Нови разкрития за руска адвокатка, срещала се с Тръмп младши

Руската адвокатка, срещала се с Доналд Тръмп младши в предизборната кампания на баща му, е представлявала поделение на руското разузнаване по дело за имот.

Обратно в новината

Коментари - Нови разкрития за руска адвокатка, срещала се с Тръмп младши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заливат ни с фалшиви новини.Лъжат повече и от циганите.

Полковник Веселницкая...

Абсолютно фалшива статия (БТА "превежда" ) пропагандата на СМЕ на САЩ и ЕС.Прочетете къде живее адвокатката и заявлението на Трамп - младши че разговорите са били за осиновяване на руски сираци в САЩ и никаква политика.Соросоиди,ограмотете се малко иначе Козяка ще Ви спре центовете!

Само за руските сираци говорили и нищо друго, а ? Колко умилително само! А закона Магнитски и другите санкции хич даже на са интересували руснаците. Тая 'адвокатка' е ясно че е направила бузите с мъжко мляко, ама май и ти също..

Нали уж с хибридни атаки им объркаха изборите ! Сега какво стана? На ръка им го занесли...абеееее...

Стой само и гледай как работят истински независими институции в нормална държава. И по-малко дрънкай за да не забележат всички колко си 'умен'.

Вижда се как действа "истинска и независима демокрация". Колко и кои са наказаните за кризата през 2008 година? Няколко служители на IRS говорят и изнасят информация, включително на конференцията TED, че още 2003-та година е било ясно какво предстои и какви точно финансови злоупотреби ще доведат до кризата. Същите тези доста ясно описват как законодателството е било променено, за да позволи злоупотребите и да ги направи законни. В същото време са отнети един куп правомощия на IRS да контролира финансовите институции. За тая ли демокрация ми говориш? Която обра почти всички пенсионни фондове, включително европейски такива? Палячовците гледате от 8000км "американската демокрация" и си въобразявате, че имате и най-малка представа какво точно се случва с обикновените хора там. Като е толкова яка демокрацията в щатите, заминавай натам и се отказвай от българско гражданство.

Устата и е за шест.

Шило

Възникват два въпроса: 1. Що да не представлява този, който я е упълномощил? 2. В морето от лъжливи новини, дали тази е вярна?Много ми е интересно, как са разбали з това дело и как са го видели в архивите?

Омръзнаха ми тези езуитски шмекерии. Лъжата е отвратително нещо. Принцип на хаосът.

адвокатката на снимката доста ми прилича на курнелия. дали е заради комунистическият плам който излъчват, или заради овала на устните?

Курнелия е, няма кой да е друг :))))

инфо, инфо. мислиш, че от хората в този форум само ти живееш и гласуваш в щатите. но и съфорумците ни които никога не са били в америка за олигофрени ли ги имаш, че по толкоз елементарен и просташки начин се опитваш да ни маниполираш. беше ми смешен, стана ми жалък, но сега те съжалявявам защото шизофренията е лоша болест.

Приятел на девера на Тръмп се бил срещнал с един, дето на чичо му близък познавал един дето преди години гледал серия на "Ну, Погоди"..

Сина, зетя и шефа на предизборната кампания не са 'тоя и оня' за да отделят време (по техните думи 20 мин) на бузестата шлюхавица и обещанията за 'мръсотия' с руски източник. Импийчмънта е вече въпрос на време.

Освен това Наталия Веселницкая се е возила цели две спирки в един и същ трамвай с Иван Иванич, чийто трети братовчед е женен за учинайката на Петър Петрович, който един път е минал на три километра разстояние от една сграда, в която през 1920 година е имало кафене, в което може би са пили кафе чекисти.

Чекистите не пият кафе товаришч!!! Истинските чекисти не пият никакви течности ... освен МНООООГО ВОДКА

Е и? Била е адвокат и са я наели. Нещо ненормално? Има и обществени адвокати, ако не може да си платиш за такъв. Въпроса е дали ще докажат, някаква връзка с агентура? Иначе че я разглуждат само защото е рускиня, си е расизъм. ;) Тукашните чужди агентури от някакви НПО-та, никой не ги преследва.

