Лодка удари лек автомобил на АМ ”Тракия”

Пътен инцидент с турски автомобил и кола, превозваща лодка, създаде временни затруднения на АМ "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Лодка удари лек автомобил на АМ ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Батьо, От заглавието на статията се разбира едно, а от съдържанието - точно обратното... "лек автомобил с турска регистрация ударил движещата се пред него кола, превозваща лодка." Лодката не е ударила автомобил....

Подводница блъсна самолет край Св. Власт.

Лодка удари лек автомобил на АМ Тракия ?!?!??!?! Аз ударих путта на майката на редакторчето димитър незнамсикой...... не бе не е това дето си мислехте.... Ходейки по плажа се спънах в една изхвърлена медуза на брега, залитнах и ударих без да искам майката на редакторенцето в путлакътника..........а вие какво си мислехте, баси....е това е новина и заглавие

смешно ли е? Аз ако не видя поне 4-5 лодки по улиците да ме изпреварват, или паркирани из кварталите, ще се побъркам, ще сънувам кошмари и ще си помисля че съм обратно в българия Бррр... кошмар. Смешно е а? лодки.. по улиците.. смешници :)

Ако ще е същото на бъдещия Хемус,дали ни трябва изобщо?!

Стою на развалинах этой дубины и песню я грустную тихо пою подводная лодка в степях Украины погибла в неравном воздушном бою!

Полицаите да проверят документите на капитана. И да не забравят да го тестват за алкохол и наркотици.

Някои вече толкова са изпростяли,че и от шега не разбират,а се впускат в обяснения, като ЖУРНАЛЯ.Всякакви тикви растат из бУстанЯ.

Да се прокопае успоредно на магистралата скоростен воден канал, с два коридора, в едната посока. Тогава такива смехотворно построени публикации ще са рядкост. Ама кеф ще е - лодки, яхти, джетове и до Слънчака и назад!

Не трябва ли да са поне 3? Магистрала е. Какви ще са разрешените максимална и минимална скорост на движение измерени във възли (kt) и km/h?

d4

пак добре, че не е била ядрена подводница клас "Акула". или самолетоносач ... от магистрала Тракия всичко може да се очаква.

По боцковите магистрали вече плуват и лодки.Ово е стандарт. Джипове,лодки,суджуци.....,а простолюдието пости вече девет години.

Малко стана като "Лоши момчета". Ако си спомняте, началникът им така и недоумяваше, как са успели да унищожат и лодка при гонка по магистрала.

МЪ ОНЯ от Козлодуй изби рибата и суджуците. Малей, оти четох до окьорвяване? Кви тъпи парчета колат и бесат в отечеството. Па и отечество ли е туй веке?

А ,"Тракията", ако може, Бай бокича, да го завре! На Лили в Европейската, на асфалт намерисваща!

чалмите и мамалигарите са най-гнусната паплач по нашите пътища.

Заглавието кърти!!! :))))

Димитре, пишеш много малоумни неща, спри се. "Лодка удари кола" (на магистрала), "Путин се къпе в кръв от рога на елен" ...

Първо лодката не е плавала за да се удари в нещо! Второ първо друг автомобил блъска отзад ремаркето с лодката и чак тогава тя се удря в друг автобил! Ако лодката беше паднала в канавката какво щяхте да напишете - лодка дълдиса в канавката на магистралата ли? Малоумници...

Първото заглавие за два турски автомобила затворили магисталата явно се оказа скучно.Сега с лодката ще завалят кликове.

Пореден инцидент с турски полуидиоти, които не признават никакви правила в България. И това е рецидив от около 40 години! Те са най-големите нарушители по българските пътища-безпардонни и цинични! Всички останали чужденци са стриктни водачи!

яя, по таз магистрала на Тиквоний и лодки взеха да хвърчат :))))

Сега ако лодката няма гражданска, жална ѝ майка!

... лодката потънала ли е?!?