Билбордове ни рекламират в Ню Йорк и Лас Вегас

Билбордове с реклама на България ще бъдат поставени в Ню Йорк и Лас Вегас.

Обратно в новината

Коментари - Билбордове ни рекламират в Ню Йорк и Лас Вегас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SS-Nebel

О, нямам търпение да станем туристическа дестинация, за да може половин България да слугува на западняци! А те да ни бият и ритат чистачките (не помните?)!

На държавата разходите на мутрите. приходите. В цялата страна касовите апарати не работят.

и сеги като тръгнат едни потоци от туристи, кво ше ги праим, а?

Защо собствениците на хотели не си платят билбордовете,а народа трябва да плаща техните инвестиции?!

защото собствениците на хотелите са властимащите в българия, тука мандатност няма , съд няма, окрадоха труда на нашите родители, ама си остават тъпи некадърници, шото ако не продължават да ни крадат парите от данъците, за да си финансират хотелите , ще са фалирали отдавна и ще са едни умрели и погребани в ада ...

Ние не можем да се сетим като гърците и кипърците само визите да отменим за руски граждани,тръгнали сме в Америка клиенти да дирим-:) Имаме си ги желаещите,само да намалим бумажните спънки,които им правим и готово. Та само в Турция ходят по 4-5 млн. руснаци -ами без визи са хората,без документи и откриха няколко десетки самолетни линии до най-различни руски градове...Ами по милиони руски граждани пак около нас само -Кипър ,Гърция,Хърватия,Черна Гора...Всяка една от тези страни има с пъти повече руснаци от нас навсякъде се увеличават,всеки измисля какво ли да ги привлече...В Италия,Франция и Испания също са много повече отколкото у нас. Защото в Русия да се сдобиеш със Шенгенска виза е далеч по-лесно и евтино,отколкото с българска. Лично съм се запознавал с десетки руснаци из френските плажове...! Да не говорим пък за Египет ,където руснаците са вложили може би стотици милиарди долара в строителство на вили и комплекси,още ОАЕ ,Дубай ,където също както в Италия,Испания и Франция надписите са вече и на руски език,и менютата на ресторантите и надписите на стоките в магазините имат и руски текст,в ОАЕ някои от вестниците излизат половината на арабски,половината на руски език! В Португалия също ми се е случвало на закупена стока да прочета,че има освен португалски и руски текст.Мисълта ми е,че тези десетки милиони туристи,които са чували за България и я обичат и би било много по-лесно да ги привлечем,ние ги отблъскваме,а сме тръгнали да гоним дивото. Как ще печелиш пари от САЩ? Колко туристи са идвали тука и колко очакват да дойдат?Пълни глупости!Просто е някаква далавера това,някоя фирмичка ще "усвои" едни 30 млн. държавни парички за едни "реклами" някъде и туй то -позната родна картинка! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

Туко що се върнах от морето (Варна, Златни пясъци). Има руснаци на килограм, не се притеснявайте - с визи, без визи те са си там. С един руснак от Тюмен къркАхме домошарка в морската градина.

А бе то има ,но мисълта ми е съвсем друга: Че не правим и колкото нокътче за този огромен и потенциален пазар да го задържим,даже без да хвърляме милиони ,а сме тръгнали да ги хвърляме там,откъдето няма да има възвръщаемост. Например Гърция и Кипър им бие визите направо на входните КПП-та ,на летищата като пристигнат,това е за улеснение,къде из Русия да откриваш толкова консулства,освен това е скъпо да ги поддържаш. Така тези страни хем изпълняват повелята на ЕС за визи с Русия,хем на практика визов режим няма,защото се бавят само секунда за да я бият на входа (шенгенската виза за руснаци в Гърция и Кипър представлява един печат,който ти го бият в движение като влизаш в страната им). Хем вълка сит,хем и агнето цяло).Руснаците ходят на море по 2-3 пъти в годината,чудят се къде да се дянат, близо са,четат нашите букви и надписи, само те най-стабилно харчат ,купуват какво ли не,посещават нашите манастири,от нашата религия са,всичко е много по-лесно и без реклама,ние им правим трудности с визите...! А сме тръгнали из Новия свят да търсим туристи за 30 млн...-:) С коя ръка да се прекръстя? -:(

Кое не е по темата bulletins range from $11,000 - $23,000 per 4 weeks. In sunny San Diego, bulletins range from $8,400 - $15,000 per 4 weeks. In Midwestern Milwaukee, bulletins range from $3,000 - $4,000 per 4 weeks

already

Пак са набутали народна пара на някой техен играч!

