Гергов: Нинова ще си отиде от лидерския пост, дано е по-рано

„ЦУМ-гейт” е затворена страница за мен, подчерта още бизнесменът. Рано или късно Нинова ще си отиде от лидерския пост в БСП.

Обратно в новината

Коментари - Гергов: Нинова ще си отиде от лидерския пост, дано е по-рано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

герги, скоро те виждам при мама и тати, но на гроба ти няма да дойда, защото си моше от класа, не съм и фен на Нинова, но поне жената си каза, че никога не е членувала в БКП, само баща й. точка и дано ти се върне на теб всичко. А и чета , че се готви на сергей първата жена. И това ако стане, и бабите сами ще си изкопаят гроба и живи ще влязат . Кой както иска така да ме чете, не съм член и никога на никоя партия, но все пак разбирам от хора... имам явно ясновидни наклонности, като баба Ванга хохохо. Гергов, който нож вади от нож умира. Не ти го желаем, но народа много е озлобял , огладнял, внимавай, увъртай се, че смехът ти да не премине в плач в болницата, пребит от някои накачулени, както при нотариусите-майка и дъщеря-на 57 и 33...

Аз гласувах за Нинова, въпреки членството на Гергов в БСП.

Този "бизнесмен" що не му направят снимка с фотоапарат с лазерно насочване. То не бяха подаръци, хотели и пак не му излизат сметките. Егати и пишман бизнесмените.

какъв път, кви 5 лева?? Луканов става зам-министър, а в последствие министър на външната търговия преди да стане на 40!

за член на БСП и не мисля да бъда, но този "тип" определено ме отвращава!! БСП трябва да се "отърси" от такива "тлъсти хлебарки" като бизнесмена!! Тоя смята партийна структура, линия и кауза за бизнестърговия и възможност да получи "облагите" на ГЕРБ от некадърното им управление като наследство, по което после да "плюе", че БСП се е "натискала" да наследи??? Този е ПЪЛЕН иди.т!!!

Ние просто искаме да знаем кои по малки и по големи лидери от бсп са членове на масонски ложи и прочие.

Никаква тайна не е и всеки масон може да манифестира ,себе си,пред обществото че е такъв.Прочети масонската философия и ще видиш,че нищо от това което разни недомогнали се до тази организация управници, пишат глупости за него и членовете му. Мисленето ти е първично наивно.

поантата

Моля,всеки да се ограници в коментарите си само в професионалната си компетентност. Гергов,само за свинското, моля ! Нинова не мож я стигна и срещу нея да търчиш. Анадъмо ?

без да съм му защитник Гергов отдавна е надскочил "свинското" както казваш , глупаво е да не го разбираш

Sm3hurk0

Я.... Гергов се оказа .....предател..... коалиция с ГЕРБ !?

ГЕРГОВ И НИНОВА - ПОД РЪЧИЧКА - ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ, СИБИР...

Лагидж---стиймбоут-----'Кравария!:))))))

Хвала на такива бизнесмени и демократи като Гергов. Пример за прогресивно и демократично мислене и поведение - задкулисни игри, нераглементирани срещи и преговори с висши държ. служители, тайни записи на разговори ... Гергов изглежда се гордее, че е забъркал ЦУМ Гейт. От него се разнася зловоние и нечистиплътност.

КОМПЕНСАЦИЯ? РАЗБИРА СЕ! ОЩЕ ДВА ЦУМА, ТРИ ПАНАИРА, ЧЕТИРИ СЛЪНЧЕВИ ДЕНА И ПЕТ ПРАСЕТА ЗА ДРУГАРЯ ГЕРГОВ! ПОДАРЪК ОТ ДРУГАРКАТА НИНОВА.

Когато видиш в гъзъ си---четири пъти "Отче наш"----да знаеш---тоз път не са социалдемократите!:)))))))))

Учудващо е, защо Гергов не си спретне своя лична партия и нея да ползва, когато се заиграва с Боко, Цацата и др. светила на нашенската демокрация. Но се съмнявам, че личната му партия някойби забелязал.На Гергов е необходима голяма и мощна партия, която да върти на пръста и на чиито гръб да прави пари. Кои са тия загубеняци с мижави пенсии, които вярват, че имат нещо общо с Гергов?

Практиката е показала---че най-добрите революционери ---са семинаристите(Сталин)!:)))))) Свинари, говедари и псевдоинтелектуалци(троцки, бухарин, зиновиев и т.н)------само вредят!:))))) Инженери -пожарникари--не важат!:))))))

Ама аз лично пожелавам на тази ШИБАНА, ДОЛНА, КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ да си ИДЕ ИЗЦЯЛО ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ХОРИЗОНТ! Всички вкупом да си ИДАТ!

