Протест срещу агресията и в Нова Загора

Стотици младежи от Нова Загора се събраха на мирен протест срещу агресията. Повод за недоволството им стана инцидент с техен съученик от миналата неделя.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу агресията и в Нова Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупав протест - не бил етнически насочен! Точно обратното трябва да е - да е с етническа насоченост! Трябва да искаме равни права за нас, българите и спиране на етническата дискриминация и геноцид от страна на държавата срещу нас.

Решението е просто - спират им се парите, законно(соц.помощи, майчински(само за второ дете), инвалидни, първи учебен ден, дърва... и т.н. Разрушават им се незаконните къщи... И те сами, бързо бързо се изнасят къту по-"толерантния" "запад".

Не се правете на оФце. Категорично поискайте от държавата да защити Е-Ф-Е-К-Т-И-В-Н-О интересите на българите в България. И ако това не се случи значи НЯМА ДЪРЖАВА. Случва се дивия запад.

Не знам какъв дебил трябва да е някой, че пред лицето на фактите напоследкъ да продължава да повтаря, като навит, че "няма държава". Я се защити от циганите, турците, геЮвете, "бежанците"... да видиш дали няма - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

Агресията на циганите в България е толерирана и подклаждана от българските политици и ЕС. Не протести, а отпор с всички възможни средства, трябва да накараме това паразитно и хищно племе да живее по законите.

това са цигани,никакви роми.стига маниполации и лъжи.циганин си е долен мръсен циганин...

И това не е "спор за цигара" а НАПАДЕНИЕ над момчето с някакъв предтекст. Ако му бяха казали "кво ме гледаш?", заглавието "спор за погледна точка" ли щеше да бъде?

Виновните са в парламента - всичките.

...

Е, и някои нпо-та, някои посолства, някои европейски "органи"...

Като си избирате проста тиква, ще цепят вашите тикви. Гарантирано от Гроб.

Не злорадствай! Не вярвам в честните избори от десетки години, пълна измама и геноцид!

Какво да злорадства, самата истина сие.И какви смешни посерковци има на тези протести.Лозето неще молитва , а мотика.Преди повече от 20 години един ненормалник нападна детето ми.Съпругата ми като оня гробар от "Кръстника" направи жалба в полицията.Онези изкараха детето виновно, защото е отишло да си играе с други съученици на това място между блоковете.Три месеца го търсих изрода.Намеригох го, но си казах.Сега ще го започна и веднага ще скочат да го защитават и всичко отива по дяволите.Затова потърсих съученици верни и колеги.Те пък като разбраха за какво ги търся съвсем откачиха.Един следобяд го пипнахме копелето и си плати за всичко, пред очите на другите.После разбрах, че сред зяпачите е имало и ченге, което не посмя да се намеси, а само питало моя съседка която също бе свидетел този защо го бият.До сега никой не ме е търсил въпреки, че може би и ченгетата знаеха.Така, че уважаеми хора, от протести няма смисъл.Мангалите трябва да се лекуват със същите методи като техните.Прибарване на удобно място и спукване от бой.Разбира се, не някое невинно цигане, а точно бабаитите и докато мърда.Знам и още примери, дори и полицията когато иска как се справя с такива , но да не отегчаваме хората,Трябва с техните номера иначе с протести само разлайваме кучетата, а мангалите се скъсват от смях.

Политиците съвсем целенасочено прикриват мангалските безчинства. Когато българи протестират - ченгетата пречат на българите да поискат възмездие и да ступат някой мангал. Когато мангалите бродят из градовете и селата нощем и през деня крещят и правят безобразия - ченгетата се правят на ощипани. Това не е защото ченгетата обичат мангалите. Просто техните началници така ги инструктират. Всичко идва от горе. НАРОДЕ РАЗБЕРИ - ПОЛИТИЦИТЕ СЪЗНАТЕЛНО ТОЛЕРИРАТ МАГАЛИТЕ.