Рекламата на билдбордовете е фокусирана върху суджук от Добрич.

Жегите и се отразяват много зле. Не че зимата и действа по- добре,ама.....

голем праз!

ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ТЪП ДА СЕ ОПИТВАШ ДА УБЕДИШ ЕЛЕЙ ИЛИ НЮ ЙОРК ЧЕ ПЛАЖОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПО ДОБРИ ОТ ТИХООКЕАНСКИТЕ ИЛИ АТЛАНТИЧЕСКИТЕ :))) ... ТВА Е ЖИВА ДАЛАВЕРА - АНГЕЛАКОВА СИ ПРАВИ ФОНД "ПЕНСИОНЕР":))

Истината е че преди семица пътувах към LA и в самолета до мен имаше семейство което се връщаше от почивка на море в България което ме изненада и мен много.

1500 na вечер...БУлгар Бора 1500 за месец... Войската дето е в Турция,Босна , Румъния,Ирак, Авбганистан...ще дойде на гарнизока... но нормален американец няма да дойде

Ти бил ли си на тия места? В Ню Йорк да ходиш на плаж трябва да си изкукал, там им а само мръсотия. В Ел Ей не виждам какво му е хубавото, най много да те изпапа някоя акула.

Това е достатъчно за да им се образува едно дело за лентяйско прахосничество нанесло щети в огромни размери!

Наскоро говорих с един бизнесмен,чийто бизнес се развива много добре и той ми каза, че се чувства много комфортно и не търси клиенти, няма реално разходи за реклама. Попитах го как тогава си намира клиентите, знаейки какво ще отговори. И той каза - ами от препоръки на моите клиенти! Това, което искам да кажа, вкл. на министър Ангелкова е, ЧЕ НАЙ-ДОБРАТА РЕКЛАМА НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА МОГАТ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ В НЕЯ! Но ЗА ДА СТАНЕ ТОВА НЯКОЙ ТРЯБВА И ДА СЕ СЕТИ, И ДА ПОЛИЖИ УСИЛИЯ В ТАЗИ ПОСОКА. Досега много дълги години и десетилетия БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА НЯМАШЕ ИЗГРАДЕНА ПОЛИТИКА ЗА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА! ИЛИ ПО-ТОЧНО ИМАШЕ МНОГО СИЛНО ВРАЖДЕБНА ТАКАВА, макар и недекларирана официално. И БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ В ОГРОМНИТО СИ МНОЗИНСТВО СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО Й ОТВРЪЩАХА ( на държавата, не на натода!) С АБСОЛЮТНО СЪЩОТО! 2.5 милиона българи зад граница! Всеки да рекламира България и красотите й само на съседите колегите и приятелите си в държавата, в която живее и работи - направете сметката! А после посетилите да споделят с други, и т.н.

Абсолютно вярна констатация. В Германия се приемат за проклятие във всеки един бранш думите на клиента, че няма никому да препоръча услугите на съответната фирма. Аз лично от 20г. не съм посещавала нашето Черноморие. Просто не ми липсва.

Навсякъде, където сме ходили на почивка със семейството си (за първи път) по света сме отивали И ЗАЩОТО ПРИЯТЕЛИ СА НИ ПРЕПОРЪЧАЛИ ДА ИДЕМ ТАМ! Сега като се замисля - не сме ходили на почивка някъде, където наши приятели не са ни посъветвали да идем или не сме били и ни е харесало! (И аз не ходя на българското Черноморие от повече от 20 години, отзивите не са добри, независимо от рекламите) За всеки професионалист и умен човек, за всекин(добър) бизнес е пределно ясно, че обратната връзка е много важна! Някой Зизнес може много агресивно да се рекламира, но посъветват ли ме приятели да бе се занимавам там, аз не се занимавам, светва червената лампичка!

със съшия успех можехте да рекламирате българския туризъм и на луната. Защо ли не избрахте някоя друга цел за реклама, ковто е по-близо, че наистина да е реалистично повече туристи да посетят страната ни.

Пак добре, че не са сложили на билбордите Скалистите планини край Калифорния и Невада. Това си е бая напредък...

30 млн за дрънкулки, 10% за "нас" и всичко е точно!

Е как така 10% - какво е това чудо? Не може ли поне 40%, а по-добре 60%.

Идиотски начини за харчене на парите на данъкоплатците. Държавата дава около 1 млн. за археологически разкопки и 30 млн. за рекламиране на същите - хахахахахах

30 мил. Инвестиция... ако не върне поне 25% .... Тоя дето я е измислил... да го махат. Кой взе договара?

