Заловените наши трафиканти искали €500-1000 на човек

Тартор на заловената на АМ "Тракия" банда трафиканти на хора е жена, а основен участник в нея е бивш полицай.

Обратно в новината

Коментари - Заловените наши трафиканти искали €500-1000 на човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

За противозаконно подпомагане на чуждестранни граждани за преминаване и пребиваване на територията на България, с цел имотна облага... Ако им помагаш за чест и слава ?! - пак ли държавата ще те рекетира, както обикновено .

Няма ,,бивш,, полицай другари!!!. Както няма и бивш негър.

Е акто са били с редовни документи, какъв е проблема?

тия същите сигурно продават децата си на педофили !

Една хипотеза. Шефовете са високо поставени политици.

това не е хипотеза ,а очевидна продажна политика ,започнала преди много години ,целта е позорното ни самоунищожение !

Чудо голямо та се хвалят.Да хванат поне един крадец...... ай сиктир....

50-годишният бивш полицай, който е напуснал системата през 1988 е бил в специализирано поделение на МВР. Тогава, на 20 години, са му гласували такова високо доверие? И си е отишъл от там? Това е абсурд.

Аз едно не мога да разбера. С колко хиляди евро трябва тръгнеш от Афганистан за да плащаш във всяка държава по 1000 евро за нелегалното ѝ преминаване. С толкова пари в Афганистан би трябвало да си заможен и да не е нужно да бягаш.

Който не си плаща където, когато, колкото и на когото трябва - ГО ХВАЩАТ! Стара каналджийска поговорка!

240 депутати, разположени на пряка видимост, с по една картечница в ръце, спокойно могат да пазят границата. И овца няма да пресече граничната бразда.

за това трябва ни динко

Задружна компанийка са се събрали но лакомията кого ли не е прецакала-делиш с колегите и всички са доволни най-вече шефовете.Лакомееш ли се ще те отчетат като постижение в борбата с престъпноста.

То си е ежедневие по Тракия да джиткат всякакви мпс-та пълни с незаконно пресекли границата терористи.За наказанията на трафикантите е ясно , а ислямските миндили колко ще получат или веднага ще ги репатрират ?!!! Преди Грабежа за това престъпление са ги отстрелвали още на полосата , а граничарите са награждавани , ама тогава е имало Държава ....

Всички турски ТИРове са фрашкани с имигранти... Влаковете ит Турция и Гърция съшо....

Заковали са ги, защото не са занесли суджук в банкя. С няколко подкови щяха да се оправят ама пуста лакомия

Смешен разказ. Бивш полицай - бил е до 1988, преди 20 години, и тогава е бил милиционер, а не полицай. Всяко нещо си има давност. Девет българи превели 6 емигранта? Пътували в А8? Пилотна кола, която се движи 10 минути преди останалите, подава сигнал да не я спират - и защо, останалите ще ги спрат след 10 минути?

Грешка, преди 30 години. Ако сега "полицаят е на 50" през 1988 е бил на 20? В ония времена милиционерите не са се уволнявали когато си поискат, а като им изтече срока на службата /20 години/.

Отворете телефонна линия за страната, на която постоянно да ни припомняте номера по основните телевизии, КОЯТО да приема АНОНИМНИ сигнали за действията на полицейски служители, прикриващи противозаконни действия. Линията ви ще прегрее, сигурно е!

Бай Тошови народни милиционери - в основата на Мафията и престъпността след 1989-та! Що не кажете честно и ясно, че престъпността и разрухата идва от БКП и е в интерес на членовете на ЦК на БКП и тяхната прислуга!!!

Сребрелюбци!:)))) Баш шефа им(спец по амфети )-----иска само суджучец!:)))))

А как са минали най-скъпото гранично съоръжение в световен мащаб ?!!!! Оня клетник тиквестия се дуеше , че птиче не може да прехвръкне оттам , а ислямските главорези си влизат както и когато си поискат.. Оставка , бе башибозук продажен !

През вратичката срещу билетче както се ходеше на кино.

Жените катили са най-лукави и противни. В това отношение. Знам за две, които откраднаха чантичката на един човек на спирката до театър София. Автобусната. Там имаше и един зарзавачия,селянин, който им помагаше. Човекът си я търсеше, а те се направиха на разсеяни.

и после ченгесарите имат наглостта да реват за все по-високи заплати и пенсиониране на 40 г... Ужас

на такива да им прекратяват пенсията.

Всеки който спре да снася в партийната каса, това го чака ! Каналджийството е колективна игра.

Не знам газов хъб дали ще станем, обаче сме добре утвърден мигрантски хъб :)))

НА КОЙ ДУПЕТАТ Е МАЙКА ПАРТИЯТА

Рибата се вмирисва от главата ! Това е положението. Ако този който трябва , влезе там където му е мястото, на скандалите на територията ще се сложи край и цялата измет ще си отиде по затворите. Това за сега не може да стане,но при следващия главен прокурор ще стане. В това е цялата работа. Всичко останало е гърчене и скандал след скандал.

В БГ всичко, от главата до опашката смърди та се не трае. От небето ли ще падне почтен и честен главен прокурор? Баси наивниците сте станали, приемете че изход няма и продължавайте с националното си питие!

Какво, кого още чакаме, за да вкараме "този, който трябва, да влезе там, където му е мястото"...Я веднага да го "изхвърлим"! ""Петима, Петка не чакат"...Защо да чакаме следващ главен Прокурор , ако настоящият не си върши работата? И защо му плащаме, търпим и чакаме? Честни и почтени хора все още се намират!

Бях чел някъде, че бивши (проститутки, бандити, полицаи) нямало...

всички мръсни и лоши неща в БГ идат от управленията.....та и тази е рекла да забогатее лесно,корупция и неудачи и затова сме най-зле и в света.....с най-нисък доход и бедност,а администация за милиарди.......

Къде е ако си салам да си там и ако си соджук да си тук ! Биеше тлъстите си гърди , че няма никой да мине границата , а те се разхождат като по площад чик чирик паве ! Докога ще търпим такива Боклуци да ни управляват , Динко им виновен , Перата ги връзвал със свински опашки , Елена Йончева много гледала по границата ! Патриотари ще ядете дървото , стига подигравки с Българските граждани !

Брей, че нашите трафиканти по-прости ли са от чуждоземните та вземали само по 600евро?...

Хванали ги сега. А колко ли пъти не са ги хващали?!

Къде изчезна тоз титан на мисълта и на хъбщината?

Как странно се премълчава факта, че Жената е майка на български действащ депутат. И която притежава публичен дом в Белгия.

Дай имена.

Имена!?

А кой го избра депутата?

Ромите срещу съответната сума.

тия всичките от групировката на суджуците ли са ? Егати ужаса. Този подлуди и корумпира всичко.След него потоп.

Тези са хора на Данчо Ментата.

Жените вече започнаха "да подливат вода" на Бойко. Стана за смях.

Хванали са Шест Башибозука и Нашественика влезли НЕЛЕГАЛНО.. Българските власти трябва да им КОНФИСКУВАТ всичко ценно и Парите и да ги върнат в Турция или да ги убият, ако са извършили и други престъпления в България..

ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ,ЧЕ ПОЛОВИНАТА БАНДИТИ СА В МИЛИЦИЯТА! , А ДРУГАТА ПОЛОВИНА- НА СВОБОДА!

К*рвенска работа ...