Ц. Цачева: Тръгва обсъждане на антикорупционен проектозакон

До края на този месец проектът за нов антикорупционен закон трябва да бъде обявен за публично обсъждане.

Обратно в новината

Коментари - Ц. Цачева: Тръгва обсъждане на антикорупционен проектозакон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяха назначили "майката" на народа министър на икономиката - да произвежда прах за очи. Нашите политици трябва да използват пазарната ниша и патентоват ПРАХА ЗА ОЧИ туй дето ни продават на вътрешния пазар вече 30 години. Чудесен прах, пардон.....антикорупционен закон ще спретнете, па току виж и минал в пленарна зала. Има ли жив българин, който да вярва че някоя политическа кратуна ще роди такова нещо? Няма. Ако някой се бореше с корупцията отдавна да беше измислил и приложил закона, барабар с нова съдебна система. Смяна на диоптъра, а защо не и на местоработата? Здравословно за Вас и за нас простосмъртните.

за суджуците ще трябва специален закон според европейските ценности

МОЙТА КОТКА КАТО ПОГЛЕДНА КОЙ Е НА ЕКРАНА И ПАК СЕ ИЗПЛАШИ.

martin

Продължава сериала "Дързост и красота"-български вариант.

ко праите без мене бе

Ц. Цачева: Тръгва обсъждане на антикорупционен проектозакон......цацова това че очитате някаква деиност неозначава че правите нещо полезно ???? наи доброто да изчезнеш от парламента и и останалите недоклатени страхливи келеши

Корупция ли е, ако Шиши е изял на Бибитко суджуците?

Герберите отдавна копаят дъното, но един ден и суджуците ще свършат. Е тогава какво ги чака...

Тази само като я гледам и чуя какви ги плещи и ми се повръща, а тя продължава да се мисли за нормален човек....Явно ГЕРБ-ерите са толкова нагли, че не им пука дали хората знаят за техните лъжи или не... това е отвратително!

Крадците ще държат крадците! Те осем години глозгат каквото е останало и ръфат от подаянията на тъпите европейци. Наглеци лакоми!

Ама това нещо ли ще бори корупцията ????!!!! Посредствен юрист / това вече е десетилетна традиция за МП / , пълен провал като председател на НС , където и да се появи цяла България я освирква , на президентските избори против нея гласува половин герб и цял роден Плевен ...... И вместо да се насочи към адекватно поприще , като хигиенизиране на пътната инфраструктура , го правят .... министър :))))) Кристално ясно е , управляващите еничари държат на всяка страна да запазят корупцията като основна схема в обществото . Докога ще ги търпим ?!!!!!!

Тази е яла от суджука.

Цачка е за Нобел!

С този закон ще преследвате некорумпираните ли?

Антикорупционен закон е равносилно на антигерб закон. Няма да и разрешат. Възможно даже да я махнат.

За да се приеме, трябват по 4 тона суджук на депутат. Общо към 500 тона суджук за мнозинство.

Хайде излизай в пенсия ма!

За да се запази България,трябва да се изкорени държавната корупция в страната,която е станала кото национален спорт,никакви традиции няма да помогнат!!

Още 200 години турско робство ще ни запази като нация Виждаш какво е Скромния го бият Честния го лъжат Работния гладува Няма как да се запазим

Работа заплата възелин Чемодан вокзал Берлин !

Ще засегне ли закона журналистите ? Според мене целта на закона ще е да се предотвратят течове на информация за корупция

За съжаление,законът може и да е качествен,но хората вече не вярват на никого-толкова са обезверени от голямото социално неравенство!Богатствата отидоха в ръцете на шепа мошеници,които никога няма да платят за грабежите си!И човек си казва какъв закон,какви пет лева?Власт и пари са в желязна симбиоза!Така ще бъде-богатият богат,а бедният-пак беден!Не си хабете труда да пишете нови закони,ами вижте да активирате икономиката,да има работни места и долу-горе някакви прилични заплати да се прехранват хората и да изучат децата си,защото те нямат друг капитал.

Има един много лесен и бърз начин да се оправят нещата - ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ РЕШАВАТЕ И СЕ ОБЯВЯВАТЕ И СТАВАТЕ КОМУНИСТИ! Дори и за малко! От там нататък е много лесно - по Маркс, Енгелс и Ленин ВСИЧКИ ОТЛИЧНО ЗНАЕМ КОГАТО ВИСИНИТЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ, А НИЗИНИТЕ ПОВЕЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ТАКА КАКВО СЛЕДВА! ДА ВИДИМ КОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ЛИДЕРИТЕ НА ПАРТИИ ЩЕ СЕ ПИШЕ ЗАКЛЕТ АНТИКОМУНИСТ ОТ ТЕЗИ:)

Ами защо стоят тука ? Всептдайно да работят за мутрите ли ? В Германия за същата работа ще взимат 10 пъти повече Жал ги е че без тях мутрата ще обеднее? Да изгонят мутрата от сърцата си После всичко е възможно

и сега си помислете 4 милиарда години еволюция на сложни процеси на земята....за да се появи е те това това същество

айдеееее са сички мутри отиват в затворааааа ура ура ура

КОЙ ще яде суджуците?

