Разследват и адвоката на шведа, ритнал камериерката

Адвокатът на шведския турист, който ритна в главата камериерка в „Слънчев бряг”, ще бъде разследван.

Обратно в новината

Коментари - Разследват и адвоката на шведа, ритнал камериерката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Съдът излиза в отпуск"???!!! Че в България само един съд ли има, бе?

Този форум е един страхотен форум на тема истини от джунглата. Хайде да не се хабим напразно. Да не се окаже, че истината е обърната на 180 градуса и да не се окаже, че виновен е не точно адвоката, а недосегаемата прокуратура, представена от тази енергична прокурорка. Случаят нашумя толкова много, че едва ли някой адвокат ще си сложи съзнателно главата в торбата представяйки фалшиви документи. Адвокатът си гледа работата, а тя е да защити с всички позволени и законни средства клиента си. Прокурорката пък си лъска образа, представяйки се за последна инстанция на истината.

Колко е максималното наказание за лека телесна повреда с хулигански подбули?! ГЛОБА от 1500 . Да му вземат гаранция от 5000 лв и да го пускат! Иначе ще плащате ВИЕ от форума след рекет от НАП парите за беззаконното му държане в ареста! Прокурорката си прави реклама, щото Митьо Очите е в нейния ройон!!! Реално тя е за наказание и удръжки от заплатата!!!

В такива случаи трябва да отпада имунитета, щото върши умишлено престъпление от общ характер - набедява в престъпление. Трябва да се съди прокурорът!

Адвокатът просто се е опитал да измами съда с фалшив документ.

Манго в Германия отнесе 3 години затвор....

Какво се случва, когато срещнеш някой чужденец. Даже и да не е швед. Той ти предлага 20 евро и ти веднага смъкваш гащите или смъкваш гащите и молиш чужденеца за 20 евро?

Аман от некадърници в тази ЦАЦАРАТУРА. От такива пишман правници сме на това дередже. Щели да разследват адвоката, че бил представил фалшив договор за наем. Заради такива "специалисти" ни съдят постоянно в Европа.

На прокурора да му се повдигне обвинение за набедяване в престъпление

Да осъдят адвоката сега и да му вземат правата. Според мен повече адвокати са алчни бандити.

Що да го осъдят бе, че си върши работата ли. Да съдят прокурора, че върши престъпления

Пеевски да не се разследва за КТБ, а да разследват адвоката (единствения шанс на намиращия се в чужда страна човек, срещу когото е цялата държавна машина и обществено мнение да получи правосъдие) просто прекрасно. Нема такава държава..

Първо - какво значение има какъв е - швед, циганин, българин и т.н. Законът е един за всички. Ако българин отиде в Швеция и направи престъпление, ще го съдят по тамошния закон. Тук ще го съдят по нашия. Каквото предвиди законът, това ще понесе. Да се разследва прокурора по делото за престъпление по служба!

То, ако ще я караме така, трябва да се разследва всеки адвокат в България. Сигурно няма да излъжа, ако кажа, че над 90% от тези лишени от морал и съвест мръсници, престъпват това което са учили всеки път, когато се заговори за дело, пари, пари и още пари. Особено долнопробна порода са пък нашите адвокати. Сигурно са единствените в света, които пишат "адв." пред имената си. Сякаш е някакво призвание, някаква научна титла или степен. Някой да им обясни на тези простаци с дипломи, че адвокат е просто професия. Нищо не ги прави специални. Напротив. Доказаха, че са сред най-долните в обществото ни - няма морал, няма съвест, алчни, лъжливи, подкупни, нагли, надути, самовлюбени...продължете си го. Аз ще завърша с един такъв в нашия град. Сигурно е казал на хиляди деца "Учи, за да не работиш. За да станеш като мен". Не издържах един ден. Ти какъв си, го питам. "Адвокат!!!"-отговори ми онова нещо срещу мен и го каза с такъв патос и стойка, сякаш до сега беше ходил по вода.

Толкова ли продажни станахме?

