Умните хора по-често се провалят на шофьорски изпити

Умните хора са с по-голям шанс да се провалят на шофьорските изпити, тъй като прекалено много се замислят над предизвикателствата, които им предстоят.

Обратно в новината

Коментари - Умните хора по-често се провалят на шофьорски изпити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-умните пък въобще не опитват да вземат книжка. Логиката на умният е много проста - ако му потрябва транспорт - има си за тая цел шофьори, пилоти, машинисти. Всеки да работи това, за което е учил.

Съдейки по броя на кастрофите и убитите на пътя, едва ли са много умните на него. Пък и какво да кажем, че много често тези водачи които правят ПТП-та са млади, без книжки и с много скъпи автомобили.

Охааа, значи съм умен! :))) Когато за първи път седнах зад волана да се уча и ... едвам карам, притеснен, срамежлив. А бяхме няколко човека в колата. След мен седна един, дето карал по полето какво ли не... И с една ръка държи волана, с другата цигарата... няма проблеми. А инструктора ми вика на мен: - Ето виждаш ли как се кара! Дойде време за изпит. Минаваме теория,листовките. Изпитващия извика едно име, на въпросния господин: - Абе момче, ами че ти и за пешеходец си опасен!

ето възможна причина: на не много умните, и родителите не са им много умни, и учат децата си да карат кола преди да се запишат на шофиорски курс - с други думи поемат риска детето им да кара кола без да има книжка. в даден момент, като се запишат да карат курс - по умните за първи пут се качват на автомобил, а по глупавите доста са покарали с роделите си или таино без тях и вече могат да карат. естествено след като са карали повече това да се отрази на изпитните резултати.

за съжаление такъв подход тия дни завърши фатално, следователно във всичко трябва да сме умерени

Eто я причината масово циганите да са без книжка! А ние си мислехме, че са неграмотни :D

Какви са тези глупости? Който си има усет и му се отдава, може да кара. Не всички могат да карат и се отказват после, дори и да са взели книжка. Умни пък се провалят, замисляли са се, ама че простотия!

Затова има толкова камикаджета по пътищата.

Аз предпочитам да бъда търсен професор по математика с личен шофьор. А вие се натискайте да ... ми шофирате.

умните хира са един недистатък на пътя аз това че мислят с макаритеси а не с главатаси !!!!!!преценете сами аз в полша плащам гражданска с 90% обнижение за това че за з5 години сум без упречен водач а давили с професорска степен са глобявани за такива нещ че ум нми ги побира !!!!!!!1пример човек на заврата провесора се мисли за велик докато го опостят тука 100о евро и тогав започва да мисли кои е тои и коиса останалите на пътя!!!!!!!!!!!!!!!!

По-голяма глупост не бях чел. Но като се позамисля, в България е точно така. Манго, джанго и сие...всички взимат книжки по 2-рия начин. За какво им е да си губят времето с карането на курсове и учене на правилници. Защото не са по-умни..но са по-тарикати. Те и в битието са така...за какво им е да работят, като има Българи да работят и от заплатите на "умните" Българи да им плащат социални и всякакъв вид помощи. П.п: Умишлено пиша Българи..а и други важни думи с главни букви. Живи и Здрави!!!

изкарях книжка на 6!!!!!!!1и устен изпит и кормуване !!!!!!!!!!!!11е тогава бяха времена !!!!!!!!можеш караш дебил си и довиждане парите тогава бяха за нищо !!!!!!!!8ш изкарах за е и д днес имам и са документи и за общоопасни товари за з5 г сум глобяван за това че имах пердета на колатаси в 90 г мб 190 е

туск как получи книжка, за да управлява цяла европа? Заб: пробвам "!думите" които задействат автоматичната защита на меркел от фейк нюз. а това е само въпрос!!!

Мен 3 пъти ме късаха на кормуване, накрая си платих и взех книжката, за 15 години нямам нито един инцидент

А неграмотните мангали в Булгаристан изобщо не се провалят - просто защото не ходят на изпити!

" корпоративните началници" е определение за умните хора ??? Bullshit... айде поредната фалшива новина ор дирниците..

пак повтарям: умните и краставите се надушват, за да създадат умерените главорези. меркел винаги е пращала пари на клинтъновите фондации, но не нежни пари, на жена с дете! а на дъщеря на предател!