Всички на площада да подкрепим антикорупционния закон! Транспаранти "Добруджанският суджук да стигне и до Б. Борисов - и той е човек, и той суджук обича!". Стигне ли, корупция няма да има.

корумпираните ще се борят с корупцията ,айде сиктер.Герб станаха по -корумпирани от БСП$БКП щом ,като стигнаха до судуците.Судук Бойко ,как си?

И наредба, в която се описва детайлно за какво колко.

Новина щеше да е, ако 200 корумпирани са в затвора за по 30 години. Че нещо щяло да се обсъжда.... какво ме интересува.

Всичко е лъжа и измама , тази трябваше да си почива , но синьор Тиквоний Банкянски я направи Министър ! Нищо няма да излезе от тази туфа ! Всичко е да замаже , кражби в КТБ и НДК , а на другото пепел му сложи и да живее труда ! Тази трета болница си построи , със спестени пари от обществения транспорт , бягала след трамвая !

Нагла , противна ,проста гербаджийка.

Тая кифла да ходи при фидосова! Тази рапфаджийка да се скрие някъде при своя патрон - тиквата! Срам ме е от тази костенурка! Много плака горката за дедо си! Каква правосъдие с такива недоразумения като цачева!!! Божи пази България от ТИКВИ !!!

Може да е кифла,но ти отиди се изучи малко.Явно си недорасъл и не знаеш къде е завършила

тва гнусно, аморално комунистическо изчадие ли ще бори корупцията?!?!?!

Държавата вози Лудогорец и Ботев (Пд) в евротурнирите с парите на данъкоплатците!!! Значи тоя ,който взима пари от нас, за да гледаме спортни предавания, трябва да му плащаме и транспорта???!!!

Струва ми се че преди 1989 година "корупцията" беше далеч по - малко отколкото при днешната "демокрация"!

Щот си малък и глупав и не ги разбираш тези работи! При диктатурата и корупцията е организирана, на обикновените хора им бе категорично и много строго забранена! А на "нашите хора" когато ги хванеха с издънка ГИ НАКАЗВАХА КАТО ГИ ПРАЩАХА ТИХОМЪЛКОМ В НЯКОЯ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА ИЗГНАНИЕ В ПОСОЛСТВО И КОНСУЛСТВО, за да им дойде акълът в главаъа! И много от тях после забравиха да се върнат като всеки гепи и отнесе каквото можа с суматохата след ноември 1989 г. Така например имаше един зам.министър на външната търговия Вутев, Вутето - ако започна да ти разправям- легенди се носеха...:) ПО ЗАКОН В КОМИНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ КОРУПЦИЯ НЕ МОЖЕШЕ ДА ИМА! И ... НЯМАШЕ:) Сещам се и за онзи кретен Янчо Таков, и за Батето и простотиите им, за едни кожуси, едни малки спретнати къщурки на Женееското езеро и пр... ИНАЧЕ СИ ПРАВ - ти и аз не бяхме корумпирани, защото бяхме независими, ОТ НАС НИЩО НЕ ЗАВИСЕШЕ! Сега се сещам и за Тексим, и за външнотърговските предприятия с и за тези в страната...Нямало корупция, викаш а, шегаджия! Аз за една бяла спалня "Антоанета", дето била само за износ по второ направление, да я е.а у спалнята, жена ми ми извади душата и накрая дадох 300 лева за да ми я докарат - стана веднага, а преди това чаках месеци (струваше 1300 лева). Така и за телевизора - "Велико Търново"! Пералнята я взех с връзки от Министерството -"Тамат"... Да ти разкажа ли за колите - Жигули, Лада, колко се чакаше и как се шареше?

sps_hrsf@abv.bg

инфо, мислех, че си племпаш задокейнски.... пък то се оказа, че си опитен боец, вкусил от соцъ, кат мене. поклон. Спешъли фор й ти поствам нещо, дет съм писал другаде и по друг повод: Първата ми кола беше виртуална. В далечната 1979-та година, майка ми, внесе депозит за лада 2005 или нещо такова. Срещу твоите пари ти дават номер на телефон, чиито цифри вече не помня. Оттам ти казваха номерата на депозитите за които вече има внос. Технологията беше следната: излиза ти номера, отиваш в мототехника, доплащаш и си взимаш колата. През 1989-та година още не беше излязъл нашия номер......Оттогава имам някаква фиксация към тази и подобни соцгаври върху човешката психика. Не притежавам и не планирам покупка на автомобил. Обичам да се возя. В някои модели луксозни автомобили съм правил секс, дори. Обаче не! Вече нямам сили да очаквам някакво такова обещание - депозит за автомобил И не мога да забравя това очакване. Бих ревал от мъка и в най-луксозната и обичана кола на света. Ако я притежавам.

