Среднощен екшън с мачете и електрошокове в бар в Созопол

Десетина въоръжени мъже нахлуха в бар „Бикини” в Созопол и пред очите на десетки посетители пребиха четирима от служителите.

Обратно в новината

Коментари - Среднощен екшън с мачете и електрошокове в бар в Созопол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен мръсното море, презастроените курорти и повсеместната чалга във всяко едно отношение, трябва и тези циркове да гледаме. Благодаря, не искам на нашето море. Там да си ходят мутрите и собствениците на хотели. "Заповядайте на Черно море в България".

На билбордовете за 30 милиона в Ню Йорк може да пише - "Ще ви върнем във времената на дивия запад"

По индекс на корупцията ние сме след Гана и Сенегал. А пък очакванията са да се чувставаме, като в европейска държава. Е, няма как.

за паркомясто ли е махленският скандал?

Явно мутренските години се връщат,,,,,хахахахахха.. направо се се просълзих.. ми те те тези години никога не са си отивали,, само по едно време бяха заети да чистят парите,, са като си имат държава си действат както си знаят

"МВР служителите успели да предотвратят още по-сериозни последици. Нападателите са задържани. " - Серьозна работа туй МВР а? :))) повече няма да помислят за подобни изяви арестуваните а? :))) хехехех

- Нападателите са задържани. - Обаче никъде не се споменава нито кои са, нито за кой изпълняват поръчка ;) Защо така ? Сигурно защото се прикрива още по-голямо престъпление, подбудителство, съучастие в ОПГ и т.н.

к'во да споменават то на всички ясно и на туристите предимно и рано или късно съвсем ше спрът да идват хората тук в тея БГ нарко парко вертепи и набързо построени печалбарски коптори

Този Бардуков го познавам още е времето когато измъчваше и убиваше котки. Как тоя хашлак е влязал в политиката...и в Господари на ефира!?.Ужаш

martin

"Почивка"в България:безсъние и пиянство "до зори",наркомания,катастрофи и убийства по пътищата;с една дума-кочина.ИСТИНАТА.......!

в тази дива страна?

Не мислят как развалят хубавия имидж на България на спокойно място. Хората да не са отишли на почивка, за да ги стресират?!

Завистливи глупаци..браво на полицаите, че са ги задържали, да си платят с лихвите щетите!

Щетите са неизмерими - как се възстановява потъпкан имидж!

АМИ КАТО РАБОТЯТ ДО СЪМНАЛО - КАК НЯМА ДА ИМА ТАКИВА НЕЩА. НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЯМА ТАКАВА СВОБОДИЯ КАКТО ТУК.

В Гърция не само баровете, но дори и магазините за обувки в курортите работят през нощта и няма такива работи. Защо ли?

бутици и молове работят денонощно

Глупав народ - шибана държава, прост матерял, умните са навън

Дали пък няма намеса на външни сили отново?Турският туризъм затъва,защо пък да не започнат кампания от този род за да компроментират нашият!Винаги съм подозрителен към тази резана сган,циганите също,гърци и албанци също!

абе не видиш ли че ний сме прости - сами си съсипваме и туризъма и държавата от алчност, те турците и да искат немогат да ни строят толкоз лошотии колкото ние сами си правим

""""""Явно мутренските години се връщат, """""""Ама те не са си отивали.Може пък да е някаква театрална постановка с участието на персонала , клиентите ,преминаващите по улицата

Питам се какво щеше да стане с участниците в екшъна ,ако това се беше случило по времето на тоталитаризма.По принцип тогава това щеше да е немислимо , но и присъдите щяха да са впечатляващи по своята продължителност

Ти остави присъдите, биячите малкото си име нямаше да могат да кажат след "разпита" ..... :) Че и "разпитваха" по няколко пъти :)

По времето на тоталитаризЪма, ти нямаше да имаш право да изказваш мнение или да бленуваш за друг строй, освен този в който живееш. Така че, моля, стига вече с тая носталгия, загробихте държавата с тия дърпания назад. Да не говорим, че в момента ни управляват, деца, внуци и бодигардове на любимите ви тоталитарни вождове, които сами си спретнаха промяната, за да могат още повече да крадат.

Така като гледам, май и в Созопол местата за паркиране са кът.

По времето на кои правителства ставаха отвличанията,резането на пръсти и показните убийства?

Мутри в Парламента...... Да продължавам ли?

Мутри в правителството - СИК-аджия начело на държавата, при това със завидно минало в БКП, потомствено. Мутромилиционер - пожарникар. А, БКП не беше ли и партията, организирала т.нар. "народен съд", лагерите в Ловеч, Беляне и къде ли още не, разстрелите по границата, тормоза над цял един народ, атентатът в Света Неделя, и Септемврийското въстание ???

