Уволниха вилнеещ шеф от АЕЦ ”Козлодуй” /видео/

Началникът на отдел „Физическа защита“ в АЕЦ „Козлодуй“ Пешко Караджов е освободен от поста си, съобщиха от Министерството на енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха вилнеещ шеф от АЕЦ ”Козлодуй” /видео/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросния Пешко е обикновен простак на висока позиция.Той лесно може да бъде убеден,че не е прав.Но какво става с местните прокурори?Съдии?Изпълнителна власт? Това е ФЕОДАЛИЗЪМ!По цяла България.Как тези феодали очакват чуждестранни инвестиции?Как хората да остана по родните си места и да развиват бизнес? ГЕРБ - партия на местните феодали.Имате страхотен проблем.

Този човек е обиждал представители на държавата. Той не е имал и може би още няма нито уважението нито необходимото отношение, а пък за морал и ценни качества да не говорим, спрямо държавата и нейните закони. И това е само един малък пример за ситуацията в България в момента.

Sm3hurk0

"арогантното поведение е проявено в късен час на денонощието и не е скандализирало много хора, а само полицаите в управлението" Да мина и аз по късните часове в районното и да почна да им говоря глупости на килограм...

Нагъл, че и пелтек...

Добре че има интернет, добре че има нови технологии, добре че има социални мрежи. Дълбока благодарност на тези които са ги изобретили. Защото ако ги нямаше , такива възмутителни случаи щяха да бъдат потулвани, замазвани, прикривани и кретени като този заекващ пияндур щяха да живуркат необезпокоявани. Евала че все още има и честни ченгета тук таме които не се поддават на изнудване и шантаж и защитават обществения интерес. Срам и позор за правосъдната система която е един голям длъжник на българското общество. Абсолютно безхаберие, некомпетентност, корумпираност граничеща с престъпление - как не открихте мотиви с които да обвините и санкционирате такова скандално поведение бе ?

Хайде Борисов, възложи една прверка на другото близко до АЕЦ-Държавно Предприятие Радиоактивни Отпадъци.Колко бивши полицаи от ниво на Облатно управлени, техни роднини, близки са там, без грам опит и нужна квалификация.Колко други имат граждански договори подписани от директора Дилян Петров.Кой работи основно по рязането на метала за скрап, кой изпълнява по тлъстите договори и още мнооого друго.Гарантирам ти, че ще ти се изправи косата.Ама говорят, че ти си знаел!

Пешко. Какво подходящо име за тая особа. Всичко читаво избяга или скоро ще избяга от тук.

Тоя пияндур----е арогантен и тъп простак-------обаче е на най-ниско ниво! .... Я си спомнете-високото ниво на енергийните експерти наГЕРБ: -валентин николов, -трайчо трайков..... - и теменужка, естествено! :))))))))

Извинете----и специалиста по изкуствознание---делян добрев-----също!:))))((

Браво!!! България няма да погине докато има такива хора като служителя на МВР в град Козлодуй. Много ми се иска да им стисна ръката на тези момчета, които ни показват, че не е прогнила цялата система на МВР и държавната администрация. Техните имена трябва да запомним, а не на този оял се фъфлещ, пиян пелтек!

Много сте малки да ме четете, хлъц наздраве. От утре сте уволнени.

Тия тъпи геберасти май само в кенефа влизат без Баце, ма и това не е толкова сигурно..

ДрОгарЕ червени тролове, случая който ви разлая е по време на вашето правителство и другаря Пешко си е ваш кадър, така че не изпадайте в състояние от което можем да ви извадим само с много бой и плитко заравяне. То аслъ това е рецептата за спасение от калпави комнуяги.

Абре, суджук - я мълчи и не се напъвай!

,,суджукократия,,...!!! при китаиският ,,вожд,, мао-дзе-дун се радваха за една шепа ориз в ,,повече,, ...а при нашия е по добре...,,един суджук в повече,,...!!! кои яде вече ,,кремвирщи,,...??? да живее ,,суджукът,,!!!

България е на това дередже, защото на отговорни позиции се назначават "наши хора", обикновено членска маса на управляващата партия. Цветанов възстанови отвратителния модел на БКП, когато всеки партиен член има осигурена държавна или най-малко общинска служа! Цялата измет в последните 10 години, преминала през различни партии се приземи в ГЕРБ. Но сладката и добре платена работа за наши хора е валидна за всички партии и най-силно при гробарите! Сега освен от партия "Суджуци" администрацията се пълни и с калинки от "патриотарите", а преди това и с "рИформатори" и бесепари! Отврат!

Е то България се обезлюди, който и да назначиш все можеш да го обвържеш с една или друга партийна централа, я по симпатии, я по роднинска линия, я по съседска линия. От Столипиново или Факултето ли да се набират кадри за да си удовлетворен че не са хора на някого ?

