Френски полицаи ще охраняват албанската граница

Френски полицаи ще се включат в охраната на албанската граница. Това ще стане в началото на септември, предаде агенция МИА, цитирана от БНР.

Обратно в новината

Коментари - Френски полицаи ще охраняват албанската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли ще се осъществи нещо подобно но ако стане французите си нямат и най-малка идея срещу какво се изправят , явно трябва да дадат жертви на тази граница за да го разберат.

"Албански граждани"! И албанците не могат да се оправят със собствените си цигани и с корупцията. Явно французите са ги попритиснали...

И що им махнахте визите за ЕС?

Е как, защото са мирни и демократични европейци!

Еничарите на запада са албанците. За това и се ползват с превилегии да пътуват без визи от 2010, а ние подлогите колко ни въртяха докато ни позволят. Душата си продадохме за да ходим свободно на запад, а албанците клаха сърби и те, галеници на запада.

французите са нация от сбърканяци, които са открили едното нищо! и публичните домове. франция е нация на белите педофили! на желката, селянина с външния кенеф му беше Фкусно на вечерята с доберманите на френската революция в бегето, начело с мултигруп!!!

кво го търсят френски полицаи на албанската граница? Албания да не би е да крайна граница и да е в Евробейската общност? Що за глупости бе Диреци! Деца има навсякъде! Хайде, иззпратете Целия Френски Легион да храни и пази мароканските дечица :все пак те са ги колонирали навремето!Или Франция да има бази в Албания и да пази там децата?! Що за глупост! Всъщност аз вече съм предубедена към вас и затова не съм прочела какво пишете - вече ви чета само заглавията, диреци!

баси! френската революция трие мнения от името на бастилията!

Албанците са араби и арабски Шпиони.. Изобще не трябва да идват в ЕС... Тряба да плащат за ВИЗА по 1000 евро за всеки ден престой в Европа... А най- добре да бягат в Саудитска Арабия..

Но има и много бедни райони и отчаяни албанци които емигрират на запад най вече Италия и франция. ...на последната й е писнало от араби и затова албанците им идват в повече...затова е всичко...Италия също е пропилява от тях защото само далавери въртят там....

и това го разбирам. на времето ние дори не знаехме, че съществува такава страна....те бяха толкоооова назад....всъщност кой пътуваше до Албания? Какви красоти да види...и не на последно място - там бяха назад, защото май имаха една особена религия....

Само не разбрах убежище от какво търсят шиптърите във Северна Мавритания? Че Албания е по-богата от нас от доста време, с прилична инфраструктура и изключително добре работещ туризъм? Ако може някой да ми обЯсни, че съм малко тъпичък от толкоз шльокавица...

Е то през '90 имаше холандски сини каски и се изклаха. Абе що в селото Шенген се срещат три граници и има само пътни знаци. Половината магазини са в две държави и няма ни полиция ни КПП ни войски. Колите минават с 60км/ч.

Европейците са царе,сами да си създават проблеми и после да се опитват да се борят с тях!

Албанска им работа!

Почнаха да ги пазат, да не БЯГАТ От ДЕМОКРАЦИЯТА. ТЯ Е НЕЩО МНОГО ХУБАВО.

Когато Албания беше под комунистическо нямаше проблеми по охраната на държавната и граница. Не се налагаше никой да помага на албанците в това отношение.

Едно е асболютно точно--албанската мафия е най-силната в Европа.Пуснаха още един вълк сред овцете.

А тези са, в униформи! Тамън са, за Коиловци!

Кво им е френското, на тези! А може би, и те са педераси?

тия са тренирани в Коиловци ..

Само не разбрах: КОЯ ГРАНИЦА НА АЛБАНИЯ ЩЕ ОХРАНЯВАТ? ГРАНИЦАТА С ФРАНЦИЯ, ЧЕРНА ГОРА, КОСОВО, МАКЕДОНИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ??? Това - държави от ЕС ли са??? Само Гърция - и какво? те там албаницте от десетилетия са повече от хлебарките... АМИ ТЕ И ПАПУА НОВА ГВИНЕЯ МОЖЕ ДА ПРАТЯТ ТЕХНИ ПОЛИЦАИ НА ПОМОЩ НА ФРЕНСКИТЕ! Че влезе ли албанец в Папуа... мое станат проблеми...

Ще има да онанират, защото там не бутат! Албанки, Македонки, и пази Боже српкини! Само, тука, в София, за един ден почивка!

Скоро и във ФИРОМ. Намека е ясен. Груйо ако се пъне още за договора ше го поставят на място. Те са решили - там НАТО.