Вижте, много е лесно от позицията на писач във форума да се обвинява. Но задавате ли си въпроса какво му е на шведа? Далеч от дома, в една непозната и не чак толкова цивилизована държава... Направил е една грешна стъпка и хоп-вече животът му не е същият! Вие как бихте се чувствали на негово място? А дали случайно и вие не сте правили подобни глупости, но поради това, че е нямало камери сте се измънали? И дали ако беше брат ви така щяхте да го хулите?!?

Шведската е лесна - идва с джобни пари, пие, дрогира се, рита на убиване и го "арестуват" в луксозен комплекс. Само не казват, "домашния" арест, включва ли посещение на плажа и бара. И забранява ли да си води проститутки. И дали държавата, като толерантна няма да поеме част(по-голямата) от разноските. И такива толерантни като тебе да направят протест "Аз съм швед!", което може и да не е лъжа, в известен смисъл, ако ме разбираш.

един от малкото смислени коментари по темата

не пия и не се дрогирам, с което си спестявам такава случка, ако наистина това е била причината да постъпи така, не ми е попадала информация да са го тествали. При неговата постъпка да ни определяте като не чак толкова цивилизована страна е абсурд. Ако Вие правите такива неща, имайте предвид, че на много места вече има камери.

Е явно вие, склонните към престъпления, когато не ви снимат, трябва да се поддържате и да си съчувствате. Аз съчувствам на камериерката, която чистеше като роб, когато надрусаното животно реши да я рита. Даже смятам, че за това шведско подобие му е вече късно да претендира за човек. На 50 години, друса се, пиян, позволява си отвратителна агресия, стопроцентов боклук. За всичко му е късно.Сега да го оскубят до шушка и Точка!

Този заедно с адвоката му ги тикнете за 30-на дена предварителен арест заедно с някои от нашите 'тъмно белички' (по НОВОГОВОРА) за да им покажат не къде раците зимуват, а някои други нещица - ТЪМНОБЕЛИЧКИТЕ са експерти в тази област.

И кой това, "да ги тикне"!? Или ти си приказваш на... оная си... Колко да не заспиш сабалем, пак.

Шведът е дошъл у нас заради евтинията,а сега почивката ще му струва колкото на Малдивите.

ТОВА Е ВЪПРОСА ХОРАЦИО????

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Той пък кого е наритал? Явно много го обичат този спорт в страната на вокалната група БАББА. Ще чакат да им купим Грипен-а на куково лято.

"Грипен"ите та си толкова категоричен?! И научи името на вокалната група, "умнико" и не пиши глупости!

купи един Грипен и да го пускат.

(съдийката), я ела и се наведи та да те изритам, като шведа, в лицето, а след това да ми кажеш дали е леко престъпление или ще мислиш нещо друго! Просто жената е имала шанс да оживее и да остане сравнително здрава, защото след такъв ритник, нанесен при специализиран ръкопашен бой, противникът не само остава в безсъзнание, ами направо си умира!

Това е същото като при убитото момче от Бяла - прокуратурата повдигна обвинение за СРЕДНА телесна повреда, вместо опит за убийство приетото в кома момче! Е, то умря ... от средна телесна повреда! Мамицата им гнила мафия това съдийско съсловие!Няма правосъдие за тях, това е!

РИТНИК С КАКВА СИЛА/ЕНЕРГИЯ Е НАНЕСЕН ,така както ,пък,може да се измери силата/енергията на удара от катастрофа -удар от мпс ,където ЕНЕРГИЯТА НА УДАРА Е ПРАВО ПРОПОРЦИОНАЛНА НА СКОРОСТТА НА ДВИЖЕНИЕ НА МПС .Колкото по-бързо се движи,толкова по-тежки са травмите,като при скорост над 40 км/час очакваме и тежки травми,а над 100 км/час -фатални и несъвместими с живота травми....Може би ще кажете,че всеки такъв ритник е нанесен с еднаква сила и жестокост на намерението,но това просто не е вярно. Силата може да се мери с динамометър ,или непряко с последиците от удара ...НЕ СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ПРИ УДАР ОТ МПС ДВИЖЕЩО СЕ С НАД 100 КМ В ЧАС ЩЕ ИМАТЕ КЪСМЕТ ....! ТЕЗИ НЕЩА СЕ УЧАТ ,ИМА СТАТИСТИКА,АНАЛИЗИ ...НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАЙТЕ САМО С МИСЛЕНЕ ЗА КЪСМЕТ И СЪДБА...

