Кристияна Вълчева: Простила съм, дано и Господ да им прости

Осем години са един голям отрязък от човешкия живот и много неща съм пропуснала в една много хубава възраст. Всъщност коя възраст не е хубава?!

Обратно в новината

Коментари - Кристияна Вълчева: Простила съм, дано и Господ да им прости | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невинни? По добре да мълчат. Били са в течение на нещата, стига с тези заразени банки кръв. Преди кръвопреливане банките се тестваха и тогава за ХИВ, ВАСЕРМАН И ХЕПАТИТ. Никой не си слагаше главата в торбата да включи банка с кръв без да се увери , че тези проби са отрицателни. Под номер всяка банка се регистрира, лекар определя кръвната група и разрешава кръвопреливане.. Използвани са заразени игли. В Кръвния център на болницата ли са заразявали тези банки? Смешно твърдение. Ако е така , лекари и лаборанти от Кръвният център на тази болница защо не са арестувани.

Господ да бъде с теб и с цялото ти семейство! Дай Боже всички да научиме уроците си.

Тази госпожа всички я видяхме в Биг брадър ли беше или вин не помня вече, колко и е акъла, ако нямаше камери сигурно половината щяха да минат през леглото. Толкова много ми падна в очите тогава.....

Лайното ненадминато в Биг Брадър беше пияницата и разюздания Малък Тошко,а жената се държеше съвсем нормално.. Добре,че си ''светец/светица'' та съдиш хора като нея.Сигурно си от групата на малоумника и срам за България малък Тошко-комунистически подлоги та много лаеш.Не Ви е срам,некадърни селяндури нехранимайковци

СТигааа омръзнаха ни!!! Печелбарка,отишла да печели в Либия. Радвай се, че те са освободили и не занимавай хората!!!

само виновен човек може да се помилва....невинните ги оправдават ! а "сестрите" са помилвани !

сте ни занимавали с тая ковра.Когато отидеш в чужда държава ще спазваш закона.Не да се бш за пари да вариш алкохол и да не спазваш елементарни норми на поведение.Стига разни бо*луци сте ги изкарвали герой.

Аз нямам своята Либия! Така ли й вдигат акциите на тая? Колко време ще я дондуркат още тая Либия?

ВНИМАНИЕ!!!! Тези, които " бичат минусите" се финансират от тези, които са гузни за даренията и "обезщетенията" на курвора с народни пари за собствените си грешки!!!! Много си мисля, дали филетата и луканките и суджуците на са били за Либия....и няма да се изненадам, ако за"тьржеството" са поканени - НАШИТЕ , еле пьк тая - Курсталина Арабска- Лизбийска , като почетен ГНУС!!!

че тая се е подвизавала по хотел Рила навремето.....е знае се като каква.

Като каквато е била майка ти ли?

Махнете тази безбожница! Да се вьрне зад решетките! Какво " национално богатство е?" един боклук? Срам за БГ!!!! Тая урва, дори и от "драмата"- прави и продьлйава да прави пари, а мухльото Здравков, само и пере мрьснито бельо! Гадост! Тя си знае какво е правила...долна мрьсна к....ва. Тая, с какво допринесе за БГ- ей, така от благодарност за жеста ....НИЩО! ИСКА ОЩЕ И ОЩЕ , И ОЩЕ и като е такьв патриот, да ходи да чисти БЕЗ ПАРИ в някой дом за изоставени стари хора!!! Махнете я, безскруполно изчадие!!!!!

Ще иска, щото е задължение на държавата да се грижи за гражданите си, вместо осем години да си клати мъдурите. А пък сега, след като се откри наскоро, че заразяването е било по вина на либийците, същата тая държава трябва да настоява пред либийската по официален път за компенсации за терора, нанесен над гражданите ѝ. А пък ти конкретно си едно л*йно.

НЯМА ДА ПРОСТЯ.

Дано дойде ден в който се разбере истината и да се направят съответните изводи. А иначе най-вероятната версия е че страната ни е използвана като трансфер за контрабандна търговия с негодни медицински консумативи и препарати за Третия свят.

