Импресия по музика на Вагнер звучи в пещера ”Магурата”

Пещерна импресия по музика на Вагнер се представя в пещерата “Магура“. Представлението е част от второто издание на фестивала “Опера на върховете“.

Обратно в новината

Коментари - Импресия по музика на Вагнер звучи в пещера ”Магурата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната грандоманщина на академик Карталов.

Не вярвам за тази новина да са се активирали тролове. Значи коментарите са минали през нечия глава. Това вече наистина е планетата на маймуните!

Да е жив и здрав Пламен Карталов и ни радва с великолепните постановки на Операта, как го прави и откъде намира пари, браво!

Впрочем то си има и закони, ама Карталов ли да ги погледне, в Белоградчик ли да ги знаят? В Магурата има прилепна колония, до края на август е размножителния период и всякакви песни и пляски се съгласуват с Министерството на околната среда. Че и няколко дни. Вагнер ще звучи страхотно вътре, но освен сериозна глоба за общината (бореща се Магурата да влезе в ЮНЕСКО), друг ефект няма да има. И в културата трябва известна мярка.:)

Незабавна оставка.С парите от нашите данъци този дърт кротал ще ми пуска нацистки песньовки в Магура да плаши прилепите.А сектир.

прилепите... ибьяли са са на музика, класическа, вместо да спът ... са ша има голямо поколение

Рихард Вагнер е умрял 1883 година - сам сметни колко години преди нацизма. Какво е виновен, че са го харесвали нацистите? Ако отровната змия каже, че обича слънцето - трябва ли затова да намразим слънцето?

Да спрат да пишат съвременни надписи до древните като например Х-Й и ПУ--А.

Оставка на Пламен Карталов нзабавно!

Магурци така ли ще гледате безучастно как насред Магура звучи нацистка музика?Всички на протест срещу тази долна провокация.

но вав мозикален асзпегт вагнер нее така гразиозен като бизе или римски корсаков -грубичак е. ни ми харесват четвартините му и осмините му ноти вав одделни пасажи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рихард Вагнер -откровен антисемит и отровител на обществото съзнание заслужаващ забрана на ''творчеството му''.А ние го пускаме в Магура щото сме много хай.

Незабавна забрана и на творчеството на Шекспир! "Венецианският търговец" е отявлено нацистко и антисемитско произведение. Какво безумие! Докъде е стигнала наглостта на лакеите на световните господари! Май трябва да се замислим, защо има антисемитизъм от хилядолетия и защо толкова велики хора са го споделяли. Дали не са били прави?

Вагнер и Танцът на валкириите са символ на нацисткия режим така че това е долна провокация и трябва да бъде спряно.

Рихард Вагнер 1813 - 1883 година. Какви нацисти какви 5 лева? Случайно да си гледал "Апокалипсис сега". Или дай по-добре да забраним и шумерската култура че и там се срещат свастики

Рихард Вагнер е бил откровен антисемит.И до ден днешен е ползван от разни нацистчета да се покажат колко са извисени.Най-простия пример е с руските платени св*не от Алфа които в няколко предавания на Бялата Златка и разни тьотки ползват музиката именно на Вагнер с цел да покажат съпричастност с идеите на нацистите защото така им е казано от шефовете им в Москва.

Аааааа, не може така! Веднага да пуснете нещо дуетно на Гери-Свинкол и Дриско или на Сузанитка и Каската!