Сестрата на Борисов: С брат ми не говорим за работа

С брат ми не говорим за работа, каза по bTV д-р Красимира Иванова, сестрата на министър-председателя Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Сестрата на Борисов: С брат ми не говорим за работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и толкоз се е разработил госпожА, че да го разговаряш за представляващи свършена работа неща!?

Ми хубаво е казала жената, тя си има професията, той неговата. И е супер грозно да я обиждате (без да броим, че е лекар!) независимо дали харесвате или не Бойко.

съдейки по коментарите...ами заслужавате си съдбата на нещастници и неудачници! само с мрънкане и плюене не става-трябва и да се работи...здраво! приятен ден мрънкачи!

.

Сестрата на Борисов: С брат ми не говорим за работа....А за какво, за разпределението на суджуците ли!? Алооо, дирааа, вече и сестра му ли ще гледаме и слушаме какво е казала!?Направо се разплаках, я изредете и учинайките....Ужас, няма спасение от тоя, родата му и шайката му престъпници и кокошкари!!

На кого му пука тази лайняна твар за какво си говори ли не с брат си - Тиквун Първий?

Естествено, че не говорите за работа, той за мутринските си подвизи няма какво да говори, ще излезе пак някой запис.... А сестричката и без това не разбира от това, което върши и така... Мълчът през цялото време като се видят и си махат с бели кърпички.

veska

С работата има кой да се занимава. Вие си говорите само за пари, далавери.

С брат ми не говорим за работа, каза по bTV д-р Красимира Иванова, сестрата на министър-председателя Бойко Борисов."Когато се чуваме или виждаме, си говорим за семейни неща за внуците. Аз си имам моята професия, от която той нищо не разбира, нито аз разбирам от неговата, а той си има достатъчно съветници и няма да се бъркам в тяхната работа", коментира д-р Иванова. По думите ѝ в момента здравният министър е перфектен и тя се надява, че ще има реформа, от която ще произтече добро и за пациентите, и за лекарите и медицинските работници.С брат ми не говорим за работа, каза по bTV д-р Красимира Иванова, сестрата на министър-председателя Бойко Борисов."Когато се чуваме или виждаме, си говорим за семейни неща за внуците. Аз си имам моята професия, от която той нищо не разбира, нито аз разбирам от неговата, а той си има достатъчно съветници и няма да се бъркам в тяхната работа".... д-р Иванова не се бърка в работата на МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, но си позволява да дава оценка на здравният министър, като го определя за перфектен , въпреки че както сама си признава, нищо не разбира от неговата работа. Калика калинка калинка мая, като ягода в градинка калинка мая. Като калинки заедно летим, по цели нощи не спим, на сърцата ни има крила ...

а брат ти кога е работил като хората, освен да се прави на миниор и да им говори истини "вие сте прости и аз по прост, разберете ме"

женската тиква изражда малките тиквички тоест електората на българия , още от родилното им слагат гербаджзиски значки и ги учат да цитират аз съм българче , питаите катила цветанов тои ги разбира тези неща

то вашата една работа! и двамата сте излишни и дори вредни! ама като ви държат окупаторите на балканите....

Как да говорите за работа като никога нищо несте върши ли

А брат ти знае ли въобще какво работи?

борисов като гледам сестра ти и тебе ами ти и за пазач за линеика неставаш защото само ще натискаш сирените и лампите и хората ще пищясат от тебе ,,,,говедо такова хем незнае , хем неразбира и много му се допира с пара, бира , дупка и тутурутка . тъпак

Женска тиква

Тая е по-тъпа и от брат си.Ето заради такива"лекари" хората ги е страх да отидат на лекар.

Абе то как да говориш за работа с човек, който никога не е вършил такава? А и спокойно, не само ти не разбираш от работата му, той също не разбира своята работа.

Аз лично Ви вярвам,спомняйки си кои бяха министри в неговите предишни правителства.Явно познавайки съветниците му ,сте се отказала въобще да взимате отншение по здравеопазването дори и да Ви е искал мнението.

Ама как така ще е просто докторка на смени. Ако беше сестра на другаря Станишев досега няколко частни клиники щеше да върти, с дългосрочни договори към здравната каса естествено.

сестрата се грижи за това ,брат ѝ да попълва свободните места в мафията със здрави деца ...какво има да се говори по въпроса ,освен колко от всяко малцинство ли ?

КОЙ ми изяде суджука? Кой, кой, кой...

имам чувството че се опитва да му привлече вниманието чрез медиите и те също уж го ласкаят ама надали

ако бях на нейното (жалко ,че не съм),щях да дърпам ушите на тиквата по два пъти на ден !

Човек от народа!

Браво Михайлов, сензационна и актуална новина за България! Дръж здраво, че понякога шлифера е хлъзгав....

сестрата на рапоня е същата тиква кат него...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Как ще си говорят за работа. Жената може да си е специалист в професията,а брат и е специалист по кражбите и......суджуците.

Ок-кой тогава според вас е идеалния лидер за вас--Радан Кънев,П.Москов,Винкела,Корнелия Нинова --кой от тях или някой друг ще ви угоди.Днес слушах американски и руски интервюта--и в двете страни смятат ,че българите са разединени и нямат обща национална позиция.Не се сърдете,но според мен не се е родил още тоя лидер,който няма да оплюете.100% сред вас има политици--ами идете пред Б.Б и изложете идеите си и пътищата за проправянето им.Опитайте ,вместо да го плюете идете и му кажете мнението си,но не да се карате.Само разбирателството помежду всички ви ще оправи България.