на практика от такива протести, файда няма! Защото на практика те са насочени към законодателя, а за съжаление на законодателя не му пука. Юридически това е хулиганска проява, а реално е геноцид над нормалните хора в тази държава!

Стига с това присъствие! Необходими са яки конкретни мерки,тоест рецидивистите от всички етноси по затворите и да работят, за да се издържат! Не да се разхождат по улиците, да трепят и грабят. Алоо, ДУПЕТАТИТЕ, съдиите, властниците! "Сами ли ще си донесете въженцето или от профсъюзите ще ви го дадат?" Всичко съсипахте, ама тая наглост с циганския ви електорат вече не се търпи!

Протест срещу циганията! Това е истината! Стига сте го усуквали, стига сте толерирали мангалите. Така никога няма да се оправим! И сами сме си виновни!

нараства фашизма и расизма у нас,ромите са като евреите вече,гонят ги навсякъде.дано брюксел погледне какво се случва и опази хората.

За дебелият плондир, изявяващ се като ТВ звезда, а не като Главен прокурор, е по-важно да разследва жалката,кокошарска афера със суджуците на шайката мошенници от ГЕРБ и с гордост да съобщи, че нито един суджук не е отишъл при министър председателя( но най-вероятно са отишли в циганските гета за изборите)!!Що за дебелоочие и гьонсуратлък от банкянският Capo di tutti capi на СУДЖУЦИТЕ и на тоя дебелак, какво чакат, мангалите да се въоръжат и да започнат безнаказано да ни избиват ли!?Оставка на тия двамата безхаберни некадърници!!

В турция викат жандармерията. тя просто тръгва и бие наред всеки, който и се изпречи. И вобще не и пука от нищо. И полицията е така, ама дойде ли жандармерия - мале мила. Идно време и в България е било така. Де ги сега тея хрантутници. Де я шматката и оня смотан полицейски министър.

Защо когато стане въпрос за мангалски набези, нашите бабаит политици - Тиквата, Винкела, Шкембето и Болен, изведнъж се притаяват като мишки и се правят че нищо не се е случило. Май ги хваща шубето да не си загубят гласоподавателите. Щото само те ги крепят май. Но и Курнела не съм я чул и видял да каже нещо по въпроса. За умните и красивите и Плювко то се знае - теса активни само на прайдовете. И какъв е извода - трябва ни някой съвсем нов и истински Българин, а не продажните ни боклуци от всички бои.

Точно с мирни протести нищо няма да стане.Такива овци като българите няма.Те им чупят главите от бой,а какъв е отговора-мирен протест.Перфектни сте!

Пак някой се омеша с тълпата и внуши, че трябва протеста да е мирен с кафенце в ръка. Така не става. Една сутрин ще усъмнем изклани от мургавите, помнете ми приказката. ОТЧАЯНИТЕ ВРЕМЕНА ИЗИСКВАТ ОТЧАЯНИ МЕРКИ

Часът е 02:00, няколко часа след протеста - осветлено МПС с пътници - роми патрулира из града и се чуват викове, че името на някой си ром (може би?) бил номер 1.

Какво по точно става там ?

"С такива протести не става. Проблема ще се реши с бой, дори България да не е цяла, само това е решението. Рано или късно това ще се случи, по-добре по-рано!" - е написал някой "гениален мислител". Той е съгласен България да не е цяла и дава половин България само защото го мързи да мисли и да вникне в нещата.

Алооу вниквател....

Много сте ми интересни юнаците. Държавата ви с вас не може да се справи, а вие искате всичко да ви е наред и никой да не безпокои ракийката ви и салатката ви. Погледнете постовете преди този. Повечето от тях насаждат етническа омраза и призовават към насилие. Тук естествено човек се пита къде е ДАНС и защо сайта допуска това? Изглежда не сте разбрали, че някой хитрец за политическите си и икономически интереси плаща на цигани да ви бият и ви манипулира да протестирате, биете, да ходите на жълтите павета и т.н. глупости. Иска да си разрушите държавицата и да си държи ръката във вашия джоб. Този или тези хитреци много искат криминални деяния да бъдат етническо противопоставяне, защото тяхната риба е в мътната вода и само това може да ги изкара на повърхността. Ако вие тръгнете да раздавате правосъдие то когато на вас ви потрябва правосъдие такова няма да има защото сте го унищожили. Ако държавата ви е виновна или ГЕРБ или ЕС или демокрацията или нещо друго, вие с какво предлагате да ги заменим, българи, юнаци?

