Задържаха мигранти и полицаи при акция на МВР

При спецакция на МВР са били задържани мигранти и придружаващи ги, вероятно осигуряващи незаконния канал за трафик полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мигранти и полицаи при акция на МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синоптичката Боряна Маркова, пред микрофоните на БНРадио, продължава да си чете прогнозите за времето, без да се съобразява с задължителните правила и норми за изразяване на БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКА и на КНИЖОВНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Освен всичко друго, тя продължава да изяжда отделни букви от наименования на институции: -...на Българската ?Кадемия на Науките. Мила Боряна, ние знаем, че Главните Директори и Главните Редактори в БНРадио са обикновенни чиновници и на тях изобщо не им дреме, че някой си кара през просото. Тези неща, за които говорим тук се отнасят лично до теб, за твоята култура на млад човек, за твоето желание и амбиция да бъдеш утвърдена на това място, да го заслужиш. Длъжна си да докажеш това.

честните и некорумпирани полицаи, които протестират за по-високи заплати. Няма лошо - и високи заплати, и 20 на куп след пенсиониране, и от мигранти. Нека им е лошо, а ние бачкаме и им плащаме от нашите данъци.

Ами погледнете около лъвов мост каква сган е и никой не ги закача , а нередовни отвсякъде

Ама това се знае отдавна , що за новина е ?!!!

За три подкови суджук те ескортират докъдето кажеш , грешка нЕма!

и партийци наемодатели

Смях до сълзи. Мигранти и полицаи.

1944-та Червената армия нахлу в България и даде властта на престъпниците. Преди 9-ти за такива е имало присъда и разстрел. След 9-ти ги обявиха за Герои-антифашисти!

Кретен,на този ден е разстрелян Вапцаров,защото обича народа си

Заплатите на полицаите започват от 660 лв. Но аз до сега беден полицай не съм видял. Имам приятели полицаи, които за 2-3 години си купиха къщи и нови коли. Понеже сме приятели споделят, че не разчитат на заплатата. Това е. 99% от трафика на хора, контрабандата, наркотрафика стават под крилото на МВР - това е положението.

Ама много ясно, че точно сега когато протестират ще се появят такива новини и МВР ще се задейства. Сега хората ще са срещу протестите им. Разделяй и владей - доволни ли сте, селяндури тъпи мутри.

Глупакът си ти! За това, с което се занимават полицаите и тези пари, които им плащаме в момента са им много. Освен това им плащаме дори осигуровките, а те не вършат работа за 5 лева. Само се чудят от как да изкарат аванта. И за да се успокоиш, ще отбележа, че всъщност негативните настроение в хората срещу протеста са отпреди тази тъпа новина. На всеки е ясно, че мигрантите влизат в България с услужливата подкрепа на полицаите.

Това са факти,а не ,,едне жена каза,,..и не стана ясно кои са селендури и мутри ?

А ве, Дир-ници, що спрехте коментарите към Марето Илиева и яката и дупара? И как съ бара.....хахахха

Ние сме си полицейска държава --това светогледа на управляващите -полицай до полицая --накрая щесе самоизядат

Седнал Българина да се вайка. С трици маймуни ... За 500 лв кой кадърен ще стане полицай? За 500 лв вие ще идете ли да пази закона? За това си плащаме, това получаваме

Ама ние сме сколнни и да не плащаме, но тия хрантутници си искат 500_те сребърника и се борят с зъби и нокти за тях. Щото за работят за 0 лв и толкова заслужават да получат.

Ниски са ни заплатите, затова се принуждаваме да служим на мафията. Сега разбрахте ли как си рискуваме живота всеки ден и защо се пенсионираме рано с 20 мижави заплатки.

koлко рано, след 27 години, т.е. ако започнеш на 30 години, на 57 си навън. Колко да е рано, или си тъп ?!

умнико тебе някой да не те е вързал да седиш в тая система,ходи да работиш до 67 ако искаш,некадърни нещастници сте вие.

И НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО, ДНЕС ПО НАЦ. РАДИО, ИСТОРИК, ДАДЕ МНОГО ПОДРОБНОСТИ ПО ОСЪЖДАНЕТО И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРИСЪДАТА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, ДВАМА ОТ СЪДИИТЕ/ ОТ ТРИМА/ СА БИЛИ БЪЛГАРИ, И СЛЕД КАТО СА ГО ОСЪДИЛИ НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ НА ПРОТЕСТ, /ЯВНО ВСИЧКИТЕ СА ИМАЛИ ФИНАНСОВИ ЗАТРУДНЕНИЯ/

Българин, циганин все нарушител и дори престъпник. Как да Ви приемем в Шенген и еврозоната ?.

