Битите пред заведение в София, не били футболни фенове

Опровергаха твърденията за нападнати фенове на "Левски" при побоя пред заведение в столичния квартал "Младост" в четвъртък вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Битите пред заведение в София, не били футболни фенове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мутрите на боико са търсили изчезналите 4 тона суджук

ДВЕ ГРУПИ МУТРИ СА ДЕЛИЛИ СУДЖУКА :)))

неандерталци, няма по олигофренска даржава.

Не били "фенове" на "Левски"!Жалко!

"20 маскирани, въоръжени с метални тръби, пребиха клиенти на заведение в ,,Младост 3" снощи около 22.40 часа. Пострадалите са се разминали с леки наранявания." Последно пребити ли са или са леко пострадали?????

Ми явно не си в час ! В България като те пребият се смята за леко нараняване ! Както ако ти счупят с шут ченето , съда го има за лека телесна повреда !

А ,спокойно МВР Има обяснение за всичко , жертвите или са криминално проявени или са фенове лумпени на вас няма да Ви се случи !

Явно някои хора толерират беззаконието и малтретирането на беззащитното население.

беше в еврофутболпункт , стаана пред заведение! бяха клиенти гледащи футболен мач между ...., станаха семейства дето се веселили! и не било пудра захар, а сода бикарбонат!

И все пак - маскирани вилнеят с пръти?! Едва ли е допустимо. Ама няма мини, дето да ги пращат да копат, да уравновесят адреналина и си прочистят дрогата от кръвта. Но днес маскирани с тръби, утре джихадисти с хладно оръжие.

Това някакво тъпо успокоение ли е от страна на Боковата милиция?

След нашествието на селяндурите и циганите в София тя се превърна във формен бардак!!!!

Тези определено не са били цигани. Този почерк се забелязва всеки път в София, когато има по-значим мач. Банда маскирани влиза в заведение, качва се в автобус и започва да малтретира нищо неподозиращи хора. Вероятно става въпрос за едни и същи организирани садисти-психопати, които си търсят подобаващи им "забавления". Все пак, няма да е зле полицаите да се поразровят сред агитките.

Ти си кореняк софиянец от люлин 10 нали?