Нов говорител на Белия дом, финансист поема комуникациите

Президентът Тръмп обяви, че неговият говорител Шон Спайсър подава оставка от август, а финансистът Антъни Скарамучи става директор на комуникациите на Белия дом

Обратно в новината

Коментари - Нов говорител на Белия дом, финансист поема комуникациите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не може русофили да разбират от америка, няма как.

Че не може да говори /а и няма нужда/, но е фрашкан с мангизи? А тука обратното, даже злобно ни се карат, все едно им пречим.

който ползва Мрежата, за да се почувства обществено значим ???? Очевидно е че си класически посредственик, мачкан от жена и тъща и намиращ утеха и реализация в Мрежата ???

По-добре да слуша жената, че даже и тъщата, отколкото да води гей-паради! И нека си каже мнението човека, все на някои ни е интересно!

ШИН СПАЙСЪР ОЧАКВАШЕ ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ШЕФ НА СУПЕРМРКЕТА СЪС СУДЖУКА , .... А ТЕ СЛОЖИХА ЗА АРТЕЛЧИК МАФИОТ ОТ ГОЛДМАН СЕКС :))

мдааа пак си имал секс с неграта

ако сравним екипа от професионалисти на Тръмп с корумпираната сган назначена от сорос на кенийския олигофрен начело с килъри Хитлер разликата е космическа

Това е един много лош ден за Америка и американския народ, ТЕЖКА И НЕПОПРАВИМА ЗАГУБА ЗА ВСИЧКИ КОМЕДИЙНИ ШОУ ПРОГРАМИ И КОМИЦИ! Шон Спайсър бе МОЖЕ БИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И БЛАГОДАТЕН ГЕРОЙ И ТИПАЖ НА КОМЕДИИТЕ И ДКЕЧОВЕТЕ, след Перуката, разбира се. Така например КАДРИТЕ, КОГАТО СЕ КРИЕШЕ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ И ОСТАВИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ДА Я ВОДИ САРА ХЪКАБИ ЩЕ ОСТАНАТ НЕЗАБРАВИМИ В АНАЛИТЕ НА КОМЕДИЙНАТА ИСТОРИЯ ЗА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД. Дано наследникът му ДА НЕ ГО ПОСРАМИ И ОСТАНЕ МНОГО ПО-НАЗАД! Иначе, шегата настрана, бе повече от очевадно, че този се сбърка и поболя как да прикрива и замазва глупостите и лъжите на Тръмп и да ги оправдава, обяснява и отрича дори очевадни и всеизвестни неща и бе ясно, че или ще напусне или ще се разболее, и пак ще му се наложи да напусне, а и журналистите го скъсаха от майтап, та този стана и параноичен!

инфо бил ...е как може примитивен тъпак като тебе да коментира теми от които хал хабер си няма ...Шон Спасер въпреки няколкото незначителни гафа които направи е хиляда пъти по професионалист от платените олигофрени на фалшивите медии да не говорим за Антъни Скарамучи като супер еродиран икономист ...изобщо целият екип на бай Тръмп е от супер професионалисти и почтени хора за разлика от предишните на кенийската маймуна сборище от корумпирани некадърници

ЕРУДИРАН

инфо, инфо. мислиш, че от хората в този форум само ти живееш и гласуваш в щатите. но и съфорумците ни които никога не са били в америка за олигофрени ли ги имаш, че по толкоз елементарен и просташки начин се опитваш да ни маниполираш. беше ми смешен, стана ми жалък, но сега те съжалявявам защото шизофренията е лоша болест

МАНИПУЛИРАШ

Противно на мнението по-горе аз пък искам дир.бг да пише както досега по два репортажа дневно за сапунената опера наречена "Тръмп и Руската следа, проследени от обективните медии на САЩ" По-забавно четиво не мога да си предтавя!!!

Не мога да разбера какъв ви е проблема - ти като искаш статии за Америка и Перуката - ами бол навсякъде, не е само Дир-а. А другият лумпен, който пък НЕ иска такива статии ХЕМ НЕ ИСКА, ХЕМ ПОД ВСЯКА ТАКАВА СТАТИЯ ПЛАЧЕ И НЕ ПРОПУСКА ДА КОМЕНТИРА ... КОЛКО МНОГО НЕ ИСКАЛ ТАКИВА СТАТИИ - пълна шизофрения и кръгла олигофрения с вманиачване и фиксация на тема Америка и Тръмп:)

Навсякъде все ни навират САЩ, та САЩ... Вече хладилника не смея да си отворя...

Не Тръмп, а вездесъщите журналисти намекнаха че Мълър "може да е замесен в конфликт на интереси", все пак Мълър е работил за адвокатска кантора защитаваща интересите на Тръмп;)

Точно така! ЗА ВСЯКА КОМУНИКАЦИЯ - ТАКСА !?

Какво ни занимавате все с тая пропаднала държава? Кого го интересува кой ще е говорителят на кравефермата?

Хората няма какво да ядат, те ни занимават с перуката и путята. Америка да си гледа доларите, а Русията да вземе да напълни хладилниците на народа си, а не да се меша каде не й е работа.