Не ми говорете за корупция - аз, аз съм я измислил(създал) тази корупция...

КАКВО СТАНА С ФАЛШИВАТА И ДИПЛОМА??И ТАЯ,ЩЕ БОРИ КОРУПЦИЯТА?ГОЛЯМ СМЯХ!!!

Абе, пич, ти си бил голям калтак, много си гаден, шъ знаеш! Що така се ебаваш с Мамата на Нацията, бе! Ще ядосаш Бащата и тогава - много като тебе вече плакаха, нали знаеш той кой е, нали си знаеш, че ще те намери - престани! Ти още малко и ще изкараш едно ПРОСВОЯВАНЕ - КРАЖБА, например, щот си прост, а не си интелигентен, умен, начетен и правно грамотен като Цецка! И дипломата, ако искаш да знаеш не е фалшива, а малко не верна, малко е сбърканс, съвсеееем мъничко, ако искаш да знаеш, злобар такъв, и това не се брои!

Всеки крадеше каквото може, и после някои, по-преприемчивите не само продаваха, но и менкаха, демек бартер правеха. Най-им завиждаха на бензинаджии и бармани - тяхната "стока" много вървеше, имаше ежедневно търсене. Така работниците в Хладилния завод например крадяха компресори - какво да правят завалиите, това има - това крафат, тези с завода за гуми - гуми, и т.н.... По-големите тарикати връткаха далавери с долари, щото само с тях се пазаруваше в Кореком, а там имаше дънки, тоблерони и толкова много лъсйави неща от гадния Запад...И само там! Банани ПУСКАХА (забележете думата, тя си бе популярната и наложена сред хората), САМО ... ВИЕ ЗНАЕТЕ КОГА:) Иначе корупция нямаше:)

Що е то корупция и има ли почва у нас ? Тоя със суджуците да внимава като влиза във ваната !

Няма отърване от тая. Колко ли кила сланина е дала, за да влезе в ГЕРБ?

Сега ще започне дежурният плач и простотии на тези за политически репресии, за свещеното право на лична собственост и дискретност, за личните права и свободи на човека ( и всички отлично знаем и КОЙ е ЧОВЕКЪТ, или по-точно "човеците" и капиите им - ПО ПЛАЧА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!), за демократичните ценности, за омразата на булгарина към богатия и преуспелия - да не забравяме КОИ НИ СЕ ПРЕДСТАВЯТ И НАЛАГАТ КАТО ПРЕДСТАВА ЗА УСПЕЛИ И НАЙ-УСПЕЛИ - Доган, Пеевски, Гоце - спа-хотелиера,... Впрочем не е зле някой да припомни на Мамата на нацията - Цачева, че Бащицата на Нацията - Борисов МНОГО ПЪТИ НИ ОБЯСНИ, ЧЕ РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ МОЖЕЛИ ДА СТАНАТ БЕЗ... Цацаров и НЕГОВОТО ОДОБРЕНИЕ!?!? И ЧЕ ВСЪЩНОСТ РЕФОРМИТЕ ОСТАВАЛИ ЗА ВРЕМЕТО СЛЕД Цацаров! Та да не стане грешка - Мамата и Бащицата ДА СЕ РАЗМИНАТ В БЛАТОТО!

Ако суджукът не стигне до Бойко Борисов е корупция, ако стигне си е партийно дарение. Всеки който краде и не се отчита в партийната каса е корумпиран. За останалите това е задължение.

Вече обясних бе, човекът е невинен, колко пъти да ви повтарям, той е вегетарианец, семеен приятел е на Цецо на Кумецо, и Веско Потника и Шестте апартамента с Големите Уши се готви да свидетелства със защитна пледоария! Стига сте го набеждавали почтения и невиндн гербер, бе! Ей какви хора сте! Да не би да е престъпление човек да е вегетарианец в България, вие ще изкарате половин България барбар с милион и половина пенсионери престъпници, бе хаймани!