Споко, няма да го доживееш!

Възможно е Нинова да не е стока, ама тоя и Кирчо Добрев я замятат. И двамата работят за Боце и Гоце.

Ама пич, те всички за Гоце работят... За баце не е сигурно, но за Гоце и кръгът Монтерей.... За генералите.... Всички там се отчитат! Така ще е, докато простият български народ не се вдигне и не ги смачка! Защото всичката тази мизерия е умишлена и се налага от ШИБАНИТЕ ГЕНЕРАЛИ НАЧЕЛО С ГОЦЕ-то.

А кой издигна Боце, та да се прочуем с най-простото нещо на най-високото място?

ГЕРБ и БСП са двата бута на един и същ БКП гъз,така че не го ли запушем,все ще дишаме пръднята му!Запушването трябва е с дебела томахавка или кол люта чушка!

Джоре, всички си отиват, ама те ще си ходиш преди нея поради биологията и консумацията...Ясен ли бях?

Ей, това момче е крайно време да го вземат в ГЕРБ! Да отговаря за суджуците...

Явно в Партията са се отдали на взаимопроникване. Така харесва ли ти бе, модератст?

"Какви са тези дечурлига там? Не може БСП да се управлява от такива младежи, рано им е, трябва да извървят пътя", категоричен беше Гергов. Може и да ви е криво, НО най-добрия вариант за лидер на БСП е самия Георги Гергов! Опитен, обигран, дипломатичен, Гергов има всички качества да поведе БСП и да я изкара от дълбоката криза в структурите, идеите! БСП няма политически живот с Нинова! Само Гергов може да спаси БСП от изчезване! Помислете! Подкрепете го!

Доообре герберче,постарал си се хахахахахаха!!! ХО ХО ХО

Една пуйка мислила, мислила... и паднала от кондилото. Кондило - прътите, по които кацат пуйките и кокошките в кокошарника.

Свинарят вън, вън, вън от БСП. И Кирето Добрев милионерчето също.

Ха! Знаех си аз, че Елена Йончева ще изяде хляба на Корнелия Нинова! Най-после разумна и добре обмислена смяна на лидера на БСП. Успех за Елена!

Гергов е доказан алчен, долен и подъл лобист... коалиция с ГЕРБ... този нормален ли е...

А ми с кой коалиция бе пъпеш неузрял. Не виждаш ли че се топим и скоро ще изпаднем и от парламента. Госпожата ни води към пропаст за личното си благо.

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, р.1962, късно е либе за китка, който и да е щом доган командва цяла бг все тая, а и двете, а и този дебелият и той не ми е рода, файда йок, пара йок, филия с мас вар, картоф вар, ябълки гнили по земята вар, екмек вар, сук вар, 2:200, човекът е като камък, издържа на всичко, но кога, май краят ни се вижда, а и за тях управляващите, колкото по-бързо хванем букета, толкова повече пари ще има за тях, анадънму пеевски и духанчо, от баба фатме и иванка пасмината

И двамата ще си отидете, споко.

Гладна кокошка (свиня) , просо (кочина) сънува. Ояден, дебел. мазен и безсрамен крадец на народните богатства. Вън, Вън и само вън! Когато БСП се очисти от такива думбази като Гергов, тогава ще стане Партия на народа и ще й повярват. Вън, Вън!!!!

Ей Гергов прочети следващите редове и се покай, защото ти си съвременния персонаж на образа свинарю - Юда Искариотски или Юда Искариот е новозаветен персонаж от Библията. Той е един от дванайсетте апостоли, следовници на Исус Христос. Бил е ковчежник съхранявал парите, събирани от дарения. Предава Спасителя на фарисеите и свещениците от Синедрина за 30 сребърника, като за да покаже кой е Иисус, го целува по бузата в Гетсиманската градина. Разкаян за постъпката си, той връща парите и се обесва на една смокиня.

Боклук! Мръсник и далавераджия. Няма място за него в партията. Като толкова харесва Боко, да ходи при него. Никой не го иска. И се хвали с мръсотиите си.

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО че ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЩЕ БЪДЕ НОВИЯ ЛИДЕР НА БСП Елена има всички качества за лидер на БСП и в пъти надминава Корнелия Нинова по интелигентност

Тебе тлъста неблагодарна Свиня , трябва да те обесят насред София , от тебе почна всичко лошо в тази Държава !