всяко по сериозно престъпление ЗАДЪЛЖИТЕЛНО става със съдействието на полицай, доказано или недоказано. всяка по сериозна данъчна измама със ДДС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО става със съдействието на данъчен служител, доказано или недоказано. всеки нерегламентиран внос става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със съдействието на митничар, доказано или недоказано. :)))

Да! А всичко това става под чадъра на УПРАВЛЯВАЩИТЕ нИ! Доказано и недоказано:)

така е ... за всяка нарушение от което иде облага за над 50к горе-долу, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО зависи от политическо лице в тези служби, демек от назначено лице, със или бе конкурс. не знам как може да се излезе от това и да станем една идея по-нормална държава...

В ТОЗИ ИНЦИДЕНТ НА ПОЛИЦАЯ МУ Е ОТКРАДНАТА ЛЕКАТА КОЛА И Е ИЗПОЛЗВАНА ЗА ПРОТИВОЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ

заедно с ,,него,, , като малкото дете с ,,паяка,,...!!! къде намират тези пари ,,мигрантите,, ...??? от ,,соц.помощи,, които им плащаме...??? колко пенсонери ще имат луксът да си наемат полицаи да ги охраняват пресичаики страната си...??? а ,,оградопазещите,,...колко...$..???

Мисля че е време Началниците на Местните МВР , да са изборни и Цивилни .Да се премахне Общинска Полиция и Паяците .Да се премахне хранилката наречена платена зона за паркиране .

ДА ПРЕМАХНЕМ ОРГ. ПРЕСТЪПНА ГРУПА, КАТО ГРАДСКА МОБИЛНОСТ

Това няма да реши проблемите. Нали кметовете са изборни. В моя роден град, Сливница, кметът е от мафията.

Чудесно! Да премахнем тия дето ти бъркат в джоба нали. За да си паркираш трошката по тротоарите и спирките. А утре поредния наркоман като ти чупи стъклото, да земе умрелия касетофон за 20 кинта, пак ще ревеш къде е полицията, що не ме пази :)

Какви полицаи имаме само. Хвала на такива органи

затова са ,,орган,, а не ,,глава,,...!!!

с тези заплати по 800 лева, от които 500 заеми за жилище, така ще е.

,,за няколко суджука...в повече,,...!!!

НОВИЯ МОРАЛЕН КОДЕКС НА МВР ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛЕДНИЯ: 1. Простирай си краката според чергата!!! 2. Като получаваш 800 лева НЕ вземай кредити от 500 лева! 3. Купувай си само работи, които можеш да си позволиш! 4. Вземането на кредити за да си купуваш това и онова не е задължително!

АХ! Щях да забравя най-важното! 5. Като искаш по-високи доходи, намери си по-доходоносна законна работа, ако имаш капацитета и образованието разбира се! 6. МВР не е създадено за да се облагодетелстваш ТИ за сметка на съседите и приятелите си!

Пари немааааа, пари немааа. Униформите ги кърпят с парчета от на баба им парашутните гащи. Дупките по подметките на кубинките ги запушват с коркови тапи.

Горките хорица - гонят ги като подплашени антилопи гну на сафари в тревясал саванен африкански полурезерват. Журналистите не се ли наядоха с тези сензационни новини? Защо не ги оставите, хорицата бягат от войната, която Путин води в Сирия... Трябва да им подадем ръка. Знаете ли какви левенти-араби има? С шоколадов загар, дълги мустаци и бради, маслинови очи и мускулести тела. Защо не мислите за разрешаването на демографската криза в България? На нас ни трябват здрави и красиви мъже, които да се съешат с хубавите ни жени. Познавам много българки, женени за араби, чиито деца са красиви до болка като манекени. Българският ген, съчетан с арабския води до невиждано силен и красив продукт! Аз съм приела в апартамента си от 44 кв.м в Люлин шестима бежанци на възраст между 18 и 22 години. Много помагат в къщната работа. Правят страхотни ремонти като боравят със здравите си чукове безотказно, забиват здрави пирони по зеещите ми дупки в апартамента. Смятам да помогна на още двама, защото само добро съм видяла. А вие сте едни путинофили с промити мозъци!

Български мъже няма ли, че чужди все търсите! И Българина се чувства , че все той не е осигурил нещо, което манекенката му иска или си е наумила, затва няма бракове и има денографска криза..Проблема ви е единствено в това , че търсите само парите !!!!!!!!

Сега пък Харизанова ли стана? И като си толкова"загоряла, защо тихо кротко не последваш личния си инстинкт? Никой не иска съвети от продажни като тебе, жалки душици! Къш от тука...