А към новия закон, ще има ли ЧЛЕН, в който да са описани изключенията и списък на стоките по бартерите, с които осигуряват покровителството на поредния кабинет на Made in Bankya? Та да си знаем де - колко тона суджук, колко цистерни вино, колко бензиновоза гориво, такива работи... А, и да се укаже даването на каква валута не се счита за корупция - евро, долар, лев, рубла, паундове, шекели...

мдаааааааааа, изхарчихме парата от фауита на ктб, требва нов закон, че харчлъкъ си върви. сега например, мислиме да влезнеме в еврозоната при курс 1:20 и да гушнеме горницата на курса. ше се предвиди да не е подсъдно, да не е корупцеонно.

Другарката Цачева: Няма да борим корупцията, а ще започнем обсъждане с протакане на антикорупционен проектозакон. Безкрайно протакане и обсъждане, докато избирателите изпаднат в комоцио и забравят за корупцията!

Я Цачева и всичките тези обсъждачи на антикорупционни закони най-напред да отговорят на един много прост и ясен въприс - елементарен тест дали изобщо са годни да направят нещо реално: КОРУПЦИЯ ЛИ С НАПРИМЕР ЕДИН ПОЛИТИК, ИЗВЕСТЕН КАТО ФИЛИСОФ, и ЛИДЕР НА ПАРТИЯ ДА ПОЛУЧИ МИЛИОН ЗА ... ХИДРОМЕЛИОРАТИВЕН ПРОЕКТ!?! КОЙТО ДОРИ ПУБЛИЧНО СЕ ПОХВАЛИ И СЕ ИЗОКА, ЧЕ БИЛ СТАНАЛ МИЛИОНЕР, И ТО "В ЗЕЛЕНО" още на времето! И ТО ОТ МУЛТАК, ОТ ЧОВЕК ОТ ВСЕИЗВЕСТНАТА РУСКА ОПГ МУЛТИГРУП, КОЯТО ТОЧЕШЕ ГОДИНИ НАРЕД ДЪРЖАВАТА, застанала на входа и изхода й! По отговора само на този ПРОСТ въпрос И ПО БЯГСТВОТО ОТ НЕГО ВСЕКИ ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО НАИСТИНА ПРАВЯТ И ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕЗИ!

"Ако си част от проблема,няма как да си част от решаването му". А корупция е и взимането на 4тона суджуци за подхранването на търтеите от ПП"Суджук" като такса "спокойствие".

До 1000 кила суджук ще има само административно наказание, над 1000 кила - затвор.

Не колега !!До 1000 кг един тон суджук де герб го плаща с едно благодаря а над 1000 кила го плаща в бартер за депутатско място!!!!!!!!!!!!!Тук пари не играят за да няма корупция според проекто- закона на Ц.Цачева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз разбрах от сигурен източник, че този цървул и селски дерибей - гербера с 4-те тона суджуци щял да пледира невинен и си изграждал железно алиби - и Цецо на Кумецо с Шестте апартамента щял да му удари едно тамо и да се включи в свидетелите, КОИТО ЩД ДОКАЖАТ В СЪДА, ЧЕ ТОЗИ Е ВЕГЕТАРИАНЕЦ! И че не е рекетирал бизнесмена за суджуците, а напротив - онзи го е притискал и принуждавал да ги вземе НА СКЛАД, ЗА ДА МУ ГИ СЪХРАНЯВА! По този същият начин и онзи е насилил гербера да му обзаведе и офиса - насила го е накарал да сключат договор за лизинг за мебелите, бюрото и оборудването, на изплащане със сто години гратисен период. И герберът подал на натиска и рекета!

За кой ли път... Егати публичното обсъждане! Банда лицемери, крадци, кръвопийци срещу народа!!!

Корупцията се узакони с идването на ГЕРБЕРСИТЕ на власт. Самите вие ще се борите май със себе си така излиза. Ако не беше толкова тъжно и жалко щеше да е трагикомично.

Само БСП ще оправи корупцията!

Няма да стане.Кой назначи слугата Цацаров?

не си оригинален, верният отговор е Бойко Борисов. Много бързо забравяте очевадни факти или така ви изнася.

Само да питам, щото е актуално. В новия закон ще пише ли нещо за суджуците?

Суджуци който не даде,той голям не ще да порасте

Еееех, толкоз години не могат да препишат на български директивите на Евросъюза за борба с корупцията че в Парламента да им сложат една законова маска... А аз наивно се надявам че, вместо да отлагат за пореден път борбата с корупцията, ще вземат най-накрая да напишат свестен Наказателен и съпътствуващия го Наказателно-процесуален кодекси;)

Ма, мола ви ти се! Ндьейте тъй! Толкова силно ли искате да унищожите всички продажни пасмини, искам да кажа политически партии? Залъка от устата на дечицата на политиците искате да вземете! Жесток чувяк, ей!