трбват изпечени кръдци като теб

А БЕ, ТОЛУП КОМУНИСТИЧЕСКИ,ТИ ТРЯБВА ДА ЦЕЛУВАШ ГЪЗА НА ТАЯ ПАРТИЯ-ОТ КЪДЕ ТИ Е БОГАТСТВОТО,А??? НИНОВА Я ВДИГНА НА КРАКА ТАЯ ПЯРТИЯ И Е ЯСНО ,ЧЕ ТУЛУПИТЕ КАТО ТЕБЕ НЯМАТ МЯСТО В НЕЯ!!!

И БСП и АБВ сте все измекяри.

Има ли някой, който още да не знае за годежа между сестрите ГЕРБ и БСП? Инцест или кръвосмешение по нашенски. Но и те така са заченати...

те, са изчадията на "бе-ка-пе-Tо" бе човек!!

Жоре, подценяваш наглостта на "лидерката" (слагам ", защото не е сигурно на колко човека е лидер...). Като нищо те те съди за "закана за убийство"! Виж само за какви измислени думи и с какво изкривено тълкуване се опитва да тормози Борисови сие. Тя сега си мисли, че "е на коня" и ръга ли ръга с пети...

Гергов,а аз на тези дечурлиги се надявам...и не бих гласувала за партия ,която се кани да управлява с ГЕРБ...

Дечурлиги, които се шегуват пред камери как щели да измъчват някакъв дядо с приятели от ДС.......искате да гласувате за тях?!?

Гергов сега ли разбра че позьорката Курнелия прави само циркове и то циркове по сценарий от американските шефове? То стана ясно още когато в американското посолство й казаха да издигне техния човек мошеника Радев за президент!

По голям цирк от ЦУМ Гейт е само суджук Гейт!

Две думи: червена олигархия. Останалото е ясно и за прехода и за настоящето.

Браво на Нинова! Добре, че очисти партията от такива! За тях няма партии, всичко е далавера и няма какво друго да предложат освен още от същото! Иначе тази т.нар. загуба на изборите е единствено правилният ход. Бсп не може да управлява с минимална преднина щом като герберастията така се е окопала на всички нива. Сега опозицията трябва просто да седи, да гледа и да не бъде агресивна. Пародията ще стане пълна с еврошефството на герберастията. А не е лошо като се съобщава някоя новина да се казват и важните неща в нея, ето какво е спестено тук: Тук Хекимян вметна - "Ако сте толкова впечатлен от Бойко Борисов, да не ви видим в редиците на ГЕРБ!" "Не, не, Гергов не е предател. Освен това ГЕРБ си е една част от БСП!", изтъкна лидерът на пловдивските социалисти.

" Не беше лицеприятно това, което си говорихме. Имам го на запис, но не е за обявяване, посочи Гергов." Ченгесарска му работа! А що не ни пуснеш записа от ЦУМ гейт? Хубавото е,че хората,които идват да разговарят с теб,вече ще имат едно на ум. Добре си постла,господин бизнесмен!

бре, бре...

Рано или късно ще се прегърнем и ще се слеем в едно! Защо пък да не се нарече БКП?

Ха,ха! Мръсните гащи на Кури-то пак се развяха. Демек, Жоро ти знаеш че аз трябваше да направя нещо, ама ти си наше момче, няма да те оставим така! Иначе за пред пресата и червените бабички ще те навикам и ще те изгоня, ама ние пак сме си наши. Както беше казал едно време един червен активист, когато бяха хванали Кирчо Добрев с два куфара валута на летището: "Кирчо е кучи син, но наш червен кучи син". Това представлявате комунистите, вижте се добре! Искали да управляват, ми нали ще ни докарате до просешка тояга бе, аланколовци...

сещам се за едно такова от форумите, което отговаря на описанието доста точно

Начи ся, щом другаря Гергов е против и е притеснен - партията е на прав път!

след това изказване - логично е да го изключат от БСП / ако им стиска/.

Свинаря се взема много насериозно! Що за държава е това само щом по върховете са такива брутални тъпаци - нещо като Бай Митко във футбола. Пеевски, Гергов, Данчо Ментата, Бат Бойко, Марешки, Гошо Тъпото, Цветелин Кънчев, Ваньо Танов, Цеко Чоков и т.н. - новите олицетворения на Бай ти Ганя в българската действителност.

Не се заблуждавайте, че срещата в ЦУМ е по инициатива на Гергов, Дончев или Цацаров. Тази среща е по разпореждане на простия човек от народа - Боеко!