Отзови се и ти на поканата ми съм съдията (съдийката) и да те изритам като шведа, а след това, ако още си жив и имаш възможност да мислиш и говориш, с удоволствие ще приема за доказателство всички твой експертни разсъждения и адвокатски доводи!

във волейбола и футбола топката се движи са над 100 км/час?! Да не би самата топка да има някакви скрити механизми за самоускоряване или всичко това е резултат от нанесен по нея УДАР с ръка или крак с определена сила?! Не сравнявай последиците от удар при МПС с почти точковата площ върху която се нанася удара при ритник! Като си толкова "вещ" в механиката и кинематиката я вземи та направи и публикувай тук, във форума, сравнение между тези неща, но не пренебрегвай и всички съпътстващи фактори като степен на защитеност, площ, инерционни, съпротивителни и останалите сили, както и свойствата на материалите и човешкото тяло, които първи понасят удара! Аман от псевдо експерти, които на истина може да знаят теоретичния материал, но умишлено изкривяват негово практико-приложно проявление във всеки конкретен случай!

:))

Много взехте да разбирате от право в дира с това заглавие. Какво ще рече фалшив договор за наем - липсват подписи на страните по него ли, подправен ли е или е с невъзможен предмет. В момента прокуратурата атакува ЗАЩИТНИК на обвиняемо лице, който има задължението с всички законови средства да направи така, че правото на защита на клиента му да бъде гарантирано. Ще ми е интересно, ако утре на вас ви повдигнат обвинения и си назначите адвокат - прокуратурата да обвини адвоката ви. Тоталитарна Бойкова държава..

За мен договор, за който едната от страните не е чувала е фалшив. А според теб редовен ли е?

Хипотеза - клиента упълномощава адвоката от негово име да сключи договор за наем. Адвокатът сключва договор за наем от името на шведа с някой хотелски комплекс. Понеже се сключват Н броя договори в този сезон, след като шведът отива в комплекса - отказват да го приемат, разбирайки кой е той и твърдят, че нямат сключен договор с него, иначе трябва да го настанят и да изпълняват задълженията си по договора. До установяване на нищножността или унищожаемостта на договора, той е действителен и поражда правни последици. Това, че едната страна (в случая хотелския комплекс) си пази бизнеса и не иска да настани лице, с което е сключила договор за наем, основание ли е да се атакува ЗАЩНИТНИК от БОЙКОВАТА и ПЕЕВСКАТА прокуратура?

Ако адвокатът не е имал предварителна уговорка със съдията, че ще представи договор и той ще бъде взет за истински без да се рови и проверява въобще нямаше да рискува да го представя.Работата е от ясна по-ясна.

е в това, че съдът няма задължение служебно да следи за истинността на представяните пред него документи и доказателства. Гадно, долно и мръснишко, за пострадалите и търсещи справедливост хора, но е факт поради който всякакви безскрупулни адвокати успяват да защитят всякакви престъпници, а пострадалите да остават с пръст в устатата, болка и гняв в душата от такава несправедливост!

за измама. Имаше точно такъв прецедент, но адвокатът се отърва без нищо. Сега вече става практика. За да се преустанови , затвор за този, който си позволява да носи фалшив документ в съда.

Е кажете името на адвоката де! На едни разкриват имената на други не.

В частните фирми за да излезеш отпуска: 1. Трябва да си си свършил работата 2. Трябва да има кой да те замести. Какви са тези привилегии за съда?

