Задържаха в Ирак 4 германки, присъединили се към ИДИЛ

Четири германки, включително 16-годишно момиче, които са се присъединили към Ислямска държава през последните години, са задържани в иракски затвор.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха в Ирак 4 германки, присъединили се към ИДИЛ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано иракчаните ги екзекутират преди мути да успее да си ги пребере и да им даде втори шанс - този път да убиват в Европа.

Я ся да видим - според либерастките медии (вкл. ДИР), задъргани са "4 германки". Би трябвало да пишат "гражданки на Германия". Пък според мен, те НЕ СА германски гражданки - отивайки в Ислямска държава (Халифата) те са приели нейното гражданство и съответно са се отказали доброволно от немското си гражданство. Още повече, че според изповядваната от тях религия, няма държави извън тази на исляма и няма други нации освен Уммата - единната сунитска ислямска нация. А иначе по произход: - едната произхожда от Мароко - втората е чеченка - третата - алжирка - четвъртата е била германка и се е казвала Линда Венцел - преди да приеме исляма.

Да дойдат от ISIS в България, да дадат по 50лв. на глава в махалите, да си увеличат бойния електорат многократно.

papion

И Линда със сигурност ще излезе, че не е етническа германка, както другите. Това донесе глобализма, разни африканци, араби и др. се водят германци, а ние се сърдим, че циганите ни били българи.

Какви германки? Едната била алжирка, другата мароканка, третата чеченка, само 16-годишната не се уточнява каква е, тя може да е подлъгана от мургавелите да ги последва. Нали се сещате, че цветът на кожата на тези жени никак не е германско бяло. И защо въобще сте хукнали да ги връщате, след като те сами са отишли там, никой не ги е карал на сила.

за целия период през 2016 в Япония след стриктно отсяване са допуснати всичко на всичко шест бежанци от Ирак и Афганистан и познайте какво .... двама от тия нещастни примати са извършили изнасилване и грабеж за това и в Австралия няма нито един бежанец допуснат а ги държат изолирани на отдалечен остров за по сигурно ....познайте сега какво я очаква Германия и Европа с милионната паплач

Но пък ние стриктно спазваме заповедите на началниците и толкова се стараем, че чак предварително искаме да ги изпълним

"""""По данни на сп. "Шпигел" една от задържаните германки произхожда от Мароко. Друга изглежда е от Чечения, но притежава германски паспорт. Четвъртата задържана германка е от алжирски произход. """""Е ,това са директивите на ЕС ,всякакви навлеци , установили се в дадена страна да се смятат за нейни граждани.Най-вероят ,но в по-малки мащаби , у нас ще се появят българи от Мали, българи от Ирак ,българи от Судан,българи от Афганистан , абе българи от всякакви екзотични страни.Ами щом циганите са българи , а не български граждани , но защо някакъв юнак от Лесото ,да не е българин.

Да ги осъдят на затвор, да им се вземе ЕС гражданството, и да ги предадат на страните, от които произхождат. Примерно чичо Рамзан Кадиров ще се зарадва на такива кадри.

Смърт за тъпите шундофери!Кой знае колко нормален народ са изтрепали!

По-скора са били за сексуална разтуха на джихадистите

Тия не са ли бременни? Да не се окаже, че са верно германки

Абе, германки, германки... Колко да са германки Хатидже, Фатме и Айше...

Апостол Петър е роден в град Бетсаида, разположен на брега на Галилейското езеро . Българин, българин, колко да си българин с галилейско (палестинско) име а?

Мноо си зле брато. Апостол Петър българин!? Не се излагай по форумите че хората ти се смеят и с г.за си.

Как колко?Колкото нашия Светльо, от тъмните дето ритна украинката в метрото и германците ореваха света.Сега и за оня шибан швед мълчат като еб.ни гъ.ове и не коментирали за германките.Германкиса , германки, щом Светльо от метрото е българин.

бил съм с много немкини, за нищо не стават, но плащат добре

в Немско изглежда няма кой да ги оножда...та за хуй де.