До некаква зора или залез бре!!! Чети сега зора/залез!!! Истината ще се разбере чак през 2032 година бре! И то само от определени и все още живи хора бре зора/заря и утро!!! Щото до тогава делото е засекретено барабар с цялата му доказателствена част+мотивите на съда бре! Аз конкретно съм го чел изцяло и на български преди президент Гоце да разпореди засекретяването му!!! Тая на снимката е МЕГАУБИЙЦА бре зора и заря и утро бре!!!

И както винаги се получава дървото го изяждат тези които най малко заслужават. Приятно доизгниване на кадафито му желая по тоя повод!

Докога ще дъвчете тази тема тогава хиляди българи работеха там достойно без да нарушават местните закони!!!Направихте от тех герои каквито не са !!!!

Ники

Правят се абсолютно недопустими и жалки опити за сравнение със случая "Сергей Антонов". НИЩО ОБЩО НЯМАТ ДВАТА СЛУЧАЯ!! Антонов беше жестоко натопен от западните спецслужби с цел омаскарявне на социалистическа България и най-вече отстраняването й като сериозен играч в оръжейния бизнес. Тези въпросните "медици" направиха точно обратното - омаскариха България сами с идиотските си действия и постъпки довели до истинско престъпление. Виждал съм няколко пъти Сергей Антонов след освобождаването му. Никак не беше добре ЧОВЕКЪТ и го забравиха! А тези сега пращят от здраве и както е споменато участват в долнопробни риалитита. Агент Гоце да бъде привлечен под отговорност и да каже каква сума тихомълком е опростил на Кадафи? Мургавелника Костов и Надка също носят огромна отговорност!

До некакъв частично налучкваш ИСТИНАТА коко2011 !!! Коко коко-ти няма откъде да знаеш,че делото по случая в Бенгази барабар с доказателствената му част и преведено на български език е ЗАСЕКРЕТЕНО до 2032 година бре!!! Демек още 15 години никой няма да го чете бре!Аз впрочем съм го изчел още през 2004 година бре!!! Та Иван Костов и Надката бяха наясно по него още през 2000 година бре!Страшно много бъркаш по отношение на тях бре! Той беше премиер тогава за разлика от теб бре!А познай кой е имал повече инфо по случая тогава???Иначе сумата за освобождението на МЕГАчудовищата в бели престилки възлиза на около 53 милиона щатски долара от бюджета на страната бре!пп-Иначе за сътрудника на ПГУ на ДС с име Сергей Антонов кардинално си зле информиран бре!!!Той требваше да предаде двата милиона дойче марки на Агджа-та бре малък Коко2011 !!!Доказа го комисията ГОДЗАНТИ за която не само не си и чувал,но не си и сънувал бре малък!!!

ОБЗЪРВЪР - В крайна сметка медиците били ли са виновни? Ти какво знаеш по въпроса?

бая араби е оправила тая, сега одърте и стана философ :)

dobrin

и преди не изпуквахзка от завист и есега.като вода на плевел сред нивята...

едно го чакаме да се върне от село и веднага да снесе мнението си от което си починахме събота и неделя

Това в Либия беше българският гастарбайтлък. Тя затова няма кредити, защото е натрупала пари в Либия. Доста прости хора познавам, които са гастарбайтрували там, не познавам някой капацитет. За разлика от Ирак и Египет - там ходеха наистина специалисти да им строят неща. А джамахирията беше просто далавера, приемаха и обикновени черноработници, не инженери и техници.

Много хубави думи, безкрайно позитивен и мъдър човек е тази жена. Развълнувах се докато четох интервюто! Всеки си има своя Либия и трябва да се справя с обстоятелствата. Тибетската поговорка, която сподели, е актуална и днес. Въпреки чудовищните трудности, които е преживяла осем години в затвора , тя е успяла да се съхрани. Намерила е себе си, смисъл в живота си - за разлика от човекоподобните коментиращи тук, които се лутат незадоволени и злобни в собствената си физическа и духовна мизерия. Отвращавате ме с вашата завист, злоба и простотия. Подобни коментари бълвахте и за починалия Кристиян. Може ли да сте толкова жестоки? Вие вредите най-вече на себе си. Спокойните и мъдри хора живеят добре в хармония в себе си. Вие вегетирате в собствения си ад, врите в собствената си злъч и зависит. Нормалните хора се махат от България, защото не могат да виреят сред получовеци като вас. Вие сте най-големите си врагове. А клоаката, в която превърнахте България, е огледално отражение на душите ви. Приятен ден!

