Сара Сандърс и Антъни Скарамучи-новите лица в екипа на Тръмп

Големите световни информационни агенции представят новия директор на комуникациите Антъни Скарамучи и новия прессекретар на Белия дом Сара Сандърс.

Обратно в новината

Коментари - Сара Сандърс и Антъни Скарамучи-новите лица в екипа на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

инфо маи те настъпах по мазола. затова така квичиш. пиша истини които ти много добре знаеш. между другото: не знаеш ли, че в повечето. "демократични" щати нелигалните имат ID и Driver license.

Ти си ме настъпил по мазола:) Идиот като теб ме бил настъпил мен по мазола!?!? Ами внимавай къде ходиш тогава, гледай в кракста си, е тъпак:) Аз не познавам нито един нелегален имигрант, бе тъпак, проблемът с белегалната имиграция НИКОГА не ме е вълнувал! А, и още нещо - безпросветен тъпанар, трол и идиот като теб никога не може да ме настъпи по мазола, защото ние с теб се движим всъвсем различни места, пространства и свята, бе лумпен! Които НЯМАТ ДОПИРНИ ТОЧКИ, нямат вече нищо общо.

на комплексаря в цялата ѝ истерична красота...

ами за сега излезе на яве, че 1.2 милиона мъртви души са гласували на изборите. очакваме и офицi информация колко нелигални имигранти са пустали бюлитини. не знам друга дърява в света освен сащ да можеш да гласуваш без да птедставиш документ за самоличност. демократите са за гласуване без представяне на доцумент за самоличност под претреат че има американски граждани без лични документи ( обикновенно гласуващи за тях). истинскста причина са нелигалните които нямат право на глас, но в нарушение на закона гласуват. американците без лични документи са под 2%. и това е измета на обшеството (обикновенно демократи). човек без неможе да има банкова сметка, неможе да сключи брак, неможе да ползва въздудхния транспорт гори неможе да кандидацтва за соцялни помощи.

Кофефе!

Абе, ти как можа да изпишеш толкова много простотии в един постинг? Много, ама много си прост и тъп! Ти изобщо не си в час, имаш ли представа изобщо как се гласува в Америка и какво е ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО ТИ ПОИСКАТ КОГАТО ТИ ДОЙДЕ РЕДА ДА ВЛЕЗЕШ ДА ГЛАСУВАШ, бе идиот? Кажи кое е, и какво точно следва когато те поканят да идеш при съответния седнал зад маса служител, КАКВО ПРАВИ ТОЙ ПРЕД ТЕБ И ВСИЧКИ В ЗАКАТА? Отговори, бе кретен и тъп трол, или се скрий обратно в дупката, от която си изпълзял, тъпак! Нелегални имигранти били гласували, и то милиони! ТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ ПОКРИЯТ ЗА ДА НЯМАТ НИКАКЪВ ДОСЕГ С ВЛАСТИТЕ, ТИ ПИШЕШ ГЛУПОСТИ, ЧЕ САМИ ОТИВАЛИ НА ВЪЛКА В УСТАТА! Щото на нелегалния имигрант в Америка точно това му д гайлето - как да гласува, тъпак непоръбен!

жална му майка на путлер!

Доста глави хвръкнаха от екипа на Тръмп и бяха заменени. А Скарамучи вече веднъж се опитаха да го олепят (несправедливо от CNN)...

Сара Сандърс НЕ е ново лице в екипа на Тръмп! Как може да се пишат подобни глупости? Има доста клипове в нета когато говорителят Шон Спайсър оздаваше багажа от подигравките на журналистите и бягаше от пресконференциите и тази заставаше на фронтовата линия:) Дори има една пресконференция, на която докато тя отговаря на въпрос къде е Шон Спайсър и защо не е там - тя разказва че той бил еди къде си (далеч от мястото на пресконференцията) ГАДНИ ПАПАРАЦИ ГО ИЗДЕБВАТ И СНИМАТ КАК --- СЕ КРИЕ ЗАД ХРАСТИТЕ В ДВОРА ПРЕД ЗАЛАТА, В КОЯТО ТЕЧЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА:) Така че Дир-а, моля проверявайте си информацията и източнуците й, или поне следете нещата, ДОРИ Й В НЕТА И КЛИПОВЕТЕ:)

"Нерядко се позовава на вярата си или на трите си деца." Значи нерядко послъгва;)

Е, гаа ти талпата е тази!..!

Добре де нека да получим пояснение от нашите либерали-СкараМУЧИ добре това ли идва от към краварника :)) ??!! И добре че не е ПсакитУ пак че доста се смяхме с изцепките и, а тази е Сара и нея ще видим ))) !!!

оставете ги тия! Гледайте руснаците какъв ЯК извадиха - направо е нереален! International MAKS Air Show in Russia, Day Five (VIDEO)