Предлагам да заменим демокрацията с диктатура Правосъдие и сега но трябва но няма Един диктатор няма да бие тези които работят и няма да търпи крадците

Уви, керванът си върви, кучето си лае... Промяна няма да има. Първо, държавата е неспособна. Второ, политиците не искат. Трето, международната конюнктура на Запад е крайно неблагоприятна с мултикулти "религията", а ние без благословията на Брюксел не можем да пръднем. Четвърто, отдавна е мината точката, от която няма връщане назад с циганите. Решение няма. Има само логична развръзка, а тя е, че циганското своеволие ще става все по-нагло и масово. На един по-късен етап българите или това, което е останало от нас, ще се видим принудени да се отганизираме в затворени квартали, да се въоръжим масово и да действаме задружно, ако искаме да оцелеем. Ставало е и преди - така е било в кърджалийско време, когато султанът не е могъл да се справи с престъпността. Жалкото и позорното е, че пак ще изпаднем в подобна ситуация при положение, че сега уж имаме своя държава...

До момента ромовете ни водят в мача - по-сплотени, организирани и креативни са от нас. Ето например като си накладоха огън на релсите на международната линия и блокираха движението за повече от час, с което направиха народната милиция и возещите се бабички във влака за смях. А бяха има няма десетина души, повечето жени! Разберете хора, само с мирни протести няма да се мине. Всичко е от ден до пладне, взимат се мерки колкото да замажат положението и после старата песен на нов глас. Докато не спре да ни пука и не почнем да действаме като тях, оправия няма да има.

Бе люде неграмотни...вие сте в гейския съюз...там е сорос и парите му...полицията ще защищава цигани ята докрай...

dobrin

нещ ни липсва-мозе би няколко години ...

Цига...ите трябва да се бият и ограбват! Много злато по тех има, много пара има да връщат!

С такива протести не става. Проблема ще се реши с бой, дори България да не е цяла, само това е решението. Рано или късно това ще се случи, по-добре по-рано!

...питаите Aрлин Aнтонов как се деиства срещу тази циганска измет !....с протести не става !

Pesh0

с БОЙ

След като не чаткаш че никакви протести при нар. Събрание..президентство не могат да променят нещата...нищо вече не зависи нито от Бокаса нито от парламент ..нито от президент. ..нужни са тектонични Гео политически промени но те ще настъпят не рано от 5 6 7 години....дотогава стадото е обречено

В Нова Загора няма ли Българи, които да им теглят един бой на циганите и ония да избягат ??? Бият ги, взимат им дрехите и парите и шут към Турция... А от там, циганите ако искат да ходят и в Индия.

и други българи, викат им жандармерия . Ама де ги ???

...стига с тези "роми" бе ! това са мрасни цигани !...

Външни сили винаги са толерира ли малцинствата и са ги използували срещу православния Бг народ...слепи ли сте всички вие тук в тоя форум и толкова ли не виждате че злото за Бг и народа идва отвън..че политиците ни са само едни клоуни които изпълняват външни заповеди....стадото още ли не може да чатна че докато не вземе в собствени ръце съдбата си нищо Добро не го чака...защо сега съдбата ни я решават отвън ..

Напълно подкрепям. Мнението ми е, че протестите трябва да станат пред Народното Събрание, Правителство и Президентство, а не пред циганските махали. Спомнете си 1997. Само това може да стресне колониалната администрация. Като свалим няколко правителства за цинично загърбване на циганското безчинство, ще се сетят че с нас така не може. И Румен Радев е за сваляне. Гласувах за него и съм дълбоко излъган и разочарован. Така протеста ни ще удари през пръстите и кукловодите. Друг изход не виждам. Борисовци ни се подиграват. От Меркел и шефовете и друго не чакайте, а камо ли нещо добро. С политиците ни е проблема.