Сигурно не ти е известно, че в световната история няма документиран случай за такова масово убийство на деца (400). Сигурно не ти е известно, че нашите сестри са ползвали многократно спринцовки в една петролна държава с един от най-високите тогава стандарти в Африка. Сигурно не ти е известно, че нас отново ни използваха в една мръсна война, водена срещу независима Либия. Сигурно не ти е известно, че България призна чужда вина и плати скъпо за това. Сигурно не ти е известно, че т.нар. изверги, които пишем тук обичаме България и през ум не ни минава да й причиним такова зло. Сигурно е, че не си в час.

В ДЕСЕТКАТА!!! Продължението: Американците, когато разбраха,че подлата им идея излиза наяве, че нашите са признали всичко, веднага се активизираха,и като завиха едни платени медии,едни НПОта...Удариха го на човещина-не ти е работа... Неисе,голяма част от българите не повярваха в "натрапваната" невинност на българските"медици"...

dobrin

и преди не изпуквахзка от завист и есега.като вода на плевел сред нивята...

dobrin

имат такова изобилие че едва ли им пука толкова много...

До некакъв заблуден иво!!! Тая същата МЕГАмасова убийца я скивахме добре в реалитито ВИП брадър през 2009 година бре!!!През цялото си време в шоуто се сваляше на наркомана Део и му обясняваше в ефир за тънкостите на оралния секс без помощта на ръцете бре!!!И ти се имаш за нормален човек-бууухахаха!!!

Коментарът на Иво е изключително точен, просто няма какво да се добави, освен това, че този форум е пълен с психично болни хора. Толкова злобен и разединен е българския народ....нищо добро не ни чака!!!

До некаква боряна!!! Боряно борянке-въпросния коментар на заблудиения иво е НЕВЕРОЯТНО НЕКОМПЕТЕНТЕН и НЕТОЧЕН бре боряно!И понеже ти си от същия отбор-та да те осведомя бре!От тези 8 години цели седем тези СВРЪХЧУДОВИЩА в бели престилки прекараха във свръхлуксозна вила в Триполи след намесата на Председателя на НС на РБългария през 2000 година бре!А храната им се носеше от посолството ни бре!Ресторантска храна бре!А всеки четвъртък на ГИГАЧУДОВИЩЕТО от снимката и се носеха по два стека МАРЛБОРО-щото тя други цигари не пушела бре!Леле леле къф заблуден и МЕГАНАИВЕН народ пищи у тоя сайт бре!!!

Гадна работа !! Нещо подобно като с Папата. По важното е къде са били нашите от посолството и какво са правили . Всичките ни посланици са такива както щете така ги наречете и няма да сбъркате. Ако изпаднете някъде и се обърнете към нашето посолство вижте как ще ви отговорят??? Това ни е държавата ръководена от гадове . Ако не беше Ал Джазира кой знае какво щеше да стане? Затова всичката държавна измет трябва да е на сапун няма друга алтернатива . Исега това продължава и така всеки българин страда от тази изродщина ,но съдбата си е в ръцете на българите Хора не спете!!

много неща останаха неразкрити. Много подозрения има. Едно е тях е защо тази Кристияна си беше извоювала роля на лидер. Защо една от сестрите- дребна, руса с къдрава коса сякаш беше изолирана. И до днес тя мълчи. Чу се че при разпитите не е издържала. Нищо не сме прочели от показанията им. Не се съмняваме в невинността им. Остават отрити въпроси за взаимоотношеният им и дали те не са допринесли допълнително за присъдите.