Най-голямата мафия в тази държава - Независимата Съдебна Власт. няма друга институция която така нагло да се самоназовава ВЛАСТ. Заедно с МВР са най-големите хрантутници и кръвопийци на нацията. Едни хора е едно никакво полезно образование нищо не вършат, нищо не произвеждат, а лапат най-голямата част от държавния бюджет. Докато не се отреже главата на Ламята както във Полша , няма управия.

Ама това, очилатото на снимката не е ли станало вече шведка в ареста?

ГЕЙБЕРАСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ЕДИН ТРЕТОПОЛОВ ЗАПАДНАЛ НАРКОМАН.

ЗА ПУТЯ ЛИ СТАВА ВЪПРОС ?!

"защото след седмица съдът излиза в отпуск" - що за глупост съдът да излезе в отпуск. Не може ли отпуските в съда да се разпределят през цялата година. Че то така държавата спира да функционира защото чиновниците си пекат гъза.

Фалшиви документи пробутани в съда.И държавата и съда и прокуратурата, всичко е прогнило . Циганите бият и мародерстват, луди и психари , рецидивисти и убииййци са на свобода, пиян шофьор може да ти напише некролога, алчни доктори те чакат да кихнеш столевки за да живееш, суперммаркетите ти продават храна с която те правят самоубиец, гонят те от работа социални помощи липсват, а по закон се полага минимума за преживяване във всяка държава от Еврозонната. И народа пак гласува и избира, избира и гласува собствената си каторга...

"Демокрация е да спечелиш на своя страна по-голямата част от глупаците.

в Еврозоната има хора с висше образование т.е. високи квалификации за труд и производителност ,които работят на 2 места ,но пак не могат да получат минимума за съществуване -напр от съдебен процес в Англия- млада жена работи без заплащане ДОБРОВОЛНО по професията,но за СЪОТВЕТНИЯ СТАЖ ПО ПРОФЕСИЯТА ,което ще даде възможност да бъде назначена при наличие на платено такова работно място,и за да получи мин помощ за безработни т.е. без приходи ,което към онзи момент бе 110 паунда за 2 седмици ,или 275 паунда за месец,и казали да работи за помощите 35 часа на седмица в магазин по социалния договор "работа за помощи"/а нормалното работно време за мин заплащане по час е 40 часа на седмица,и заплащането по мин почасово заплащане би било около 1000 паунда /месец/...При това положение -работа на 2 места ,за доход,с който едва би осигурила храна,и при никакви обстоятелства дом ,СЪДЪТ е отсъдил ,че ТОВА Е РОБСТВО ,ПО НОВИЯ ЗАКОН СРЕЩУ РОБСТВОТО И ПРИНУДИТЕЛНИЯ ТРУД във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ЧАКАТ ОЩЕ ХИЛЯДИ ЖАЛБИ ПО СЪЩИЯ ЗАКОН ,на които не е даден ход,докато се изчаква промяна в Закони,които да не допускат това,тъй като при престъпление в заробване,наказанията и глобите са високи .Знаете,че по ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТРЕТИРАН КАТО РОБ ,И ДА НЕ БЪДЕ ЗАПЛАЩАН АДЕКВАТНО ТРУДА. Между другото България още НЕ Е В ЕВРОЗОНАТА,а ВЕЛИКОБРИТАНИЯ е в процес на напускане не само Еврозоната,но и ЕС

И да не излиза от Ареста !!!!

За законноста и правдата даваме мило и драго, готови сме и да линчуваме, и кръв да леем. Ние сме по-католици и от папата. А Радост Бошнакова май правилно се казва Радост. Някаква радост излъчва, че може да натрие носа на този останал сам в тази ситуация швед. Трябва непременно да бъде опандизен и да плаща яко обезщетение. А адвокатът му да бъде наказан, нищо, че е адвокат на обвиняемия, а не на обвинението. Така се гради имидж сред масите, може да се отиде и професионално по-нагоре. Ще посмее ли обаче прокурорката Радост Бошнакова така принципно да се опълчи и на някой мургав или на някоя мутра? Или ще е по-ниска и от тревата, защото ще я е шубе от родата на мургавия или от бандата на мутрата. А шубето, знаем, е голям страх. Иначе сме принципни и то много. За пример на цялата глупава Европа можем да послужим.

