Атакуваха посолството на Израел в Йордания

Един йорданец е убит и един израелец - ранен при стрелба в посолството на Израел в Аман.

Обратно в новината

Коментари - Атакуваха посолството на Израел в Йордания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евреята е дело на германия и се крепи на запада! а холокоста е бил за славяните и обитателите на източна Европа и русия! и сега е така! евреята цъфти! източна европа - мре в концлагерите на германията!

целият свят не приема; - евреята - европата - демокрацията - 00-нетото! и затова - да се разтурят!!!

Прави ви Чест го го Изказвате, Дир.бг ! ...а 'тишината' е Притеснителна.

Нищо неочаквано. Но Израел е готов, евреите вече не са сами. Погрижиха се, ислямът да стане проблем за всички.

Обичате дюнер ?! - ей го в на на ВсекиЪгъл у Нас !, 'благодарение' на 'наште'. ...пък ако Сте се 'затъжили' за 'борци'-за-'свобода' - ей го в на че 'наште' Се 'усъвършенстваха' до олинклузивистизъм !, от Керваниране, до Настаняване, ..и Други...и то Единствено&Само виа Доене&Крадене&Препиране. Оставете Инсинуациите, Колега ! - Вредят. На ВасЛично - НайВече.

Единствено израелците показват как трябва да се действа с дивия, средновековен ислямизъм!

Прави чест на еврейте, да се опълчват на такива, предварително са знаели че тези ще реагират по този начин, проблемите които ще си навлекът, но са решили да действат твърдо и безкомпромисно. С терористи неможе да се преговаря или да се правят комрпомиси, трябва да се действа като изрелтяните. Тези умшлено са крили оръжията в храма или около него, а другите са ги прикривали. Да се знае, втори златен век исляма няма да има и ИДИЛ отива там където винаги й е било място - в АДА. Йерусалим няма да бъде мюсулмански отновото той е на еврейте.

Ооо, евреина, ако не се похвалите сами, кой да ви похвали. Ами че то ИД вие участвате в създаването му. И го спонсорирате. Колко пъти се намери ваше оръжие в ислямистите. А колко пъти ги вземахте да ги лекувате във ваши болници. И снимков материал и документирани признания и на ваши чиновници и на ислямистите. Искаш ли много линкове? Сега обърнахте палачинката! А нещо да разкажеш за излямистите Рицарите на Голанд? що си решил, че в България ядем бананите небелени? И не знаем в Сирия кой какви ги върши?

По-голям тъпак от теб може да е само неграмотен ром, при това умрял.

Мирните мюсюлмани протестират срещу това,че не им дават израелците да си внасят ножове и ятагани в джамията за да колят израелци!!! Тази религия е пълна отврат,подкрепяща убийства,изнасилвания и какво ли не,исляма си е чист сатанизъм!!

Евреин, айде кротко с лъжите и измамите! Повече от хилядолетие евреите са стоели и изкуствено са създавали конфликт между ислям и християнство, като са трупали пари от това. Джихадистите, за които се говори са еврейска секта в исляма. Стадо зомбита (пролетарий от всички страни съединявайте се) която армия трябва да действа там, където редовни войски не могат заради международното право. Сектата е създадена от Израел, Великобритания и Саудитска Арабия през 50-те и е наложена в Магреба чрез масово избиване на имами и всички духовни лица, представляващи традиционния, мирен мистичен ислям. Просто ако не са искали да приемат новата секта, то са били заколвани. Същото правиха и в Чечня. Евреин, знаем какви сте ги направили, с лъжи и измами няма да се скриете. Трябва да плащате и за това.

от евреи, никои нищо хубаво не е видял. без тях света ще е раи

не съм сигурен ,защото те отровиха човечеството с пороците си ,някои българи дори ги надминаха .

Един и същи евреин си менка никовете и ще ни представя мнението на българите. Що се правиш на българин, срам ли те е да се наречеш евреин? То и мен щеше да ме е срам. А вие сте недостижими. Не се крии зад български гръб. И въобще, кой ви е канил в България, в български форум. И идвате да ни лъжете и мамите. Айде ситир на маййка си у Израел. имате си държавата. В България работа си нямате. Тук няма нищо за крадене.

dobrin

като че ли нашите кусури са малко та ще турсим и израелските. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Интересното е, че преди и Хитко не ги е харесвал. Сега целия арабски свят също не ги харесва. Дали пък не си заслужават презрението?

от близо 10 годишен опит мога да ти кажа ,че не само презрение заслужават .преди това не ми е и минавал през ума въпрос като твоя .

Арабите да внимават! Докато американците и руснаците си играят на войници и протакат във времето, то евреите много бързо и ефективно ще ги наврат в кучи задник.

ТВА Е ИНСЦЕНИРОВКА , АКО РЕШИШ ДА УДАРИШ ЕВРЕИТЕ Е МНОГО ПО-ЛЕСНО ДА ГО НАПРАВИШ НА ЧЕРНО МОРЕ ДОКАТО СА НА ПОЧИВКА ... ХЕМ Е И ПО-ГОЛЯМ КЕФ :)))

-Защо имате толкова много деца? А те ми отговаряха: "За да размажем Израел, да ги изтрием от лицето на Земята ". Един казваше 7 момчета имам, един еврей да убият и всичките те да загинат, няма да ме е яд, не са умрели напразно" Такива страсти бушуват в Близкия изток.

Прав си, така мислят не малко араПи. Нищо, с времето (и след МНОГО бой) ще се вразумят.

Този със 7-те момчета, беше родом от Голанските възвишения. Бил малък, дошли евреите и ги изгонили, арестували баща му и той повече никога не го видял. -Баща ти военен ли беше?- попитах го аз. - Не, обикновен земеделец, никога не е вдигал оръжие срещу никого... Кой е крив, кой прав не знам, вие сигурно си имате вашата истина и тя да е различна, но мир в този регион няма и незнам как ще го постигнете.

те НЕ не мислят! диваците си измислят глупости и им вярват. точно това е основното, което ги прави подчовеци.

Абв евреина, ма много си елементарен в лъжите си, Да беше обяснил по-добре, защо се опитахте да откраднете земята на палестинците. Я разкажи, как сте избивали и изколвали цели села с палестинци. Само и само да ги изселите. И това е добро. А като се вдигнат да се защитават, това е лошо и трябва да ги обвиним за заплахите. Ти леко нормален ли си, да ни пласираш такива прости лъжи. И защо не си седите в държавата си. Какво търсите в България и в български форум? Искате нещо от нас? Дошли сте да крадете? Искате да се заселвате в България и да станем като палестинците? А сякаш е дошло времето да продавате всички и да забравите, къде на клартата е България.