Беше руса с къса, не къдрава коса. От Плевен. Седеше зад решетките отзад. Наистина никой за нищо не я пита, явно отказва да говори, защото има неща които са им забранили да казват.

Няма и да се разкрият ! Всичко замина с арабската пролет ! Искрено съмнявам да са останали накакви читави документи които да разкрият цялата истината !

кажи кратко и ясно какво знаеш

Изпитвам леки съмнения относно чистоплътността на действията на нашите медици, но колкото и да са грешни - те си знаят , нашата държава трябваше незабовно да ги изтегли от Либия,както направиха Филипините и Украйна

БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СА БЕЗ ДЪРЖАВА-НА ПРИНЦИПА ОПРАВЯЙ СЕ САМ АКО0 МОЖЕШ И ДОКОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО....ТАКА Е БИЛО,ТАКА Е И ДНЕС...НИЕ НЯМАМЕ ДЪРЖАВА ЗАД ГЪРБА СИ КАТО ДРЪГИТЕ НОРМАЛНИ НАЦИИ И ТЕХНИТЕ ГРАЖДАНИ...НАШИТЕ ПОСЛАНИЦИ СА АЛЧНИ И ОЗВЕРЕЛИ ЗА ПАРИ КРЕАТУРИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,КОИТО КАТО ЧЕ ЛИ МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА=ПОЛЗВАТ ГИ,АКО ИМ Е УДОБНО..НО КАТО ПРАВИУЛО ГРАЖДАНИТЕ СТОЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ДАЛЕЧ ОТ ПОСОЛСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ ЗАД ГРАНИЦА=ТЕ СА ДОКАЗАНИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА!ФАКТ!

За съжаление написаното е абсолютно верно какго преди 1989 - така и сега. Всички българи избегват по възможност да имат контакти с посолствата ни.

НА ТАКИВА ИЗРОДИ ПРОШКА НИКОГА

Жива и здрава бъди, Кристияна - ти и твоето семейство! Ти си се пречистила чрез страдания, бъди благородна да простиш. Господ да е с теб!

До некаква дана! Скивай ся дано или йордано!Ти желаеш живот и здраве на МЕГАмасова убийца бре!Кой знае от къф затънтен пустиняк цвърчиш и благословии раздаваш бре! Жалка и неосведомена си бре йордано/дано прогледнеш бре!!!

Хайде стига че вече прекалявате.. Голяма част от тия дето ги превъзнасяте сега бая годинки са вършили всичко останало в което ги обвиниха без спин аферата ама и от тези си престъпления се спасиха с бая милиони дето опростихме т.е. пак на българския гръб.. Тая на снимката от 1992 година е там ама видители пари ''нямала'' а след 10 години България пак трябваше да и оправя бакиите.

Тези наглеци няма ли най-после да ги забравим. Обрекоха на смърт стотици деца заради лакомия и мърлявщина. Трябваше да ги убият с камъни, както е обичая по онези места.

Ти бил ли си там за да знаеш какво точно се е случило ?!

Ами дори да не са виновни за заразяването на децата, само за останалите обвинения - фалшива валута, прелюбодейство... и т.н отиваха на смърт, в което не се съмнявам, че може да са правили.....

Добре че бяха французите и в частност Сесилия, иначе щяхте още да сте там!

Кристияна по-добре да замълчи , че хич не и е чист косъма!

Скандално е това бездействие на посолството в Либия, когато са ги предупредили! Лошото е, че продължават да нехаят за служебните си задължения по посолствата - справка - скорошния случай с едно момиче, с откраднати документи в Гърция.

Много си активен днес.Такова предупреждение никога не е имало.Това е нова опорна точка

Това чудовище ще има запазено място във световната енциклопедия на МАСОВИТЕ УБИЙЦИ бре!!! Ти да заразиш 459 ДЕЦА !!!!?????? и 23 МАЙКИ и да говориш за прошка?????

Ти гнусен либиец ли си или друг резняк?! Я марш от БГ форума!!!!

До некакъв ?...Ела пеша или на стоп до София и ми се яви утре-25 юли пред МЗ в 12 часа бре! И тогава ще ти се изясни къф съм точно бре! Ела и ми се пробвай бре!!!