Защото сме оФце...преди малко модератора ме изтърка,нямам право да протестирам...трябва да е толерантно и облизващо задници.

Не че съм фен на турското робство, (османско владичество, толерантно съжителство или мирно присъствие, дало ни рецепта за имамбаялдъ), но ако направите бегла аналогия, ще се хванете за главата. Тогавашната османска държава (в късната и фаза) е облагала с ясен, поносим и нормален данък живущите. Освен че е царял добър държавен ред със строго правораздаване. Данъците сега? Върху доход, наследства, имоти, влогове, сделки, патентни права и още сто вида. В магазина купуваш и плащаш 20% ДДС. На бензиностанцията има акциз. От това, което ви дават чисто, остават трохи. И имаме грижата да издържаме 1.5 млн същества, които ни ненавиждат зверски. Които след 20 години ще се утроят, а ние ставаме трикратно по-малко. Ако беше само да ги храним и търпим, ок, но те почнаха да ни трепят. Ей така. За кеф.

Направо е било рай! Да се чудиш на ония идиоти революционерите защо са били срещу благоденствието на българския народ под благото и справедливо владичество на султана...

Правилно е да има протести против агресията, и аз още чакам протест срещу българина, който оня ден застреля англичанин велосипедист, и срещу българката, която прегази естонец на пешеходна пътека същия ден.

всички сме едно,с омешана кръв. всеки втори е такъв.спрете с расизма!!всички сме българи!

Ама защо го казваш на нас ? Кажи го на циганите...

Под кой камък спиш бе,човече. Ами,влез в час и ще разбереш,ако можеш,разбира се.И бездомните кучаги разбраха, само ти не си. Или се правиш на ударен ,или си много назад с материла. Не мога да ти помогна. Наблегни на четенето!

Голяма част от безчинствата по време на руско-турската освободителна война в Стара Затора са извършени именно от циганите, а Баташкото клане е извършено с помощ и на помаците.

Кой подстрекава и плаща на циганите да предизвикват провокации. Не си правете илюзии че тия инциденти са случайни.

ПП ГЕРБ.

Възмущава ме се че полицията не вземат мерки.Я си пуснете клипчето от Козлодуй,как се саморазправят с полицай който си е свършил служебните задължения/и това става в РУ на МВР/.Протестите трябва да са и срещу ,,управниците,, защото това се случва от десетилетия.

Пак ли мирни протести ?!!! Ама коняк , неграмотен и смрадлив , изостанал в еволюционното си развитие с векове , не разбира от такива екстри на цивилизацията . И щото сега вече е " ром " и електорат , е решил , че е хванал тиквун за ... шлифера . Да , ама не ! Търпението ни свърши отдавна . Евроотпадъкът не можа да ни направи толерасти . Почваме ги ! И биомасата и спонсорите им от всички парламентарно представени престъпни групировки .

Това че болшинството от циганите са необразовани и с престъпно поведение го знаят всички,но явно циганите не си дават сметка,че отприщи ли се ,,недоволството,, на Българина...не ми се мисли какво ще им се случи... p.s. Опитах се да бъда сдържан в изказването.