дкми

Що не го осъдят набързо, ами ще чакат да им мине отпуската? Ако аз отида в Швеция, и разбия главата на някой там - дали ще се съобразяват, че ми нарушават правата като ме държат в ареста докато им мине отпуската?????

адвокатска простотия , лакомия ,съучастничество и подготовка за бягство на престъпник .някой трябва да опердаши яко тоя адвокат ! може пък да стане нормален после !

Някой хотелиер нещо казал,че адвокатът може от свое име да е сключил договор с хотела,иначе би представил регистрация на клиента си,но няма как,тъй като е в ареста,а и присъствието му в съдебната зала не е задължително,нито пък има начин да го вкарат в затвора,след като могат да го осъдят най-много на 5 хиляди лева.

какво пък има да чака съда, този трябваше да е осъден и да сме забравили вече. 100000 евро и 6 месеца обществен труд. готово, следващото дело. Този ще знае че трябва да се уважават хората в държавата която си!

от статията става ясно, че адвокатът е ритнал жената, и че най-накрая ще бъде разследван :)

abasador

хайде, сега пък и ти колега... не се заяждай, че слагат печат и до тук с коментарите ти в дир. бг! Съвсем лесен отговор, тези журналисти днешните не са като онези от онова време, лошото. Тези са с купените дипломи, иначе я имат средно я не..... Лек ден.

Ще го кажа с малко думи, ние сме продажници и ни липсва национално и личностно достойнство. Такива като този адвокат са мнозинство у нас, затова и превърнахме хубавата си страна в руини. А може би в катун.

.....не в КАТУН,а в БИВША България...

пострадалата е сас счупена челуст и това според "грамотната " садиика е леко престапление - нека садятасе се опита да се храни сас счупена челюст.... транслитериран текст

от този швед НЕ Е СЪС СЧУПЕНА ЧЕЛЮСТ ,това е ясно не само от предишни статии,но и от това,че няма лечение за счупена челюст,веднага е освободена за амбулаторно лечение,говори и т.н...Тя твърди,ЧЕ Е ЗАГУБИЛА СЪЗНАНИЕ ЗА КРАТКО -?МОЗ.СЪТРЕСЕНИЕ ....,че е с психотравма ,стрес от физическото посегателство ,в статиите...НЕ СТЕ ЛИ ВИЖДАЛИ ХОРА СЪС СЧУПЕНА ДОЛНА ЧЕЛЮСТ? НЕ изглежда така...

Айде клекни, аз да направя една хубава засилка като шведския боклик и да те шутирам от пряк свободен в главата, после ми обяснявай пак за домашнте лечения...

Този е ясен, поредната утрепка за щастие не успя да мине между капките. Кажете какво стана с онова лайно, убиеца от борисовата градина, където цялата държава ужким го издирваше, а цялото училише барабар със съседите знаят че е вероятния убиец. Него май го покриха, защото за шведа к някакви гамени по пътищата ни занимават с месеци, а убийците тихомълком пуснати или какво?

Това правораздаване е някаква пародия. А съда нареди ли проверка на документа? Бил съм на съдебно заседание и по-голяма порнография надали може да има! Ако закрият съдилищата, дори може да сме по-добре!

Този ако избяга, съдията, който/която го е пуснал да му излежи присъдата. Писна ми от пуснати престъпници, които видиш ли избягали и няма последствие за никой в последствие. Само жертвата си е жертва!