Ramsezsh

Елате на море в България!

Какво искате като ни управлява прост охранител? Махленски свади, циганите ни избиват по зле отколкото турците през 5 века робство, слободията е в разцвета си, който има пари преминава между капките, а който нямя отнася за всички. Мсхнат ли се мутрите от властта България ще се оправи! Браво Бойко, супер си! Съсипа държавата! Никога България не е била на дъното както при управлението ти.

от дъното та до върха на държавата !! Браво Бойко! Браво СИК !!!!

Мутренско управление- мутренска държава!

1992 година е

Сега очаквам махленска свада от Слънчака с участието на Очи, Крави, Козели и други подобни.Смешна реакция на полиция и др. контролни органи... Всяка година излагация пред Европа, за съжаление не само с туризма се излагаме...........

Така е под управлението на сикаджийската мутра!

В Созопол на море само за 200лв./ден предварително преведени в банковата ми сметка от хотела.

наведени в поза задник, да бъдат оправени публично от рецидивисти, пред бар бикини

Сега съда ще каже, ама те не са скандализирали много обществото, защото почтените граждани по това време спят! И ще им лепнат по една условна.

Ангелкова да ходи да праи реклама на туризма у Банкя! Там са прости и се разбират!

Мутренските години не са си отивали, управлява ни охранител.

Надявам се потърпевшия бодигард да осъди всеки един който го е удрял за по 50-60 хиляди левове. Само така ще кротнат тези мутри.

На едно място на морето в БГ-то едни момчета отиват на вечеря с бронежилетки и пистолети,на друго-на бар с мачете и ел.шокове.....Бяхме 1 седмица в Сицилия и имахме истинска почивка-любезно обслужване,превъзходна храна и напитки,чисто море!Никога повече на море в БГ-то,нека мутрите да се самоизядат!

Стабилност!

На третата минута пред да излязат мутрите излиза някакъв ром с огромен нож

По време на боя един с бейзболна шапка вади голям нож и за малко на наръга собственика. Добре че една друга мутра му хваща ръката и го отвежда

Не ми пука.Аз съм с Валтер п99.

В самото начало на клипа се вижда шефа на мутрите да влиза с някаква объркана мадама

На видеото в самия край ясно се вижда как един от мутрите с кепе дава идеята за мачетето на ухо на шефа и шефа изведнъж се успокоява и всички си тръгват

Гледах клипа. Като живял в Щатите мога да кажа следното. Само в БГ все още съществуват напомпани с анаболи малоумници, които си мислят, че могат да всяват респект с телосложението си. в Щатите ще ги надупчат на решето не преди да замахнат да ударят, а още преди да са си отворили лайняната уста.

всички българи да подпомогнем родния мутренски бизнес и да почиваме по месец-два на родното мутренско черноморие

Поръчали са си суджук-нямало.Ядосали се.

боико мутрата се ядосал и пратил главорезите,след една седмица заведението ще е негово

да и майка ти по бикини ще лапа суджука а ти по програма за социално слаб ще късаш билетчета за тоалетната

в България никога не са си ходили, за да се връщат...Дори мутрите и мутресите се увеличават непрекъснато!Това, че чст от мутрите станаха "бизнесмени", не променя натюрела им! Човек трябва да е сляп за да не го забележи!

Прекръстете го на бар "Мачете", да не Ви бият повече.

Няма спор по това, че мутренските години се връщат. Завчера един искаше тонове суджук. Важните въпроси са: - Кой управлява за трети път? - Как се казва? - До кога ще се гласува за мутри?

Това е то демокрацията на мутрите в България!!!

Това беше среща на висок клас туристи, на които забелязваме значителен ръст. Тези две групи бизнесмени от най-висок клас, имаха преговори, които се състояха в заведение също от най-висок клас, каквито има много по нашето Черноморие. "Въпреки значимостта на събитието в международен мащаб, на мен ми е странно, че главният ръководител на държавата-Суджук Бей, не изказва мнение"..сподели министърката пред независимите медии.

А ченгетата пак искат да им дигаме парсата...

Какъв бар, бе? Зад тези врати е чалготека! Бар може да е отпред. И не вярвам да има чужденци. Отпред може би...

Добре дошли на българското Черноморие в държавата на Боко Чоко!

След засилената активност на мургавите ни сънародници, сега имаме и мyтренски изпълнения. А в това време лyната спи..... а ЕДИН яде сyджyк, 4 тона. Да Мy е сладко...