Икономиката е такава, че дори стойностен и работлив, образован и прочее гражданин трудно издържа себе си, още повече семейство. Така стоят нещата и е излишно да се спори, че някой с 2000 лв.заплата е успял в живота. Успял друг път-нека с тези доходи вдигне дом, обзаведе, ползва зъболекар и ходи на море. Т.е. "успешните" едва кретат, какво остава за ония с 800лв. и то ако имат късмет и тях да изкарат. В този трудов пазар почти няма място за цигани. Нито могат, нито искат да живеят като нас. Не са способни на образование или упорит труд, както и яростно не искат. Обречени сме да ги храним, т.е. мизерията ни се умножава геометрически. ЕС няма да допусне никаква форма на строгост или санкции. До 10 години не виждам кои българи и с какви сили ще са способни да мъкнат този тумор. Това е рак. Рак, отприщил метастази. И ние живеем сякаш това няма да ни отнесе. Отлагаме хирургия, а и не ни разрешават да се лекуваме. Организмът на България е много болен и умира. От рак. Много страшен и агресивен. Няма изход. Аз не го виждам. Виновни са поколения управници, още от царско време. Заети с ежби, преврати, трепане на бели, философии, небивалици. Докато туморът спокойно е растял. Умират децата ни, бащите и майките ни. Жалко за илюзията, наречена Родина.

"Планетата на маймуните" - е фентъзи, което скоро може да стане реалност.

Не знам защо всички си затварят очите пред факта, че тези хора нито искат да учат, нито искат да работят, нито искат да си ограничават раждаемостта! Те не се интересуват нито от своето бъдеще, нито от това на многобройните си деца. Те живеят с мисълта, че имат само права и нямат никакви задължения. Когато се възприемат тези факти от управляващите и на този етнос му се даде да разбере, че правата му се простират до там, докъдето не се нарушават други права, нещата ще започнат да се променят. Не може те да имат правата да получават помощи, а ние да имаме задължението да ги осигуряваме. Не може работещи родители, които плащат данъци и осигурителни вноски да нямат право на детски, защото трябва да се осигуряват детски на този етнос, който няма никакъв принос за бюджета на държавата. Кой е дискриминиран в случая?

Толкова ли е трудно да се разберат случващите се неща и да се разграничат? Нанасяне на побой е криминално деяние. давене на помощи и взимане на помощи не е такова деяние , освен ако не се взимат помощи с измама. защо смесвате нещата в опита си да изкарате случилото -етническо престъпление?

Няма нужда да се опитва - то си е такова!

Вие от БХК ли сте?

Даването безкрайно на помощи води до деградация и правене на глупости, в случая престъпления. Помощите трябва да се дават за няколко месеца, още повее на здрави прави млади мъже, да му стугнат докато си намериш нова работа. Може да бъде подпомогнат в обучение и квалификация през тези няколко месеца, колкото да му помогне в намирането на подходяща за него работа!

Протестът няма етническа насоченост,пак ще го ду...хат. Този народ не проумя, че ТЕЗИ ПРОТЕСТИ СА НЕЕФЕКТИВНИ. ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ С ПРИЧИНАТА, С НЕ СЪС СЛЕДСТВИЕТО.ВСИЧКИ ЗНАЕМ КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА.Стига сте протестирали залудо!

Аз не знам. Къде, моля, е причината?

Е що се правиш пък ти на ударен от мълния!!!

Незнам как коментарите ви дира правят нещо повече за борбата с циганската престъпност. Моля, посочете реалните ВАШИ действия, преди да анализирате чуждите.

A... "В държавата ни цари хаос, беззаконие." Бе какви са такива малоумни изказвания??? В ДЪРЖАВАТА НА ТИКВАТА - ИМАЛО ПРОБЛЕМИ???? МИ - ПРОБЛЕМИТЕ СА СИ ВАШИ, А НЕ НАШИ!!!

Вие кои сте?

Това е червената свиня

Вече става наложително да се вземат мерки. Дали правителството, дали народа, нооо вече е време. Това на нищо не прилича!

докато си протестирате мирно и се правите на меки марии че проблема не е в етноса ще ви бият е...ба и всичко останало защото както в песента ,,изгорела е мангова колиба ,,циганина казва на жена си остави детето вземи магарето ,друго дяти ще направим магаре неможем.на манго не му пука дали ще е в затвора за побои или на свобода все някога ще го пуснат и пак ще си остане сащия крадлив и марзелив циганин защото проблема е точно в етноса а не в приобщаването му.

Кражбата не етническо престъпление, бе, горски. Кражбата е криминално престъпление.

БИТОВАТА кражба е етническо престъпление в България.