Дядото

Няма значение какъв си когато убият детето ти от алчност и мързел. Или какво, понеже са българи да им бяха дали и по една премия? Тези заслужаваха доживотен затвор или убиване с камъни.

Не бе, не е либиец! Лудо е, горкото, не чуваш ли как му хлопа дъската. И пяна му пръска от устата, без съмнение!

Много ми интересно колко от вас са били в Либия или поне са имали близък там. Ако тогавашното ни правителство си беше свършило работа като всички друго сега никой нямаше да знае за тези сестри.И тази случка и последвалите изпълнения на хубавото Наде и циганина Костов доказаха , че нямат място в политиката.За разлика от някои злобари тук имах близки в Либия знам как стоят нещата.

А вие случайно да знаете колко хиляди българи работеха там ама точно тая дето 10 години престой там с набор от всякакви връзки с разгулния си живот ли ''невинна'' вкараха???Защо ли другите хиляди българи не ги погнаха а и те самите не си тръгнаха???Крушката си има опашка...

В една либийска болница няма как да работят хиляди българи !!!

Аз бях в Либия тогава в Тархуна. Около 48 българи лекари и сестри и 50 в шериката в Мссалата сондьори. Нищо не знаехме, само директора на болницата забрани изходни визи от Либия, забрани и отпуските. Разбрахме от българи живеещи в Триполи за арестите и изтръпнахме. Лекари и сестри заминаха за Българското посолство , но посланикът не ги прие. Месец след арестите само бьлгарите останаха в ареста. Аз много добре знам какво би могло да е поведението на българите и съм наблюдавала много различни ситуации, но искам да поясня по време на дежурствата около нас имаше винаги либииски сестри, които следяха всяка наша крачка. Знаехме , че сме следени, пишеха рапорти и е почти невъзможно заразяването да е станало при извършването на ежедневните назначени манипулации. Може би става въпрос за заразани партиди лекарства или инфузионни разтвори.Много от колегите се прибраха по това време в България, без да разберем истината.

Така е ! Аз бях тогава в Мссалата, Дректора на болницата Абдул Али , въпреки , че е завърши образованието си в България и говореше български, се държа много резервирано с всички нас. Искахме обяснение и факти, бяхме разбрали за арестите от познати в шериката. Българи живеещи в Бусклим -Триполи ни казаха подробности. Всеки от нас беше наблюдаван, и лекарите също. Нищо не убягваше от погледа им.. Мистерия е това заразяване. В Българското посолство отказаха среща , аз също си тръгнах по това време . И без това ми изтичаше договора.

Да обявим днешния ден за национален празник, защото на националния ни празник не ни занимават толкова много т.нар. медии колкото с тези осъдени престъпници, а после пуснати ....

По-добре е Кристияна да замълчи.За децата-не са виновни, но за проституция, далавери с пари, незаконно производство на алкохол?

Ти арабин ли си? Ако е така, се връщай там и си затрваряй устата! Тук е друга държава.

Но нали са били там, а не тук?И там законите са други.Да не говорим, че и тук това не се толерира.Така че, затваряй си устата ти.

Драги ми псевдодемократи извадени от гетата и бившите затвори. Спомняте ли си провокацията със Сергей Антонов и папата поляк. А спомняте ли си "идеолога" Збигнев Бжезински също поляк. Тогава тази далавера не успя. След това провокацията със сестрите. И после се оказа че Кадафи е финансирал изборите на дьонмето Саркози и бил вербуван от МИ6 а после си го пречукаха. Сега същите тези си правят скандала с боцко суджука. Дано не се стигне до неприятния край. .... Така че световната далавера не се върти от вас простите селяни от гетата, а си мислете как ще изплащате петдесетте или шестдесет милиарда с вашите скъсани леви галоша.

Пропуснал си и ролята на лицето "дими-паница"...

Първо трябва да обесят теб - за човеконенавистничество.

Може всеки да има своята Либия, но не всеки е овъзмезден като вас. Кадафи го затриха, а душманите на хората в България си живеят добре.