АЗ СЪМ ИДЕАЛНИЯ ЛИДЕР .... АКО БЪЛГАРИТЕ МИ ДАДАТ ВЛАСТТА 6 ДНИ ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ ТЕЧЕ КРЪВ .... .. ЩЕ ИЗБИЯ МЕЖДУ 15 000 И 25 000 ДУШИ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА .... И СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ ОТЕГЛЯ В МАНАСТИР ДА СЕ МОЛЯ ЗА ДУШИТЕ НА ИЗБИТИТЕ И МОЕТО СПАСЕНИЕ :)))) ... А БЪЛГАРИТЕ СЛЕД КЛАНЕТО ВСЕ ЩЕ СИ ОРГАНИЗИРАТ НЯКАКВА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ :))

Може би,но и Костов и Царя,Станишев и Б.Б са констатирали едно нещо--идеите са едно ,а реалностите са други.Всички до един са правили компромиси вътрешни и външни--натиск има и то голям отвсякъде.Всички са търсели ришението по-средата,което би удовлетворило всички.Истината е страшна и често трябва да се премълчава и преглъща за да има национален мир.

Добре де, това , че няма свестен трябва ли да е причина да приемам един доказан мафиот, при това глупав и беззскрупулен, да ме излага пред света, поставен на място за което няма и 1/10 от необходимите качества?

Не-но той натрупа опит.Казвате,че се подмазва в ЕС-ами така е там и там с връзки и който и да е ще действа по същия начин.Виждам,че се опитва да реши стабилността на страната.Че има трески за дялане има--трябва да реши въпроса с ромите.Знаеш ли защо Тервел е помогнал на Византия срещу арабите--"Познатия враг е за предпочитане ,пред непознатия!"--познавате вече всичките му кусури.Лично аз съм за национално съгласие по основните въпроси--Защо не отидат Р.Кънев и К.Нинова при него и не се опитат да постигнат това съгласие.

Въобще не ме интересува какво си говорите и колко. какъв е смисъла от такава статия или новина? Не си били говорели за работа, ......

Само за тия 5-6 години нещо не ми стана ясно.

Сестрата на другаря Борисов: С брат ми не говорим за работа, защото той дреме в работно време.

Има пред вид не си говорим с него за кражби?

Само не разбрах, защо жената (която си е избрала благородна професия и очевидно си я работи както трябва, иначе ей богу, щеше да се разбере), трябва да носи негативите на брат си? Или идеята е той да намаже позитиви покрай нея? Безсмислена статия.

Ами поговорете за работа,обяснете му в какво скапано положение е българското здравеопазване и колко пари дават хората за изследвания и лечение /ако ги имат.../

чета коментарите и се чудя защо сте толкова прости! Борисов си е Борисов, а вие сте прости комунисти, които се мислите за много умни. Простаци

Може да е всичко, но жената е интелигентна недейте да плюете.

КТБ в свински черва е равно на Добрички суджук произведен от колбасарски цех ''Цацаров''.

Защо нападате бедната женица? Тя работи по редица демографски аспекти като увеличаване на населението на България чрез израждане на плачливо-наакани бебета от вулвите на българските чалгаризирани бивши девици, забременели случайно в тоалетните на задимено-пропадналите чалга-бардаци! Коментарите ви са изпъстрени с перверзно-маниашки, комунистически уклони, брутално-разпенени, байганьовски, шлиферно- ексхибиционистически изстъпления, безкрайно-мерзки, антитолерантно-ксенофобски гаври, отдалечени на светлинни години от съвременните глобалистично-спояващи тенденции в защита на Правата и Свободите на всички на малцинствата! Престанете да пишете идиотщини - бременна съм в шестия месец с четирикилограмово бебе, което раздава ритници наляво и надясно по нежните стени на надутото ми от мъжа ми Исмаил Исмаил шкембенце. Вцепенена съм от ужас и ще пометна от вашата злоба!!! Добре, че има такива добри специалистки като сестрата на г-н Борисов, които да ми помогнат с школувано-професионалните си ръже и повратливи пръсти в тежките пред- и следродилни болки. Вие всички виете тук като намъчени лехуси! Позор!

Мадам,разплака ме! Осъзнаваш ли каква гениална писателка си. Хвала на теб!

Найш ли на какво ми дреме какво правите? - На патката

Не ви ли е срам бе бокуци и суджук почнахте да крадете вашта мама йейба.

!!!

те за това не си говорят,говорят си за суджуци и филета

брат ви не разбира от нищо и затова няма за какво да си говорите,пък и простотията е наследствена във вашия клан.всяка негова втора дума е "сиреч",сиреч има нещо зле прикрито мюсулманско

ученото и умно работи, а глупавото и невежо - управлява - винаги е така.

Това скрита реклама ли е, търговия с влияние ли или к'во?

Кой го интересува?

АБЕ РАЗГОРЯ СЕ СУДЖУК ДАЛАВЕРАТА ОКОЛО МУТРАТА И ПОЧНАХА ДА СЕ ОБАЖДАТ ХОРА ОТ "НАЙ-НЕОЧАКВАНИ" МЕСТА :)) ... ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА

и грозната сестричка е намазала наи малко тон,два ,а за прасето няма какво да говорим

Борисов помня че раздаваше учебници и лекции на сестра си на съотборниците си които учеха медицина . Това е в нормалният му период когато треньор по карате му беше покойният вече Емил Семерджиев . Казвам нормалният му период защото сега определено не но познавам в тази светлина .

Другарю, интересна история, ама наблегни на пукнтуацията малко, трудно се разбира без запетаята. И аз не я чаткам много, ама, поне малце :)