Турция: Българските митници забавят износа ни

Турският министър на храните, земеделието и животновъдството Ахмет Ешреф Факъбаба се оплака от забавянето на износа на българските граници.

Обратно в новината

Коментари - Турция: Българските митници забавят износа ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турска наглост

Абе и на нас ни пречат колоните с торовете ви, ама какво да правиш...

Еми вземете военни мерки-имате право и премахнете тази корупционна граница--пълна с служби занимаващи се с рекет

ами да изнасят при Путьо. И без това като се видят с Ердоган, се почват едни целувки и прегръдки...

Поблема е вероятно заради каналите на дрога през балканите за западна Европа. Отделно сме страна външна граница на ЕС, тоест отговаряме не само за нашата сигурност, но и за европейската.

Ами ще има я. И по-як контрол трябва да има. Има стандарти и трябва да се спазват. Ако не ви харесва, е там на изток продавайте. Егати наглите чалми

Шилo

Не щете в ЕС, искате си диктатура, сега ревете, че имало контрол! Еми ще има, и още по-стриктен ще стане.

90 % отиват към ''лошата'' Европа, а? Че нали голям алъш-вериш с Русията?Май, износът отива там, където е парата? А онзи прост диктатор се плюнчи по митинги пред още по-простите си анадолци..ЕС заплашва..Много прилича на една нашенска другарка..Да не казвам коя..

Да минават през гърция тогава. Прав им път.

пък турците ни пречат на бизнеса с Кюрдистан

ААА ОПЛАКАЛ СЕ БИЛ ЧАЛМАТА ! ..А ЗАЩО НА БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ КОРАБИТЕ ЧАКАТ С ДНИ,И ГУБЯТ ПАРИ,А ПУСКАТ ТЕХНИТЕ СИ ГЕМИИ ПРИОРИТЕТНО ? ...ТЯНАТА ИКОНОМИКА ДА ВЪРВИ ,А ДРУГИТЕ ДА СЕ СПАСЯВАТ НАЛИ ....НАХАЛНИ ЧАЛМИ ЕЙ !

на талибани ли става въпрос ? да им правят проба за алкохол и наркотици,че места в гробищата ни не останаха , тук мъртвите много,а живите малко !

След като минават през България 90% от тировете им и се жалват, да започнат да минават през турско-гръцките пунктове, да видим там как ще е!

Ай ся да видим тиквата дето ем тря да яде полски домати ем турски а той може само един не два на куп!

Само да ти обесня че, наименованието, (полски домати) означава не е са дошли от държавата Полша а са от полето!

България е страна на рекета от всякакви служби и службички, придружено с такси, псевдо нормативни наредбички и указания, така че няма да се оправят нещата - гарантирано от ...!!! Освен ако вноса не се движи от Шиши или някоя златна фамилия!

....на посещението в Анкара. Като имат проблем, амуджите да дойдат в София бе.

Още не е направена канал-схемата на митничарите за "бързо" преминаване.

На тези азиатци цяла Европа им пречи.Вечното недоволство.

"Турция: Българските митници забавят износа ни" Крайно време е господаря ербоздуган да завземе бъгарските гранци и фноса ша бъде разрешен завинаги.

Неандерталец!!

Да ги изнасят за МадъРашъ бе. Къде са тръгнали за скапания ЕС да изнасят? И без това Германия отблъсква инвеститорите в Турция.