не си харизанова, ти си шарено гърне-адвокатката

Още в началото на прехода, всякакви безхаберни и алчни нищожества, нарекли се демократи, съсипаха първо органите на МВР, изхвърляйки хиляди професионалисти на улицата, с единствената цел да грабят безпрепятствено и безнаказано.След това предадоха безмилостно разузнавачите ни,- за пари. Обявиха поголовно сътрудниците на криминална и стопанска полиция за доносници. Пак по горната причина. Всичко това под радостния вой на глуповатата тълпа. След това напълниха оголената до кокъл система с всякакви недоразумения, за да ги ползват за своя лична нужда и прикриване на далаверите им. Слагаха начело на МВР потресно некадърни послушковци, изпълняващи задълженията си само към назначилите ги висши престъпници. Вътре загни от корупция, некадърност и продажност. Нямаше кой да обучава новите безхаберници, набутани вътре от всякакви партийки, всъщност икономически групировки. Зараждащият се бизнес бе убит в зародиш, страхът и безсилието се настаниха навсякъде и страната потъна в безвремие, заето само с рушене и крадене на натрупаното и построеното от редица поколения. Но това не би станало без активното участие или безучастие на така наречения народ, който не оказваше съпротива, а по стар навик се надупи и отдаде на чалга и лични далаверки, докато отгоре насъскваха един срещу друг българите, които и без това не притежават мъдростта и способността да се обединяват в името на по-доброто си битие и справедливост. Всеки народ си заслужава съдбата.

- безхаберни и алчни нищожества, нарекли се демократи - Tочно НАЧАЛНИЦИТЕ В ПОЛИЦИЯТА, старите ченгета и ченгетата от ДС разтуриха МВР с уволнения, чистки и поставяне на послушковци, или поставянето на техни роднини и приближени за Директори и Началници. След това старите копелета излязоха в частният сектор, защото то държава вече нямаше. Давам пример - държавният СОТ беше закрит от Лазаров като нерентабилен, като всичките им клиенти бяха посъветвани да отидат при СОТ 161. Значи куцо и сакато прави СОТ-аджийски фирми, но държавната била на загуба...

те точно 'демократите' са внедрени милиционери верни на кпсс/бкп под прикритие, на които им е дадено да правят каквито си искат криминални дейности за да се пишат минуси на 'демократите'

Какво става в тази Държава ? Скандали тресат , след скандал Държавата ! Никой от Управляващите не казва и връфф , мълчат като дъъъ ! Премиера стана турист , ходи ли ходи като цветарка по разни ненужни дестинации и ич не му е еня за България , лапа пари а българите кучета го яли !

Полицаите май са по-зле от милиционерите

България въобще не е защитена срещу терористи, джихадисти - срещу достатъчно пари някои орган на реда услужливо ще им закара бомбата където трябва, със служебната кола

МВР ОТ ГОРЕ ДО ДОЛУ Е ПОДКУПНА.

to puk ti nali ne si! cial zhivot da te ebat komunistite,za edna garsoniera i nakraja pak da oblizvash nasranijat GUZ NA DRUGARIAT borisOFF,DA VI EBEM MAJKATA I U BOKLUCITE!

Нали се учи и ръководи от примера на продажни псевдополитици, депутати, министри, прокурори, съдии...все баш управляващи, държавници...Ромите защо са се "разгащени" ? Ами и те взимат пример от горните... и се вихрят безнаказано! На народа душа не му остана от "скубане"! Май пак ще трябва да вика на помощ "Дядо Иван".

Е, какво пък толкова е станало? Ако вземем за пример предходният случай с Пешко Караджов, при който бяха "отсъдили", че деянието е извършено по "тъмни зори" и няма голям обществен отзвук, то следва: - Поощрение за полицаите, че ползват собствен превоз, не служебен. Е горивото може да е от служебната Астра/Киа; - Най-малко - плакет, за проявена състрадателност към хора, изпаднали в беда; - Включване в списъка за раздаване на суджуци, като се отрежда челна позиция; - Преференциални лихви, за парите, внесени в банка от "арабеските" - частната инициатива трябва да се поощрява, нали; Разбира се, имам и още идеи, но те не са хуманни, включват съд, затвор, кастрене на храсти по магистралата в раирани дрехи за назидание на минаващите. Това разбира се няма да стане, щото няма да има приходи в касичката на ГЕРБ ...