Седи си чистата и неопетнена адвокатка в кантората и влиза един чичо с тъмни очила, шапка и вдигната яка. Извинете адвокат Невинная - бихте ли представлявали една организация (няма да Ви кажа коя) в едно имотно дело. Наистина не виждам нищо невероятно в горната случка. Та това е ежедневие.

Може да е била на държавна работа. Какво лошо има да е работила за държавата? Някоя циганка дето чисти улици, също работи за държавата, макар и през общината.

Какво тук е новото? Абе руснаците са гадни копелета, а американците са тъпи копелета. Едните се пробват и после ни лук яли, ни лук мирисали, а другите се връзват и после се тюхкат. И лошото е, че си мерят ... в трети страни.

А най-лошото е, че си разкапаха собствените страни в това...мерене.

ок. от месец ни занимават със срещата на тръмп младши с руската адвокатка която е трябвало да предаде информация компроментираща хилари. няма ли някои наи сетне да ни какже каква е тази компроментираща информация, че нещо неразбирам.

Малко е сложно да ти кажа. Към момента не е имало никаква новина, но се е тествала готовността на екипа на Тръпм да "поеме". Информацията лесно е щяла да бъде генерирана ако бяха клъвнали, но нещо се е объркало.

Пък ако не - твой си проблем. Че не можеш да представиш проблем. От смукането им на пръст вече цялата вселена кънти...

Тази е подставено лице , за да компрометира Тръмп и вижте фамилията и вид , 24 карата еврейка ! Сега раздухват измислени скандали , дори чистят през лятото във Вашингтон миналогодишния снег ! С една дума Фалшива Новина !

такова обяснение е твърде елементарно, за да е вярно...

Това, че е еврейка какво значи?, Че евреите са превзели КГБ? А това добре ли е или не толкова?

Открай време (още ленининовото ЧК), евреите са начело на КГБ. Ф. Дзержински - полско-литовски евреин; Няма да изброявам др. имена, освен две - Берия и Андропов.

парадоксът на американското общество е, че най-голямото му достойнство- прозрачността на обществените процеси- е и неговата най-голяма слабост. представете си само, ако по всички други части на света имаше такава прозрачност, какви скандали щяха да тресат обществата денонощно.

Америка и прозрачност.. да не сте пил? Тази история с адвокатката е поредната машинация по сваляне на Тръмп.Точно заради бързия достъп до информация не са го застреляли като Кенеди

последното ви изречение е неясно.относно останалото- процесите на борбата за власт са напълно прозрачни за американската общественост поради достъпа на медиите до съответната информация. почти навсякъде другаде по света тези процеси биват прикривани или информацията изкривявана от местните официозни медии

Хайде сега да вземем пък да обявим всички адвокати, защитаващи престъпници, за престъпници. Ми адвокатите защитават този, който им плаща, независимо дали е виновен или не. Все пак демокрацията изисква в съда да имаш защитник. Нещо нашите задокеански партнюори и братя взеха да се пооливат и търсят под вола теле за собствените си провали. Първо хакери, сега шпиони, после не знам какви скелети ще почнат да вадят от гардероба...Не съм адвокат и към това съсловие не изпитвам някакви особени симпатии, но адвокатската професия е професия като всяка друга...Ако ги считаме за престъпници и сътрудници на всшкакви шпионски централи, то в щатите те трябва да са най-много, щото имат и най-много адвокати на калпак от населението...

Значи агентите за российско влияние в САШ са добри хора, а тези на САЩ в Россия са мръсни импирилисти и соросоиди, така ли?! :) Да ви има човек стандартите россофильомански!...

Да ти имам ника българофилски.

Киларито е еврейка , журналистката така наречена ,, руска " е от същата нация , какво може да очакваме , еврейски заговор за сваляне на англо-сакса от Президентското кресло ! Колко Американски Президенти са евреи !

Всеки ден, всеки нормален човек се среща с много хора.

Особено с адвокати, свързани с чужди разузнавания. )))

къде е проблема?

на семеиството мошенници се разплита ,аиде в синг синг всичките.