АЛО ГОСПОЖО ПРОКУРОР - С ТОВА ОБВИНЕНИЕ НАКАЗАНИЕТО Е ДО 3 ГОДИНИ И ПОНЕЖЕ ТОЙ НЕ Е ОСЬЖДАН ЗАКОНА ПРЕДВИЖДА ГЛОБА 1000-5000ЛВ-ТОВА Е !!! АКО ПРОМЕНИТЕ ОБАЧЕ ОБВИНЕНИЕТО ТОЙ МОЖЕ ДА ЛЕЖИ В ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР-СОФИЯ 5 ГОДИНИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСЧКИ ЧУЖДЕСТРАННИ БОКЛУЦИ.

А ВАШИЯТ МЕСТЕН БОКЛУК, КОЙТО БИЕ СЛЕПИ ХОРА ПО ПЪТЯ ?!

госпожата прокурор е подала невярната трактовка за обвинение,а съда точно това му е мотива НЕКАДЪРНА СИСТЕМА

Добре де, месец и половина стои в панделата без съд и присъда. Признал си е, има достатъчно доказателства, какво чака съда? Лош човек, но какво да кажем за нашите главорези: 2-3 дена и ги пускат под гаранция за рецидиви и къде по-тежки престъпления. Пак ми намирисва на европейски арбитраж и солена компенсация за сметка на родните данъкоплатци. А има ли циганин да е стоял толкова дълго в предварителен арест?

Е, де. Да ги питаш това съдиите защо взимат заплати въобще! Това дело в друга държава да е приключило вече. Колко повече доказателства искат?! То затова делата се влачат с години в България.

Лека телесна повреда! Колко да е лека, щом има счупена челюст! Какво трябва да сте, за да се квалифицира като тежка - да те смажат с валяк сигурно би било средна телесна повреда?!

А"средната" телесна повреда на починалия след побоя от цигани - това не те ли възмущава?

от този швед НЕ Е СЪС СЧУПЕНА ЧЕЛЮСТ ,това е ясно не само от предишни статии,но и от това,че няма лечение за счупена челюст,веднага е освободена за амбулаторно лечение,говори и т.н...Тя твърди,ЧЕ Е ЗАГУБИЛА СЪЗНАНИЕ ЗА КРАТКО -?МОЗ.СЪТРЕСЕНИЕ ....,че е с психотравма ,стрес от физическото посегателство ,в статиите...НЕ СТЕ ЛИ ВИЖДАЛИ ХОРА СЪС СЧУПЕНА ДОЛНА ЧЕЛЮСТ

Ако този адвокат е насрал - тогава ще казвам 'тази гнида' - да го наградят, с някаква премия, не знам колко. Такива са на почит у нас! Наздраве, БОКО!

шибъни алчни копелдаци

"Очаква се делото да започне най-рано през септември, защото след седмица съдът излиза в отпуск." То държавата е в отпуск от 28 години, та съда ли няма да е .:)

Ко стана с руснаците дето биха полицаите.

Блядовете дето биха полицаити що не ги съдят

защото путлеризмът е на особена почит в българяя.

Бе много си зле с материала. Има видео, знае се кой кого е бил и как е започнал скандала. Полицията се е осрала за пореден път и мълчи като кютук. Просто мутрата-ресторантьор е използвал мутрата-полицай да си отмъсти.

Те са братя и им е разрешено :)

Не намирате ли за смешно че съда приема на доверие документи без да ги провери?! И след като е представил документи с неверно съдържание това не е ли престъпление?

-Очаква се делото да започне най-рано през септември, защото след седмица съдът излиза в отпуск.- Koй дебилен дЖурналиС написа тази тъпотия, все едно да напише, че МВР-то излиза в отпуска и не работи лятото. Денонощно във всеки съд се гледат мярки за неотклонение и др. дейности, има си дежурни съдии, съдебни секретари, охрана, прокурори, полицаи и т.н.

Бе има някой дето е чул-недоразбрал, ама в случая не са журналистите. Август съдът е в съдебна ваканция и се разглеждат само мерки за неотклонение и бързи и незабавни производства. Не се насрочват други дела

А какво стана с нашия селянин от Несебър, удрящ незрящи ?!

не бил шведски, ами съветски гражданин. и не я рирнал, ами не и платил.