Колко пъти да казвам, че измислените ви статии, наисани под команда са ви сбъркани!! Повечето, да не кажа почти всички НЕ СА ГЕРМАНКИ, а са по паспорт такива!!!!! Скапани подкупни медии!!!

може ли такава наивност? Паспорта е единственият документ, показващ какъв си. Аз съм поданик на кралицата. Роден съм в бг, по независещи от мен причини, затова си служа с езика. Но! Паспортът е официалният документ който ти дава правото да твърдиш какъв си. Господ да пази кралицата!

Независимо, че се повтарям, твърдя, че в случая дира са абсолютно прави.Пак пиша-щом Светльо от метрото е българин, тези са германки.Ясно ли е.И дай да не се обиждаме, защотот тук само си изказваме мнението.Който се смята за умен , нека се аргументира с факти, а не с обиди.

а вие се замислете защо отиват там и защо им харесват мюсюлмански мъже, сравнено с болшинството европеиски мъже с оскубани вежди и обезкосмени гърди онези са запазили мъжественост.

ти защо си представяш всички германки руси и синеоки като клаудия шифер, там етническото многообразие особено в последните години е на път да стане като в щатите

абе галфон, не прочете ли че едната е алжирка, другата чеченка, третата също мюсулманка. те всичките са мюсулманки.

Убийте джихадистките кучки !

....ха ха германци ?!?.....евролиберастки трикове !!!...бят чела в земята и все им е малко !

Глупости, германки от Мароко Чечения и Алжир... Притежанието на паспорти ли определя националността? Номерата на Евролиберастите... Мислят ни за тъпи тъпи, та ни пробутват извратените си понятия и принципи. Ама не сме!

Да, пацка, паспорта доказва. А човек се САМО-определя. В преброяването питат: как се САМООПРЕДЕЛЯТЕ? не питат: как пацо определя кой какъв е, защото е чул че родителя ти е от нкъде. Дааамм.... повод за размисъл, пацка. Ако си мислиш, че държавите лесно раздават паспорти - заблудил си се. Първо трябва да се самоопределиш, после много да дадеш от себе си, след това чак някоя държава може да те припознае и да ти даде паспорт! Не се опитвай, на теб никоа държава няма да ти даде :) освен тази по задължение

меркел и събил не бяха ли между тях?

Така е ,ще трябва да свиквате с новите "германки и германци " !

Егати и германките!От Алжир,Мароко и Чечения!Тия германци събраха боклука на цял свят!

германците станаха пацифисти, но пък се появиха нови германци които не са пацифисти ..

във всяка нация има идиоти.Най-много са в Русия

Кришна да те закриля дете мое! Харе хареее...

Така говориш, защото не си бщувал с немци. Наивността им е пословична.

Добре де,мъжете като отидат при техния Аллах очакват по 40 девици, ами жените какво очакват:)))

На земята е на четери от тях един мъж ,горе поне на една двама да са!

НИКОЙ В ГЕРМАНИЯ НИ ГИ САЙДИСВА И ХОДЯТ ТАМ ДА ПОСТАВЯТ РЕКОРДИ

Три от четирите са от мигрантски семейства. Колко прав е Тръмп и колко Меркел е опасна за ЕС.

Ми те всичките "чисти арийки"!

Мама Цецка в Диско клуб, вчера влезна за пръв път Боце иска, Диско- диско, Цецка, хоро северняшко Некой там пуска: Сбогом братя, заминувам, право за Германия,стара майка остава с 92 евра пенцйя

Като знаем,че един арап може да си гледа до 4 жени,колко ли екс германки притежават Идилци?

Щяхме да ги присъединим на къде, къде по-добро място хубавиците!

,,интегрирани,, германки...!!! меркел има няколко милиона такива...!!! докато ги интегрира германците да не я ,,интернират,, в сибир...!!!