Ще се набират чрез истински конкурси интелигентни и образовани хора - публични конкурси, а не имитация на такива!

Пиян арогантен тулум----типичен прекставител на кадрите на ГЕРБ! .... :))))))))

Подобни хора са областни управители ,кметове,шефове на рудници тецове гари митници и други държавни структури. Важно е фа са лоялни на суджукарите.

И такива боклуци с каруцарски речник са на отговорни постове?!И само уволнение ли ще получи?За уронване престижа на държавна институция,чийто представител е редовия полицай, този Пешко заслужава да го пратят да мие кенефите на козлодуйската полиция.А за местните прокурори и техните обяснение за извън работно време просто нямам думи.Ало,Цацаров, ти си на ход.

Министър-председателят ни има същия каруцарски речник, но речникът не е толкова важен, колкото това, че от човек с такъв речник не можеш да очакваш, че ще си върши добре работата. А физическата защитата на реакторите, както и задълженията на мин.-председателя са важни за страната ни.

Аз гледах клипа, не мога да разбера как е възможно подобни дебили да ги инсталират за някакви шефове. Този е и тъп, и прост, и нагъл, и то МНОГО!

"тъп, и прост и нагъл" Ама НАШ човек. Слуша и изпълнява каквото му се казва. Тъй че какво се учудваш? Скоро само такива ще останат в БГ.

Явно си прав, а аз съм един наивник да задавам подобни тъпи въпроси:)

Пресцентърът на "СУДЖУК"(бивша ГЕРБ) --съобщава: Цецо Миризливата Гуменка е приет по спешност в"Пирогов"---с пъпеш подпухнал от чимбери! Партия "СУДЖУК"----се извинява на своите симпатизанти!" ..... :)))))))))

Жалка държавица!Жалък народ,народ състоящ се от кенефи!Срам ме е че съм българин и пускам обява: заменям българско гражданство за американско!

Най - интересното сега ще бъде , тази пиянка къде ще бъде подслонена на работа . Като разбере някой , да информира обществото .

и пропаднало общество

lu4ka

И сега, Пешко какво, ще го направят заместник министър!?...

Бойко, вкарай ред в тоя Козлодуй, бе джанъм. То и на вашата кметица там, трябва Цецо, малко да й затегне "бурмите". Не, че не се старае горката, но покрай хубавите работи дето направи, и много фира дава бе Бойко. Онзи ден тия малоумници от БКС-то, отрязали едно 30 год. дърво, само защото пречел на един местен "бизнесмен" на бизнеса му, разбираш ли? Вижте там с Каракачанов и Валери Симеонов, като сте решили да връщате казармата, върнете и Белене и милицията от Татово време, че иначе оправия няма и е жалко за младите. В теб ни е надеждата. Гледай да не изпуснем майка България ей.

Баси надеждата имаш. То по-добре без надежда.

От вчера---само лоши новини за тиквуняка: -добрички суджуци, -козлодуйски пияни тулуми.... ... Меркурий---да не е пак ретрограден? :)))))

БОЙКО ЗЕМАЙ СУДЖУЦИТЕ И БЯГАЙ!ЧЕ КАТО ЗНАМ КОЛКО Е ЛАКОМ ЦВЕТАНОВ ЩЕ ТИ ГИ ОТМЪКНЕ...

Следваш повелята на Кутев във всеки второ пост да се споменава за суджук.

А ти --повелята на цецо-----суджука да ти е в трътката, до колесника набит!:)))))

Това не е повеля на Кутев, а чувство за хумор, бе Калинке. Мразим ви напълно безплатно. Не е необходимо да си комуне, за да мразиш престъпници и крадци. Или ти не можеш да го разбереш това?

колко пешковци нацвъкаха този герб из цялата страна бедна ви е фантазията!!!!!!!!!!!!! пешко до пешко и връз пешко!!!!докато си изчистите авгиевите обори и ще останете БОЙКО САМО ТИ И ЦЕЦО! ХОРА Е ТЕ ТОВА Е ГЕРБ СУДЖУЦИ ЛОКУМИ И БАЛОНИ С ХЕЛИЙ...... ГЛАСУВАЙТЕ УТРЕ ПАК!!!!!!!!!

В северозападът всички са червени.

lu4ka

Е в Драгалевци какви са?

всички в тоя аец са с връзки и незаслужено големи заплати, не разбирам какво толкова правят, че взимат хиляди на месец, дано им ги намалят.