Някой уби Навални, а кой убива моите мения?

Сега всеки идиот дето не знае да шофира, ще се изкара, че просто е прекалено умен!

моля ви се! нима наранявам някое добро име освен злото на цензурата на евреите?

У нас даи се казва даЙ и минаваш.

Аз не познавам някой, който да е имал и един грешен отговор на теоретичния изпит.

тия учени наистина са открили истината, ей го на в БГ няма нито едно ПТП причинено от недорасъл малоумник, който трудно си пише името, а само нобелови лауреати мачкат хората по спирките или скачата да пребиват хората щото карали бавно ...

Днешният Свят не е за умните , той е за наглите.

за хората със здрави нерви е времето

Тука всички сме умни шофьори

Няма ли някой от кат да посети факултето карат мангали разни потрошки не соазват знаци ей нена държава нема полиция. Мангал с ш книжка нема а ако случайно има е крадена. Да ви ева и упдавници и катаджии к вс говняри

окей! някой, който е взел шофиорска, офшорна фирма за книжки е взел и изпита за цензур по форумите, с трето отделение, като мартин шулц!

Умните, но не и интелигентните!

Че съм глупак, ясно ... Листовки, кормуване - от раз! На инструктора жена му работеше в някакво "Химическо чистене" на някаква нито много тясна, нито много широка софийска улица, с паркирани - нито много нагъсто, нито много нарядко, коли и от двете й страни, с трамвайна линия. Не минаваше кормовка без да посети жена си по за 5-10 минути - така и не я видях хубавица ли беше поне ... Влизане откъм кръстовище без предимство, паркиране успоредно на тротоара ("Е та на заден ход, къф - ако можеш на страничен, давай, ха!" "Е та пред химическото, къде - нема у Пирдоп ..." "Аа, късо му било - сега ше слеза ги разбутам та да ти е по-дълго, ха! "Е та с обратен ше излезеш - нема да ходим у Пирдоп я ..." "Глей убаво да не цунем трамвая!" "Мигача мигача ми-га-чаа! Ааа ...") Че съм глупак, ясно ... Ама че тая дама, без да се появи нито веднъж на сцената, май ми изкара книжката ... Дано е била хубавица ...

,,Умните хора много рядко са щастливи,,- Хемингуей . Понякога е необходимо умния да влезе в ролята на глупак поради две причини- никой не харесва някой да е по- умен от него и второ- ако притежаваш само ум не е достатъчно. Трябва да си и готин:) Съчетанието умен и красив се среща рядко.

..., което, обаче, съвсем не означава, че ако си се провалил на шофьорския изпит, вече си много умен ... )))) Нито, че правилника е писан за малоумници! Тази статистика не отчита неща като психическото състояние на самия изпит, например, има хора, които се притесняват само при мисълта, че се явяват на изпит и може да сбъркат нещо, а някой си ги оценява ... А още по-често се случва (особено у нас!) изпитващите да се заяждат, нарочно да провалят явяващите се, защото са жени, или поради нещо си не са им харесали, или просто "не му е ден", или наваксва някакъв план за скъсване и набиране на такси от повторно явяване ... И изобщо, тази статистика не е от България - у нас нещата са, както обикновено, съвсем различни от цивилизацията ...

Ма нищо общо нямат ингилизите с нашата си действителност НИЩО !!!Досега колко "българи" взеха книжки а не знаят да четат и пишат лелеее и всики ден четем по новините какво става по пътищата!!!

Шофирането е като всичко друго, или го можеш или не, но най-опасният шофьор е ядосаният, а не пияният!

Слушайте деспасито.

Така е, за шофирането е нужно съвсем малко акъл и много повече рефлекси. Заради високите скорости обаче, в комбинация с малкото мозък, по нашите пътища е война.

Не знаех, че циганите у нас са били най-умните хора.

Виждал ли си циганин в учебна кола?

Не съм и май никой не е виждал

На теоритичния изпит когато бях и аз в залата ни имаше поне 10 циганина от 50 човека. После като казваха резултатите, нито един от тия цигани не беше под 5 точки. Не го взеха от първия път. А в статията тук ни казват че умните не го вземали от първия път... Значи циганите са най-умни. пп. почти всички българи си го взехме от първия път.

То излиза, че закони и правилници написани от тъпи хора ги разбират само тъпите. То в нашата страна е основно правило.