Ами то ние презадоволихме европейския и руския пазар, що сега да не се рекламираме и още по-далече, например Калифорния. Ами няма да насмогнем да им плащаме неустойките на хората от лошите услуги и неуредиците. 30 милиона реклама да дойдат да дойдат на претъпкания с руски мужици плаж и да се натопят в мръсното море, дето сульо и пульо ползва за кенеф.

Дано американците обичат да ходят на море... през зимата!

"Ще бъдат поставени". За колко време? Една седмица макс, после пак walmart.

Това е трошене на пари на вятъра. Да рекламират в Славянски държави. Америка има много негри и латинци, раси изостанали в развитието си в умствено отношение. (По-малко количество мозък имат, и са с нисък рейтинг на интелигентността. Циганите са ни повече от достатъчно.)

явно делегация ще отскочи до уса за 2-3 седмици да представи билбордовете.

Борисов се излага тотално с тази т. н. министър на туризма Ангелкова... Това е ветропоказател движен от т. н. тур-босове, до един комунистически крадци, като Рагин, Арабаджиеви, Шарлопов, Иванова, Баневи и други откраднали туристическите обекти на държавата... Най-тъпия човек в България след президента Радев и жена му, е Ангелкова...!!!!!!

зер Боко и Цецо много умнизер - единият с филии с мас , другият от помощно училище ...смешен лизач а?))))

Рекламните билбордове ще имат невероятен успех в щатите, но още по-голям успех ще имат в Австралия, Нова Зеландия, Мадагаскар и Патагония. Явно пак народни пари ще крадат с малоумни идеи и се чудя до кога ще ги търпим. Започнах да стават нагли, а мина само една година откакто ги избраха.

ей сега ще се засилят тъпоъгълните кравари и ще залеят РБ с туристи... хахахаха... да са живи и здрави руснаците, които осигуряват алъш-вериша по нашето Черноморие

Крави ли ще им продаваме на краварите ?

ами разбира се, на краставичар краставици - ще рекламираме казиното на слънчака в лас вегас ..

Тези напъни на този кон Ангелкова не са вече дори и смешни. То бива тъпотия, то бива кражби на средства за безсмислена реклама...уляхте се. Не можете да върнете качествените европейски туристи, тръгнали билбордове в Америка да слагат билбордове. Ма нема такава тъпотия бе! Първо си оправете услугите по черноморието, разкарайте алкохолиците и вдигнете качеството. Но за съжаление вдичко е безвъзвратно изгубено в туризма благодарение на вашите лакоми гъ..ве ! Бахти държаватс и простотията...

Рекламно лицето на тези билбордовете трябва да бъде Бойко Борисов :)

С генералските лампазии един суджук

ясно ,израел си правят реклама на колониите .

да сложат и една рекламе в най-скъпия колеж в света Бъркли, където учи синът на Корни.

в най скъпия колеж учи синът на "юристката" цецка стругарката от Плевен гаче ли ))))

Бе кви културно исторически обекти? Сложете шише с водка и цена и обявете че няма забрана за употреба на алкохол от малолетни.

Министерството да направят една рекламна къща с 5 човека и да им излизат рекламите на много ниска цена .Не да дават луди пари за реклами на двойни цени .

ще стане като с логото бългтарско - дупка в морето. Толкова пари - защо не се самосезира Цацаров? Излезе, че дори е лошо копирано от чуждестранна реклама. Да, ама такива ни са великите и неповторими художници и архитекти, които искат да ни натресат и петохуя, които по тъмна доба разрушават като партизани частна собственост за милиони и се хвалят с това. Гадове.

Да сложат един и в Рио де Жанейро. Със снимка на Баце и ЦвЦв, и един суджук.

И на северния полюс

Добре е нека има реклама на страната ни.Но да не стане така както с логото на туристическа България една фирма прибра май над милион а се получи не лого на туризма ни а "пържено яйце на слънце" и това го лепнаха журнолистите имаше и щоу и при Слави за това !!!!

то вече е станало

Трошим едни пари значи. ЕДИНСТВЕНО туризмът плаща ДДС от 9%, ЕДИНСТВЕНО туризмът се рекламира с милиони левове от държавния бюджет, ЕДИНСТВЕНО в туризма инвестират съдии, адвокати, депутати, далавераджии, кредитни милионери и всякаква докопала се до пари паплач. От алчност.