семеиството мошенници Клинтън в синг синг ли ...те са направо за електрически стол в Тексас да ги съдят ...да закарат и кенийската маймуна там тексасците имат ток за всички утрепки

Си ти.Много тъпи бегейци се надовлякоха тук.Понеже не може да четеш друго разчиташ на руски и македонски ботчета.Гнусляка мошенник скоро ще приключи курса.А и такива като теб с него.Само безмозъчни неуки ред некове го харесват.С една дума дебили извадени от филма " Идиокраси"

супер простотии произведени от фалшивите медии на мошето сорос ....тая руска адвокатка не знае бъкел английски какви дела ще води и какъв шпионаж

И ПОСЛЕ ВЪВ ФАЩ НЕ БИЛИ НАРКОМАНИ.

Тръмп младши се срещнал с руска адвокатка - голямо важно. Това колкото и да го раздухват, не може да бъде новина или каквото и да е. Под вола и т.н.

руснаците не са лоши хороа, но природтата така ги е направила... просто неадекватни

путлеристко курвазие.

русия е единствената държава в която имо поне 20-з0 различни думи за назоваване на лоша жена. това го няма в никоя друга култура. наи страшна е думата бляд. и наи отрованта змия не може да се съпостави с това обозначение. сексът с такава жена е невороятен, но ако не се спре навреме, смърта е нищо в сравнение с къкво ви чака.

Много елементарен компромат на руснаците спрямо Хилари, проблема е че ако хората на Тръмп се бяха поддали руаснаците щяха да държът и него с комромат. Само това че се срещал с предатвители на руснаците сега също се използва като компромат срещу Тръмп само че от хората на Хилари. Толкова е мръсна политиката когато е заложено толкова много.

Като ги знам рускините какви са шавливи , с тая купона е бил як !

Тия дни отивам до Москаля. ,,Тури,, нещо повече тука. Нищо не знам. ....

симо

Индийските и турските сериали стават вече по-интересни....Ми къде бяха Рамбо,Мамбо,Спайдърмен,Батмен,СуперменОптимус прайм и....продължете вие....Всички срещу ЕДИН Путин!!!!!Баааах маааму....накрая-СУДЖУК.

Молдавский парламент потребовал вывести российских военных из Приднестровья !!!

СССР И ФАЩ СИ ПРАЩАТ ПО ЕДНО ГОРБИ И СА 50-50

Те по-добре да си пратят по една Саманта Смит.

Стига глупости, нищо лошо няма който и да е да получи информация от който и да е... Какво значение че е Русия, ВАЖНОТО Е ВЯРНА ЛИ Е ИНФОРМАЦИЯТА ! В ТАКИВА СЛУЧАИ ДОРИ и да са си платили хората на тръмп за тази информация ТРЯБВА ДА СЕ ОКУРАЖАВА разобличаването на корупцията по високите етажи !!!!

Ами като е така и нямало нищо лошо ЗАЩО ТОГАВА УПОРИТО ОТРИЧАТ, КРИЯТ И ЛЪЖАТ, А НЕ СИ ПРИЗНАЯТ? ТЪПАЦИ ЛИ СА Тръмп и ХОРАТА МУ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТ ТОВА, КОЕТО ТИ СИ ВДЕНАЛ:)

Ами спазват благоприличе за разлика от вашия F)=ck the EU style :) Това е дипломация, не всички са на ниво КУРабийки :)

Абе какво ни занимавате още с шизофренните извращения на идиотократите на Килъри Клингон и мафията и?

Ми хибридна война, нали требе да борят фалшивите новини .... ..с още по-фалшиви :)

Ревете сороси... досега ви беше позволено да се раздавате курабийки и подкупвате местните колониялни администрации ама вече има отпор !!!! БРАВО НА Русия че не е стояла безучастно по време на кампанията на КИЛЪРИто, краварите в Хамерика научиха доста истини покрай Путин!

Хайде оправете си и си научете опорните точки, бе идиоти! НАКРАЯ "МЕШАЛА ЛИ СЕ Е РУСИЯ, ИЛИ НЕ СЕ С МЕШАЛА", според бригадирите ви - и като ви кажат, ами запомнете ги, бе тъпанари, не е толкова невъзможно дори и за вас. ЗАЩОТО НИ ПИСНА ОТ ШИЗОФРЕНИЯТА ВИ - ТУ СЕ БИЛА МЕШАЛА - и евала за това на Путин, ту - не се била мешала, и пак рвала за Путин - пълна ологофрения!