Хем си прав/а, хем не си !?!? Ела да поработиш сега, при 38 градуса по Целзий в ОРУ - гарантирам ти, че ще намразиш плажовете :). Не знаеш какво е ОРУ, нали? Въпроса е риторичен :). Може и в машинна зала, на някоя висока кота - ефекта ще е същия. Но има и други крайности - цял ден в офисчето, като се разискават последните модни парцалки. Кой като се уреди, нали :)

Откритата разпределителна уредба на АЕЦ Козлодуй има две основни предназначения: разпре деление на произведената от енергийните блоко ве електроенергия и осигуряване на собствените нужди на АЕЦ, включително захранване на Брегова помпена станция (БПС). Цех ОРУ осъществява и техническо обслужване на електропроводите 220 kV Атом и 110 kV Неутрон, които са собственост на атомната централа. Уредбата е технологич но свързана с енергийните блокове, тъй като в Централният щит за управление на Откритата разпределителна уредба електрокомандните зали се намират голяма част от технологичните и електрическите защити на блочните и общостанционните съоръжения, как - то и търговските електромери. Централният щит за управление на ОРУ е единственото място в АЕЦ, на което е визуализирана цялата главна схе ма на централата, пусково-резервните трансфор матори, секциите резервно захранване и връзки те между тях.

Да си чул даваш здраве за пари и после обратното,но за връзкарите си прав, има ги и то бая:)))

Голем проблем е , че АЕЦ-а е във феодално село, като Козлодуй. То феодален е целия прованс в БГ. Но феодализма не върви с ядрената енергетика.

А шефа на Областната полиция,разследващи,прокуратура,за тях закони и правила не важат ли.Преди 27г. скачахме и си мислихме че се отърваваме от номенклатурата,а тя си дерибейства с пълна сила.Ех Левски,Ботев защо си дадохте живота!!!

Тоя е очаквал БСП да дойдат на власт и да прави каквото си иска. Ама не му се е получило....

Бойко, спри го тоя АЕЦ по някоя европейска програма бе, човек. Тук от край време се крадне като за световно. Пълно е с неграмотници, назначени по партийна линия и местни връзкари, които гушат големи кинти за никаква работа и с голямо самочувствие и без покритие. Назначат ги и след това запишат висше я в Свищов, я в Русе, а като го завършат си мислят, че идват от Оксфорд. НЕЩАСТНИЦИ!!!!

Що купуват дипломи в Свищов и в Русйе в аграрното!? Ядрена физика и ядрена техника не се ли учат само в СУ и в ТУ в София!?

и после защо заминават масово българите - ето затова, защото да си добре в българия трябва да си човек на някого.

Какво е Физическа защита в АЕЦ Козлодуй? Некаква вътрешна полицейска структура на АЕЦ-а ли е набълбукана с тюфлеци, като тоя Пешко? Сигурен съм , че такъв простак няма нищо общо с работа по експлоатацията на ядрените реактори!

И най-веселото е, че боклуци като тоя се грижат за няколко тенджери под налягане пълни с уранови пръти ... а видите ли прокуратурата не намерила нищо неприемливо и после уважавайте пагона ... сега ясно ли ви е що циганите ще ни избият в близко бъдеще ????????

тоя е вътрешно ченге в АЕЦ-а. нема нищо общо с реакторите

Съгласен съм с теб, но въпроса е генерален, или не си съгласен че няма държавна фирма където да не е назначен за ген.директор "правилния" човек а не този който разбира от работата и ще работи за държавата и хората а не за "държавниците" ?

Всички полицаи в България да бъдат снабдени с "Bodycams" (камери на униформата) и официално да записват звук и картина! Само така може да се прекрати корупцията на полицаите и агресията на лумпените срещу полицаите! Bodycams са въведени в много Европейски държави и са нещо нормално! Така трябва да е и в България

Агресивни, прости, селяндури! И два милиона като тях гласуваха за ген. кремфирш клепоухков!

Малеееййййй! Ма много е ЖАЛЪК тоя "шеф"! Ма много! Много е ПРОЗД! В една нормална икономика! В една номална държава този НЕГРАМОТЕН ИНДИВИД-ПРОСТАК никога няма да бъде назначен за портиер, па камо ли за мениджър на концерн! Е те за това държавата е на това положение, понеже "шефовите" ни са необразовани неграмотни ДЕБИЛИ!

И тоя да върне всичи заплати от февруари до сега. Като го гледам тоя полицай, срам ме е да се нарека българин.

Изпознаначили са се некадърници и алкохолици в АЕЦ, гушат яко кинти и колят и бесат в село Козлодуй и целата Врачанска околия!

Само да погледнете каква прокуратура е в Козлодуй. Мамо мила. Пък и районен съд. Какви работи стават.

а 00-нетото няма ли да уволни европата дето вилнее из балканите вече 30-тина години и; - уби и осакати 6 милиона - отвлече в робство 8 милиона - разврати и хулиганизира 10 милиона... ... нема ли камери и микрофони да запишат безумните речи на европейците, а?