Прогноза: Към 2080 г. в Сибир ще отглеждат ориз и грозде

Учени от Красноярск прогнозират, че само след две поколения Сибир ще стане най-приятното място за живеене.

Обратно в новината

Коментари - Прогноза: Към 2080 г. в Сибир ще отглеждат ориз и грозде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно е възможно. Но.... ако стане японски или китайски. И по този повод отглеждането ан ориз е нещо съвсем естествено. ако беше стъанал немски щяха да с еотглеждат картофи. Там и сега могат да се направят чудеса. Но не от полуграмотни "феодални старци" от БАН. Или от друго подобно заведение от ерата на Милиционеро_социализЪма. Ако човек отиде в Израел ще види как хората от пустиня са направили градина. Ние тук, въпреки огромните услилия които полагаме все още не можем да направим от градината пустиня. Но ако съветския режим беше продължил още 30 години можеше и до там да стигнем. А "учените" от съветски тип (с ударение на "е") много обичат да правят дългосрочни прогнози. Когато няма да с аживо за да ги псуват

"Учени от Красноярск" ? Това не беше ли онзи град с най-голямата консумация на препарат за вана? :) Ако в Сибир отидат да живеят китайци, със сигурност ще се отглеждат много неща. Но от ватниците да го очакваш си е наивност....

Естествено, че като завладеят Сибир китайците ще отглеждат ориз..

През 2080 година няма да има човешко присътствие на Земята.

А бе навремето съветските сибирски учени обявиха, че през 1980-та ще настъпи комунизма... 1980-та година мина, комунизъм не видяхме. А едно десетилетие по-късно комунистите отидоха на Пуйка си Ленинова!

3 секунди "слава", цял живот подигравки.

Кво ма интересува след семсет години. Важното е,че ако ме изпратят сега там ,ще пукясам от студ и глад!

отглеждат китайците, това са пропуснали да съобщят

който сега е замръзнал и е на повърхноста там нали се сещате какво ще се случи след такова затопляне? Надявам се хипотезата на учените да е грешна.

Точката на кипене на метана е минус 161.6 C, така че няма как да е замръзнал! А приказките за затопляне са странни и не са за вярване, след като в петък в Москва падна поледица.

Коментарите ви са изпъстрени с перверзно-маниашки, расистки уклони, брутално-разпенени, байганьовски, шлиферно- ексхибиционистически изстъпления, безкрайно-мерзки, антитолерантно-ксенофобски гаври, отдалечени на светлинни години от съвременните глобалистично-спояващи тенденции в защита на Правата и Свободите на всички раси и малцинства! Китайците имат много по-бяла кожа от вас, булгаристански цигани! Ще повърна от духовно вцепенение!

А така, а къде ще пращаме шоросоидите на лагер.

Тогава ние ще отглеждаме банани и ще ги трампим за сибирско вино и оризова ракия.

савецкия болен най здравия болен неслучайно са написали тоя лозунг камарадите

сега къде ще ги заточават

Моята прогноза: През 2080-та Русия ще членува в НАТО, всички руснаци ще знаят английски като втори език. На изток ще граничат с Ислямска республика Татарстан, на юг с Кавказкия ислямски халифат, а в Сибир китайци ще садят ориз.

Еди "учени" казват глобално затопляне, а други точно обратното - глобално застудяване, дори нова ледникова епоха. Важното е, че ние сега си имаме отличен ферментирал гроздов сок.

Вестта е изключително актуална! Ще спя по-спокойно тази нощ!

блазе им на китайците тогава

САКЕ - Сибирски Алкохолен Краснодарски Елексир Производство начинает 2080 г

Дебили, нещо ново освен едно и също повторение за водка и селедка кокоши ви мозък може ли да издаде? Ясно, че не може.

Бъдещето е на Азия, както и да го разберете това.

с тия темпове на самърсяване с СО2 , 2080 земята ще е една мъртва пустиня с киселинен дъжд

Тъкмо магистрала Хемус ще е довършена до тогава.

Прогноза: Към 2080 г. в Сибир ще отглеждат ориз и грозде ======= Китайците пак намазаха!

те и динозаврите така са си мислили пък един астероид и са вече сПОМЕН. хората си правят сметките без кръчмаря....

Щом са го казали руските учени, значи така ЩЕ е. Ние руското ЩЕ го знаем. А през 2090, ЩЕ отглеждат банани и портокали в Сибир и малко по късно и палми ЩЕ има. А руските учени казаха ли че Сибир е вече наполовина китайски и дотогава това ще се води северен Китай ??? То затова му се вдига населението. Китай има програма за връщането на Сибир там където е бил, а именно в Китай

Алгохолика."Дали ще доживея да си пийна сибирска оризова водка.Омръзна ми вече "Бояришник"-а.

тука тия вие от мъжки пол изглеждате перманентно гнусно с тия шкембета и лица на алкохолици....

2080 г- е много далече,но климатичните промени са засегнали Сибир още сега и в Южен Сибир напр. се отглеждат вече нехарактерни култури за този климатичен пояс -напр. маслодайни!?

Ще има сибирска гроздова!