Не бе ние се радваме на Путинки по морето

Сигурно имаш боксЕрки с лика на Путята? Де ги купи?

Добре де , нека погледнем обектовно какви са вариантите: - цялата дъндания около тръмп и връзката му с руснаци е някаква измислица с цел да се злепостави пред американците, тези американци които си го избраха съвсем честно на изборите. - втория вариант е да има наистина верни неща и Путин да им е избрал президент , слагайки ги в малкия си джоб и правейки смешни всичките му там црута, анс, и други знайни и незнайни служби с милиарди долари бюджет. И кво той им избира президент, а те се радват че му сложили санкции и някакви там олигарси нямат право да ходят в щатите.

И в двата случая е в сила българската поговорка - "все в г.з"

Не е точно така. Тръмп беше избран чрез използване на изборно-преброителни механизми-т.нар. джеримандъринг- специално прекрояване на избирателните райони с цел по-малко "наши"хора, да имат по-голяма тежест на гласовете. Плюс това, били са въведени нови ограничения за гласуване чрез изисквания за предоставяне на съответни документи/декларации, за което много хора са били в неведение до изборите. Просто републиканците изиграха демократите. Големият "номер", обаче, беше да "припознаят" популиста Тръмп, след като техните кандидати се провалиха. А сега дори да бъде импийчнат, те си имат собствен вице. И така.

... или казано по друг начин - в стремежа си да пре.бат избирателите и да предопределят служебно победителя в американските "свободни и демократични" избори, властващата там олигархия пре.ба себе си! От много врътки и хаос...

Не само това - този по-горе, дето пише, че американците си били избрали Тръмп в ЧЕСТНИ избори явно не знае, че освен че и президентът Обама, и буквално ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ СЛУЖБИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ - а те са повече от 2 дузини, потвърдиха РУСКА НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ В ПОЛЗА НА ТРЪМП! И ако за демократите е разбираемо, че проявиха сериозни съмнения за честността на тези избори, много ми е интересно какво ще каже този по-горе и как ще коментира и ФАКТА, ЧЕ И ТРЪМП ОБЯВИ ИЗБОРИТЕ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНИ И НЕЧЕСТНИ! :) Само че освен да се коментира, трябва и да се чете, разбира и знае:)

Аре само да не съчиняваш оправдания, изборната система си е такава от доста отдавна и можеха да я променят точно соросните демократи, джеримайндеринга е при повече кандидати и е за сенатори, фактически на изборите бяха двама с всичките им врътки. Дори бяха напечатали издание с мадам президент, а след това и когато беше действителният вот електорите бяха заплашвани тоно от соросните "джъстис уориърс".

Стига глупости, нищо лошо няма който и да е да получи информация от който и да е... Какво значение че е Русия, ВАЖНОТО Е ВЯРНА ЛИ Е ИНФОРМАЦИЯТА ! В ТАКИВА СЛУЧАИ ДОРИ и да са си платили хората на тръмп за тази информация ТРЯБВА ДА СЕ ОКУРАЖАВА разобличаването на корупцията по високите етажи !!!!

А бе охлю, основният момент е не самата информация, като такава, а КОЙ и ЗАЩО ти я подава в точно определен, критичен за всички, момент? Ето, това е същността на скандала! Я не ми се прайте тука на голям отворко и разбирач! Вживяли сте се в ролята на големи манипулатори на общественото мнение, а не виждате, че времето ви изтича отвсякъде! Смешни и трагикомични бездарни клоуни!

и сега ще започнат едни съмнения...

Ма, ние тука не сме аборигени ,бе ,,другаре,,! Защо ни бомбардирате с такива простотии?

Разпускайте кравефермата и връщайте земята на индианците.

Ужаааас!!!

Шокиран съм. По голямо разкритие Ница не са помествали

каквото и да казват ..отричай до смърт.

Ха-ха-ха! Сапунката, наречена "Връзките на Тръмп с Русия и обективните американски медии" току-що публикува новата си серия, още по-смешна от предишните! Направо не може да се отгатне къде и кога ще бъде кулминацията!