Тази Линда, когато я заловиха , иракските войници си мислеха, че е язидка-сексуална робиня. Но скоро се разбрало, че е германка-доброволка. Участвала е шариатската полиция на ИДИЛ, а последните дни от войната е била снайперист. На вид дете-русо невинно ангелче, но местните не смеят да свидетелстват срещу нея. Какви ли ги е вършила, скоро ще разберем, но не е било нещо похвално.

Е, мацките как са подминали Слънчака и чак в Ирак да идат? И тука можеха да си начешат сърбежа ..и то без опасности.

Най вероятно тенеийджърките ще бъдат убесени в Ирак!

да .... ще ги Обият ....защото Убесването е един вид Обийство

А ти се Убеси от собствената ти граматика. ха...ха...ха... Или тя Убеси теб. ха...ха...ха...

Ясно ние , че си започнал да пишеш УБити. ., ама чак пък толкова експресивно ..обесени ?

Ботоксовото жуже откри нов фронт срещу ЕС и НАТО - започна да снабдява ИД с млади девойки-терористки на 16 години (крехко агнешко) от бившата си колония Чечня. ха...ха...ха... Неслучайно президента Кадиров е негово първо аверче и помощниче в тъмните му дела. Има сигнали, че ще започне да праща на ИД и рускини, ама се страхувало , че веднъж избягали от Путлерстан в ИД, матрьошките ще започнат да забременяват масово от ислямистите и няма да са годни за пушечно месо. ха...ха...ха.... Освен това там е забранена водката, дезодорантите, а кенефите не се мият с любимия за пиене на рашките препарат за миене на кенефи "боярщник", а се търкат с голи ръце и влажни езици. ха...ха...ха...

Братчед, какво си пил? Нали бяхме въздържатели като Трудоваци? ... само кола...

пак са му спряли ,,токът,,.!!! много му е горещо...!!! парите от ,,америката,, се забавиха нещо...!!!

Не му се сърдете--моят Щурчо е безобиден,просто е млад.Признайте си,че е смел и безрасъден и често ви разсмива.А и кой ще плюете-той е вашият буфер .Такъв си е Щурчо-а и ние да сме млади,като него,ама не.

Ми той Ердоганя им го каза! Отглеждат си ерористи!

откачалки,и последователки на какво ...за каква кауза-вероятно са натурализирани германки,изповядващите исляма от раждането си...

Как се нарича германка от германски произход?

Потомствените истински немци наричат себе си биогерманци.

Или, Турлачката! Чука се като шевна машина Пие вино и кило ракия

Тия са толкова германки, колкото ман-галите са българи.

Дано не направят глупост да и върнат в Европа. Да ги пратят по-скоро в Магреб или Чечня.

Задавам си въпроса --това ли ще оставим на нашите деца ? Какво стана с онази Европа ,в която имаше ред и сигурност,работа и производство.Винаги обвиняваме Меркел за създадения хаос--но тя сама не може да реши това,ако не е на държавно и европейско равнище.Някой целенасочено руши Европа--но едва ли ние ще открием отговора.По целия свят цари хаос и безвластие.Моят извод е--че глави на Великите сили станаха хора,които не са от традиционни семейства от политическия елит,хора които тепърва се учат,а грешките са за сметка на обикновения човек.Питам се--каква работа имат алжирки и мароканки в Европа--Кой допусна това ?

Предпочитат рязано разнообразно месо пред мек немски вурст.

Така германския Стрес-органа "Чпигел", коментира новината Германия започва да страхува Спас Литров, в."Спирт 24 часа"

Смъртното наказание ще им се отрази добре! Не ги жалете, че вече искат при техния Алаь-малах нещо си...

Едната произхожда от Мароко, друга изглежда е от Чечения. Четвъртата е от алжирски произход. Но всички са ГЕРМАНКИ.

Абе, "германки" колкото Издислав, от берлинското метро, е "българин".

Ма на него хич не си играеха, да му уточняват "произхода". Жулеха си го "българин" по два пъти в заглавието и 20пъти в матрялчетата.