За климата след години не знам, но Сибир и сега е изключително добро място за живеене. Инфраструктура и архитектура за завиждане. Дотук стига малко информация, а вие тук не пътувате, за да видите. Заселват се и много чужденци, колкото и да ви е чудно. Върнах се наскоро от обиколка там и съм възхитен. Идея нямате какво става там, защото тук медиите не пишат нищо. а вие не търсите.

Откъде да вземем пари с 500 лева заплата в провинцията? Вие комунистите откраднахте всичко и сега може да пътувате кадето си искате. И недей да лъжеш за клоаката сибир. Руско гумно.

Познавам една рускиня от Бернаул. Зимата въобще не е приятно в Сибир. Колкото и да твърдиш обратното.

единствено е неприятно, че гроздето още не е прокарало.

Пътувам до Краснодар и Владивосток 2 пъти годишно за по 2 седмици. Не знам това от къде си го измисли, но е много далеч от истината. Освен ако не броиш за "чужденци" хората от Узбекистан и Киргистан.... А пък за архитектурата да не говорим. Добре че китайците строят някои неща, че да не е съвсем заспало...

в Китайски Сибир ще се отглеждат в големи количества ориз и грозде.Ами те пияните руснаци не са виждали някой от тях ориз и грозде през целия си живот.

Гледах филм за изселените в Сибир българи, когато тръгвали си взели фиданки, лозички, даже бубено семе (може би така са ги пренесли и при преселението от Памир навремето). Прихванала се само ябълката. Така че да не насилваме природата.

Ще ги отглеждат новозаселените там китайци. Нали Хуйло им го шитна Сибир по за $5 на хектар за 49 години. След което- заварено положение.

Търсете да заселите насила, защото населението на рашата намалява, та камо ли за Сибир. Ние също можем да помогнем и да ви дадем нашите русофиле да събират шишарки.

Глупости. Като не пътувате поне не пишете тези простотии.

Кърти павета тази новина - май така се казва. То за утре трудно прогнозират времето та за 60 г. напред? Освен това има голяма разлика между синоптичнИ ТЕОРИИ и истината за развитието на климата.

Ти да не си син на комунистическия психопат Жоро Павето? ха...ха...ха... Нормалните хора казват "кърти мивки", а "кърти павета" може да напише само един савецки колхозник, слагал павета по транссибирская магистрала. ха...ха...ха...

Може и така да стане,но само ако до тогава РАЗУМНИЯТ човек не е станал НЕРАЗУМЕН, а планетата -ЯДРЕНА ПУСТОШ.

ама НАДАЛИ.

според други прогнози до няколко години ни чака нов ледников период, а такива малки ледникови периоди е имало няколко пъти в късното средновековие в европа

Ааа, не е късното средновековие - 1600 - 1650 - 1700. След това почва затопляне на климата, а след това започват и Викторианските фабрики и става съвсем топло.

А тук ще започнем да отглеждаме Камили . Започвам да си правя Хамиларник .

Сбърка. Както и сега тука ще ни отглеждат тикви.

Че той и сега си е много приятно място, стига да имаш достатъчно сухо да си прокараш интернет и топла вода и да си купиш хеликоптер, че иначе трудно се стига.

пропагандната машина на Шорос е на пълни обороти днеска, а тия врели некипели, който ги вярва, найстина требва да е примит мозък, че за 60 години климата ще се промени както не се е за последните 1-2 хиляди!!

Е , знаех си аз , че инвестицията е добра като купих преди 25 години едно къще на два етажа и 800м2 дворче! Близо до тайгата! Сега като направят мола - вдигам го на кооперация!

Шило

Там ако почнат да отглеждат грозде и ориз, тук ще е станало вече пустиня. Хич не е добре за нас.

Прочети за Аралско Море.

Ще отглеждат пияници както открай време. Някой някога да е виждал 'отгледан' от руснак зеленчук? Тия освен да дрънкат оръжия и да пиянстват за друго НЕ СТАВАТ.

Русия е един от световните производители на краставици и картофи и то само защото заговорихме за зеленчуци. Производители са също и на зърнени култури, малини, касиси, мляко

Да, краставиците ги ползват активно спинясалите рашистки тьотки, докато техните нефелни импотентни мъже се наливат с тройной одеколон.

От картофите и от зърното правят водка, а краставиците ползват за мезе.

Кристен!

А в Нова Зеландия или пък в южните части на Чили и Аржентина какво да очакваме;)

Пияни рашистки путеноиди , изстреляли се от Сибир като пършинги след поредната пиячка с антифриз. ха...ха...ха... След няколко години новозеландците ще бъдат изядени за мезе към бояршника от рашките. ха...ха...ха....

А ботоксовото жуже ще открие един денонощен гей плаж в горещоте пясъци на езерото Байкал в тайгата, която вече ще бъде от кокосови палми и банани, и ще си плацика жадното си изстрадало дупенце в топлите води, подскачайки голо на остри високи токчета с твърд банан в уста. ха...ха...ха...

Абе Щерев, ти въртиш сучеш, все на педера*тия го изкарваш ... да нямаш някакви незадоволени мечти?

Жужето е закъсняло... в варна имаме скрит геи плаж още от педесета година. тогава там идваха комунистически функционери да марсуват голи. добре че сега си направиха открит геи парад та да могат другарити свободно да изразяват нагона си

китайците ориз рупат, ще започнат и вина да правят