Цитат от "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" приета на таен московски ционистки конгрес 1988 г.: " Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност." Вината на "хванатите самосиндикални полицаи", е в тяхната АЛЧНОСТ. Противопоставянето на личната алчност и егоизъм, игнорирайки ЗАКОНИТЕ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД, води до подобни комични ситуации. "Група Полицаи преоблечени като Бандити, задържаха Група Бандити преоблечени като Полицаи. В момента се установява, кой кой е.". Т. е. ЗАЩО ПАРИТЕ ОТ ДАЛАВЕРАТА НЕ СА ОТЧЕТЕНИ КЪДЕТО ТРЯБВА?!

,,някои,, си по ,,надолу,, писа че защото им са ниски заплатите ,,затова,,...!!! тогава 70% от народа трябва да ,,крадът,, но да са ,,безнаказани,,...!!! много интересна ,,интерпретация,, за едно престъпление...от ,,служебно лице,, пазещо ни от ,,престъпниците,,!!!

те си нощуват съвсем спокойно по квартирите на партийците в провинцията срещу добри пари и никой нищо не им казва, защото нали се сещате кой ще излезе виновен и това няма да са собствениците

Ми с тия мизерни заплати живее ли се ?!

мутровътрешно ...работи...!!!

Пиар за ''работа' защото това се знае от всеки кой как и срещу какво придружава навлеците необезпокоявано..Отдавна се знае че мутромафията си има има държава....

Странна е родната полиция - вместо да бори и има непримиримост и дори неприязън към престъпници, те се опитват да им раболепничат, слугуват, продават се за едно запазено сепаре в баровете им, малко цигари и някакви жалки пари, които не ги правят богати, но съсипват цялата ни държава.

Ми носете си пари, като правите трафик де, нали и вашите колеги деца хранят...

Стачкуваме защото - скъсано облеклото. Искаме и ние суджук-макар,че сме боклук

полицаите да работят без заплати,те си заработват по други на4ини

Ролята на НЯКОИ полицаи в трафика на хора.В охраната на криминални босове,в разпространението на дрога.В осигуляването на"чадър"над местни мутри и дилъри.В автокражбите.В изключително мудната,неадекватна и лоша работа по разкриване на престъпления от ежедневието,тормозещи хиляди българи.Непукизъм и порочност. Подчертавам-става дума за някои полицаи.Поредната абсолютно сбъркана Система.

...

Сега на кои полицаи трябва да се вдигнат заплатите??? На ТРАФИЦАИТЕ,или на тези които са ги заловили????? Докато България се управлява от мутри и ченгета ще е така!!!!!

отдавна е ясно ,че комунистите -демократи ,освен с трафици с друго не могат да се занимават .може да се предполага,че техните прадеди са от фамилията на хлебарките ,въпреки техните усилия да го прикрият под якакъв чов.образ .

*някакъв ...

Заглавието е много добро . Навремето имаше подобен виц за Италия - Новина - Група Полицаи преоблечени като Бандити задържаха Група Бандити преоблечени като Полицаи , в момента се установява кой кой е .

Вица е актуален за България

Невероятен бизнес нюх.. а някои разправят, че ушевите били тъпи?!

А, тъпи са си! Точно ако не бяха тъпи, нямаше да ги хванат... ;-)

кво кат са ги хванали ,бб е изпратил вече смс а и ше стане кат видеото от козлодуй .

Драги милиционери, хайде да протестираме, че ни пречат да охраняваме ислямските туристи, които идват у нас на културен обмен.

Ако полицаите получаваха добри пари сами щяха да се изчистят от подобни бабаити / тарикати по пътя на естествения подбор. При тези смешни пари, никой кадърен и интелигент човек не иска да става полицай. Там отиват само тарикати и такива дето за другаде не могат да се пласират. Няма конкуренция за позиция / служба.

Глупости.. няма такова количество пари, което да превърне тъпия, недостоен и престъпен в умен, достоен и принципен..

То се вижда! :) Явно не можеш да четеш

Първо работата, после парите! Ако ги заслужават. За сега нищо не са постигнали. Така, че колкото и малко да им плащат, и то им е много в сравнение с работата която са свършили...

Тя работата е на лице. Ходи ти я свърши по-добре! Няма да идеш нали за 500 лв заплата да си рискуваш живота.

d4

ниските заплати до това водят. допълнителни доходи от незаконна дейност. ама то в Бантустана има ли нещо законно??

На българина колкото и висока заплата да му дадеш, пак ще гледа и келепир да пада. Това е заложено в гените. С две думи, лош матриял, както казва бащицата.

така е, ДА БИ СУДЖУК ДАЛ , НЕ БИ ПРОКУРОР ВИДЯЛ.

Суджукът не е стигнал до правилното място , явно!

"Нашата" полиция ги пази.