в разследването на близо 700 германски фирми, заподозрени, че подкрепят тероризма

Обратно в новината

Коментари - Турция вече не разследва немски фирми за връзки с Гюлен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амнести и техните филиали като БХК са проводници на гюленистките идеи и много мъдро постъпиха нашите управляващи като им сътрудничим в борбата срещу гюленистите.

султан ердоган гİ виртİ на малкİя прист,нİкога не може да İма реŞенİъе без турсİя,все пак Şвабİте разбраха İ се оттеглят тİхомилком,няма го,,болнİя от босфора,,

тия нещо голяма шизофрения ги тресе комшийте от година..

И като как Турция ще отегли искането си за помощ към Германия... като такова всъщност няма. Турция е пратила до Интерпол списък на съмнителни, според турците, фирми за които иска допълнителна информация, а немците ,кой ги знае защо, подскочиха като ужилени;)

То могло, бе. Германия обясни на турчолята че така, както са я решили няма да стане. Първо ще си изтеглат инвестициите, после могат да й върнат 4-5 млн гастарбайтери. И Турция просто ще фалира. Турция дължи благоденствието с на Германия и страни като нея. Турция никога нямаше да стигне това ниво, ако не беше Германия и Зап. Европа. И ЕС някак си ще с еоправи и без Турция. Но турция без ЕС и САЩ е за никъде.

Много ясно че големите глобалистки мултинационални компании подкрепят тероризма, измислен от самите глобалисти, все пак!

Така се постъпва с наглеци.

попитал малкия Джо. Аз, обадил се големият Джо. Изсъхнал е, вече можеш да го лакираш. Та, така и с анадолците.

Жалка картинка, усетиха турците, че настъпиха "големата мотика" и веднага дадоха назад. Дано швабите си вземат поука