Мъдри приказки е казала, но то винаги така се получава. След страдание, човек гледа на света с други, по-мъдри очи... и трябва да е благодарен за това на Господ.

Хубава и умна жена - хубав човек...!!!!!! Да е жива и здрава тя, семейството и всички наши преживели ада Либия на Кадафи...

До некакъв умен от 49-та!!! Леле леле-ако ти си умен то аз съм Никола Тесла бре!!! Тая е уникална МЕГАмасова убийца а тоя нещастник я оприличава на хубава и умна жена!Буууухахаха!!! Егати извратените критерии имаш глупако!!!Пардон-умнико!!! Ето това се нарича БЕЗУМИЕ и МРАК бре!!!

Вижте ги по време на процесите-едната руса,другата червена-коса-с прически,грим,И това ми били затворнички,Дърти,,,,,,,,,,,,,,,,

Ти нормален ли си, арабин ли си, турчин ли си? Що за простотия!

СПЕЦИАЛНО ЗА АЛКОХОЛА ... ПОЛИЦАИТЕ НАМЕРИХА ЛИБИЙСКА ФАБРИКА ЗА 100/Л НА ДЕН СРЕЩУ ЗАТВОРА В ЕДИН ГРАД :)) ... А В СЕЛО СЪСЕДНО ДО МЕН ИЗКОПАХА ПОД КЪЩИТЕ ЦИСТЕРНИ КЪДЕТО ХОРАТА СИ ДЪРЖАТ ВИНОТО - В ЛИБИЯ КРАЙ МОРЕТО ИМАШЕ ЯКИ ЛОЗЯ:))

ИНАЧЕ ГРАНИЦАТА С ТУНИС Е 500 КМ РАВНА ПУСТИНЯ .... САМО ИДИОТИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ КПП-ТО .... БУТИЛКА ЧЕРВЕНО ДЖОНИ 20 ДОЛАРА :)) .... БИРАТА 1 КЕН - 1 ДОЛАРЧЕ ... ОРЪЖИЕ - МАЛЪК ВАЛТЕР 300 ДОЛАРА

... А КОЛКО БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА НА ГУРБЕТЧИИ РАЗВАЛИХА ТИЯ ШУВРАНТИИ ... ВМЕСТО ДА СЪБИРА ЗА СЕМЕЙСТВОТО В БЪЛГАРИЯ , ЕБАЧА НОСИ НА СЕСТРАТА ПОНЕЖЕ ТЯ ПУСКА САМО СРЕЩУ ЗЛАТНО СИНДЖИРЧЕ :))

ВИЖДАЛ СЪМ НА КАКВИ ТЪПКАЧИ СЕ КАЧВА В КОЛИТЕ:)))

И си й светил, така ли? Идиот.

БЪЛГАРКИ, РУМЪНКИ , УКРАИНКИ И ФИЛИПИНКИ БЯХА ПЪРВИ ХХХХ .... В ЛИБИЯ НЯМАШЕ МЕСТНИ ПРОСТИТУТКИ :))) ВСИЧКИТЕ ДО ЕДНА КАЗВАХА ЧЕ СА ОТ ТУНИС , ЕГИПЕТ ИЛИ ЛИВАН :))

Най добре е сестрите да си траят, защото има доста факти и то доказани, които не ги оневиняват, а напротив. Било каквото било. А морала на нйкои от тях е без коментар. Сами виждате за какво става въпрос. И те така ........................ !!!

Какви факти?!?Факт,че турците са предупредили посолството,че нещо се подготвя ит либийска страна?Факт,че филипинките са използвали една и съща игла за няколко деца,а първи са ги измъкнали от Либия?Факт,че точно нашите сестри обраха пешкира,без да имат никаква вина?Ти ако видиш една банка кръв,знаеш ли дали е заразена или не?Като си такъв господ,защо не предотврати цялата трагедия с децата в Либия???Или само да се изкажеме...да си покажем простотията!?!?

Не мисля да споря с теб защото в домашния ми хладилник още не са намерили банки с кръв. И те така ........................ !!!